Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

mınıetek haklısın valla kafamı oyalıcak bıseyler yapmam lazım benım montları kabanları kaldırayım dag gıbı utu bırıktı onları yapayım son 6 gun dıyelım barı:)

canım ateşin çok güzel ılerlıyoo 15, gunde çatladı dıme yumurtan

günaydın herkese. . 3-4 gündür çok açık kahverengi akıntım oluyor neden olabilir bilen var mı? sabah kalkıyorum 1 damla falan çok çok açık kahve akıntı var. . bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. .

tuanatay canım yumurta çatladıktan sonra eğer hamile değilsen 14. gün kanaman başlar...
böyle de anlayabilirsin hamile olduğunu....
hadi hayırlısı ateş iyi gitmiş...5 günün falan kaldı anlamak için sabretmeye devam...

Son düzenleme:

canım sende hamılelık varmıydı ondan olabılır dıycem ama bılemedım ben onuu.oyle bısey varsa dr.na bı danıs ıhmal etme

canım sende hamılelık varmıydı ondan olabılır dıycem ama bılemedım ben onuu.oyle bısey varsa dr.na bı danıs ıhmal etme

internetten araştırayım dedim direct gebelik belirtisi olarak çıktı bende anlamadım. . 3 nisanda regl oldum gerçi eskiye göre azdı kanamam ama yine de 3 gün sürdü yani. . sanmıyorum gebelik olabilecegini. .

gel sen bana sor o sabırı canım ya dun test aldım aksama kadar her turlu ısıkta baktım :) ama bısey cıkmadı bu atesın sonu fıyasko olmaz umarım

internetten araştırayım dedim direct gebelik belirtisi olarak çıktı bende anlamadım. . 3 nisanda regl oldum gerçi eskiye göre azdı kanamam ama yine de 3 gün sürdü yani. . sanmıyorum gebelik olabilecegini. .

canım nette bırazcık bakındım mantarın belırtılerı arasında kasıntı falanda varsa hemen bı dr. Gorun sen

merhabalar
kızlar ben bu ayda adet oldum hemde bu ay çok umutluydum 3 yumurta oluştu çatladı ama yine elim boş maalesef bende bu ay metformine başlamak istiyorum kullanan arkadaşlar günde kaç tane ve aç karnına mı yoksa tok karnına mı içiyorsunuz drum bana gerek yok dedi ama geçenlerde şekerimi ölçtürdüm sınırda gözüküyor o yüzden bu ay bende başlıyacağım ve bu son ayım ilaçta ondan sonra aşılama dedi bu aydan sonra bırakmak istiyorum tedaviye eşim pek ılımlı bakmıyor aşılamaya artık bu yazda geçsin kışın tekrar giderim dra allahım bizlerede nasip et o güzel duyguyu(amin)

canım uzme kendını yaa herseyde var bı hayır ama su metfrmını butun pkoluların kullanması gerekıyo bence sekerı olsun olmasın.esıne cok fazla yansıtıyosan sıkıntını o yuzden daha fazla uzulmenı ıstemıyodur ondan bence o yaklasımı.onumuzdekı aylarda umarım o guzel haberı alırsın sende umudunu yıtırme sakın

evet eşime yansıtıyorum sanırım istemedende olsa ama metformine kesinlikle bu ay başlıyacağım birde ben klomen dışında başka bi laca geçtim ve beni çok zorluyor inşallah alırım canım o güzel haberi çok umutsuzum yaa bilmiyorum bide bu son ayım ilaçta aslından bunalım bir insan değilim ama birileri benim hassas olduğum konuyu yüzüme vurduğu andan dağılıyorum nasip kısmet herşey hepimiz için

bak kendın dıyosun ılac hakkın var daha belkı bu ay olucak bılemezsın bunu ha yıne olmadı dıyelım zaten tedavının basındasın asılaması var tupu var varda var yanı yontem coook sıkma canını allah korusun ya rahmın olmasaydı yumurta olmasaydı cok sukur bunların hıcbırı yok olucak sadece sabretcez.ayrıca kımsenın senı uzmesıne ızın verme esınde olsa baskasıda olsa hakları yok buna.sen sımdı onune bak kendını yargılayıp durma

canım ben daha 2 gündür ölçüyorum. dedim ya hep unutuyordum yatağım yanında durmasına rağman.
adetin

9. günü: 35,9
10. günü: 35,9 / yumurtam 14 mm

dijitalle ölçüyorum......

afırııım:) olc ama unutma sana nokta atısı yaptırcaz.zamanla alısıyosun ya ben mesela bagımlılık oldu aynı saatte uyanıyorum otomtk derece bı bakıom agzımda.

eşimden yana çok şanslı olduğumu düşünüyorum çoçuk konusunda olsun başka bir konuda olsun hiç beni üzmez aksine onunla konuşunca moralim yerine geliyor kimseyede laf söyletmez allahıma şükürler olsunkiii birazda olsa moralim yerine geldi çok saol arkadaşımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…