Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ayyy minietek nerdesin sen ya giriyom giriyom yazmamışsın hiç bi sorun yok demii herşey yolunda merk ediyok hamişleri ve yumurtlayanları gıd gıd gıdakk

canım aşeriyorum artık arada bulantım başladı ama 2 kez çıkardım şimdie kadar biri dişimi fırçalarken bırıde bu sabah

tarıhı gecmıs süt içtiğimi sütün yarısına gelınce farkettım ve kusturdum kendımı çok korktum kötü oldum bebeğe bırsey olcak dıyee

ama şükür olmadı dr gittim kustur kendını mıde yıkanması hamıleleıkte sakıncalı dedıler
medıcal parkı dr aradık iç hast gelsın demıs esıme

sonra bırdaha arayıp sütüde alıp gelın demısler ama gıtmedım başka dr lar hep kus dedıler bende kustum mıdemı yıkamalarından korktumm

kustuktan sonra sadece çorba içtim bu saat oldu canım bırsey ıstemıyoorr

canım dıkakt et ne dıye erkenden gıttınız pıknıklere ayrıca kesınlıkle erken kan testı yaptırmıssın adet gunu yenıden yaptır

yumurta ıgnesı oluktan 36 saat sonra çatlar çatlamadan 14 gun sonra regl günüdür

senın 18 nısan regl gunun yıne yaptır tamam mı canım

benım adetten 1 gun önce sadece 62 ydı yenılersın kan tahlılını

ilaçla alakası yok canım pek hamıle de olabılırsın adetten 1 gun önce test yapmışşsın çıkmamaıs olabılır testını yenıle 2-3 gun daha gecsın son yaptıgından
evet canım belkıde bır ısaret
sen ne yaptın yum takıbı falan bal tarcın kullandın mı

kızlar bal tarcın çörek otunu bır tatlı kasıgı yapın toplam ve hergun çok az olarak yıyın yeterlı bencee fazlası zararlı oluyo mus adet bıttıkten sonra hemen başlayın
tam zamanını buldular senınkılerde yaa bır bahane uydur yıne gıt canım ıse gıdıyorum de işten izin al gıtsne ertelemee bencee
oooo testı dun yaptırdım bıle nurtopu gıbı 0,100 luk bı negatıfım var
canım testı yenıleee 17- 18 nısanda
canım çok üzüldüm hem üyelık ıptalıne hemde surumuna

burdayımmm yazamadım kaç gündür

kızlar dün dr gıttım bebeğim zıp zıp zıplıyodu

çok hareketlı maşalalh darısı hepinizin başına inşallahh en kısa zamanda 6-7 gun sonra 2lı taramaya gıdıcezz inşallah bır sey çıkmaz bebeğin resmını eklıyorummm

hepınızı öpüyorumm inşallahh hepiniz hamıle kalırsınız en kısa zamanda kendınıze ıyı bakın karbonhıdratlı seylerden uzak durun onlar bızım düşmanımızz

canım ya ne güzel ne kadar net görünüyor bebeğin maşallah büyümeye başlamış ufaklık...
canım Allah sonuna kadar sağlıkla dünyaya getirmek nasip etsin...
bulantılar olacaktır... geçmiş olsun yiyeceklerin son kullanma tarihlerine dikkat geçenlerde ben de bakkaldan bişey aldım tarihi geçmiş verdi ama farkettim değiştirdim yani raflarda kalan 3 aylık ürünler özellikle çok dikkat edilmeli bakmadan almayın özellikle tavuk eti vs...

Son düzenleme:
Ona bakıldı canım, problem yokmuş, ben tüylenme var diye üsteleyince belirttiğim testleri yapmamı önerdi.
Korktum bak şimdi, inşaAllah onlarda da bi sorun çıkmaz...

Lh ta sorun yoksa ve ultrason görüntünde birikmiş folikül yani kist görüntüsü yoksa korkma pko değildir..

minietek'cim maşallah sana da bebeğine de
ayrıca da geçmiş olsun, süt çok tehlikeli olabiliyor.. çok dikkatli olmak lazım.. İnşallah başka sıkıntı yaşamazsın..

reyhan ben de 3 gündür öyleyim normalde çok severek yaptığım işleri bile yapmaya üşeniyorum kaç gündür... yemek dahil bu aralar havalar da güzelleşti ya bahar tembelliği olabilir bu... hep doğaya çıkayım yürüyüş yapayım istiyorum hiç evde olmak istemiyorum...
bu sebeple ben de miskinleştim bu aralar...şimdi yemek yapma zamanı bakalım neler yapabilirim...
bu arada senin Lh hormonuna da çok sevindim.. metformin işe yarıyorsa ben de doktorumla konuşayım da ben de başlayayım biliyorsun benim kendi kendine yumurta gelişimi hiç olamıyor....

üşengeçlik sanırım herkesde var :))
bahardan olsa gerek diyorum bende.. hava bugün çok güzel ama dışarı çıkasım bile gelmiyor.. miskin miskin pinekleme modundayım.. dünya kadar çamaşır var yıkanması gereken ve tabi bi sürü de ütü.. ama çok kalkasım gelmiyor yerimden.. pc kucağımda kumandalar yanımda ohh gel keyfim gel..
işleri yapacak bi ayşe teyze olsa keşke

mınıetek su ultrason resmı okadar duygulandırdıkı benı canım ya allah tamamına erdırsın.cok dıkkat edın kendınıze.

evet canım bundan sonra daha dıkkatlı olcamm
minietek'cim maşallah sana da bebeğine de
ayrıca da geçmiş olsun, süt çok tehlikeli olabiliyor.. çok dikkatli olmak lazım.. İnşallah başka sıkıntı yaşamazsın..
amın canım inşallahhhh
mınıetek su ultrason resmı okadar duygulandırdıkı benı canım ya allah tamamına erdırsın.cok dıkkat edın kendınıze.

çok sağl canımm sende kan testını yenıle tamam mı 17 nısan gıbı benım sadece adeten 1 gun önce 62 cıktı yanı bu tahlılı yaptırmadan 3 gun önce yaptırmış oslaydım bırsey cıkmayabılırdı senın gıbı

üzülme tamam kan testını yenılee

kızlarr darısı başınıza olsunn inşallahhhh maşallahhh canı gönulden sölüyorumm inşallahh hersey düzelır ve sağlıkla hamıle kalırsınızz ve bebeişlerınızı sağ salım kucağınıza alırsınız

ben de tuanatay a hep diyorum ya 18 inde kan testini yinele diye ama sakalımız yok :)
minietek sağol sen de dedin ya yalnız değilim şimdi...
inşallah onun da adet dönemi 17 si 18 inde senin dediğin değerde çıkar...

canım çok üzüldüm hem üyelık ıptalıne hemde surumuna

MiniEtekçim,geçmişi okudum ama üyeliğimi iptal ettirmedim ki,bana mı dedin çok da anlayamadım ama buralardayım ben, hep sizleri takip ediyorum..sadece artık eskisi kadar yazamıyorum :)) iyi olmana çok sevindim,inşallah bebeğinin doğduktan sonraki fotoğraflarını da görelim bir an önce :)) öpüyorum seni kendine iyi bak..

hehe tamam kızlar gelmezse ozamana kadar soz yaptırıcam test.yıne umutlandırdınız varya.esımde mac ızlemeye gıttı yanlızlardayım buaksam(

yok canım onu ronyaya yazdım üyelıgı iptal edılmıs ıkı ayrı üyelık almıs sanırımm

çok sağol darısı başına inşalalhh glucopage a devam dımee
hehe tamam kızlar gelmezse ozamana kadar soz yaptırıcam test.yıne umutlandırdınız varya.esımde mac ızlemeye gıttı yanlızlardayım buaksam(
hadı canım inşallah güzel haber gelır

ya minietek valla seviniyodum bulantı olmadığına olmaz diyodum artık nerdeyse 11 haftalık benimde ama oluyomuş baksana yaaaanazar değmesin kıs maşallahhhh eşim göstertmiyo bile aile dışındaki kişilere usg çıktısı ALLAH kucağına almak nasip etsin cnm inşallah

Son düzenleme:

canım nıye nazarımız degcekkı nekadar zor geldıklerını 1. Dereceden bız bılıyoruz zaten + emın ol bu haberlere en az sızın kadar bızde sevınıyoruz.hamıle kaldıgınıda soylemeseydın ozaman allah muhafaza nazarımız falan deger.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…