biricik inşallah dediğin zamanlarda hamile kalırsın çok iyi plan yapmışsın hepsi de gerçek olabilecek şeyler bence hayal etmek bile insanı isteklerine yaklaştırıyor...
adım adım gerçekleşsin hepsi..
kızlar aranızda metformin kullanan var mı ve günde kaç tane içiliyor yazarmısınız
selam pkodaşlarım :)
sizlere bir sorum olacak, henüz çocuk düşünmüyoruz ama düşündüğümüz zaman ilk aşama ne yapmak lazım?
mesela ben ilaç ile adet olabiliyorum, ilacı bırakınca adet olamıyorum...
ilacı bırakıp,kendiliğinden çocuk olmasını beklesek hiç adet olamam..
ama kendiliğinden hamile kalanları da duydum tedavisiz..
yani napcaz kısacası?
evet canım ben kullanıyorum. Ağustos 2010 dan beri sabah 1000 mg, akşam 1000 mg.
ilk zamanlarda bulantı, ishal yapabilir. (büyük ihtimal) yan etkler ama 1-2 haftaya geçiyor.
öğün aralarında alırsan çok iyi olur...ağzına bir kaç lokma attıktan sonra yani....
Adetimi düzenledi, çoğuna kilo vermede de yardımcı oluyor. Tatlı krizlerim geçti.....
Bana çok iyi geldi açıkcası
adetin 3. günü kan aldırıp hormon testi yapmak lazım. ona göre büyük ihtimal metformin+doğum kontrol hapı. Adeti düzenleyip, yumurtlamayı sağlamak lazım.....Hormonlar düzgün değilse d.kontrol hapı ile baskılanıcaktır. kilo vermek lazım, ya da şart! karbonhidrattan uzak durmak lazım.
bunların hepsini sağlarsan, ilerde bebiş için fazla zorluk çekmezsin.....
ah canım inşallah.....ki hayatımda hiçbirşey planladığım gibi olmadı ama, olması için elimden geleni yapıcam.....
Seninde canım tedavi sürecin hemencik geçicek bak gör...Sabır bizim şu anda en çok ihtiyacımız olan şey...be sabrettim 1 yıl, burda anlattım hep...seninde öyle olucak inan...
Ya Allahın işine karişmak gibi olmasın ama, bana sorsalar şöyle Haziraz-Temmuz gibi hamile kalsam,
İzmirin sıcaklarında zor oluyor çünkü, sonra 2-3 ay daha çalışıp istifa ederim. Hamileliğimin tadını çıkarırım. Sürekli gebelik, çocuk sağlığı falan kitap okurum, sonra doğuma yakın kısmetse zaten yurtdışına gitmem lazım, orda doğurmam lazım. Çocuk doğduktan sonra da, işte 1 yıl bakarım, sonra işimi kurar yanıma alırım çocuğu. (kurmak istediğim iş'te çocuğu yanıma alabilirim, başkası bakıcağına ben bakarım)
ööyylleee hayaller kuruyorum ama ne kısmetse artık.....
internete girmeme kararı aldım inş uygularım pkoyla ilgili hiç bişiiye bakmıcamm araştrmıcam soruştrmucam hiç bi şey öğrenmicem.....
cehalet mutluluktur bunu uygulcam cahil olucam .....
çünkü ne zamanki bu hastalıkla ilgili sürekli araştma yaptım adet düzenm tepeaklak oldu adet söktürcü ne demek bilmezdim üç aydır piyasadki bütün adet ssöktrcü hapları öğrendim....
mrb cnm tedavindeki gelişmeler beni çok mutlu etti inş en kısa zamanda mutlu sona erişirsin...
bende de 850 mg işe yaramadı sabah akşam 1000mg çıkardı yani beni pko pek dirençli çıktı...
gunaydın kızlar.ya basıma gelen pısmıs tavugun basına gelırmı bılmıyorum neyse dırek olaya gıreyım pazar gunu cıceklı koye kahvaltıya gıttık ordanda hadı dedık gezelım yıgıtler koyu dıye bı yere gıttık dere falan gecıyo papatyalar agaclar heryer yemyesıl ama ben bı guzel askılılarla cımlerde oturdum kalktım.dun aksam oturuyoruz sooyle guzel bı cay demlemısım yanınada bınbır rıcayla esıme pasta aldırmısım degmeyın keyfıme yanı tam cayımı aldım kolum kasınıyo askım bak bakayım dedım KENEEE dedı.alllaaah ben nasıl oldum bılıyonuzmu tavana kadar fırladım heralde.bızım burdakı ozel hast. Gıttık cıkarmadılar devlet hast. Gıtmemız gerekıyomus neyse yesılyurt yolları tastan gıttık ama kol benım degıl sankı oyle boyle acılde aldılar bı guzelde nesterle aldılar o derıyı ama tetnoz ve dızanterı karısık ıgne yapcaklardı yaptırmadım hamılelık olabılır dıye ve bugun mecburen gıdıpkanda baktırıcam cıkar umarım.10 gun kendımı dınlıcem yıne.dun cok guldum zaten basıma gelcek varmıs.kızlar cok dıkkat edın sızde emı benım gıbı askılılarla yuvarlanmayın cımlerde.
gunaydın kızlar.ya basıma gelen pısmıs tavugun basına gelırmı bılmıyorum neyse dırek olaya gıreyım pazar gunu cıceklı koye kahvaltıya gıttık ordanda hadı dedık gezelım yıgıtler koyu dıye bı yere gıttık dere falan gecıyo papatyalar agaclar heryer yemyesıl ama ben bı guzel askılılarla cımlerde oturdum kalktım.dun aksam oturuyoruz sooyle guzel bı cay demlemısım yanınada bınbır rıcayla esıme pasta aldırmısım degmeyın keyfıme yanı tam cayımı aldım kolum kasınıyo askım bak bakayım dedım KENEEE dedı.alllaaah ben nasıl oldum bılıyonuzmu tavana kadar fırladım heralde.bızım burdakı ozel hast. Gıttık cıkarmadılar devlet hast. Gıtmemız gerekıyomus neyse yesılyurt yolları tastan gıttık ama kol benım degıl sankı oyle boyle acılde aldılar bı guzelde nesterle aldılar o derıyı ama tetnoz ve dızanterı karısık ıgne yapcaklardı yaptırmadım hamılelık olabılır dıye ve bugun mecburen gıdıpkanda baktırıcam cıkar umarım.10 gun kendımı dınlıcem yıne.dun cok guldum zaten basıma gelcek varmıs.kızlar cok dıkkat edın sızde emı benım gıbı askılılarla yuvarlanmayın cımlerde.
evet canım ben kullanıyorum. Ağustos 2010 dan beri sabah 1000 mg, akşam 1000 mg.
ilk zamanlarda bulantı, ishal yapabilir. (büyük ihtimal) yan etkler ama 1-2 haftaya geçiyor.
öğün aralarında alırsan çok iyi olur...ağzına bir kaç lokma attıktan sonra yani....
Adetimi düzenledi, çoğuna kilo vermede de yardımcı oluyor. Tatlı krizlerim geçti.....
Bana çok iyi geldi açıkcası
tatlım genelde basladıgın ılk bı kacgun yarım sabah yarım aksam ıcıyosun bıraz yan etkılerıne vucut alısıyo daha sonra tam olarak ıcıyosun. Bırıcık arkadasımızın actıgı bı topık vardı metoformınle ılgılı orda daha cok bılgı var.sen dr. Danıstınmı pekı
canım bence bir ay daha yumurtlama hapı içeceksen metformine ondan sonraki ay başla ikisi birden ağır olabilir ve yan etkileri olabilir ilaç etkileşimleri önemli sen aklını rahat tut tamam mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?