Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hamılelık olabılırmı baktırdınmı ona ılk aklıma bu geldı valla.ben duphaston dıe bı ılac kullanmıstım bıttıkten 3 gun sonra reglım baslamıstı.kusura bakma yardımcı olamadım ama gecmıs olsun

yok değilim tahlil verdim sonucu negatif
yoruldum artık umutlarımın yok olmasından

kızlarrr bende bu ay doktoruma gidicem ve kendisinden bana metformin vermesini isticem
kendisinin onayı olmadan içmek istemiyommm
bir ara hayıt otunun sayesindenmi bilmem ama 2 ay doğal olarak yumurtladım
ama geçen ay yine olmadı yumurtlama
yani ben öyle tahmin ediyorum
aslında kanamam gecikmedi yumurtladığım aylardaki gibi 35 günde bir oldum
ama kanamam verimsiz geçen aylardaki gibi kahverengi ve çok azdı
ayrıca ateşde ölçüyorum ateşimde verimsizi gösterdi
bu duruma acayip sıkıldımmm herkesin her ay bir şansı var
ama bizlerin işi çok zor hele birde benimki gibi eşinde sorun olanların durumu daha bir zor :93:

yok değilim tahlil verdim sonucu negatif
yoruldum artık umutlarımın yok olmasından

bızım bu rahatsızlıkta umutsuzluga yer yok hepımızın donem donem duygusal anlamda gecıslerımız oluyo ama topluyoruz hemen sende reglın olunca tekrar olumlu dusunmeye baslarsın daha dun negatıf sonuc almıs bırı olarak konusuyorum:)

tuana canım az evvel okudum kene vakasını
çok geçmiş olsun hayatımm
sende izmirdeymişinn
anammmm bu izmirli hatunlar topiğe toplanmış
ne verimsiz hatunlarmışız hehee

canım doktor bana ilacı zaten kist görünümü yok etmek için verdi.. aslında kafam çok karışık, çünki bana kesinlikle hamile kalmaman gerek bu ilaçla bebeğe zarar verir dedi.. ama forumda okudugum kadarı ile bu ilacı kullanırken hamile kalanlar var.. şimdi hiç korunmadığım kadar korunuyorum :))
önümüzdeki ay kontrolüm olacak işte, sanırım hormon tahlillerini yenileyecek ve sonrasında yumurta takibi yapacak.. ama en son gittiğimde kesinlikle klomen benzeri ilaçlar için çok erken dedi.. önce doğal deneyeceğiz dedi.. bu ilaçlar seni hazırlayacak dedi.. bakalım ne olacak.. çok sabırsızlanıyorum doğrusu..

çoook teşekkür ederim canım :)) ilaç bitti şimdi adet olunca hemen başlayacağım :))

bu arada birşey daha öğrenmek istiyorum.. spermlerle ilgili yapılan testleri kim yapıyor? doktor eşinin spermlerinin kalitesine de bakalım en baştan, belki de onda sıkıntı vardır dedi boşuna sana yüklenmeyelim dedi.. ama nasıl oluyor nerde oluyor hiçbirşey demedi.. deneyimli arkadaşlar bi bilgilendirirse sevinirim..

böyle umutsuzluğa düşmemin ilk sebeplerinden biri aşırı kilom olması bu illetten önce haftada 3 kilo veren ben 20 günde 1.5 kilo anca verebiliyorum ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum
endokrinciler baştan savma bir diyet listesi yazıp gönderiyor e endewr saraç gibi uzmanlar için de imkan yok
artık resmen bana ilaç yazacak ve zayıflamamı sağlayacak bir doktor arıyorum

ikinci sebep eşimin ailesinin sürekli çocuk baskısı artık bıktırdı
çığlık çığlığa ağlayıp haykırasım geliyor hastayım işte diye

eşimin dayısının eşlerinden tutun da teyzelerine halalarına görümce kayınbirader kayınvalide
bıktırdılar artık

selam ben farlutal kullandığımda 18. gün adet olmuştum..dr. bile şaşırmıştı.hatta ben regl olamıyorum diye kan tahlillerimi bile yaptırmıştım,umudu kesmiştik artık..18. gün regl olunca dr.a ilacın etkisiyle mi yoksa kendiliğimden mi oldum diye sormuştum.ilacın etkisi vardır demişti.ama normalde tabi en geç 10 güne kadar regl olunmalı..dr.una danış ve hamilelik baktır derim ben..

kızlar bir de yazmadan edemedim, az önce ne farkettim;yatak odasının penceresine kumru yumurtlamış,ben pencereyi açarken bakmadım,ama kapatırken uçtu gitti,çalılar da yumurta da kaldı...umarım gelir de yatar yumurtanın üzerine,biz yumurtlayamıyoruz bari kuşların yavruları yaşasın :))
bu da bir işaret olsa bari bu ay bana
bu arada tuanatay geçmiş olsun..dikkat et kendine..geçmişi fazla okuyamadım,çok işim var bu aralar,ama kalbim sizlerle..bende gelişmeler oldukça yazarım...

yumurtalara el sürmediğiniz sürece hiçbirşey olmaz.. birde sürekli o tarafın penceresini kullanmayın huzursuz olup ürkmesinler.. onların gelişimini izlemek çok keyifli oluyor :) arada pencere önüne ıslanmış ekmek filan koyarsanız çok fazla yuvadan da çıkmamış olurlar :)

tuana canım az evvel okudum kene vakasını
çok geçmiş olsun hayatımm
sende izmirdeymişinn
anammmm bu izmirli hatunlar topiğe toplanmış
ne verimsiz hatunlarmışız hehee

saol canım.evet cok ızmırlı var bızım topıkte havasından suyundan belkı dıcem ama etrafımdakı herkez catır catır doguruyo:) sans ıste bız bıraz zorlu yollardan gecıcez ama yıne ıstegımıze kavusucaz

şu anda 5 İzmirli var.

Tuanatay, bicim, sardunya35, ronya ve ben

şöyle bir muhabbetlere bakiyim dedim ama hem misafirim var, hemde gözlerim kapanıyor uykusuzluktan.

hepinizi çok öptüümmmmm...
iyi geceler kızlar

aaa ama ıste ben bu sulale boyu baskıya gıcık oluyorum.senın suan yapman gereken tek sey metformıne baslayıp delı gıbı spor yapıp kendını dusunmen zaten kılo verınce hersey duzene gırer onlarında agzının payını verırsın

arkadaşlar sizce farlutal i günde 2 doz alıp 6 günde mi bitireyim yoksa hergün 1 tane alıp 12 gün mü içmeliyim siz normalde nasıl kullanıyordunuz?
bir kutu mu yoksa daha fazla kutu mu tüketiyordunuz

aynı dert bendede var benimde eşimin ailesi çoçuk baskısı yapıyor ve gerçekten sinir oluyorum genelde kaynanam çok yapıyor bunu ama izin verme canım buna her seferinde gerekli tepkiyi ver bende yeri geldiği zaman söylencekleri söylüyorum bu senin yada bizim elimizde olan birşey değil sen istemezmisin çoçuğunun olmasını herşey allahtan ne zaman nasip kısmetse o zaman anne olacağız bizlerde ama erken ama geç sen moralini yüksek tut asla yılma pes etme sporunu yap yürüyüş yap hergün kilonuda verirsin inşallah bak o zaman herşey yoluna girecek inaşallah isyan etme hiçbir zaman bizimde olucak inşallah

iyi geceler sana kolay gelsin biricikcim

şakayla karışık cevap veriyorum hatta duymazlığa geliyorum asla dinlemiyorum şeklinde tavır takınıyorum ama nafile
birgün çok sert çıkıp kabalaştıracaklar beni o olacak

şöyle ifade edeyim 3 ay günde 3 saat hızlı tempo yürüyüş insülin direncine yönelik diyetle birlikte sadece 3 kilo verdim
artık bıkkınlık geldi
tükenmişilk hat safhada
beni anlayıp çözüm odaklı davranan ve benim terar motivasyonumu kazananmamı sağlayacak bir doktora ihtiyacım var sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…