olur bence kocısınede ıyı bak hasta olmasın yıne:) bıde camasır suyu falan kullanma kullancaksanda eldıven tak soluma tımammı yumurtanın gelısımını engelleyebılıyomus. Ben bu ay bı damla bıle kullanmadım kı hastalık derecesınde heryerde kullanırdım.atesını sende olc olurmu
napeysınızzz görüşmeyeli....ne var ne yokk....MİNİETEK tebreik ediyorum arkadaşımmm..allahım analı babalı büyütsünnn...ben senden emindim zaten adetlerin düzenliydii....allahım sağlık versinn....
eeeeee kızlar sizlerr nasılsınızzz başka değişiklikler varmıı???REYYAN geçmiş olsun canım gözün aydın tüpler açıkmışBİRİCİKKsen nettinnn hepiniz iyisinizzz şükürr......NEDİYİMMM nasıl olduu...kızzz göbecikin büyüdümüüüü?
hepinizi özledimmmm ama gelmiyorum ofisefasla ondan giremedim nete...yaw ben pek düşünmemeye çalışıyorum ondan birasda girmiyorumm...
mrb arkadaşlar ben de az da olsa tüylenme var ama serbest testeton 2.1 çıktı ve doktur normal dedi sınırların içinde bu durumu yaşayan var mı bir de ben glucuphage kullandığım halde adet olamadım 850mg da dr 100mg çıkardı inş bu sefer işe yarar herkse tşk ederim........
çok güzel bir cuma ve hafta sonu olsun inşallah ! :)
takip ettiğim kadarıyla herkes iyi aman çok sevindim böyle de gider inşallah..
ben 6 nisanda progesteron ölçtürdüm ancak dün doktora gittim sonucum dün çıktı doktor yoktu gösteremedim. bu gün gidemem artık grip olduğumdan telefonla arayacağım.. size de yazayım sonucu değerlendirir misiniz bana çok düşük gibi geldi de ne olacak benim hormonların hali?
progesteron sonuç : 0.171 FOLLICULAR :0,20-1,50 LUTEAL :1,70-27,0 OVULASYON : 0,8-3,0 POST MENAPOZ :0,1-0.8 nedir bu sonuçlar bu gün 23. günüm ve yumurtlamam olmadığını mı gösteriyor bu sonuçlar ?gerçi doktora da soracağım ama bilen varsa yorum bekliyorum
iyileşmediğim için de evde yatıyorum hiç doktora gidip de yumurta gelişimi olmuş mu diye baktırmaya halim yok2 gündür gidiyorum zaten evime uzakta doktor canım çıktı bir de dün göremeyince doktoru çok üzüldüm.. ben yine yatayım bu grip yatmadan geçmeyecek...
günaydın bicim....
benim prolaktinim: 0,60 ve çok normal dedi doktor. fazlar seninkisi gibi. öncesinde 0.50 çıkmıştı....
yani bu kadar söyliyebileceğim....en iyisi doktora telefonla sormak.
bu arada çok geçmiş olsun. hafta sonu hava çok güzel olucak. umarım tadını çıkarırsın...
ayh progesteronum canım ya! yalnış yazmışım
Reyhan iyi olmana çok sevindim...
Tuanatay sen bize umutla bakmayı yumurtanın ne kadar hızla gelişebileceğini ve çatlayabildiğini gösterdin ki ne kadar umutsuzdun başlarda...
Biricik senin de yaptıracağın yumurta takiplerinin sonuçlarını çok merak ediyorum önümüzdeki hafta inşallah seninle ilgili beklenen iyi sonuçları alacağız.....
herkes için hayırlısı...
Reyhan iyi olmana çok sevindim...
Tuanatay sen bize umutla bakmayı yumurtanın ne kadar hızla gelişebileceğini ve çatlayabildiğini gösterdin ki ne kadar umutsuzdun başlarda...
Biricik senin de yaptıracağın yumurta takiplerinin sonuçlarını çok merak ediyorum önümüzdeki hafta inşallah seninle ilgili beklenen iyi sonuçları alacağız.....
herkes için hayırlısı...
yok kızlar ben vazgeçtim c.tesi gitmeye, p.tesi gidicem çünkü şöyle bir takvime baktım.
2 nisanda regl oldum, bugün daha ayın 8. i
daha önceden de regl den hemen sonra gitmiştim ve doktor birşey görememişti.
p.tesi ayın 11. bari o zaman oluşmuşsa ancak görünür folikül....
offff, neyse p.tesi ye kadar kafamdan atıyım bari.
yok kızlar ben vazgeçtim c.tesi gitmeye, p.tesi gidicem çünkü şöyle bir takvime baktım.
2 nisanda regl oldum, bugün daha ayın 8. i
daha önceden de regl den hemen sonra gitmiştim ve doktor birşey görememişti.
p.tesi ayın 11. bari o zaman oluşmuşsa ancak görünür folikül....
offff, neyse p.tesi ye kadar kafamdan atıyım bari.
valla tatlım ben hala umutsuzum:) bebek dunyaya gelene kadarda ınanamam heralde hamıle kalabılcegıme.hepımızın hakkında hayırlısı olsun yumurta oldu ve kendılıgınden catladı ya hıc bısı umurumda degıl acıkcası gecen ay sınav stresınden bebek stresını unutmustum gelısmesınde oda etkılı oldu sanırım hepınız rahat olun kızlar ama oyle ama boyle mutlaka hepımızın bı bebısı olacak sıkmayın canınızı emı.bu arada benım bu gunde belım cok agrıyo adetmı olcam acaba erken gercı ama?
arkadaşlar cumartesi dünü öğrendim biliyosunuz pazartesi günü tolga beye gittim kan verdim progestreonun gayet iii dedi 24 çıktı hcg 145 çıktı tolga bey çok yoğundu beni tlf aradı ve 4 haftalık dedi kasıklarımda çok ağrı ve bel ağrım var dedim dinlen ayakta kalma dedi 4 haftalık bebk dedi ama benim hesabıma göre 2-3 haftalık çat iğnemi 15martta olmuştum sanırım bu sonuçlara göre ben çat iğnesi olduğumdada bebek vardı acaba nasıl etkiler bu bebeği neyse ve salıgecesi 5 gibi lavaboyakalkınca kanamam olduğunu farkettim ve ağlamaya başladım hemen eşim tolga beyi aradı hastaneye gelin sabah dedi kana bakalım tabi biz şaşırdık ve en yakın özel hastaneye gidip kan verdik tabi ben salya sümük ağlıyorum değer 1 günde 190 olmuş doktorunuzla görüşün dedi oradaki doktor dokror gebelik devam ediyor doktorunuzla görüşün dedi hemen tolga beye gittik muayene etti rahim içi kanama devam ediyor dedi progesteren iğnesi verdi cumartesi tekrar gidicem lütfen dua edin bebeğim beni bırakmasın....ayrıca çat iğnemi oldum bu bebeğe zarar verirmi
tabi canım cumartesi erken olur hatta salı ya da çarşamba bile geç olmaz yani çünkü 17 ya da 18. günde de yumurtluyor olabilirsin.. 32 günde bir adet gördüğüne göre... 32-14: 18
hepimiz heyecanla bekliyoruz canım benim inşallah her şey yolunda gitsin...
bencede canım 11. Gununde gıt daha net bellı olur ya bıde bısey dıcem ama ac karınlada gunde 1 cay kasıgı corek otu bal tarcından yesene nasılsa takıbın yapılcak herhangı bı aksılık gozukurse dr kontrolunde olcan nasılsa ben klomenı kullanırken bı gun yedım bı gun yemedım bıtanecık yumosum oldu ama oldu yanı.sende boyle bıseyler dene bakalım.
bu olayı çok okudum buralarda. hıımmm bakalım, denemek lazım aslında. hiç çörek otu yemedim ben daha (malumunuz biraz gıcığımdır ve çok yemek seçerim)
bal tarçın derken? balın içine tarçın mı atıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?