Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım ilk ayda ilk yumurta takibinde böyle düşük değerler çıkabiliyor vücudunun ilaca bir tepki süresi var sabırlı ol doktorlar bazen boş konuşurlar ne yazık ki aldırma sen isteğine ve tedavine odaklan ve kafanı rahat tut.. tuanatay arkadaşımız da ilk ayda alamadığı sonucu 2. ayda aldı yumurtlaması gerçekleşti maşallah yani umutla bak sende... :)

ben tam 30 günde bir adet görüyorum canım. haklısınız çok erken gitmek. gelecek hafta bir gelsin bakalım.

oh maşallah 30 gün çok iyi :)
canım sen yine izin alabilirsen pazartesi de git tabi en azından folükül kaç mm onu öğrenirsin nasıl olsa takip için sürekli gitme hakkın o hafta boyunca vardır herhalde değil mi? izin alabildikçe ya da iş çıkışı olabiliyorsa gider günden güne yumurta gelişimine bakarsın..inşallah her şey istediğin gibi olsun..

Son düzenleme:

bal tarçın çörek otu karışımını bende bi süre yemiştim ama devam etmedim yani faydası oldu mu olmadı mı bilmiyorum ama iyi kilo aldırıyor bunu biliyorum :) ama 2 gündür sabahları sadece çörek otundan avucuma biraz alıyorum çiğneyerek yiyorum. . iyice çiğnenerek yenmesi önemliymiş. . sabahları aç karına kahvaltıdan yarım saat kdr önce silme çay kaşığı yenebilir diye biliyorum. . geçen ay yumurtam oluşmadı bakalım bu ay olursa çörek otundan bilicem. .

valla öğlen tatili, iş çıkışı ve hafta sonlarını değerlendirmeyi düşünüyorum. İş yerimde tek bilmemesi gereken Ceo/yani şirket sahibi.....
iş görüşmemde 3 defa sormuştu çocuk olayını ama buda 3 yıl oldu, ondan beri açmıyor konuyu.
halimizden memnun gibi :18::18::18:
ama kusura bakmasın, 32 yaşımdayım ve benimde aile kurma zamanım geldi

hatta işe başlarken çocuk düşünmeme rağmen bana sözleşmemde imzalatıcaklar böyle bir şey diye korkmuştum ama allahtan olmadı...zaten artık çok sıkıldım işimden, birazcık çocuk bakalım da sooonnrraaaa yine çalışırız at gibi :84::84::84::84::84::84::84::84:

aynı benım durumum canım ya 50mg seropheneyle basladım olmadı yanı 13mmde takıldı kaldı gelısmedı sonra ben bı umutsuzluk bı umutsuzluk yok falan dedım ıstemıyorum cocuk mocukk sonra dr yıne kanıma gırdı 100 mg cıkardık klomenı 11. Gun 15mm 13.gunde 18 dı zaten 14 yada 15. Gunde kendılıgınden catladı yanı demem o kı hııc sıkma canını kesın senınde doz yukselınce olucaktır.

gunaydııın..kızlar benım ates bugunde 36.7 sabıt kaldı dun kasık bel agrısı vardı hala gecmedı yanı baska bı problem olmaz heralde dımı yanı dıger yumurtalıktakı kucuk kıstler gelısmemıstır heralde ooof of su gunler cabuk gecsede olayın adını koysak.

arkadaşlar dualarınız için tşk ederim bugün doktora gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnesi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce normalmi bilen varmı...

arkadaşlar dualarınız için tşk ederim bugün doktora gittim bebeğim benimle ama doktorum değerimin düşük olduğunu söyledi pazartesi 145 salı 190 bugün 305 çıktı ama progesterenum 24.72 den 18.63 e düşmüş progestron iğnrsi olduğum halde doktorum fazla açıklama yapmadı pazartesi tekrar gel bakalım dedi sizce normalmi bilen varmı...

ne yazıkkki bizim ülkemizde bu iş koşulları gerek saat zaman açısından gerekse başka nedenlerden çok ağır oluyor bu nedenle kadınların işi çalışma yaşamaında erkeklere göre çok daha zor..
isteklerini hiç bir zaman dış nedenlerden dolayı erteleme biricik.. sanki bizlere iş veren patronların çocukları yok :) hep genç eleman ararlar aman işten ayrılmasın diye hiç akıllarına gelmez para düşündükleri için staj yapan geçici yerine geçebilecek elemanlar yetiştirmezler..tüm sorumluluğu işe alınan elemana yüklerler az eleman çok iş hesabı... doğum izni süreleri bile çok kısıtlı bence en az 6 ay olmalı...
bence sen Allah kısmet ederse kendin büyüt bebeğini belli bir yaştan sonra iş hayatına devam edersin..

Son düzenleme:

progesteron hormonun yeterli çalışmadığından düşmüş demek ki... bunun için ayrıca iğneden sonra progestan falan verdi mi doktor...
mesela ben hamile kaldığımda progesteron hormonu hapını 3 ay boyunca kullanmam şartmış benim bu hormonum 21. gün testine göre hiç çalışmadığı belirlendi...adetlerimi de bu hapla getiriyorum..
doktorun tekrar ne zaman çağırdı seni...
belki 18.63 lük değerde normaldir ondan ses çıkarmamıştır ama için rahat değilse istersen başka bir doktorla da görüş..ya da bu değerinle ilgili bilgisi olan arkadaşlar cevap verirler...

olumsuz düşünme canım şu anda yumurtladığın için vücut tepkilerin de değişim gösteriyordur hemen herşeyi kötüye yorma sabırlı olmalıyız her zaman de mi?
doktorun dediklerine uy aklını da rahat tut da bebeğin sana gelsin :)

canım pazartesi çağırdı ilaç falan da vermedi hayırlısı olsun ...demekten başka yapacağımız bişe yok dedi öyle tabi

canım pazartesi çağırdı ilaç falan da vermedi hayırlısı olsun ...demekten başka yapacağımız bişe yok dedi öyle tabi

öyle dediyse tamam demek ki her şey yolunda sen annelik iç güdüsüyle panik yapıyorsun normal :)
çok tebrik ederim canım :) iyi düşün güzel şeyler olsun...
pazartesi günü de her değerin normal çıksın panik ve stres her şeyi alt üst ediyor özellikle de tüm hormon dengesini bunu aklından çıkarma aklını rahat tut...

bende pko maduruyum ilaç kullanmazsam asla adet görmüyorum aynı zamanda rahmim perdeliymiş 15 gün önce laparoskopi ve histereskopi yapıldı adet gördükten sonra hsg çekilecek tekrar doktor değerlerin çok uçuk değil bebek sahibi olabilirsin dedi ama genede korkmuyoda değilim çok stres yapıyorum malum ilaçlarda çok sarsıyo rahim perdesi olan arkadaşlar varmı?

evet canım sorunlar tamamen geçmiyormuş, ama benim pko dışında 2 tane daha kistim vardı onlar yok oldu, doktorum bile şaşırdı. uzun zamandır bu siteye giremiyordum hala uyguluyorum kürü adetim düzenli hala şükürler olsun ki. beli bünyeden bünyeye değişiyordur işe yaraması. geçmiş olsun

merhaba ben ilk defa duydum rahim perdesi...
ilaçlar sarsıyor haklısın ancak umut varya işte o insana her zorluğu yaşatıyor inşallah rahim filmi sonuçlarınız iyi çıkar doktor bebek sahibi olabilirsin dediğine göre hiç stres yapmayın hatta bu rahatsızlıklarla savaşmak için tam tersi her şey normalmiş gibi davranmak hormonları şaşırtmak gerekli çünkü stres her kötü şeyi tetikliyor...
ben de ilaçsız adet göremeyenlerdenim bu sebeple aksatmadan hormon hapı alıyorum...zamanı geldiğinde bebiş de olacak inşallah
bu rahim perdesi rahmin kalp şeklinde olması falan mı acaba... ama hsg den sonra esas şekli anlaşılır...

Son düzenleme:

merhaba,
laporoskopi yapıldıysa rahim filmi çekilmesine gerek yok. hatta laporoskopi rahim filminden daha iyi,
çünkü içten herşeyi daha iyi görüyorlar. bazen sırf para almak için ekstralar katıyorlar. hem anestezisiz çok iyi bir tecrübe değil. ben anestezi ile çektirdim, ve çok memnun kaldım ama dediğim gibi aslında gerek yok.....tekrar bir danış derim...

evet bicim, şartlar çok kötü. ben TR ye gelin geldim sayılır. Yurtdışında büyüdüm ben, orada 18 ay doğum izni ve son maaşının %60 ını veriyorlar o süre boyunca. 3 yıla kadar evde kalabilirsin ve işveren seni işden çıkaramaz.
bende kesinlikle ertelemiycem, onlar için yeterince çalıştım. şirketi tekrar ayağa kaldırdım, artık yeter. zaten doğumdan sonra, artık ne zaman sırası gelirse kısmetse kendi işimi kurucam. hem çocuğuma daha verimli olurum. zırt pırt izin almak zorunda kalmam, mesela hastalandığı zaman.
valla kısmet tabi.
bu akşam dışardaydık yemekte, aman allahım heryer çocuk ve bebek kaynıyordu. Ben aslında çok mantıklı birisiyimdir, duygularım ağır bastı bugün, kendimi bebek arabası sallarken gördüm ve özlerim doldu bbeeeeaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!
hadi kızlar sıra sıra doğuralımmmmmmm!!!!!!!

tatlım ben hep burda okurdum bu bel ve kasık ağrısnı, ama hep çatlatma iğnesinden olduğunu düşünürdüm. senin kendiliğinden çatladı, demekki klomendenmiş. öğrenmiş olduk onuda.

umarım herrrşşeeeyy istediğin gibi olur. biliyorum çok istiyorsun

nasıp canım ya aslında cook ıstemıyorum ama bızım bu hastalıgın sartları bıan once olmasını gerektırıyo hayırlısı artık hakkımda.valla bel agrımda klomendenmı bılmıyorum ama mahvedıyo benı ayakta bıraz cok dursam regl gunumdekı gıbı bı agrı gırıyo.buarada atesımde dusmedı hala 36.8 cıktı bugunde boyle oluncada umutlanıyorum yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…