sımdı dogrumu anladım bılmıyorum ama dr.un yumurta takıbı yaparken sana ılıskı yok falan demedı ve sen hamıleyken ustune bıde catlatma ıgnesı verdı oylemı? Valla bravo bu dr.lara cok kızdım yaa.benımkı 13. Gune kadar ılıskı yok demıstı umarım hersey duzelır ve bebegın sana sıkı sıkı tutunur.
arkadaşlar cumartesi dünü öğrendim biliyosunuz pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi
inşallah hamılesın canım sıkıntı yapma sakın grıp olma tamam mıbencede super acayıp havalara gırdım hamıleyım dıye bıde olmazsa varya fıs dıye sonerım yanı:) neyse hayırlısı canım ya olmazsada cok uzulmem heralde enazından yumurta elde edebılıyoruz sen bu ay yaptırıyon dımı takıbı
sanırım öyle oldu
Kızlar ates durumumu eklıycem ama tel.den yazıyorum bıraz karısık olabılır ! Isaretı ılıskının oldugu gunler. 3.gun 36.4 4.gun 36.4 5.gun 36.1 klomene basladım 6.gun 36.7 7.gun 36.6 8.gun 36.6 9.gun 36.6 10.gun 36 11.gun 36.4-yumosum 15 mm 12.gun 36.2 13.gun! 36.2-yumosum 18 mm 14.gun 36.3 15.gun! 36.8 16.gun 36.7 17.gun! 36.8 18.gun! 36.8 19.gun 36.8
canım süper ateşinde ilişki günlerınde
önce Allah bılır
ve yumurtlama günü ilişkin olmuş hamıleysen erkek olma ihtimalıde yüksekk
maşalalh
canım süper ateşinde ilişki günlerınde
önce Allah bılır
ve yumurtlama günü ilişkin olmuş hamıleysen erkek olma ihtimalıde yüksekk
maşalalh
İLK DEFA DUYDUMbana yazan tüm arkidişlerime teşekkür ederim moralim tavanlarda valla hamdolsun Rabbime problemsiz aratmadan gebelik nasip etsin inşallah.incir kürünede bugün yarın başlıycam.adet bitimi diyorlar ama ne fark yapar ben başlayımda adetten sonra gene içerim.mayıstada termal sulara gitmek istiyoru oralar çok iyi geliyormuş yumoşlara hatta bunun kanıtı bende bekarken ne zaman gitsem 3 4 güne adet olurdum.
hsg çekiminde kendimi o kadar kasmışımki ne komik ayılırken dr demişki harikasın tüplerin açık %100bi dikilmişim ayağa gerçektenmiiiiiii diiyee dr öldük gülmekten diyor sana.hsg çektirecek olan kim varsa mutlaka anestezili çektirsinn kesinlikle bu kadar rahat olamazdı.
biricik ablam yumoşlarını izleticekmişin çok sevindm ay inşallahhh sıraylaa hamiş kalırız ne güzel our tuantay ve sen bu ay 2 kişi daha mayıstaa sonra haziranınnn gebişi ben olurumm inşallahhhh
minietekk rabbimm aynı senin gibi hiç aratmadan kondursunn inşallah bizim meleklerimizi sneinkinide korusun kollasın ve hayırlı eylesin en önemlisi bu bu dönemde hayırlı değerli bir evlat olur inşallah.
bişey sorucam eltim durumu olmadığından ssk ya gidiyor orda cinsiyeti belli olmuş ama söylememişler yasakmış artık varmı öyle bişey???
ayyy kuşummm yumurtlama gününde olunca ilşki erkekmi oluyor yaa ben ilk evladımı hayırlısıysa erkek istiyorumm hatta bi dua var onu bile yapıcam nedendir bilmiyorum ama abi olsun diğerlerinebende haziranda bu ateş olayını yapimm yaa
olursa saglıklı olsunda gerısı muhım dııl valla hep dua edıyorum hayırlı zamanda hayırlı bır evlat dıye. Pekı ben nezaman test yapabılırım
canım bence yanlış hesaplıyorsun umarım sen yanlış hesaplıyorsundurda dr yanlış eğildır
ama son adet bıttıkten sonra hesaplandıgını bılıyorsun değil mı gebelıgın yanı mesela ben 26 ocak son adetım 9 şubatta çatlatma iğnesı oldum 24 şubatta tam bır aylık hamıleyım dedık bunu bılıyorsun dıme canım beklenenn adet gunun neydı beklenen adet gununde yapılan hcg de yapıldı da 4 haftalık dedıyse bence problem yok kıı hatta pko larda adet tarıhı tutmuyo yumurtlamadan 14 gun sonra 1 aylık dıye hesaplıcaksınn
inşallah hamılesın canım sıkıntı yapma sakın grıp olma tamam mı
canım benim son adet tarihim 5 mart ,pazartesi yani 4 martta yaptırdığım testte 4 haftalık dedi doktorum ama cumartesi yani 2 marrtta yaptırdığım testte başka bi doktor 2 haftalık dedi aklım karıştı benimde...birde kulladığım iğneler aklımı karıştırdı fostimon +ovitrell ovitreel 15 martta yaptım oyüzden kafam karışık ve huzursuz oldum ...inş bi sorun olmaz...dua edin lütfen...
canım aslında sen 2 martta tam olarak 2 haftadır bebeği tasıyordun
ama vucut her adetten sonra bebek beklemeye hazırlandığı için yumurtlamadan öncekı gunlerde gebelıge dahıl edılıyor
yanı 2 haftadır bebeğin sende
ama doğa kanunlarına göre 4 haftalık gebesın ıkı dr da doğru söylemıss kesınlıklee bır problem yok
bu konuyla alakalı onun için sakın canını sıkma ve bende ıkı dr gıdıyorum ıkısının tarıhlrı arasında4 gun fark var bunlar önemlı değil canım kafanı takma kanaman olmasın ılacına devam et sadece
internetten biraz araştır ve gebelıkle alakalı kağan kocatepe de uzman tv de falan herseyı dınle öğren tamam mı inan boşuna üzüyorsun kendını bunu dr sölesen gülerr
öğren canım sonra için rahatlar
bak üsttekı vıdeo yu ızle canım daha ıyı anlarsınn
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 10.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
bencede super acayıp havalara gırdım hamıleyım dıye bıde olmazsa varya fıs dıye sonerım yanı:) neyse hayırlısı canım ya olmazsada cok uzulmem heralde enazından yumurta elde edebılıyoruz sen bu ay yaptırıyon dımı takıbı
evet canım. c.tesi ya da pazartesi gideceğim dr. a
ilk 2 ay bakalım yumurta olucakmı, yoksa artık bende klomen'e başlarım.
ben bu ay senden çok umutluydum zaten. yumurta oluşması çok önemli ve bunu başardın.
olursa saglıklı olsunda gerısı muhım dııl valla hep dua edıyorum hayırlı zamanda hayırlı bır evlat dıye. Pekı ben nezaman test yapabılırım
canım çok sveindim senin adına, yeni ayın hamileside sen olursun inşallah.. allahım çok aratmadan verir sizlerede inşallah..
napeysınızzz görüşmeyeli....ne var ne yokk....MİNİETEK tebreik ediyorum arkadaşımmm..allahım analı babalı büyütsünnn...ben senden emindim zaten adetlerin düzenliydii....allahım sağlık versinn....
eeeeee kızlar sizlerr nasılsınızzz başka değişiklikler varmıı???REYYAN geçmiş olsun canım gözün aydın tüpler açıkmışBİRİCİKKsen nettinnn hepiniz iyisinizzz şükürr......NEDİYİMMM nasıl olduu...kızzz göbecikin büyüdümüüüü?
hepinizi özledimmmm ama gelmiyorum ofisefasla ondan giremedim nete...yaw ben pek düşünmemeye çalışıyorum ondan birasda girmiyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?