aynı dert bendede var benimde eşimin ailesi çoçuk baskısı yapıyor ve gerçekten sinir oluyorum genelde kaynanam çok yapıyor bunu ama izin verme canım buna her seferinde gerekli tepkiyi ver bende yeri geldiği zaman söylencekleri söylüyorum bu senin yada bizim elimizde olan birşey değil sen istemezmisin çoçuğunun olmasını herşey allahtan ne zaman nasip kısmetse o zaman anne olacağız bizlerde ama erken ama geç sen moralini yüksek tut asla yılma pes etme sporunu yap yürüyüş yap hergün kilonuda verirsin inşallah bak o zaman herşey yoluna girecek inaşallah isyan etme hiçbir zaman bizimde olucak inşallah
şakayla karışık cevap veriyorum hatta duymazlığa geliyorum asla dinlemiyorum şeklinde tavır takınıyorum ama nafile
birgün çok sert çıkıp kabalaştıracaklar beni o olacak
şöyle ifade edeyim 3 ay günde 3 saat hızlı tempo yürüyüş insülin direncine yönelik diyetle birlikte sadece 3 kilo verdim
artık bıkkınlık geldi
tükenmişilk hat safhada
beni anlayıp çözüm odaklı davranan ve benim terar motivasyonumu kazananmamı sağlayacak bir doktora ihtiyacım var sanırım
şakayla karışık cevap veriyorum hatta duymazlığa geliyorum asla dinlemiyorum şeklinde tavır takınıyorum ama nafile
birgün çok sert çıkıp kabalaştıracaklar beni o olacak
şöyle ifade edeyim 3 ay günde 3 saat hızlı tempo yürüyüş insülin direncine yönelik diyetle birlikte sadece 3 kilo verdim
artık bıkkınlık geldi
tükenmişilk hat safhada
beni anlayıp çözüm odaklı davranan ve benim terar motivasyonumu kazananmamı sağlayacak bir doktora ihtiyacım var sanırım
biricik canım merak etmiştik ama tahmin ettiğim gibi işlerin varmış... ailen gelsinler elbette ama bu senin kontrollerine engel olmasın...
bize de teyzemler gelmişlerdi ama ben yine de hastane doktor günlerimi onlar varken de aksatmadan gittim geldim, kaldı ki onlar senin ailen her konuda yardımcı olacaklardır
inşallah 18 mm falan olmuştur canım ya... hadi inşallah güzel haberler gelsin
yellooww senden de güzel haberler gelsiiiiinnn...Allah isteyen herkesi bir an önce bebeklerine kavuştursun...
tuanatay sen de önümüzdeki hafta tekrar baktır canım bence bak çok ısrar ettim bu konuda bi daha demem sustum :) .....
valla haklısın kilo vermek çok çok zor, hele ben adet dönemlerime yaklaştığımda ne yediğimi gözüm görmüyor şiştikçe şişiyorum. artık en yakın arkadaşım alıştı, diyor ki sen adet olacaksın ondan böyle çok yiyorsun olunca inecek o dert etme diye. inan bu bile beni bazen durduruyor çünkü alındı mı kolay verilmiyor.
kilo vermenin bence en önemli yolu hareket halinde olurken belirli saatlerde yiyip belirli bir saatte yememek. bol bitki çayı ve su içmek, ve önüne hedef koymak. aşk insanı neden zayıflatıyor? karşıdakine daha çok beğendirmek istiyorsun kendini o nedenle aslında eşlerimizin de buna destek olması lazım.
günaydın nediyim,
nasılsın? hamilelik nasıl gidiyor?
biricik canım merak etmiştik ama tahmin ettiğim gibi işlerin varmış... ailen gelsinler elbette ama bu senin kontrollerine engel olmasın...
bize de teyzemler gelmişlerdi ama ben yine de hastane doktor günlerimi onlar varken de aksatmadan gittim geldim, kaldı ki onlar senin ailen her konuda yardımcı olacaklardır
inşallah 18 mm falan olmuştur canım ya... hadi inşallah güzel haberler gelsin
yellooww senden de güzel haberler gelsiiiiinnn...Allah isteyen herkesi bir an önce bebeklerine kavuştursun...
tuanatay sen de önümüzdeki hafta tekrar baktır canım bence bak çok ısrar ettim bu konuda bi daha demem sustum :) .....
günaydınn kızlar... minietekten ve reyyandan hiç ses yok bakıyorum. gerçi bende bişey yazmıyorum. sadece yazdıklarınızı okuyorum. arada kendimi hatırlatıp umutsuz olmamanızı istiyorum. bi arkadaşa eşinin ailesi çok baskı yapıyomuş halalar, teyzeler bilmem neee.... lütfen sinirini bozma. bak bende çok umutsuzdum. artık bebeğim olmıcak heralde diyodum ama ilaçları bıraktım. keyfime baktım. hiçbişeyi umursamadığım bi anda geldi bebiş... bende çok zayıf değildim. 1.68 boyum. 70 de kilom vardı. bel ve göbek bölgemde kilo vardı. metformin(şeker hapı) kullandım 5 ay.günde 1 tane. bunları kullanırkende son 2 ay klomen kullandım.günde 3 tane. 1mm bile büyümedi yumurtalarım. artık tedaviyi bırakmaya karar verdim. çok üzgündüm. hiçbişey işe yaramıyodu bende. ilaçları bıraktım 1 kere ilaçla adet gördüm. bidahaki ay kendiliğimden hamile kaldım. hiç haberim olmadan. hatta hamileliğimi 50. günde öğrendim =)))) ben normal adet gecikmem diye hiç umursamadım. hatta söktürücü bile kullanmıcam dedim. meğer hamileymişim. sizde olucaksınız. allaha şükürler olsun rahmimiz var. yumurtalarımız var. sadece büyümek için bizden uğraş bekliyolar.... ve gerçekten şuna inanıyorum. moral...moral...moral.... şaka maka 6 aylık hamile bile oldum. buralara yazardım. hep umut aradım. biri bende hamileyim desin diye. hatta bikeresinde okadar umutsuzmuşum ki heralde hamileyim diye haber veren bi arkadaşın yazısına oturup ağlamıştım... gerçekten zor bi süreç... ve emin olun hamile kaldıktan sonrada bitmiyo sıkıntılar. bu seferde korku acaba kalbi atıcakmı? acaba tarama testleri normal mi? aa bugün hiç oynamadı acaba bişeymi oldu? diye diye 9 ayda öyle geçiriyosun. gerçekten hepsi zor bi süreç. zaten zor bulmuşsun çabuk kaybetmekten korkarak yaşıyosun. umarım hepiniz bir an önce hamile kalırsınız ve sağlıklı hamilelikler geçirirsiniz.....
kız zorla hamıle yapcan sende benı:))) senımı kırcam kırmızılım gelmezse yarın soz 3 gun sonra tekrar yaparım testı. Yumurta catlamıstı 14 yada 15. Gun kesın gelır heralde dımı. Yanı gecıkme yasamam ıns. Hıc bı adet belırtımde yok sadece 10 gundur olan hafıf bı sancı var kasıklarımda daha once sıvılce falan cıkardı yanagımda bıtane o hafta anlardım gelcegını. Klomendenmı acaba belırtının olmayısı
valla umarım iyi gidiyodur. benden yana bi sıkıntı yok. 6 ay oldu ve daha 3 kilo aldım. bunun için mutluyum tabi. ama 4 boyutlu ultrasona girdiğim için 20 gündür kendi doktoruma gidip muayene olamadım. önümüzdeki cuma hamilelik şekerime bakılacak. ozaman gidicem inşallah. bebeğin hareketlerini arada hissediyorum. gerçekten güzel bi duyguymuş. en kısa zamanda sizlerinde bu duyguyu yaşamasını istiyorum. gerçekten sağlıklı hamilelikler geçirmeniz için dualarım sizinle. hele amniyosentezden sonra allah kimsenin başına vermesin diyorum.
Merhaba hanımlar, pko tespiti için hangi testleri yaptırmam gerekiyor.
Reglin 3. günü test yaptırdım, sadece prolaktin yüksek çıktı, onun dışında ultrasonda da bişey çıkmadı.
Doktorum 17-OH progesteron ve DHEAS testlerini yaptır dedi.
Bunları ne için istemiştir acaba?
bunun eşinle falan alakası yok canım.
hedef koyup, 6-7 öğün yiyerek oluyor....spor yapmakda ekstrası oluyor, ben son 1 hafta biraz saldım ama vermiştim zaten 7 kg. şimdi tutmak için kilomu devam edicem....
3. günü Lh değeri Fsh tan düşük olmalı yüksekse pkosendromu denir..bakıldımı ona
bir de adetin 21. günü progesterona bakılır bu sonuç senin yumurtlayıp yumurtlamadığını gösterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?