inşallah cnm hayırlısı olsun inşallah.bi de sen ilişkiye ne zaman son verdin mesela doktor bana 5 gün ilişki önerdi iğneden sonra sen sonrasında devam ettin mi cnm bazısı adet olana kadar devam et diyo bazısı da zaten yumurta çatlama iğnesiyle çatladı gerek yok daha fazla diyo sen ne yaptın?
canım aynı hatayı bende yaptım bugun erken gebelık testlerınden yaptım ama cıkmadı bıseycık atesım dusmedı hala bugun yumurtladıktan sonrakı 10. Gun
canım aynı hatayı bende yaptım bugun erken gebelık testlerınden yaptım ama cıkmadı bıseycık atesım dusmedı hala bugun yumurtladıktan sonrakı 10. Gun
cnm inşallah hayırlısıyla ikimizin soucu da olumlu çıkar ben çatlama iğnesini olalı bugün tam 11.gün çarşamba falan tekrar yapcam silik falan çıkarsa o zaman kanda baktırırm.ya bi de akıntı falan olur diyolar belirti olarak yok bende sadece göğüslerim şiş hala acıyo biraz da kanımda ağrı oluyo arada bir adet olacak gibi bakalım hayırlısı ALLAH tüm dileyenlerle beraber bize de sağlıklı sıhatli iman dolu evlatlar nasip eder inşallah
valla canım aynı seyler bendede var artık psıkolojıkmı yoksa baska seydenmı bılmıyorum hatta sımdı esıme kan testımı yaptırsam dıyorum tobe tobe dıyooo:) beklıcekmısım 10 gun
bırıcık tam 4 kere yazdım sana ama heycandan telfnda nerelere basıyosam artık netten cıkıp durdum okadar sevındımkı anlatamam hayırlısı olsun cok ıyı gelısmıs yumosun masallah atesını olcmeyı ıhmal etme tımam.ayrıca keske calısmasaydın:) gezerdık beraber.zaman gecmıyo bı turlu. Hem boyle yumurtayıda yakalamıssın yurt dısı falan yok eve kapanın:)
canım benim çok saol....evet ateş ölçmeye başladım....
2-3 gün erteliycem seyehati mecbuurrr...
ah bacılarım, bizimkisi birazcık tembel, öyle söyliyim, akşam 9 da uyuyakalıyo bazen)) ama garibimde çok çalışıyo, bakalım bu ve önümüzdeki aylarda uyumak yok valla )))
canım seninde hayırlı haberlerini en kısa zamanda alıcaz inşallah, umutluyummmmmmm!!!!!
hadi kızlar ben şimdilik kaçtım.
doktordan eve gelmiştim, yemek yapiyim acele..... eşim gelir yarım saate....
akşam belki yine gelirim...
benden de GID GID GIDAAKKKKKKK!!!!!!!!
EEFFEETTTTT!!!! YUMURTAM VARRRRR!!!!!
Kızlar, yeni döndüm doktordan, sevincimi sadece sizinle paylaşıyorum. başkasına söylesem yumurtluyorum diye zaten anlamaz!
hehehheeehh!!! Ultrasonda çıktı 1 tane yumurtam/folikülüm ve 14 mm....Çarşamba yine gidicem, kısmetse...
2 gün cinsel perhiz dedi şimdilik. Eşim için MUTLAKA spermiogram istedi, artık zamanı geldi.
Özellikle son yıllarda erkeklerin sperm kalitesi eskiye göre çok düştü, yapalım içimiz rahat olsun, yola devam dedi.....
ben bu ay olmasada önümüzdeki 3 ay çok umutluyum, inanın bu ay olmasa hiç üzülmem, çünkü o ultrasonu gördüm ya, bana şimdilik bile yeter!
hem ultrason resmini de verdi, hatıra diye! hahahahhahahah))))
ben 10 gün sonra falan yurtdışına gidicem, gitme ertele bir kaç gün dedi, yumurta çatladıktan sonra
önemli dedi....adetimin 21. günü kan aldırıcam, bakalım çatlamışmı diye.....
şimdilik böyle yani kızlar, hemen paylaşıyım dedim, sizden başka bu konularda kimim varki benim...
ayy nasıl sevindim biricik hem de 14 mm maşallah :) tam düşündüğümüz gibi yani olmasını istediğimiz gibi...yurt dışına gitsen bile artık için rahat gidersin olumlu gelişmeler hepimizi çok mutlu ediyor...
progesteronun da inşallah yumurtladığını gösterecek 21. günde... neden olmasın belki bu ayda bile gebe kalabilirsin..
aklını ferah tut artık bundan sonra..ay çok çok mutlu oldum sanki kendim yumurtlayacakmışım gibi sevindim :))
hadi gözün aydın
canım benim çookk saol. darısı başına. aslında hepinizin başına tabiki...
şimdi rahatım ve kendimi hiç kasmıycam.
bu arada eşime spermiogram yaptırması gerektiğini söyledim. o da biraz huysuzlanıp Haziran ayında yaptırırım dedi. bakalım o zamana kadar ne olucak, biliyorsun ben psikolojik çok etkileniyorum böyle şeylerden dedi.
öfffffffffffff!!!!!! bizimki biraz hassastır, aman napiyim ya. inanın kızlar, ben onun huyunu bildiğim için son 1 yıl çoğu şeyi içime attım, buralarda araştırdıklarımı ona pek detaylı anlatmadım. bazen çatlıycak gibi oldum, hep sizlerle paylaştım. çok zor 1 yıl geçirdim, Allah biliyor....
çoğu erkek böyle, çok etkileniyor, bu sefer ilişkinin sırf çocuk için olduğunu aklından çıkaramıyor heralde......
neyse, ben şu an çok mutluyum ve inanıyorumki, önümüzdeki aylarda tüm yaşadıklarımın karşılığını alıcam....
hepinizi çok öptüm....iyi geceler
Merhaba kızlar. 2010 Temmuz ayında evlendim bende. Evlendikten sonraki ilk 2 ay düzenli adet gördüm ama birden düzenim değişti. 2,5 -3 ayda bir olmaya başladım. Hep mevsim değişimi vs diye oyaladım kendimi. Sonra baktım olacak gibi değil doktora gittim. Dr. ultrasonla pko olduğunu söyledi. Saç dökülmesi, hızlı kilo alma yaşadığım en belirgin iki sorundu benim için. Zaten hep toplu tombiktim ama bu sorunları yaşamaya başlayınca birden 72 kilodan 91 kiloya kadar çıktım. bir hafta önce gittim doktora farutal verdi. dün bitirdim ilacı şimdi adet olmayı bekliyorum. adetimin 3. günü test yapılacakmış. gizli şeker falanda çıktı. Kafam allak bullak. Hayat hiç başımıza gelmez sendığımız şeyleri yaşamakla geçiyor. Bazen özellikle yaz aylarında her ay şikayet ederdim hastalanmaktan. Şimdi çok pişmanım aklıma geldikçe keşke hiç aklımdan geçirmeseydim diyorum. Ellerim ayaklarım sürekli şiş. Alyansımı zor takıyorum bazen. Şimdilik çocuk düşünmüyoruz. Ama ileride sorun olur diye çok korkuyorum
Merhaba kızlar. 2010 Temmuz ayında evlendim bende. Evlendikten sonraki ilk 2 ay düzenli adet gördüm ama birden düzenim değişti. 2,5 -3 ayda bir olmaya başladım. Hep mevsim değişimi vs diye oyaladım kendimi. Sonra baktım olacak gibi değil doktora gittim. Dr. ultrasonla pko olduğunu söyledi. Saç dökülmesi, hızlı kilo alma yaşadığım en belirgin iki sorundu benim için. Zaten hep toplu tombiktim ama bu sorunları yaşamaya başlayınca birden 72 kilodan 91 kiloya kadar çıktım. bir hafta önce gittim doktora farutal verdi. dün bitirdim ilacı şimdi adet olmayı bekliyorum. adetimin 3. günü test yapılacakmış. gizli şeker falanda çıktı. Kafam allak bullak. Hayat hiç başımıza gelmez sendığımız şeyleri yaşamakla geçiyor. Bazen özellikle yaz aylarında her ay şikayet ederdim hastalanmaktan. Şimdi çok pişmanım aklıma geldikçe keşke hiç aklımdan geçirmeseydim diyorum. Ellerim ayaklarım sürekli şiş. Alyansımı zor takıyorum bazen. Şimdilik çocuk düşünmüyoruz. Ama ileride sorun olur diye çok korkuyorum
ay maşşalllahh bırıcık işte azmın uğraşın sonucu ama belkıde sen 3-4 aydır düzenlı yumurtluyordunn dr gıtmedıgın ıcın göremedın anlamadın inşallah esının testındede problem yoktur bakk bu ara 2 gunde bır ılıskı olsun dr gıdınce çatlatma iğnesı olunca tabıı sana yasak kotmus nedense çatlamadan bu arada günde 2 mm buyuyorr dün akşam 14 sebenden de GID GID GIDAAKKKKKKK!!!!!!!!
EEFFEETTTTT!!!! YUMURTAM VARRRRR!!!!!
Kızlar, yeni döndüm doktordan, sevincimi sadece sizinle paylaşıyorum. başkasına söylesem yumurtluyorum diye zaten anlamaz!
hehehheeehh!!! Ultrasonda çıktı 1 tane yumurtam/folikülüm ve 14 mm....Çarşamba yine gidicem, kısmetse...
2 gün cinsel perhiz dedi şimdilik. Eşim için MUTLAKA spermiogram istedi, artık zamanı geldi.
Özellikle son yıllarda erkeklerin sperm kalitesi eskiye göre çok düştü, yapalım içimiz rahat olsun, yola devam dedi.....
ben bu ay olmasada önümüzdeki 3 ay çok umutluyum, inanın bu ay olmasa hiç üzülmem, çünkü o ultrasonu gördüm ya, bana şimdilik bile yeter!
hem ultrason resmini de verdi, hatıra diye! hahahahhahahah))))
ben 10 gün sonra falan yurtdışına gidicem, gitme ertele bir kaç gün dedi, yumurta çatladıktan sonra
önemli dedi....adetimin 21. günü kan aldırıcam, bakalım çatlamışmı diye.....
şimdilik böyle yani kızlar, hemen paylaşıyım dedim, sizden başka bu konularda kimim varki benim...
canım sende sabırlı oll hadı yavastan kalın montları kaldır pıkelerı çıkarr ağır iş yapmadanbırıcık tam 4 kere yazdım sana ama heycandan telfnda nerelere basıyosam artık netten cıkıp durdum okadar sevındımkı anlatamam hayırlısı olsun cok ıyı gelısmıs yumosun masallah atesını olcmeyı ıhmal etme tımam.ayrıca keske calısmasaydın:) gezerdık beraber.zaman gecmıyo bı turlu. Hem boyle yumurtayıda yakalamıssın yurt dısı falan yok eve kapanın:)
canım nescafe verr çalışma olcağı zaman yarım saat öncesınden kafeın spermlerın hızlarına etkı edıyomus iyi gelıomusscanım benim çok saol....evet ateş ölçmeye başladım....
2-3 gün erteliycem seyehati mecbuurrr...
ah bacılarım, bizimkisi birazcık tembel, öyle söyliyim, akşam 9 da uyuyakalıyo bazen)) ama garibimde çok çalışıyo, bakalım bu ve önümüzdeki aylarda uyumak yok valla )))
canım seninde hayırlı haberlerini en kısa zamanda alıcaz inşallah, umutluyummmmmmm!!!!!
bencede bu ıcın uğraş kesınlıkle çalısınn çatlayınca yumurtaayy nasıl sevindim biricik hem de 14 mm maşallah :) tam düşündüğümüz gibi yani olmasını istediğimiz gibi...yurt dışına gitsen bile artık için rahat gidersin olumlu gelişmeler hepimizi çok mutlu ediyor...
progesteronun da inşallah yumurtladığını gösterecek 21. günde... neden olmasın belki bu ayda bile gebe kalabilirsin..
aklını ferah tut artık bundan sonra..ay çok çok mutlu oldum sanki kendim yumurtlayacakmışım gibi sevindim :))
inşallah teste gerek kalmıcak ve sen bu ay ya da önumuzdekı ay hamıle kalcaksınncanım benim çookk saol. darısı başına. aslında hepinizin başına tabiki...
şimdi rahatım ve kendimi hiç kasmıycam.
bu arada eşime spermiogram yaptırması gerektiğini söyledim. o da biraz huysuzlanıp Haziran ayında yaptırırım dedi. bakalım o zamana kadar ne olucak, biliyorsun ben psikolojik çok etkileniyorum böyle şeylerden dedi.
öfffffffffffff!!!!!! bizimki biraz hassastır, aman napiyim ya. inanın kızlar, ben onun huyunu bildiğim için son 1 yıl çoğu şeyi içime attım, buralarda araştırdıklarımı ona pek detaylı anlatmadım. bazen çatlıycak gibi oldum, hep sizlerle paylaştım. çok zor 1 yıl geçirdim, Allah biliyor....
çoğu erkek böyle, çok etkileniyor, bu sefer ilişkinin sırf çocuk için olduğunu aklından çıkaramıyor heralde......
neyse, ben şu an çok mutluyum ve inanıyorumki, önümüzdeki aylarda tüm yaşadıklarımın karşılığını alıcam....
hepinizi çok öptüm....iyi geceler
üzme kendını allahtan erken farkettın hemen tedavıne başlaa kılo verr bebek düşünceğiniz zamana kadar hazır ol ve sakın vazgecmeeeMerhaba kızlar. 2010 Temmuz ayında evlendim bende. Evlendikten sonraki ilk 2 ay düzenli adet gördüm ama birden düzenim değişti. 2,5 -3 ayda bir olmaya başladım. Hep mevsim değişimi vs diye oyaladım kendimi. Sonra baktım olacak gibi değil doktora gittim. Dr. ultrasonla pko olduğunu söyledi. Saç dökülmesi, hızlı kilo alma yaşadığım en belirgin iki sorundu benim için. Zaten hep toplu tombiktim ama bu sorunları yaşamaya başlayınca birden 72 kilodan 91 kiloya kadar çıktım. bir hafta önce gittim doktora farutal verdi. dün bitirdim ilacı şimdi adet olmayı bekliyorum. adetimin 3. günü test yapılacakmış. gizli şeker falanda çıktı. Kafam allak bullak. Hayat hiç başımıza gelmez sendığımız şeyleri yaşamakla geçiyor. Bazen özellikle yaz aylarında her ay şikayet ederdim hastalanmaktan. Şimdi çok pişmanım aklıma geldikçe keşke hiç aklımdan geçirmeseydim diyorum. Ellerim ayaklarım sürekli şiş. Alyansımı zor takıyorum bazen. Şimdilik çocuk düşünmüyoruz. Ama ileride sorun olur diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?