canım aşeriyorum artık arada bulantım başladı ama 2 kez çıkardım şimdie kadar biri dişimi fırçalarken bırıde bu sabahBiricik ablaaaaaaaaaaaaaaaa çok sevindimmm o kadar çok sevindimkiii demek yumoşun varmışş sen işte buradaki en ama ennn büyük en güzel örneksin bize azmetmenin meyvesini alan en güzel örnek iyiki varsın iyiki burada kendinle beraber bizede azim kattın rabbim gönlünde ne zaman annelik varsa o zaman nasip etsinn ne güzell kesin sen bayadır düzenli yumurtluyordun.çok güzel ya hadiiii tuanacımm önce senn sonra ablacımm sennn sizi çok seviyor
minietek nasıl gidiyor gebişlik kız hiç miden bulanıp aşermiyonmu maşallah sübhanallah sana.bu arada yavru kuşuna hiç bişi aldınmı.
Bendede acaip gögüs sancısı var ilacın bitimine 7 gün kaldı ama benim kasıklarım dehşet ağrıyor neden acaba kıslarr yaa
canım dıkakt et ne dıye erkenden gıttınız pıknıklere ayrıca kesınlıkle erken kan testı yaptırmıssın adet gunu yenıden yaptırgunaydın kızlar.ya basıma gelen pısmıs tavugun basına gelırmı bılmıyorum neyse dırek olaya gıreyım pazar gunu cıceklı koye kahvaltıya gıttık ordanda hadı dedık gezelım yıgıtler koyu dıye bı yere gıttık dere falan gecıyo papatyalar agaclar heryer yemyesıl ama ben bı guzel askılılarla cımlerde oturdum kalktım.dun aksam oturuyoruz sooyle guzel bı cay demlemısım yanınada bınbır rıcayla esıme pasta aldırmısım degmeyın keyfıme yanı tam cayımı aldım kolum kasınıyo askım bak bakayım dedım KENEEE dedı.alllaaah ben nasıl oldum bılıyonuzmu tavana kadar fırladım heralde.bızım burdakı ozel hast. Gıttık cıkarmadılar devlet hast. Gıtmemız gerekıyomus neyse yesılyurt yolları tastan gıttık ama kol benım degıl sankı oyle boyle acılde aldılar bı guzelde nesterle aldılar o derıyı ama tetnoz ve dızanterı karısık ıgne yapcaklardı yaptırmadım hamılelık olabılır dıye ve bugun mecburen gıdıpkanda baktırıcam cıkar umarım.10 gun kendımı dınlıcem yıne.dun cok guldum zaten basıma gelcek varmıs.kızlar cok dıkkat edın sızde emı benım gıbı askılılarla yuvarlanmayın cımlerde.
ilaçla alakası yok canım pek hamıle de olabılırsın adetten 1 gun önce test yapmışşsın çıkmamaıs olabılır testını yenıle 2-3 gun daha gecsın son yaptıgındanslm kızlar bi sorum olacak.ben çatlama iğnemi 13 gün once oldum.idrar testi yaptım çıkmadı.hala da adet olmadım.ben şu anda progestan diye bi ilç kullanıyorum çocuk olusursa tutunsun diye.normalde iğneden 15 gün sonra adet görülüyo ama benim ilacın bitmesine 3 gün var ben ilaç bitince mi adet olacam yoksa iğneye göre mi kafam karıştı.ilaçta bitiminden 3 gün sonra adet kanaması görülüyo.
evet canım belkıde bır ısaretboyum 1.57 falan diye biliyorum aslında benim yaşımda küçük önümde daha allah nasip ederse uzun yıllar var ama maalesefki iki eltimde bana kötü örnek evlenir evlmez peşpeşe doğurdukları için kaynanam bendende aynı performansı bekliyor geçende belgesele bakıyorduk bana dediği laf şu 'sende şu kuşlar gibi kuluçkaya yatamadın' beni aldı bir sinir içimdende sakin sakin diyorum kendi kendime ona bir baktım o benim ne demek istediğimi anladı sonra benle konuşmaya çalışıyor ben cevap vermiyorum birşeye nerede nasıl konuşcağını bilmiyor canım ağzımdan bal damlıyor inşallah bu ay olur
inşallah tez zamanda iyilşeir canım ilaç kullanıyormuydun kusura bakma ilaç kullandığını yazdıysanda ben biraz unutkanımdırda tekrar soruyorum
tam zamanını buldular senınkılerde yaa bır bahane uydur yıne gıt canım ıse gıdıyorum de işten izin al gıtsne ertelemee benceekızlar merak etmişsiniz,,,,,,,,,,,,,,,,,,
sormayın ..çarşamba yatılı misafirim geldi. çarşamba akşamı dr. da baktırıcaktım yine ultrasona biliyorsunuz, misafirimi havaalanından almak zorunda kaldım!!!
neyse, telefon ettim doktor bütün gün yokmuş perşembe, yani yarına kaldı. birde hala misafirim var, işyerimde nasııllllll yoğunum, tam herşey üst üste geldi......
nasıl yorgunum, uykusuzum anlatamam....
yarın akşam (kısmetse diyim artık) baktırıcam. birde haftaya ailemden misafir gelicekmiş, ben yandım!!! yılda 1 kere gelirler, bu da o günlere denk gelicek..neyse, halletmeye çalışıcam!!!
Trajikomik, şu an gülüyorum inanın!
canım testı yenıleee 17- 18 nısandaoooo testı dun yaptırdım bıle nurtopu gıbı 0,100 luk bı negatıfım var
canım çok üzüldüm hem üyelık ıptalıne hemde surumunakızlarrr bende bu ay doktoruma gidicem ve kendisinden bana metformin vermesini isticem
kendisinin onayı olmadan içmek istemiyommm
bir ara hayıt otunun sayesindenmi bilmem ama 2 ay doğal olarak yumurtladım
ama geçen ay yine olmadı yumurtlama
yani ben öyle tahmin ediyorum
aslında kanamam gecikmedi yumurtladığım aylardaki gibi 35 günde bir oldum
ama kanamam verimsiz geçen aylardaki gibi kahverengi ve çok azdı
ayrıca ateşde ölçüyorum ateşimde verimsizi gösterdi
bu duruma acayip sıkıldımmm herkesin her ay bir şansı var
ama bizlerin işi çok zor hele birde benimki gibi eşinde sorun olanların durumu daha bir zor :93:
kızlar bir de yazmadan edemedim, az önce ne farkettim;yatak odasının penceresine kumru yumurtlamış,ben pencereyi açarken bakmadım,ama kapatırken uçtu gitti,çalılar da yumurta da kaldı...umarım gelir de yatar yumurtanın üzerine,biz yumurtlayamıyoruz bari kuşların yavruları yaşasın :))
bu da bir işaret olsa bari bu ay bana
bu arada tuanatay geçmiş olsun..dikkat et kendine..geçmişi fazla okuyamadım,çok işim var bu aralar,ama kalbim sizlerle..bende gelişmeler oldukça yazarım...
günaydınn kızlar... minietekten ve reyyandan hiç ses yok bakıyorum. gerçi bende bişey yazmıyorum. sadece yazdıklarınızı okuyorum. arada kendimi hatırlatıp umutsuz olmamanızı istiyorum. bi arkadaşa eşinin ailesi çok baskı yapıyomuş halalar, teyzeler bilmem neee.... lütfen sinirini bozma. bak bende çok umutsuzdum. artık bebeğim olmıcak heralde diyodum ama ilaçları bıraktım. keyfime baktım. hiçbişeyi umursamadığım bi anda geldi bebiş... bende çok zayıf değildim. 1.68 boyum. 70 de kilom vardı. bel ve göbek bölgemde kilo vardı. metformin(şeker hapı) kullandım 5 ay.günde 1 tane. bunları kullanırkende son 2 ay klomen kullandım.günde 3 tane. 1mm bile büyümedi yumurtalarım. artık tedaviyi bırakmaya karar verdim. çok üzgündüm. hiçbişey işe yaramıyodu bende. ilaçları bıraktım 1 kere ilaçla adet gördüm. bidahaki ay kendiliğimden hamile kaldım. hiç haberim olmadan. hatta hamileliğimi 50. günde öğrendim =)))) ben normal adet gecikmem diye hiç umursamadım. hatta söktürücü bile kullanmıcam dedim. meğer hamileymişim. sizde olucaksınız. allaha şükürler olsun rahmimiz var. yumurtalarımız var. sadece büyümek için bizden uğraş bekliyolar.... ve gerçekten şuna inanıyorum. moral...moral...moral.... şaka maka 6 aylık hamile bile oldum. buralara yazardım. hep umut aradım. biri bende hamileyim desin diye. hatta bikeresinde okadar umutsuzmuşum ki heralde hamileyim diye haber veren bi arkadaşın yazısına oturup ağlamıştım... gerçekten zor bi süreç... ve emin olun hamile kaldıktan sonrada bitmiyo sıkıntılar. bu seferde korku acaba kalbi atıcakmı? acaba tarama testleri normal mi? aa bugün hiç oynamadı acaba bişeymi oldu? diye diye 9 ayda öyle geçiriyosun. gerçekten hepsi zor bi süreç. zaten zor bulmuşsun çabuk kaybetmekten korkarak yaşıyosun. umarım hepiniz bir an önce hamile kalırsınız ve sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.....
Ona bakıldı canım, problem yokmuş, ben tüylenme var diye üsteleyince belirttiğim testleri yapmamı önerdi.
Korktum bak şimdi, inşaAllah onlarda da bi sorun çıkmaz...
Lh ta sorun yoksa ve ultrason görüntünde birikmiş folikül yani kist görüntüsü yoksa korkma pko değildir..
kıslarrrrrr yaa ay ben bu üstümdeki üşengeçliği napacamm yemek yapmam lazım artı ütü oturuyom ya ben delirmişim herhalde.ya benim aklıma bişi takıldı benim bu lh hormonum nasıl düştü böyleşeker ilacı buna yardımcımı?
biricik aplaa bugün gidicekmişsin doktora inşallah yumoşların büyümüştür yaasenin hamiş haberini almak çok istiyorum anamm sen hamile olursan bi ton şey okursun inşallah seninle bende kalırımda yararlanırızz senden.
evet canım bundan sonra daha dıkkatlı olcammcanım ya ne güzel ne kadar net görünüyor bebeğin maşallah büyümeye başlamış ufaklık...
canım Allah sonuna kadar sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin...
bulantılar olacaktır... geçmiş olsun yiyeceklerin son kullanma tarihlerine dikkat geçenlerde ben de bakkaldan bişey aldım tarihi geçmiş verdi ama farkettim değiştirdim yani raflarda kalan 3 aylık ürünler özellikle çok dikkat edilmeli bakmadan almayın özellikle tavuk eti vs...
amın canım inşallahhhhminietek'cim maşallah sana da bebeğine de
ayrıca da geçmiş olsun, süt çok tehlikeli olabiliyor.. çok dikkatli olmak lazım.. İnşallah başka sıkıntı yaşamazsın..
mınıetek su ultrason resmı okadar duygulandırdıkı benı canım ya allah tamamına erdırsın.cok dıkkat edın kendınıze.
canım çok üzüldüm hem üyelık ıptalıne hemde surumuna
yok canım onu ronyaya yazdım üyelıgı iptal edılmıs ıkı ayrı üyelık almıs sanırımmMiniEtekçim,geçmişi okudum ama üyeliğimi iptal ettirmedim ki,bana mı dedin çok da anlayamadım ama buralardayım ben, hep sizleri takip ediyorum..sadece artık eskisi kadar yazamıyorum :)) iyi olmana çok sevindim,inşallah bebeğinin doğduktan sonraki fotoğraflarını da görelim bir an önce :)) öpüyorum seni kendine iyi bak..
hadı canım inşallah güzel haber gelırhehe tamam kızlar gelmezse ozamana kadar soz yaptırıcam test.yıne umutlandırdınız varya.esımde mac ızlemeye gıttı yanlızlardayım buaksam(
ya minietek valla seviniyodum bulantı olmadığına olmaz diyodum artık nerdeyse 11 haftalık benimde ama oluyomuş baksana yaaaanazar değmesin kıs maşallahhhh eşim göstertmiyo bile aile dışındaki kişilere usg çıktısı ALLAH kucağına almak nasip etsin cnm inşallah
bırıcık donmedınmı daha yaaa.buyumusmu yumosun?
yazmadı dönmüş olması gerek ama ben de merak ediyorum...
ne maçı vardı canım bu gün?
bjk maçıymış gördüm tamam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?