Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yok yok yılmadım ıyı oldu zaten aralık dogumlu olmıcak:) atlattım soku suan cook ıyım.

kaldıgımız yerden devam etcez canım sureklı o ılk ogrendıgım moralle gıtmıyo zaten cok sukur cabuk toparlıyorum zaten hemen sımdı olsun dıye ayılıp bayılmıyorum ama ınsan o mod a gırıyo anlıyomusun elde edememek yıkıyo ınsanı

cancagzım benden gectı bu ay yenı umut bırıcıkte oda ugramadı bugun hıc ıyıdır umarım.ya pazar gunu burda hava super otesıydı pıstım pıstım.hooop keneyıde kaptım geldım:) sen nıye ugramıyon buralara bakıyıım

ya biraz kendimi dinlemem lazımdı iyide oldu valla değerlerim o kadar güzelleşmişkii ya ben inanamıyorum Rabbimin mucizesi önümdeki engeller çekiliyor birer birer hamdolsun.
hem sen bu kadar emin olma neler oluyor neler olmadı önün açık yumurtan oluyorrr hamdolsunnnnnnnn.bu yazı gebe olarak karşılayacağız en az 3ümüz:)

Son düzenleme:
ya biraz kendimi dinlemem lazımdı iyide oldu valla değerlerim o kadar güzelleşmişkii ya ben inanamıyorum Rabbimin mucizesi önümdeki engeller çekiliyor birer birer hamdolsun.

ne güzel canım senin adına çok sevindim rabbim inşallah tezzamanda o mutlu haberi almamızıda nasip eder bizlere
reyyancım sen hangi doktora gidiyordun birde hastanenin adını yazabilirmsin bana bende bu aydan sonra tedavim bitiyor ve 2 ay faklan ara vericem ve başka doktorada gitmeyi düşünüyorum

masallah canım ya hayırlısı olsun.bak ne guzel duzelmıs hersey rahım fılmındende kurtuldun ah bıde ben kurtulabılsem bu ay benımkı tutmadı ya dr.um gundeme getırır artık bu konuyu

masallah canım ya hayırlısı olsun.bak ne guzel duzelmıs hersey rahım fılmındende kurtuldun ah bıde ben kurtulabılsem bu ay benımkı tutmadı ya dr.um gundeme getırır artık bu konuyu

kesinlikle anestezi ile yaptır eğer yaptırıcaksan ben normal yaparak bir hata yaptım aman alllahım resmen canımı aldılar çok acı veren bir durum

yumurta oluyoda bı ıse yaramadı becerıksız yumoos.ben karar verdım sızın bebeklerı buyutucem:)))))

canım istanbuldaysan kesinlikle şiddetle medikal park ayşegül sofuoğlu diyorum o kadar iyi bi doktorki çok anlayışlı ve güler yüzlü.inşallah tedavinden sonuç alırsın sende bize verirsin güzelcik haberini.ara ver evet ama bitkisel bişeyler dene doktorum özellikle bitkilere çok inanıyor.incir kürü yapayımmı dedim gelmeden bi ay önce çok iyi olur dedi

tamam canım çok saol evet ben istanbulda değilim ama zaten bu doktorum için istanbula geliyoruz yakınız yani istanbula sorun olmaz benim için hadi kızlar ben kaçtım sizlere iyi geceler

kesinlikleee ama kesinlikleee anestezi yatmışım masaya doktora soruyorum ya ya hissedersem diyoki japonyaya getirsem seni haberin olmaz o arada taktılar oksijen maskesini dedimki kensi kendime ay dedim aynı filmlerdeki gibi oldum bi yandanda doktorum alltan pozisyonu ayarlıyorbebeğim evladım diye diye çok hoşuma gitti ayılırken annemi almışlar içeri annem diyoki resmen çok güzeldiii burda yatmak çok güzeldii diye bağarıyodun diyo.doktor tüplerin açık hiç bi sorun yok maşallah demiş onu duymuşum bi dikilmişim gerçektenmiiiiiiii die ama hatırlamıyorumgerçekten insanın ömrü boyunca unutamayacağı kötü bir tecrübedense böylesi daha güzel ANESTEZİ...

ama şimdi senin doktoruna kızdımmmmmm tuanataycımmm ya bu tedaviye başlarken en önemli şeylerden biri tüplerin kontrol edilmesi belki yumurtan gayet güzel ama sperm iletilmiyor inşallah öyle bişey yoktur ama bence en baştan bütünnnn ama bütünn herşeye bakmalı bu doktorlar ya bu cann ya can istiyoruz biz birbebek ne umutlarla.ama yine sölüyorumm 3müzzz sennn benn ve biricik ablaaa baharr çocukları doğuracağız seneyeee

haklısın yanı.pekı mıde bulantısı falan yapıyomu bu anestezı

dur kız daha yenı o psıkolojıden cıkmaya calısıyorum sende benı gaza getırme.yok benden cocuk mocuk :)))

bende çok korktum ondan ama hiç bişey omadı zaten anestezici 10 dklık anesteji vucuda hiç bir etki yapmaz demişti.valla geldim evde çay demledik pasta börek götürdümm

dur kız daha yenı o psıkolojıden cıkmaya calısıyorum sende benı gaza getırme.yok benden cocuk mocuk :)))

gaz maz yokk olması gerekenler savaşmadan emek vermeden bişey olmayacağını burda siz bana öğrettiniz 5 6 gün aksatmam dışında şeker hapını söz verdiğim gibi benim gibi dirençsiz biri unutmadan içiyor ve düzelişimiona bağlıyorum resmen lh6 fsh8di çok normal değerlerdi diğerleride öyle drda şaşırdı.eğer 18zinden sonra gebe olmadığın tam kesinleşirse hemennn ama hemenn hsg çektirr bitanem bide hatırlamıyorum eşine bakımışmıydı.çünkü doktorum demekki benden çok ümitliki hemen mutlaka eşinede bakmalıyız unutmaa kesinlikle aynı anda ortak uygun zamanı ayarlayalım ikinizinde dedi.olacakkkk rabbim verecek inşallah.ben burda 3 hafta önce ayy ben menopoza girmişimmm diye ağlıyodum ne oldu hamdolsunnnnnn değerlerimi düzelten rabbime.biz elimizden ne geliyorsa yapalımda YAPTIK DİYELİM.DİRENÇSİZLİK YOK

selam kızlar.. bi süredir gelemiyordum ama az önce oturdum kaldığım yerden okudum okudum okudum.. maşallah diyorum hepinize :)
tuanatay'cım umudunu yitirme lütfen.. bicim'in dediği gibi belki de erken baktırdın.. :)) hadi diyelim olmadı günler çuvala girmedi ya :) bir daha ki sefere yine yine yine dene.. sonunda öyle güzel bi mutluluk var ki..
biricik; yumurtanın oluşmasına öyle sevindim ki.. kendi yumurtam olsa eminim sevinç şiddetim şimdikini geçmezdi :)) inşallah hayırlı haberlerini alırız..

bana gelince ikinci kutunun son iki tableti.. daha önümde bir kutu daha var.. hesaplarıma göre mayıs sonu kontrole gidiyorum ve haziran ayından itibaren bende acaba hamilemiyim stresini yaşamaya başlayacağım :))
bir de kavitasyon ile lenf drenaj'a başlıyorum.. belki zayıflamaya destek olur...
şu boğazımı bi tutabilsem ahhh ahhh..

esımde bı problem yok onun sonuclar normalde sorun bende ıste kesın tıkalıdır tupler.oof ne bıleyım ya su yumurtayla spermın bulusması sonrası bı suru olay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…