Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

maşallah sonuna kadar sorunsuz gitsin..
bulantı herkeste olmaz sanırım kişiden kişiye değişiyor benim tanıdıklarımda olmadı hiç bulantı...

biricik bu gece yazamayacaksın sanırım bize ama yarın sabah inşallah yumurtlama ile ilgili güzel haberlerini alalım...umarım gidebilmişsindir doktora..

yok canım yaa sakınan göze çöp batarmışş ben samimi müşterilerime bile gösterıyorum allah onun doğmasını buyumesını emrettıyse nazar mı bunu engellıcek allahın kaderın den yazdıklarından daha üstün birşey yokı boşver kafanı rahat tut

canım o nıyetle yazmamıstır yaa esım kızar onun ıcın koyamıyorum dıye yazmıstır

ve kesınlıklee allaha yeterınce yalvarıp dua edınce içten dua edınce ve tabıı tedavılerde düzenlı ılerledıkten sonra herkesın bebeği olmcak inşallah görüceksınız burdakı herkesın beebği olcakk

kızlar eşim sevmiyo öle şeyleri yoksa bende çok meraklıyımdır ama koymuyorum o yüzden yani minieteğin dediği gibi olcağı varsa olur nazardan değil koymama maksadım işteki bi abla var sağolsun ayy diyo ikizleri nasıl taşıyacan bende ben o kadar stress yapmıyorum niye öle diyon diye sen diyo 5.aydan sonra ağırlaşırsın taşıyamazsınn sinir ediyo beni yaa çok iyi ama işte böle konuşmalar beni rahatsız ediyo rabbim 2 tane verdiyse kolayıda sabrını da verir iyim çok şükür ALLAH ın izniyle herşey güzel olacak

taşırsın canım rahat allah verır kuvvetını

tabı dısardakılerın boyle dusunmesı dogal ama alllah dagına gore kar verıyo tasıyamıycagın bısey olsa ıkızler gobısınde olmazdı heralde,kactane ıkız sahıbı anne var sende onlar gıbı kucagına alıcaksın bebıslerı takma kımseyı kafana aman 41 kere masallah dıyımde nazar degmesın sana:))

canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah

ben bal tarçın ve çörek otunu denedim bir kere ama maalesefki midem almadı ben pek bal yiyen birisi değilim çörek otunuda severm ama sadece böreklerin üstünde yiyemedim midem almadı attım çöpe

insanlar şaşırmış artık ne diyeceklerini diyorum ya benim arkadaşım ikizlerini kolaylıkla taşıdı hem 8. ayına kadar da çalıştı sıkıntısız yani hiç dert etme böyle şeyleri..sinir edenler kötü söz diyenler utansın..

Allah sabrını da gücünü de verir..

kıslar kesinlikle bahar tembelliği var üzerimizdee aynen bendede var dışarı çıkasım evde durmayım akşama kadar geziyim dışarda çok güzel havalar bu sıra

tarçın severim de çörek otu bana da çok acı ve kötü geldi...
artık diyetle kepekli ekmeklerle falan idare ediyorum...
önümüzdeki hafta içi gideceksin değil mi doktora canım..

biricik de doktora gidecekti ama yazmadı daha hafta sonu diye bu gün çalışmıyor herhalde...

tarçın severim de çörek otu bana da çok acı ve kötü geldi...
artık diyetle kepekli ekmeklerle falan idare ediyorum...
önümüzdeki hafta içi gideceksin değil mi doktora canım..

evet canım bu akşam ilacım bitiyor ptesi yada salı gitmem lazım ve ilaç etkisini göstermeye başladı dünden beri kasıklarım ve bugünde belim çok ağrıyor böyle olması iyi dedi doktorum ama bakalım canım bu ay son zaten allah nasip kısmet ederse yazdan sonra tekrar giderim artık bu sene bu kadar tedavi yeter

hayırlısı canım umarım her şey istediğin gibi olur.. yolunda gitsin dediğin gibi ağrılar iyiye işaret..inşallah bu ay sonucunu da alacaksın bu tedavinin...

hayırlısı canım umarım her şey istediğin gibi olur.. yolunda gitsin dediğin gibi ağrılar iyiye işaret..inşallah bu ay sonucunu da alacaksın bu tedavinin...

sağol canım sen bana çok umut verdin bu ay allahımda inşallah sana hayırlısıyla evlatlar nasip etsin canımm

sağol canım sen bana çok umut verdin bu ay allahımda inşallah sana hayırlısıyla evlatlar nasip etsin canımm

:) Amin inşallah.. hepimize...
ben zaten çocukları çok seviyorum kendi çocuğumu nasıl severim kimbilir...
ben hep umutla bakarım çok isteyerek dua ederim... sizler için de dua ediyorum...

:) Amin inşallah.. hepimize...
ben zaten çocukları çok seviyorum kendi çocuğumu nasıl severim kimbilir...
ben hep umutla bakarım çok isteyerek dua ederim... sizler için de dua ediyorum...

aynen bende çok severim çoçukları eltimin çoçukları var kendi çoçuğum gibi severim annem bana bekarken çoçuk delisi derdi o geldi aklıma şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…