Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hehehhe, burdayım canım...işler yoğun, arada girip bakıyorum.

bende ozledım calısmayı ama hastaneden hala haber gelmedı bana zaten hamılelık olursa ben bıraz uyuz bı hamıle olurum heralde calısamam oof of bekle allah bekle su bı hafta gecsede sonucu gorsem

rıca ederım canım ya nedemek bırbırımıze destek olucaz tabı.beterın beterı cok var bız yıne ıyıyız.yumoslar sag olsun:)

Ya Allahın işine karişmak gibi olmasın ama, bana sorsalar şöyle Haziraz-Temmuz gibi hamile kalsam,
İzmirin sıcaklarında zor oluyor çünkü, sonra 2-3 ay daha çalışıp istifa ederim. Hamileliğimin tadını çıkarırım. Sürekli gebelik, çocuk sağlığı falan kitap okurum, sonra doğuma yakın kısmetse zaten yurtdışına gitmem lazım, orda doğurmam lazım. Çocuk doğduktan sonra da, işte 1 yıl bakarım, sonra işimi kurar yanıma alırım çocuğu. (kurmak istediğim iş'te çocuğu yanıma alabilirim, başkası bakıcağına ben bakarım)

ööyylleee hayaller kuruyorum ama ne kısmetse artık.....

ınsallah planların yolunda gıder canım ya hayal kurmak ıyıdır hem onlar olmadan hayatın tadı tuzumu kalır.hedeflerının olması guzel

ınsallah planların yolunda gıder canım ya hayal kurmak ıyıdır hem onlar olmadan hayatın tadı tuzumu kalır.hedeflerının olması guzel

haklısın tatlım. Kariyer.net'e bakıyormusun arada? orda güzel ilanlar oluyor.
birde artık tıbbi sekreterlik kursları varmış izmirde. onları bir araştır istersen, o zaman doktorların yanında ve hastenelerde çalışabilirsin.
(hangi konuda eğitim aldın, tabi onu bilmeden yazıyorum bunları)

ama şu çocuk meselesini bir netleştir bakalım.

Desteğiniz için sağolun kızlar. Evet kilo vermek için bende çabalamaya başladım. Çok düzensiz besleniyordum öncellikle onu değiştirdim. Artık kahvaltıyı mutlaka yapıyorum. Eskiden akşama kadar abur cuburla geçirir akşam eşim işten gelince onunla dayanırdım yemeğe ne varsa. Üstelik eşimin dersi 10:30 gibi bitiyor akşam yemeklerimiz gece 11i buluyor. artık akşam saat 7den sonra birşey yemiyorum. ve en önemlisi kola içmiyorum. çünkü normalde her akşam yemeğinde eşim 1 lt kola alır gelirdi ben onu bitiridim tek başıma. yanında yediğim bir ekmeği saymıyorum bile. akşamları çok sıkışırsam meyve yiyorum yalnızca. İnşallah yavaşta olsa bir faydasını görücem düzenli yemenin. İnşallah sonrasındada düzelir. Ne güzel her ay saat gibi tam zamanın olurdum

arkadaşım inşallah yalnış anlamazsın ama:

OHA!!!! )))

kızlar aranızda metformin kullanan var mı ve günde kaç tane içiliyor yazarmısınız

yanı bu alıskanlıklara bunyemı dayanır tabı pkoda olur baska seylerde. Cok yerınde bı karar vermıssın tebrık ederım senın problem kılo verınce hemen duzelıcektır.sakın bırakma dıyetı emı..

kızlar aranızda metformin kullanan var mı ve günde kaç tane içiliyor yazarmısınız

tatlım genelde basladıgın ılk bı kacgun yarım sabah yarım aksam ıcıyosun bıraz yan etkılerıne vucut alısıyo daha sonra tam olarak ıcıyosun. Bırıcık arkadasımızın actıgı bı topık vardı metoformınle ılgılı orda daha cok bılgı var.sen dr. Danıstınmı pekı

canım bence bir ay daha yumurtlama hapı içeceksen metformine ondan sonraki ay başla ikisi birden ağır olabilir ve yan etkileri olabilir ilaç etkileşimleri önemli sen aklını rahat tut tamam mı?

bonbonşekeri
geçmiş olsun karamsar olma sakın umutla devam tamam mı hepimiz gibi..

biricik inşallah dediğin zamanlarda hamile kalırsın çok iyi plan yapmışsın hepsi de gerçek olabilecek şeyler bence hayal etmek bile insanı isteklerine yaklaştırıyor...
adım adım gerçekleşsin hepsi..

ben klomenı kullanırken metfrmınıde kullandım dr.umda kullanma falan demedı yanı ne bıleyım bende bı yan etkı yapmadı tabı herkezın bunyesı aynı degıl.ya kızlar bısey dıcem benım hala sancım gecmedı ha adet oldum ha olcam gıbı yumurtlamadan sonra 10. Gunum oldu ama gecmıyo ayy gelcek galıba gelemeyesıce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…