ay maşşalllahh bırıcık işte azmın uğraşın sonucu ama belkıde sen 3-4 aydır düzenlı yumurtluyordunn dr gıtmedıgın ıcın göremedın anlamadın inşallah esının testındede problem yoktur bakk bu ara 2 gunde bır ılıskı olsun dr gıdınce çatlatma iğnesı olunca tabıı sana yasak kotmus nedense çatlamadan bu arada günde 2 mm buyuyorr dün akşam 14 se
salı 16
çarş 18
persembe 20
cuma 22 buyu olasılıkla suma ıgnenı olcaksınn inşallah maşallah 2 gunde bır çağırdı dıme doktorun yarın yıne gıdeceksın
ayy çok güzell ben ılk gıttıgımde 12 mm di
inşallahh herşey çoookkk güzel olcakkkk hadıı inşalllahh herkes arka arkaya hamıle kalırr bahar da nasıl ağaçlar çiçeklerını herkes ın karnında açsın doğa kendını yenılıyo bu fırsatı kaçırmayınnn insanlarda da etkısı oluyordur kesınn
............................................................................................................................................
işallaahhhhhh canımmmm......
galiba bana çatlatma iğnesi yapmıycak. ilk teste bakıcak heralde.
bir dahaki ayda yapabilir iğneyi, belki hiç gerek kalmaz bilemiyorum ki...
test herşeyi göstericek sanırım. o progesteron testinin 8 in üstünde olması gerekiyormuş, dün bana başka bir hastasının testini gösterdi....bu değerlerde oluyor çatlamayınca dedi. eğer herşeyi doğru anladıysam tabiki.....
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
hehehhe, burdayım canım...işler yoğun, arada girip bakıyorum.
eşimden yana çok şanslı olduğumu düşünüyorum çoçuk konusunda olsun başka bir konuda olsun hiç beni üzmez aksine onunla konuşunca moralim yerine geliyor kimseyede laf söyletmez allahıma şükürler olsunkiii birazda olsa moralim yerine geldi çok saol arkadaşımm
bende ozledım calısmayı ama hastaneden hala haber gelmedı bana zaten hamılelık olursa ben bıraz uyuz bı hamıle olurum heralde calısamam oof of bekle allah bekle su bı hafta gecsede sonucu gorsem
hastaneyemi başvurdun canım?
Ya Allahın işine karişmak gibi olmasın ama, bana sorsalar şöyle Haziraz-Temmuz gibi hamile kalsam,
İzmirin sıcaklarında zor oluyor çünkü, sonra 2-3 ay daha çalışıp istifa ederim. Hamileliğimin tadını çıkarırım. Sürekli gebelik, çocuk sağlığı falan kitap okurum, sonra doğuma yakın kısmetse zaten yurtdışına gitmem lazım, orda doğurmam lazım. Çocuk doğduktan sonra da, işte 1 yıl bakarım, sonra işimi kurar yanıma alırım çocuğu. (kurmak istediğim iş'te çocuğu yanıma alabilirim, başkası bakıcağına ben bakarım)
ööyylleee hayaller kuruyorum ama ne kısmetse artık.....
ınsallah planların yolunda gıder canım ya hayal kurmak ıyıdır hem onlar olmadan hayatın tadı tuzumu kalır.hedeflerının olması guzel
bebek yok artık değerlerim düştü doktorum kanaman başlayacak kendiliğinden düşecek dedi:)
bebek yok artık değerlerim düştü doktorum kanaman başlayacak kendiliğinden düşecek dedi:)
Desteğiniz için sağolun kızlar. Evet kilo vermek için bende çabalamaya başladım. Çok düzensiz besleniyordum öncellikle onu değiştirdim. Artık kahvaltıyı mutlaka yapıyorum. Eskiden akşama kadar abur cuburla geçirir akşam eşim işten gelince onunla dayanırdım yemeğe ne varsa. Üstelik eşimin dersi 10:30 gibi bitiyor akşam yemeklerimiz gece 11i buluyor. artık akşam saat 7den sonra birşey yemiyorum. ve en önemlisi kola içmiyorum. çünkü normalde her akşam yemeğinde eşim 1 lt kola alır gelirdi ben onu bitiridim tek başıma. yanında yediğim bir ekmeği saymıyorum bile. akşamları çok sıkışırsam meyve yiyorum yalnızca. İnşallah yavaşta olsa bir faydasını görücem düzenli yemenin. İnşallah sonrasındada düzelir. Ne güzel her ay saat gibi tam zamanın olurdum
Desteğiniz için sağolun kızlar. Evet kilo vermek için bende çabalamaya başladım. Çok düzensiz besleniyordum öncellikle onu değiştirdim. Artık kahvaltıyı mutlaka yapıyorum. Eskiden akşama kadar abur cuburla geçirir akşam eşim işten gelince onunla dayanırdım yemeğe ne varsa. Üstelik eşimin dersi 10:30 gibi bitiyor akşam yemeklerimiz gece 11i buluyor. artık akşam saat 7den sonra birşey yemiyorum. ve en önemlisi kola içmiyorum. çünkü normalde her akşam yemeğinde eşim 1 lt kola alır gelirdi ben onu bitiridim tek başıma. yanında yediğim bir ekmeği saymıyorum bile. akşamları çok sıkışırsam meyve yiyorum yalnızca. İnşallah yavaşta olsa bir faydasını görücem düzenli yemenin. İnşallah sonrasındada düzelir. Ne güzel her ay saat gibi tam zamanın olurdum
kızlar aranızda metformin kullanan var mı ve günde kaç tane içiliyor yazarmısınız
kızlar aranızda metformin kullanan var mı ve günde kaç tane içiliyor yazarmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?