Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

zaten insanların hiç işi gücü yok meraklı tipler başkalarının hayatına burunlarını sokarlar... eğlence çıkıyor onlara işte ben bu tip insanlara fazlaca gülüp geçiyorum artık ben de onlarla dalga geçiyorum.. bana da soran çok oluyor bazılarına cevap bile vermiyorum çok bozuluyorlar ama hak ediyorlar..bazılarına da direk eşimle ne zaman istersek o zaman olacak diyorum en net cevap bu o zaman kendilerine kızıyorlar işte bu soruyu sordukları için utanıyorlar...siz de öyle yapın... konu komşu böyledir benim yaşadığım yerde de kendi yaşıtlarım öyle geri kafalı ne yazık ki....kulak tıkayıp duymamak gerek... bir de bişeyi sormaktan sormaya fark var iyi niyetle sorulmayan sorulara ben de sert cevap veririm....

ben progestan sabah1 akşam 1 kullandığım dönemde 10. günkü son hapım bitmeden yani 19 hap oluyor adet görmüştüm yani ağır haptır adet gördürtür siz nasıl ve ne kadar içtiniz?
bir de glifor içmenizi öneririm diyetinizde de faydalı olacaktır...

biricik canım merak etmiştik ama tahmin ettiğim gibi işlerin varmış... ailen gelsinler elbette ama bu senin kontrollerine engel olmasın...
bize de teyzemler gelmişlerdi ama ben yine de hastane doktor günlerimi onlar varken de aksatmadan gittim geldim, kaldı ki onlar senin ailen her konuda yardımcı olacaklardır
inşallah 18 mm falan olmuştur canım ya... hadi inşallah güzel haberler gelsin
yellooww senden de güzel haberler gelsiiiiinnn...Allah isteyen herkesi bir an önce bebeklerine kavuştursun...
tuanatay sen de önümüzdeki hafta tekrar baktır canım bence bak çok ısrar ettim bu konuda bi daha demem sustum :) .....

valla haklısın kilo vermek çok çok zor, hele ben adet dönemlerime yaklaştığımda ne yediğimi gözüm görmüyor şiştikçe şişiyorum. artık en yakın arkadaşım alıştı, diyor ki sen adet olacaksın ondan böyle çok yiyorsun olunca inecek o dert etme diye. inan bu bile beni bazen durduruyor çünkü alındı mı kolay verilmiyor.

kilo vermenin bence en önemli yolu hareket halinde olurken belirli saatlerde yiyip belirli bir saatte yememek. bol bitki çayı ve su içmek, ve önüne hedef koymak. aşk insanı neden zayıflatıyor? karşıdakine daha çok beğendirmek istiyorsun kendini o nedenle aslında eşlerimizin de buna destek olması lazım.

canım kontrolleri ihmal etmem hem onlarda kesinlikle anlayış gösterir.
ilişki açısından zor olucak. geç yatılıcak falan...
dur bakalım, bir şekilde halletmeye çalışıcam, napiyim.....

bunun eşinle falan alakası yok canım.
hedef koyup, 6-7 öğün yiyerek oluyor....spor yapmakda ekstrası oluyor, ben son 1 hafta biraz saldım ama vermiştim zaten 7 kg. şimdi tutmak için kilomu devam edicem....

günaydınn kızlar... minietekten ve reyyandan hiç ses yok bakıyorum. gerçi bende bişey yazmıyorum. sadece yazdıklarınızı okuyorum. arada kendimi hatırlatıp umutsuz olmamanızı istiyorum. bi arkadaşa eşinin ailesi çok baskı yapıyomuş halalar, teyzeler bilmem neee.... lütfen sinirini bozma. bak bende çok umutsuzdum. artık bebeğim olmıcak heralde diyodum ama ilaçları bıraktım. keyfime baktım. hiçbişeyi umursamadığım bi anda geldi bebiş... bende çok zayıf değildim. 1.68 boyum. 70 de kilom vardı. bel ve göbek bölgemde kilo vardı. metformin(şeker hapı) kullandım 5 ay.günde 1 tane. bunları kullanırkende son 2 ay klomen kullandım.günde 3 tane. 1mm bile büyümedi yumurtalarım. artık tedaviyi bırakmaya karar verdim. çok üzgündüm. hiçbişey işe yaramıyodu bende. ilaçları bıraktım 1 kere ilaçla adet gördüm. bidahaki ay kendiliğimden hamile kaldım. hiç haberim olmadan. hatta hamileliğimi 50. günde öğrendim =)))) ben normal adet gecikmem diye hiç umursamadım. hatta söktürücü bile kullanmıcam dedim. meğer hamileymişim. sizde olucaksınız. allaha şükürler olsun rahmimiz var. yumurtalarımız var. sadece büyümek için bizden uğraş bekliyolar.... ve gerçekten şuna inanıyorum. moral...moral...moral.... şaka maka 6 aylık hamile bile oldum. buralara yazardım. hep umut aradım. biri bende hamileyim desin diye. hatta bikeresinde okadar umutsuzmuşum ki heralde hamileyim diye haber veren bi arkadaşın yazısına oturup ağlamıştım... gerçekten zor bi süreç... ve emin olun hamile kaldıktan sonrada bitmiyo sıkıntılar. bu seferde korku acaba kalbi atıcakmı? acaba tarama testleri normal mi? aa bugün hiç oynamadı acaba bişeymi oldu? diye diye 9 ayda öyle geçiriyosun. gerçekten hepsi zor bi süreç. zaten zor bulmuşsun çabuk kaybetmekten korkarak yaşıyosun. umarım hepiniz bir an önce hamile kalırsınız ve sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.....

günaydın nediyim,

nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?

valla umarım iyi gidiyodur. benden yana bi sıkıntı yok. 6 ay oldu ve daha 3 kilo aldım. bunun için mutluyum tabi. ama 4 boyutlu ultrasona girdiğim için 20 gündür kendi doktoruma gidip muayene olamadım. önümüzdeki cuma hamilelik şekerime bakılacak. ozaman gidicem inşallah. bebeğin hareketlerini arada hissediyorum. gerçekten güzel bi duyguymuş. en kısa zamanda sizlerinde bu duyguyu yaşamasını istiyorum. gerçekten sağlıklı hamilelikler geçirmeniz için dualarım sizinle. hele amniyosentezden sonra allah kimsenin başına vermesin diyorum.

kız zorla hamıle yapcan sende benı:))) senımı kırcam kırmızılım gelmezse yarın soz 3 gun sonra tekrar yaparım testı. Yumurta catlamıstı 14 yada 15. Gun kesın gelır heralde dımı. Yanı gecıkme yasamam ıns. Hıc bı adet belırtımde yok sadece 10 gundur olan hafıf bı sancı var kasıklarımda daha once sıvılce falan cıkardı yanagımda bıtane o hafta anlardım gelcegını. Klomendenmı acaba belırtının olmayısı

slm kızlar
nedıyım ıyı olmanıza da sevındım.ayrıca cok haklısın hamıle kalmaklada bıtmıyo sıkıntılar benı zaten ondan sonrası dusunduruyo.hepımıze hayırlı zamanda hayırlı saglıklı bebısler dılıyorum.

Merhaba hanımlar, pko tespiti için hangi testleri yaptırmam gerekiyor.
Reglin 3. günü test yaptırdım, sadece prolaktin yüksek çıktı, onun dışında ultrasonda da bişey çıkmadı.
Doktorum 17-OH progesteron ve DHEAS testlerini yaptır dedi.
Bunları ne için istemiştir acaba?

çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

gecikme yaşaman mümkün değil çünkü yumurta çatladıktan sonra gebelik yoksa 14 gün sonra kesin adet görüyorsun senin adet tarihin de 18 i ben hesapladım yarın değil yani 17- 18 i olacaksın...
inşallah olmazsın da bebeğin gelir...
ama sen bana bakma umut ediyorum işte senin için...

çok güzel :)
artık bundan sonra hep hissedeceksin bebeğini bol bol konuş onunla 5.5 aydan itibaren anne ve baba sesine müzik seslerine duyarlı hale gelmeye başlıyorlar...
ne güzel bundan sonra kıpır kıpır hissedeceksin karnında...

3. günü Lh değeri Fsh tan düşük olmalı yüksekse pkosendromu denir..bakıldımı ona
bir de adetin 21. günü progesterona bakılır bu sonuç senin yumurtlayıp yumurtlamadığını gösterir..

bunun eşinle falan alakası yok canım.
hedef koyup, 6-7 öğün yiyerek oluyor....spor yapmakda ekstrası oluyor, ben son 1 hafta biraz saldım ama vermiştim zaten 7 kg. şimdi tutmak için kilomu devam edicem....

benim de bu aralar iştahım açıldı biricik...
ne yapacağım ben ne görsem yemek istiyorum yine ...
ne de güzel incelmiştim....
56 kilodan da bir gram veremiyorum içtiğim hormon hapından dolayıdır belkide...
zoraki tutuyorum kendimi gece eşim spor yaparken ona katılıyorum ama olmuyor...

3. günü Lh değeri Fsh tan düşük olmalı yüksekse pkosendromu denir..bakıldımı ona
bir de adetin 21. günü progesterona bakılır bu sonuç senin yumurtlayıp yumurtlamadığını gösterir..

Ona bakıldı canım, problem yokmuş, ben tüylenme var diye üsteleyince belirttiğim testleri yapmamı önerdi.
Korktum bak şimdi, inşaAllah onlarda da bi sorun çıkmaz...

kıslarrrrrr yaa ay ben bu üstümdeki üşengeçliği napacamm yemek yapmam lazım artı ütü oturuyom ya ben delirmişim herhalde.ya benim aklıma bişi takıldı benim bu lh hormonum nasıl düştü böyleşeker ilacı buna yardımcımı?
biricik aplaa bugün gidicekmişsin doktora inşallah yumoşların büyümüştür yaasenin hamiş haberini almak çok istiyorum anamm sen hamile olursan bi ton şey okursun inşallah seninle bende kalırımda yararlanırızz senden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…