gecmıs olsun dıleklerınıze cooook tesekkur ederım canlarım benım:) yesıllık alanlarda dıkkat edın kendınıze sahsen ben tovbelıyım artık hayatta gıtmem pıknıge falan.kan verdım 17:30 da cıkcak sonuc cıkmazsa bısey cokta uzulmıcem herseyde var bı hayır kızlar.
tuanatay aldın mı test sonucunu canım?
hayırlısı olsun canımm.. skaın canını sıkma, sonuçta bu daha ilk denemeydi, bizler için yumurtanın oluşması büyümesi bile büyük bi ilerleme.. yılmak yok yola devam, önümüzdeki aya kaldı ümitlerimiz, ama kendini fazla üzme ne olur..
ya saglık olsun artıııı benım canım sag olsun:) herseyın bı zamanı var demekkı..karma ısgnemıde yaptırdım.benım umudum yok artık ama dr. Aradım senın yumurtan 3 yada 4nısanda catladı dedı olsada suan zaten cıkmaz dedı o kafamı bulandırdı bıraz ama sanmıyorum 0,100 den 5 cıkcak halı yok heralde 5 gunde.oyle ıste reglımı beklıyorum zaten annelık bana gore degıl sanırım zorlamayım daha fazla
kızlar pko nun tam teşhisi nasıl konuluyor. ben de de insülin direnci var yumurta sayım fazla oluyor ilaç kullanmazsam
selam kızlar dun adet duzensızlıgı sebebıyle doktora gıttım sol yumurtalıgımda 4,5 cm bır kıst varmıs ama bu adet kanamasıyla kuculebılrmıs dıger yumurtalıgımda ıse polıkıstık over var dedı doktor yazılanları okuyorum da herkese bır takım testler yapılmıs ve sonra pko tanısı konulmus ama doktorum bana sadece adet sokturucu verdı ve ultrasonla yumurtalıklarıma baktı once adet ol sonra dıger tedavılere gecerız dedı test yapmadan ultrasonla tanı konuluyor mu acaba yoksa doktor bosyere mı benı boyle strese soktu
dun doktorum pko deyınce ısmıne asınayım dıye o kadar kotu gelmemıstı doktor arastır dedı pko yu ama arastırdıkca cok korkuttu ya benım sol yumurtalıgım agrıyordu 2 aydır sebebı bu galıba dun hıc aklıma gelmedı doktora da soylemedım
kasık ağrısı da olabilir o bahsettiğin bence bir dahaki gidişte doktorunla bunu da görüş iltihap da kasık ağrısı yapar..
ne tedavisi uygulayacakmış doktorun bebek mi düşünüyorsun?
evet canım artık ıstıyordum ama sanırım bıraz zor olacak
yellooww
canım doktorunla görüşmeden içme bence zaten bu tedavin bittikten sonra hamile kalma olasılığın yüksek bana göre çünkü yumurtlaman oluyor...ondan sonra gerekirse doktor verecektir sana bu şeker haplarından...zaten gebelikte de kan şekerine pko lularda dikkat ettiriyor doktorlar çünkü gebelik şekeri oluşma riskimiz çok yüksek...ona göre tedavi ugulanır... ben senden çok umutluyum ne zaman yumurtlama dönemin?
olumsuz bakma bizler de uzun zamandır savaşıyoruz bununla ve artık hafife bile alır olduk.. insan herşeye alışıyor zamanla yeterki çaresiz dert olmasın...
gebelik düşünüyorsan ona göre yumurtlama hapları var önce kistlerden kurtaracaktır doktorun sonra da bu diğer yumurtlama tedavilerine başlar..
muayene etti mi?
mesela bende rahim ağzı yarası ve iltihap sorunları da vardı önce bunları geçirmek için tedavilerim devam ediyor daha sonra yumurtlama tedavilerine başlayacağım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?