bende haftaya dra gidicem bir daha sorucam kendisine metformini ve kesinlikle yazdırıcam onu bende şimdi femara diye bir ilaç içiyorum işte cumartesi bitiyor ptesi yada salı günü yumoşlarıma baktırıcam ondan sonra çatlatma iğnei olucak beenimde ilaç olmadan büyümüor yumurtalıklarım ben nasıl bir yol izlemem gerektiğini bilmeden hemen ilaca başladık aslında bende bir süre kendimi dinleyebilirdim metforminle yumurtalarımı uyarabilirdim ama neyse vardır herşeyde bir hayır 2 aylık evliyken bir gebeliğim olmuştu o zmana 48 kiloydum şuan 52 ile 53 arasındayım acaba yine 48e düşsem daha mı iyi olur
bicimcim senin nasıl gidiyor en son kontorle gittiğinde kistlerin yoktu ama yumurta oluşmuyordu sanırım birdaha dr kontrolün ne zaman canım
muayene sadece ultrasonla vajınal muayene yaptı once adet sokturucu verdıadetım bıtınce gıdecegım canım dedıgın gıbı ınsan herseye alısıyor ıkı gun once belkı hamıleyım dıye sevınıyordum gecıkme oldu dıye sımdı ne zmn hamıle kalırım ya da kalabılır mıyım acaba dıye kara kara dusunuyorum senın tedavın nasıl gıdıyor ıltıhap var demıssın ıdrar yollarında mı
slm kızlar bi sorum olacak.ben çatlama iğnemi 13 gün once oldum.idrar testi yaptım çıkmadı.hala da adet olmadım.ben şu anda progestan diye bi ilç kullanıyorum çocuk olusursa tutunsun diye.normalde iğneden 15 gün sonra adet görülüyo ama benim ilacın bitmesine 3 gün var ben ilaç bitince mi adet olacam yoksa iğneye göre mi kafam karıştı.ilaçta bitiminden 3 gün sonra adet kanaması görülüyo.
tuncs hangı ılac canım bu?
anladım canım benim de senin gibi ancak ilaçla büyüyebilecek...ama sen sıkma canını elinden geleni yapıyorsun bence bu ay olacak hafta içinde yumurtan çatlasın hele... 48 kilo daha iyi elbette ama boyun kaç?
benim en son yumurta oluşumu yoktu evet ama yumurtlama tedavisi veremedi hemen çünkü rahim ağzı yarama temmuzda tekrar smear yapacak oradaki bazı hücreleri beğenmedi... eğer iyileşmişse hemen bebek tedavime başlayacağım :)
hepimiz için hayırlı olsun...
boyum 1.57 falan diye biliyorum aslında benim yaşımda küçük önümde daha allah nasip ederse uzun yıllar var ama maalesefki iki eltimde bana kötü örnek evlenir evlmez peşpeşe doğurdukları için kaynanam bendende aynı performansı bekliyor geçende belgesele bakıyorduk bana dediği laf şu 'sende şu kuşlar gibi kuluçkaya yatamadın' beni aldı bir sinir içimdende sakin sakin diyorum kendi kendime ona bir baktım o benim ne demek istediğimi anladı sonra benle konuşmaya çalışıyor ben cevap vermiyorum birşeye nerede nasıl konuşcağını bilmiyor canım ağzımdan bal damlıyor inşallah bu ay olur
inşallah tez zamanda iyilşeir canım ilaç kullanıyormuydun kusura bakma ilaç kullandığını yazdıysanda ben biraz unutkanımdırda tekrar soruyorum
48 kilo olman daha iyi ama 50 de yeterli yeterki moralin iyi olsun canını sıkma ilaç kullanıyorum adet söktürmek için ... temmuzdan sonra başlayacağım canım klomene
bu arada sana edilen lafa çok canım sıkıldı.. başkaları doğurmasaymış peş peşe marifet sanki hem doğurmak değil asıl mağrifet bakabilmekte...
neyse sen nasıl dayanıyorsun bu laflara ben lafımı esirgemezdim valla isterse darılsın ama karşımdaki insanlıktan çıkarsa kim olursa olsun lafımı esirgemem öyle bi yapım vardır..
Allahtan kocan anlayışlı o da farkında dır annesinin kabahatlerinin de ondan....
esas konumuz neydi sen yumurtluyorsun bu stresli ortamdan ötürü etkileniyor olabilirsin...ve yine de büyüklüğünü bozmuyor onlara cevap vermiyorsun çok takdir ettim seni canım Allah bu yaptıklarını görecek unutma...hepsinin karşılığını alacaksın...demişti dersin :)
canım kocamın yanınnda söylerse kocam verir cevabını ondan bir ara onun yanınnda birşey diyemiyordu ama başladık yine tekken yakaladı işte o gün bende hiç bozmadım istifmi lafta söylemedim allah görüyor valla ama dayanamadığım bağırdığımda oluyor bende lafımı esirgemem bana bir laf dendiğinde o zaman diyemesem bile illa cevabını veririm
hadi bakalım çok motive oldum şimdi inşallah bu ay olur bakalım hayırlısı ben bu hastalığa alıştım sanırım adet olduğumda üzülmüyorum artık ilk aylarda ağlardım hep hadi bakalım rabbim isteyen herkese nasip etsin dua etmekten başka çaremiz yok inşallah olur isteyenlerin
ateş ölçme yöntemine ne zaman başlanıyor acaba? bu ay bi denemek istiyorum da..
ilaç kullanıyorum gerçi ama en azından yöntemi kullanmayı öğreneyim diyorum :)
en güzelini yapıyorsun gerektiğinde ver cevabını içinde kalmasın bırak sen düşünme o düşünsün... yeterki üzme kendini tüm sıkıntılara çözüm var.. hem bu senin hayatın kimse senin içini, neler düşündüğünü, yaşadığını bilemez...bir de bebeğe odaklanma aklını başka şeylerle dağıt bebek geldiğinde süpriz olsun hep aynı şeye takılıp kalmak da insana negatif enerji verir...zaten elinden geleni yaptın gerisini zamana ve akışına bırak canım...[/QUOTE
çok doğru söylüyorsun beni anlayan biriyle konuşmak çok güzel teşekkürler önerilerin için canım şuan pozitifim öylede olmayı düşünüyorum her zaman eğer bu ayda yoksa zaten yazıda geçiriyim tatile falan gidiceğiz işte ondan dolayı kışa doğru doktora tekrar giderim
ateş ölçme yöntemine ne zaman başlanıyor acaba? bu ay bi denemek istiyorum da..
ilaç kullanıyorum gerçi ama en azından yöntemi kullanmayı öğreneyim diyorum :)
en güzelini yapıyorsun gerektiğinde ver cevabını içinde kalmasın bırak sen düşünme o düşünsün... yeterki üzme kendini tüm sıkıntılara çözüm var.. hem bu senin hayatın kimse senin içini, neler düşündüğünü, yaşadığını bilemez...bir de bebeğe odaklanma aklını başka şeylerle dağıt bebek geldiğinde süpriz olsun hep aynı şeye takılıp kalmak da insana negatif enerji verir...zaten elinden geleni yaptın gerisini zamana ve akışına bırak canım...[/QUOTE
çok doğru söylüyorsun beni anlayan biriyle konuşmak çok güzel teşekkürler önerilerin için canım şuan pozitifim öylede olmayı düşünüyorum her zaman eğer bu ayda yoksa zaten yazıda geçiriyim tatile falan gidiceğiz işte ondan dolayı kışa doğru doktora tekrar giderim
çok sevindim hep böyle pozitif düşünmek gerekli :) bu ay ümitliyim ama ben senin adına daha önce de demiştim.. olmazsa sağlık olsun ama olacak diye olumlu bakalım biz yine de :)... tatile gidecek olmanıza da çok sevindim tatil her zaman iyi gelir...
bırıcıııık nerelerdesın ya ???????tel olsa anında arıcam yanı o derece merak ettım
biricik doktora gitti herhalde yoksa yazardı bizlere... öğle tatilinde gitmiş olabilir haydi bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?