- 8 Eylül 2008
- 6.154
- 427
- 363
arkadaşlar acil cevap lazım
puko hastasıyım ben de
en son 2 martta adet oldum gecikince adetim doktor progestan vermişti
7 gün kullan bırakınca 7 gün içinde adet oalcaksın demişti
ama adet olmadım ilaç biteli 10 günü geçti ne yapsam?
çatlicam
artık dayanamıyorum sürekli gidip kollarımı deldirip kan aldırmaktan yoruldum
adet olmam için bir ilaç ismi bilen varsa özel mesaj atsın lütfen
canım yaaaa sende hep umutlusun benden ama sınıfta kaldım yıne(
imdat çağrımı duyan yok mu?
hamılelık olabılırmı baktırdınmı ona ılk aklıma bu geldı valla.ben duphaston dıe bı ılac kullanmıstım bıttıkten 3 gun sonra reglım baslamıstı.kusura bakma yardımcı olamadım ama gecmıs olsun
yok değilim tahlil verdim sonucu negatif
yoruldum artık umutlarımın yok olmasından
yumurtlama dönemi yaklaşırken ateş oynar ama yumurtlama dönemini bilmiyorsan eğer adet tarihinden itibaren 10. gün başlayabilirsin ateş ölçmeye normalde 14. günde yumurtlama olur ama tabi bizlerde durum farklı canım yani bunu anlamanın yolu ateş ölçmek mi onu da bilmiyorum bana saçma geliyor çünkü benim ateşim yarım derece zaten oynar... yükselir yani bence en garantisi 21. gün progesteron testinden doktorlar anlar yumurtlama olup olmadığını...kullandığın ilacı gördüm metformin yumurtlamaya yardımcı belki yumurtlaman oluyordur en güzeli 14. günden itibaren ultrasonda baktırman... yalnız diğer içtiğin hap gebe değilsen tüm yumurta kist ne varsa adet ile hepsini yok eder.. bu arada o hapla gebe kalma şansı da var.. ve gebelikte içilmeyen bir hap yani yumurtlaman oluyorsa şu durumda da sen gebe kalabilirsin..eğer öyleyse de bunu bilmen gerek kullandığın haptan dolayı yani yumurta takibine git bence...
canım bak sımdı reglının 1. Gunu baslıyosun olcmeye kı ben 3. Gunu basladım sorun dııl.hergun aynı saatte yataktan cıkmadan elının altındakı dereceyı alıyosun :) dılının altına koyuyosun cıkan sonucuda not edıyosun.benım yumurtamın catladıgı gunu dr.da teyıdıyle kesın net gosterdı bu yontem.
bızım bu rahatsızlıkta umutsuzluga yer yok hepımızın donem donem duygusal anlamda gecıslerımız oluyo ama topluyoruz hemen sende reglın olunca tekrar olumlu dusunmeye baslarsın daha dun negatıf sonuc almıs bırı olarak konusuyorum:)
arkadaşlar acil cevap lazım
puko hastasıyım ben de
en son 2 martta adet oldum gecikince adetim doktor progestan vermişti
7 gün kullan bırakınca 7 gün içinde adet oalcaksın demişti
ama adet olmadım ilaç biteli 10 günü geçti ne yapsam?
çatlicam
artık dayanamıyorum sürekli gidip kollarımı deldirip kan aldırmaktan yoruldum
adet olmam için bir ilaç ismi bilen varsa özel mesaj atsın lütfen
kızlar bir de yazmadan edemedim, az önce ne farkettim;yatak odasının penceresine kumru yumurtlamış,ben pencereyi açarken bakmadım,ama kapatırken uçtu gitti,çalılar da yumurta da kaldı...umarım gelir de yatar yumurtanın üzerine,biz yumurtlayamıyoruz bari kuşların yavruları yaşasın :))
bu da bir işaret olsa bari bu ay bana
bu arada tuanatay geçmiş olsun..dikkat et kendine..geçmişi fazla okuyamadım,çok işim var bu aralar,ama kalbim sizlerle..bende gelişmeler oldukça yazarım...
tuana canım az evvel okudum kene vakasını
çok geçmiş olsun hayatımm
sende izmirdeymişinn
anammmm bu izmirli hatunlar topiğe toplanmış
ne verimsiz hatunlarmışız hehee
böyle umutsuzluğa düşmemin ilk sebeplerinden biri aşırı kilom olması bu illetten önce haftada 3 kilo veren ben 20 günde 1.5 kilo anca verebiliyorum ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum
endokrinciler baştan savma bir diyet listesi yazıp gönderiyor e endewr saraç gibi uzmanlar için de imkan yok
artık resmen bana ilaç yazacak ve zayıflamamı sağlayacak bir doktor arıyorum
ikinci sebep eşimin ailesinin sürekli çocuk baskısı artık bıktırdı
çığlık çığlığa ağlayıp haykırasım geliyor hastayım işte diye
eşimin dayısının eşlerinden tutun da teyzelerine halalarına görümce kayınbirader kayınvalide
bıktırdılar artık
böyle umutsuzluğa düşmemin ilk sebeplerinden biri aşırı kilom olması bu illetten önce haftada 3 kilo veren ben 20 günde 1.5 kilo anca verebiliyorum ne yaparsam yapayım kilo veremiyorum
endokrinciler baştan savma bir diyet listesi yazıp gönderiyor e endewr saraç gibi uzmanlar için de imkan yok
artık resmen bana ilaç yazacak ve zayıflamamı sağlayacak bir doktor arıyorum
ikinci sebep eşimin ailesinin sürekli çocuk baskısı artık bıktırdı
çığlık çığlığa ağlayıp haykırasım geliyor hastayım işte diye
eşimin dayısının eşlerinden tutun da teyzelerine halalarına görümce kayınbirader kayınvalide
bıktırdılar artık
şu anda 5 İzmirli var.
Tuanatay, bicim, sardunya35, ronya ve ben
şöyle bir muhabbetlere bakiyim dedim ama hem misafirim var, hemde gözlerim kapanıyor uykusuzluktan.
hepinizi çok öptüümmmmm...
iyi geceler kızlar
aynı dert bendede var benimde eşimin ailesi çoçuk baskısı yapıyor ve gerçekten sinir oluyorum genelde kaynanam çok yapıyor bunu ama izin verme canım buna her seferinde gerekli tepkiyi ver bende yeri geldiği zaman söylencekleri söylüyorum bu senin yada bizim elimizde olan birşey değil sen istemezmisin çoçuğunun olmasını herşey allahtan ne zaman nasip kısmetse o zaman anne olacağız bizlerde ama erken ama geç sen moralini yüksek tut asla yılma pes etme sporunu yap yürüyüş yap hergün kilonuda verirsin inşallah bak o zaman herşey yoluna girecek inaşallah isyan etme hiçbir zaman bizimde olucak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?