bıcım ızmırdeydın dımı canım sende.neresındesın
ayy sorma canım ya gıydı formasınıda gıttı hıc kacırmaz bjk maclarını
ya minietek valla seviniyodum bulantı olmadığına olmaz diyodum artık nerdeyse 11 haftalık benimde ama oluyomuş baksana yaaaanazar değmesin kıs maşallahhhh eşim göstertmiyo bile aile dışındaki kişilere usg çıktısı ALLAH kucağına almak nasip etsin cnm inşallah
yok canım yaa sakınan göze çöp batarmışş ben samimi müşterilerime bile gösterıyorum allah onun doğmasını buyumesını emrettıyse nazar mı bunu engellıcek allahın kaderın den yazdıklarından daha üstün birşey yokı boşver kafanı rahat tutya minietek valla seviniyodum bulantı olmadığına olmaz diyodum artık nerdeyse 11 haftalık benimde ama oluyomuş baksana yaaaanazar değmesin kıs maşallahhhh eşim göstertmiyo bile aile dışındaki kişilere usg çıktısı ALLAH kucağına almak nasip etsin cnm inşallah
canım nıye nazarımız degcekkı nekadar zor geldıklerını 1. Dereceden bız bılıyoruz zaten + emın ol bu haberlere en az sızın kadar bızde sevınıyoruz.hamıle kaldıgınıda soylemeseydın ozaman allah muhafaza nazarımız falan deger.
canım nıye nazarımız degcekkı nekadar zor geldıklerını 1. Dereceden bız bılıyoruz zaten + emın ol bu haberlere en az sızın kadar bızde sevınıyoruz.hamıle kaldıgınıda soylemeseydın ozaman allah muhafaza nazarımız falan deger.
yok canım yaa sakınan göze çöp batarmışş ben samimi müşterilerime bile gösterıyorum allah onun doğmasını buyumesını emrettıyse nazar mı bunu engellıcek allahın kaderın den yazdıklarından daha üstün birşey yokı boşver kafanı rahat tut
canım o nıyetle yazmamıstır yaa esım kızar onun ıcın koyamıyorum dıye yazmıstır
ve kesınlıklee allaha yeterınce yalvarıp dua edınce içten dua edınce ve tabıı tedavılerde düzenlı ılerledıkten sonra herkesın bebeği olmcak inşallah görüceksınız burdakı herkesın beebği olcakk
kızlar eşim sevmiyo öle şeyleri yoksa bende çok meraklıyımdır ama koymuyorum o yüzden yani minieteğin dediği gibi olcağı varsa olur nazardan değil koymama maksadım işteki bi abla var sağolsun ayy diyo ikizleri nasıl taşıyacan bende ben o kadar stress yapmıyorum niye öle diyon diye sen diyo 5.aydan sonra ağırlaşırsın taşıyamazsınn sinir ediyo beni yaa çok iyi ama işte böle konuşmalar beni rahatsız ediyo rabbim 2 tane verdiyse kolayıda sabrını da verir iyim çok şükür ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak
kızlar eşim sevmiyo öle şeyleri yoksa bende çok meraklıyımdır ama koymuyorum o yüzden yani minieteğin dediği gibi olcağı varsa olur nazardan değil koymama maksadım işteki bi abla var sağolsun ayy diyo ikizleri nasıl taşıyacan bende ben o kadar stress yapmıyorum niye öle diyon diye sen diyo 5.aydan sonra ağırlaşırsın taşıyamazsınn sinir ediyo beni yaa çok iyi ama işte böle konuşmalar beni rahatsız ediyo rabbim 2 tane verdiyse kolayıda sabrını da verir iyim çok şükür ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak
canım aşeriyorum artık arada bulantım başladı ama 2 kez çıkardım şimdie kadar biri dişimi fırçalarken bırıde bu sabah
tarıhı gecmıs süt içtiğimi sütün yarısına gelınce farkettım ve kusturdum kendımı çok korktum kötü oldum bebeğe bırsey olcak dıyee
ama şükür olmadı dr gittim kustur kendını mıde yıkanması hamıleleıkte sakıncalı dedıler
medıcal parkı dr aradık iç hast gelsın demıs esıme
sonra bırdaha arayıp sütüde alıp gelın demısler ama gıtmedım başka dr lar hep kus dedıler bende kustum mıdemı yıkamalarından korktumm
kustuktan sonra sadece çorba içtim bu saat oldu canım bırsey ıstemıyoorr
canım dıkakt et ne dıye erkenden gıttınız pıknıklere ayrıca kesınlıkle erken kan testı yaptırmıssın adet gunu yenıden yaptır
yumurta ıgnesı oluktan 36 saat sonra çatlar çatlamadan 14 gun sonra regl günüdür
senın 18 nısan regl gunun yıne yaptır tamam mı canım
benım adetten 1 gun önce sadece 62 ydı yenılersın kan tahlılını
ilaçla alakası yok canım pek hamıle de olabılırsın adetten 1 gun önce test yapmışşsın çıkmamaıs olabılır testını yenıle 2-3 gun daha gecsın son yaptıgından
evet canım belkıde bır ısaret
sen ne yaptın yum takıbı falan bal tarcın kullandın mı
kızlar bal tarcın çörek otunu bır tatlı kasıgı yapın toplam ve hergun çok az olarak yıyın yeterlı bencee fazlası zararlı oluyo mus adet bıttıkten sonra hemen başlayın
tam zamanını buldular senınkılerde yaa bır bahane uydur yıne gıt canım ıse gıdıyorum de işten izin al gıtsne ertelemee bencee
canım testı yenıleee 17- 18 nısanda
canım çok üzüldüm hem üyelık ıptalıne hemde surumuna
burdayımmm yazamadım kaç gündür
kızlar dün dr gıttım bebeğim zıp zıp zıplıyodu
çok hareketlı maşalalh darısı hepinizin başına inşallahh en kısa zamanda 6-7 gun sonra 2lı taramaya gıdıcezz inşallah bır sey çıkmaz bebeğin resmını eklıyorummm
hepınızı öpüyorumm inşallahh hepiniz hamıle kalırsınız en kısa zamanda kendınıze ıyı bakın karbonhıdratlı seylerden uzak durun onlar bızım düşmanımızz Eki Görüntüle 178041 Eki Görüntüle 178040 Eki Görüntüle 178041 Eki Görüntüle 178040
kıslar kesinlikle bahar tembelliği var üzerimizdee aynen bendede var dışarı çıkasım evde durmayım akşama kadar geziyim dışarda çok güzel havalar bu sırareyhan ben de 3 gündür öyleyim normalde çok severek yaptığım işleri bile yapmaya üşeniyorum kaç gündür... yemek dahil bu aralar havalar da güzelleşti ya bahar tembelliği olabilir bu... hep doğaya çıkayım yürüyüş yapayım istiyorum hiç evde olmak istemiyorum...
bu sebeple ben de miskinleştim bu aralar...şimdi yemek yapma zamanı bakalım neler yapabilirim...
bu arada senin Lh hormonuna da çok sevindim.. metformin işe yarıyorsa ben de doktorumla konuşayım da ben de başlayayım biliyorsun benim kendi kendine yumurta gelişimi hiç olamıyor....
canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
ben bal tarçın ve çörek otunu denedim bir kere ama maalesefki midem almadı ben pek bal yiyen birisi değilim çörek otunuda severm ama sadece böreklerin üstünde yiyemedim midem almadı attım çöpe
tarçın severim de çörek otu bana da çok acı ve kötü geldi...
artık diyetle kepekli ekmeklerle falan idare ediyorum...
önümüzdeki hafta içi gideceksin değil mi doktora canım..
evet canım bu akşam ilacım bitiyor ptesi yada salı gitmem lazım ve ilaç etkisini göstermeye başladı dünden beri kasıklarım ve bugünde belim çok ağrıyor böyle olması iyi dedi doktorum ama bakalım canım bu ay son zaten allah nasip kısmet ederse yazdan sonra tekrar giderim artık bu sene bu kadar tedavi yeter
hayırlısı canım umarım her şey istediğin gibi olur.. yolunda gitsin dediğin gibi ağrılar iyiye işaret..inşallah bu ay sonucunu da alacaksın bu tedavinin...
sağol canım sen bana çok umut verdin bu ay allahımda inşallah sana hayırlısıyla evlatlar nasip etsin canımm
:) Amin inşallah.. hepimize...
ben zaten çocukları çok seviyorum kendi çocuğumu nasıl severim kimbilir...
ben hep umutla bakarım çok isteyerek dua ederim... sizler için de dua ediyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?