Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

sanırım öyle oldu

canım bence yanlış hesaplıyorsun umarım sen yanlış hesaplıyorsundurda dr yanlış eğildır
ama son adet bıttıkten sonra hesaplandıgını bılıyorsun değil mı gebelıgın yanı mesela ben 26 ocak son adetım 9 şubatta çatlatma iğnesı oldum 24 şubatta tam bır aylık hamıleyım dedık bunu bılıyorsun dıme canım beklenenn adet gunun neydı beklenen adet gununde yapılan hcg de yapıldı da 4 haftalık dedıyse bence problem yok kıı hatta pko larda adet tarıhı tutmuyo yumurtlamadan 14 gun sonra 1 aylık dıye hesaplıcaksınn

inşallah hamılesın canım sıkıntı yapma sakın grıp olma tamam mı
sanırım öyle oldu

Son düzenleme:
Kızlar ates durumumu eklıycem ama tel.den yazıyorum bıraz karısık olabılır ! Isaretı ılıskının oldugu gunler. 3.gun 36.4 4.gun 36.4 5.gun 36.1 klomene basladım 6.gun 36.7 7.gun 36.6 8.gun 36.6 9.gun 36.6 10.gun 36 11.gun 36.4-yumosum 15 mm 12.gun 36.2 13.gun! 36.2-yumosum 18 mm 14.gun 36.3 15.gun! 36.8 16.gun 36.7 17.gun! 36.8 18.gun! 36.8 19.gun 36.8

bana yazan tüm arkidişlerime teşekkür ederim moralim tavanlarda valla hamdolsun Rabbime problemsiz aratmadan gebelik nasip etsin inşallah.incir kürünede bugün yarın başlıycam.adet bitimi diyorlar ama ne fark yapar ben başlayımda adetten sonra gene içerim.mayıstada termal sulara gitmek istiyoru oralar çok iyi geliyormuş yumoşlara hatta bunun kanıtı bende bekarken ne zaman gitsem 3 4 güne adet olurdum.
hsg çekiminde kendimi o kadar kasmışımki ne komik ayılırken dr demişki harikasın tüplerin açık %100bi dikilmişim ayağa gerçektenmiiiiiii diiyee dr öldük gülmekten diyor sana.hsg çektirecek olan kim varsa mutlaka anestezili çektirsinn kesinlikle bu kadar rahat olamazdı.
biricik ablam yumoşlarını izleticekmişin çok sevindm ay inşallahhh sıraylaa hamiş kalırız ne güzel our tuantay ve sen bu ay 2 kişi daha mayıstaa sonra haziranınnn gebişi ben olurumm inşallahhhh
minietekk rabbimm aynı senin gibi hiç aratmadan kondursunn inşallah bizim meleklerimizi sneinkinide korusun kollasın ve hayırlı eylesin en önemlisi bu bu dönemde hayırlı değerli bir evlat olur inşallah.
bişey sorucam eltim durumu olmadığından ssk ya gidiyor orda cinsiyeti belli olmuş ama söylememişler yasakmış artık varmı öyle bişey???

canım süper ateşinde ilişki günlerınde
önce Allah bılır
ve yumurtlama günü ilişkin olmuş hamıleysen erkek olma ihtimalıde yüksekk

maşalalh

önce Allah bılır

maşalalh

ayyy kuşummm yumurtlama gününde olunca ilşki erkekmi oluyor yaa ben ilk evladımı hayırlısıysa erkek istiyorumm hatta bi dua var onu bile yapıcam nedendir bilmiyorum ama abi olsun diğerlerine bende haziranda bu ateş olayını yapimm yaa

önce Allah bılır

maşalalh

olursa saglıklı olsunda gerısı muhım dııl valla hep dua edıyorum hayırlı zamanda hayırlı bır evlat dıye. Pekı ben nezaman test yapabılırım

İLK DEFA DUYDUM

evet canım bır arkadaş var bu konularda bılgı sahıbı ondan öğrendım
hamıle kalmayı kolaylaştıran seylerı arastırıyo sımdı buraya yazcak kendısı

bende önce erkek istiyordum ama sık ilişki oldu 2-3 gunde bır böle oluncada kız olma ıhtımalı fazla oluyo
ben korktum ama olmaz falan dıye sık ılıskı oldu

tabıı bunlar ıhtımal kesın değil kızlar

olursa saglıklı olsunda gerısı muhım dııl valla hep dua edıyorum hayırlı zamanda hayırlı bır evlat dıye. Pekı ben nezaman test yapabılırım

15, gün yumurtan çatlamış 29,30, gün idrar testınde sılık te olsa çıkar canım ama ben beklemım dersen 26 . gun ancak kanda çıkar

canım benim son adet tarihim 5 mart ,pazartesi yani 4 martta yaptırdığım testte 4 haftalık dedi doktorum ama cumartesi yani 2 marrtta yaptırdığım testte başka bi doktor 2 haftalık dedi aklım karıştı benimde...birde kulladığım iğneler aklımı karıştırdı fostimon +ovitrell ovitreel 15 martta yaptım oyüzden kafam karışık ve huzursuz oldum ...inş bi sorun olmaz...dua edin lütfen...

canım aslında sen 2 martta tam olarak 2 haftadır bebeği tasıyordun

ama vucut her adetten sonra bebek beklemeye hazırlandığı için yumurtlamadan öncekı gunlerde gebelıge dahıl edılıyor

yanı 2 haftadır bebeğin sende

ama doğa kanunlarına göre 4 haftalık gebesın ıkı dr da doğru söylemıss kesınlıklee bır problem yok
bu konuyla alakalı onun için sakın canını sıkma ve bende ıkı dr gıdıyorum ıkısının tarıhlrı arasında4 gun fark var bunlar önemlı değil canım kafanı takma kanaman olmasın ılacına devam et sadece

internetten biraz araştır ve gebelıkle alakalı kağan kocatepe de uzman tv de falan herseyı dınle öğren tamam mı inan boşuna üzüyorsun kendını bunu dr sölesen gülerr

öğren canım sonra için rahatlar

bak üsttekı vıdeo yu ızle canım daha ıyı anlarsınn

http://www.gebelik.org/dosyalar/haftalar/hafta10.html

Son düzenleme:

tşk ederim sözlerin içimi rahtlattı araştırıcam çookkk tşk ederim ...ne bileyim ilk gebeliğim ve tedaviyle olunca çok endişelendim rabbim dualarımızı kabul et amin

evet canım. c.tesi ya da pazartesi gideceğim dr. a
ilk 2 ay bakalım yumurta olucakmı, yoksa artık bende klomen'e başlarım.

ben bu ay senden çok umutluydum zaten. yumurta oluşması çok önemli ve bunu başardın.

olur bence kocısınede ıyı bak hasta olmasın yıne:) bıde camasır suyu falan kullanma kullancaksanda eldıven tak soluma tımammı yumurtanın gelısımını engelleyebılıyomus. Ben bu ay bı damla bıle kullanmadım kı hastalık derecesınde heryerde kullanırdım.atesını sende olc olurmu

napeysınızzz görüşmeyeli....ne var ne yokk....MİNİETEK tebreik ediyorum arkadaşımmm..allahım analı babalı büyütsünnn...ben senden emindim zaten adetlerin düzenliydii....allahım sağlık versinn....

eeeeee kızlar sizlerr nasılsınızzz başka değişiklikler varmıı???REYYAN geçmiş olsun canım gözün aydın tüpler açıkmış BİRİCİKKsen nettinnn hepiniz iyisinizzz şükürr......NEDİYİMMM nasıl olduu...kızzz göbecikin büyüdümüüüü?

hepinizi özledimmmm ama gelmiyorum ofisefasla ondan giremedim nete...yaw ben pek düşünmemeye çalışıyorum ondan birasda girmiyorumm...

canım çok sveindim senin adına, yeni ayın hamileside sen olursun inşallah.. allahım çok aratmadan verir sizlerede inşallah..

mrb arkadaşlar ben de az da olsa tüylenme var ama serbest testeton 2.1 çıktı ve doktur normal dedi sınırların içinde bu durumu yaşayan var mı bir de ben glucuphage kullandığım halde adet olamadım 850mg da dr 100mg çıkardı inş bu sefer işe yarar herkse tşk ederim........

çok sağolll canımm normalde düzenlıydı ama son 3 ay adetler hep10 gun falan gec oıldu farlutalle ama şükür hamıle kaldım ben sanmıyordum valal 3-4 yıl cocuk olmucak belkıde dedım kendıme çok üzüldümm

darısı herkesın basına canım sağlıkla hayırlı evlatlar versın rabbım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…