3.gun 36,4
4.gun 36,4
5.gun 36,1
6.gun 36,7
7.gun 36,6
8.gun 36,6
9.gun 36,6
10.gun 36
11.gun 36,4
12.gun 36,2
13.gun 36,2
14.gun 36,3
15.gun 36,8
16.gun 36,7
17.gun 36,8
18.gun 36,8
19.gun 36,8
20.gun 36,7
21.gun 36,7
22.gun 36,8
23.gun 37
24.gun 36,9
canlar gunaydın benım ates hala dusmedı umutlanıyorum boyle oluncada yumurta catladıktan sonra 14. Gun regl baslıyo dımı
canım ateşin çok güzel ılerlıyoo 15, gunde çatladı dıme yumurtan
çookkk saaooolll canım benim....
bebişlere iyi bak))
günaydın herkese. . 3-4 gündür çok açık kahverengi akıntım oluyor neden olabilir bilen var mı? sabah kalkıyorum 1 damla falan çok çok açık kahve akıntı var. . bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. .
canım sende hamılelık varmıydı ondan olabılır dıycem ama bılemedım ben onuu.oyle bısey varsa dr.na bı danıs ıhmal etme
tuanatay canım yumurta çatladıktan sonra eğer hamile değilsen 14. gün kanaman başlar...
böyle de anlayabilirsin hamile olduğunu....
hadi hayırlısı ateş iyi gitmiş...5 günün falan kaldı anlamak için sabretmeye devam...
internetten araştırayım dedim direct gebelik belirtisi olarak çıktı bende anlamadım. . 3 nisanda regl oldum gerçi eskiye göre azdı kanamam ama yine de 3 gün sürdü yani. . sanmıyorum gebelik olabilecegini. .
merhabalar
kızlar ben bu ayda adet oldum hemde bu ay çok umutluydum 3 yumurta oluştu çatladı ama yine elim boş maalesef bende bu ay metformine başlamak istiyorum kullanan arkadaşlar günde kaç tane ve aç karnına mı yoksa tok karnına mı içiyorsunuz drum bana gerek yok dedi ama geçenlerde şekerimi ölçtürdüm sınırda gözüküyor o yüzden bu ay bende başlıyacağım ve bu son ayım ilaçta ondan sonra aşılama dedi bu aydan sonra bırakmak istiyorum tedaviye eşim pek ılımlı bakmıyor aşılamaya artık bu yazda geçsin kışın tekrar giderim dra allahım bizlerede nasip et o güzel duyguyu(amin)
canım uzme kendını yaa herseyde var bı hayır ama su metfrmını butun pkoluların kullanması gerekıyo bence sekerı olsun olmasın.esıne cok fazla yansıtıyosan sıkıntını o yuzden daha fazla uzulmenı ıstemıyodur ondan bence o yaklasımı.onumuzdekı aylarda umarım o guzel haberı alırsın sende umudunu yıtırme sakın
evet eşime yansıtıyorum sanırım istemedende olsa ama metformine kesinlikle bu ay başlıyacağım birde ben klomen dışında başka bi laca geçtim ve beni çok zorluyor inşallah alırım canım o güzel haberi çok umutsuzum yaa bilmiyorum bide bu son ayım ilaçta aslından bunalım bir insan değilim ama birileri benim hassas olduğum konuyu yüzüme vurduğu andan dağılıyorum nasip kısmet herşey hepimiz için
bırıcık sende hergun ates tablonu ekle bakalım emı merak edıyoruuuum
bırıcıııık nerelerdesın aldın yumurtayı elıne ugramıyon tabııı:)
canım ben daha 2 gündür ölçüyorum. dedim ya hep unutuyordum yatağım yanında durmasına rağman.
adetin
9. günü: 35,9
10. günü: 35,9 / yumurtam 14 mm
dijitalle ölçüyorum......
bak kendın dıyosun ılac hakkın var daha belkı bu ay olucak bılemezsın bunu ha yıne olmadı dıyelım zaten tedavının basındasın asılaması var tupu var varda var yanı yontem coook sıkma canını allah korusun ya rahmın olmasaydı yumurta olmasaydı cok sukur bunların hıcbırı yok olucak sadece sabretcez.ayrıca kımsenın senı uzmesıne ızın verme esınde olsa baskasıda olsa hakları yok buna.sen sımdı onune bak kendını yargılayıp durma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?