Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım benim alerjim var zaten. haftada 1 kadın evi temizliyor, ben akşam eve gelinceye kadar uçuşmuş oluyor çamaşır suyu. ben elimi sürmeyi bırak uzaktan görünce başlyorum hapşırmaya.
benim genelde çok alerjik bir yapım var :-( inşallah çocuğuma geçmez. tam 21. yaşımdan sonra başladı ilginç bir şekilde.
yarından itibaren ateşde ölçücem. dereceyi yatağımın yanına koydum ama hep unuttum ya, öyle bir kalkıyorum ki sabahları işe geç kalmıyım diye, hem duş alıp aynı anda nerdeyse ayakkabılarımı giyiyorum )))))

tatlım bende rahim filmi çektirdim, çok şükür tüpler açık. kilo verdim, adetler düzenl, bir kaç güne de yumurta takibine başlıyorum. bu kadar şimdilik....

buna bişiy diyemem ama senin yorumun altındaki reklam hoşuma gitti.

''İNCİLİ KADINLARDA BEBEK SAHİBİ OLABİLİR'' (PCOS)

evet kızalr, bizi İNCİLİ ilan ediyorum......!!!!!!!!! hahahahahhahahahaahhah

çok güzel bir cuma ve hafta sonu olsun inşallah ! :)
takip ettiğim kadarıyla herkes iyi aman çok sevindim böyle de gider inşallah..
ben 6 nisanda progesteron ölçtürdüm ancak dün doktora gittim sonucum dün çıktı doktor yoktu gösteremedim. bu gün gidemem artık grip olduğumdan telefonla arayacağım.. size de yazayım sonucu değerlendirir misiniz bana çok düşük gibi geldi de ne olacak benim hormonların hali?
progesteron sonuç : 0.171 FOLLICULAR :0,20-1,50 LUTEAL :1,70-27,0 OVULASYON : 0,8-3,0 POST MENAPOZ :0,1-0.8 nedir bu sonuçlar bu gün 23. günüm ve yumurtlamam olmadığını mı gösteriyor bu sonuçlar ? gerçi doktora da soracağım ama bilen varsa yorum bekliyorum

iyileşmediğim için de evde yatıyorum hiç doktora gidip de yumurta gelişimi olmuş mu diye baktırmaya halim yok 2 gündür gidiyorum zaten evime uzakta doktor canım çıktı bir de dün göremeyince doktoru çok üzüldüm.. ben yine yatayım bu grip yatmadan geçmeyecek...

Son düzenleme:

günaydın bicim....
benim prolaktinim: 0,60 ve çok normal dedi doktor. fazlar seninkisi gibi. öncesinde 0.50 çıkmıştı....
yani bu kadar söyliyebileceğim....en iyisi doktora telefonla sormak.
bu arada çok geçmiş olsun. hafta sonu hava çok güzel olucak. umarım tadını çıkarırsın...

ayh progesteronum canım ya! yalnış yazmışım

ayh progesteronum canım ya! yalnış yazmışım

teşekkür ederim cevabın için saat 10 da arayacağım doktoru doğuma girdi herhalde yokmuş görüşemedim..
evet hafta sonu 19-20 derece ve güneşli olacakmış tam yürüyüş ve hastalığı atma havası gerçekten...

doktorla görüştüm
bu değer çok düşükmüş ve yumurtlama olmadığını adetin de başlamayacağını gösterirmiş..
duphaston (progesteron) hapı verdi... bununla adet göreceğim sonra bir defa ki siklusta da kullanıp yine bununla adet göreceğim... 2. adetten sonra kontrole gideceğim.. dondurulan rahim ağzı yaramda herhangibir sorun çıkmazsa klomenle devam edecek doktor...yani yaklaşık 2 ayım daha var benim klomen tedavisi için..yani her sorun yumurtlayamamaktan kaynaklanıyor yumurtlama olsaydı progesteron yüksek çıkacaktı ve adet görebilecektim...bakalım bekleyeceğim daha ne yapalım geç olsun güç olmasın...

Reyhan iyi olmana çok sevindim...

Tuanatay sen bize umutla bakmayı yumurtanın ne kadar hızla gelişebileceğini ve çatlayabildiğini gösterdin ki ne kadar umutsuzdun başlarda...

Biricik senin de yaptıracağın yumurta takiplerinin sonuçlarını çok merak ediyorum önümüzdeki hafta inşallah seninle ilgili beklenen iyi sonuçları alacağız.....

herkes için hayırlısı...

canım çok saol, valla bende de çok garip bir his var, hadi hayırlısı.
o kadar uğraştım, tam 1 yılımı aldı teşhisden beri bugüne kadar. şimdi gerçekleri göreceğiz. ya c.tesi biraz araya başka şeyler giricek gibi ama eğer öyle olursa p.tesi mutlaka gideceğim.

yok kızlar ben vazgeçtim c.tesi gitmeye, p.tesi gidicem çünkü şöyle bir takvime baktım.
2 nisanda regl oldum, bugün daha ayın 8. i

daha önceden de regl den hemen sonra gitmiştim ve doktor birşey görememişti.

p.tesi ayın 11. bari o zaman oluşmuşsa ancak görünür folikül....

offff, neyse p.tesi ye kadar kafamdan atıyım bari.

valla tatlım ben hala umutsuzum:) bebek dunyaya gelene kadarda ınanamam heralde hamıle kalabılcegıme.hepımızın hakkında hayırlısı olsun yumurta oldu ve kendılıgınden catladı ya hıc bısı umurumda degıl acıkcası gecen ay sınav stresınden bebek stresını unutmustum gelısmesınde oda etkılı oldu sanırım hepınız rahat olun kızlar ama oyle ama boyle mutlaka hepımızın bı bebısı olacak sıkmayın canınızı emı.bu arada benım bu gunde belım cok agrıyo adetmı olcam acaba erken gercı ama?

bencede canım 11. Gununde gıt daha net bellı olur ya bıde bısey dıcem ama ac karınlada gunde 1 cay kasıgı corek otu bal tarcından yesene nasılsa takıbın yapılcak herhangı bı aksılık gozukurse dr kontrolunde olcan nasılsa ben klomenı kullanırken bı gun yedım bı gun yemedım bıtanecık yumosum oldu ama oldu yanı.sende boyle bıseyler dene bakalım.

tabi canım cumartesi erken olur hatta salı ya da çarşamba bile geç olmaz yani çünkü 17 ya da 18. günde de yumurtluyor olabilirsin.. 32 günde bir adet gördüğüne göre... 32-14: 18
hepimiz heyecanla bekliyoruz canım benim inşallah her şey yolunda gitsin...

haklısın kafayı dağıtmak çok önemli ben de haziran ya da temmuz gibi başlayacağım klomifen sitrat tedavisine şimdi aklım çok rahat o zamana kadar da hiç bişey düşünmeyeceğim çünkü bebek düşüncesi ha oldu ha olacak derken o anını yaşamıyor insan zaman akıp gidiyor şanslıyız ki kontrol edilebilir bir rahatsızlığımız var ve sıkıntı edecek bişey yok bırakalım zamana tedbirleri aldıktan sonra akışına bırakmalıyız hepimizin yapması gereken de bu aslında :) akıl vermekte iyiyim de bakalım ben bu yazdıklarımı güzelce uygulayabilecek miyim
senin de dediğin gibi hepimizin bebekleri gelecek birer birer ve doğru zamanda...

Son düzenleme:

dualarım seninle... umarım bebeğin senle kalır.. yanlız şunu yanlış anlıyosun çatlatma iğnenle ilgili değil gebelik hesaplaması. gebelik son adet tarihinden hesaplanıyor. o yüzden 4 hafta dedi sana. çatlatma iğnesi olmasaydın yumurtaların çatlamıcaktı ve yine hamile olamıcaktın. doktor senin ilişkiye girdiğin tarihten hesaplamıyor çünkü. neyse umarım kanaman durur. ama şunu unutma düşüğün çatlatma iğnesiyle alakası yok. genelde ya sperm kalitesizse , ya sende genetik bi bozukluk varsa yada bebekte allah göstermesin bi problem varsa genelde düşük yaşanıyor.

ben tam 30 günde bir adet görüyorum canım. haklısınız çok erken gitmek. gelecek hafta bir gelsin bakalım.

bu olayı çok okudum buralarda. hıımmm bakalım, denemek lazım aslında. hiç çörek otu yemedim ben daha (malumunuz biraz gıcığımdır ve çok yemek seçerim)

bal tarçın derken? balın içine tarçın mı atıyoruz?

valla corek otuna bende pek bayılmıyorum ama yınede yedım cıgnedıkten sonra arkasından suyla kaktırdım:) ben hepsınden bırer tatlı kasıgıyla alıp hazırladım bıgun yedım bıgun yemedım.korkuyodum cunku fazladan yumurta olur falan dıe ama ıkı gunde bı dr.a gıdıyorum dıye yedım.bılmıyorum onunda faydası oldumu ama yaptım ıste.pzt. Iple cekıyorum ınsallah olur yumurtacın.

ilk yumurta takibim,bugun doktor yumurtalıklarıma baktı "18 mm olmasını beklerdim sadece 10 mm olmuş,sen sıkı bi pko lusun demekki "dedi."belki ilaca gec cevap verir bir de salı gunu gel bakayım" dedi. cok moralim bozuldu. yumurta olayı değil de sıkı bi pko lusun demesi canımı sıktı. benim salı gunu icin umudum kalmadı artık. yumurta istenen boyuta gelmezse ne olacak? adet sokturucu ilaç mı alıcam?
bir dahaki ay da sanırım ilacın dozunu arttırır. 50 mg serophene içmiştm gunde 1 tane, 5 gun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…