canımbenim herşeyde bir hayır vardır diyen sendin bundada vardır bir hayır demekki çoçuğuna daha verimli bir anne olmak için daha vaktimiz var böyle kötü düşünme daha ilk aydan yılarsan yıllarca bekleyenler ne yapsın sabır canım sabır
tuanatay sıkma canını her zaman her sonuçta bir hayır vardır canım denemiş oldun ve yumurtan çatladı bu çok iyi bişey bundan sonraki ayda da belki kendiliğinden çatlar hiç belli olmaz..
yumurtlaman çatlaması ayın 3ü 4 gibi olduysa 4nisan +14gün= 18 eder yani senin adetin gebelik yoksa 18 nisanda gelecek.. bence de erken baktırmış olabilirsin...şu durumda 18 inden sonra adetin gelmezse kesin gebelik var diye düşünmek gerekli...
sen kafanı bulandırma içini ferah tut öyle yada böyle sonuç ne olursa olsun her şey yolunda...
tuanataycım belkide erkendir test için inşallah bu ayın gebesi sen olacaksın.çok geçmiş olsun.kıs daha tam yaz gelmedi donmadınmı ip askıyla ya biz hala istanbulda montla çıkıyoruz kış çok çetin geçmedi ama güneşte gelemedi bi türlü.
bugün öyle güzel alışveriş yaptımki ay harikaydı kendimi ne diye ödüllendirdim bilmem hemde bu sıkışıklıktabu ay rahim filmi ve testler toplam bibuçuk tuttu.bu hormon tahlillerini ssk yapıyor değilmi
cancagzım benden gectı bu ay yenı umut bırıcıkte oda ugramadı bugun hıc ıyıdır umarım.ya pazar gunu burda hava super otesıydı pıstım pıstım.hooop keneyıde kaptım geldım:) sen nıye ugramıyon buralara bakıyıım
ya biraz kendimi dinlemem lazımdı iyide oldu valla değerlerim o kadar güzelleşmişkii ya ben inanamıyorum Rabbimin mucizesi önümdeki engeller çekiliyor birer birer hamdolsun.
ya biraz kendimi dinlemem lazımdı iyide oldu valla değerlerim o kadar güzelleşmişkii ya ben inanamıyorum Rabbimin mucizesi önümdeki engeller çekiliyor birer birer hamdolsun.
masallah canım ya hayırlısı olsun.bak ne guzel duzelmıs hersey rahım fılmındende kurtuldun ah bıde ben kurtulabılsem bu ay benımkı tutmadı ya dr.um gundeme getırır artık bu konuyu
ne güzel canım senin adına çok sevindim rabbim inşallah tezzamanda o mutlu haberi almamızıda nasip eder bizlere
reyyancım sen hangi doktora gidiyordun birde hastanenin adını yazabilirmsin bana bende bu aydan sonra tedavim bitiyor ve 2 ay faklan ara vericem ve başka doktorada gitmeyi düşünüyorum
canım istanbuldaysan kesinlikle şiddetle medikal park ayşegül sofuoğlu diyorum o kadar iyi bi doktorki çok anlayışlı ve güler yüzlü.inşallah tedavinden sonuç alırsın sende bize verirsin güzelcik haberini.ara ver evet ama bitkisel bişeyler dene doktorum özellikle bitkilere çok inanıyor.incir kürü yapayımmı dedim gelmeden bi ay önce çok iyi olur dedi
kesinlikle anestezi ile yaptır eğer yaptırıcaksan ben normal yaparak bir hata yaptım aman alllahım resmen canımı aldılar çok acı veren bir durum
masallah canım ya hayırlısı olsun.bak ne guzel duzelmıs hersey rahım fılmındende kurtuldun ah bıde ben kurtulabılsem bu ay benımkı tutmadı ya dr.um gundeme getırır artık bu konuyu
kesinlikleee ama kesinlikleee anestezi yatmışım masaya doktora soruyorum ya ya hissedersem diyoki japonyaya getirsem seni haberin olmaz o arada taktılar oksijen maskesini dedimki kensi kendime ay dedim aynı filmlerdeki gibi oldum bi yandanda doktorum alltan pozisyonu ayarlıyorbebeğim evladım diye diye çok hoşuma gitti ayılırken annemi almışlar içeri annem diyoki resmen çok güzeldiii burda yatmak çok güzeldii diye bağarıyodun diyo.doktor tüplerin açık hiç bi sorun yok maşallah demiş onu duymuşum bi dikilmişim gerçektenmiiiiiiii die ama hatırlamıyorumgerçekten insanın ömrü boyunca unutamayacağı kötü bir tecrübedense böylesi daha güzel ANESTEZİ...
ama şimdi senin doktoruna kızdımmmmmm tuanataycımmm ya bu tedaviye başlarken en önemli şeylerden biri tüplerin kontrol edilmesi belki yumurtan gayet güzel ama sperm iletilmiyor inşallah öyle bişey yoktur ama bence en baştan bütünnnn ama bütünn herşeye bakmalı bu doktorlar ya bu cann ya can istiyoruz biz birbebek ne umutlarla.ama yine sölüyorumm 3müzzz sennn benn ve biricik ablaaa baharr çocukları doğuracağız seneyeee
dur kız daha yenı o psıkolojıden cıkmaya calısıyorum sende benı gaza getırme.yok benden cocuk mocuk :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?