aynen bende çok severim çoçukları eltimin çoçukları var kendi çoçuğum gibi severim annem bana bekarken çoçuk delisi derdi o geldi aklıma şimdi
desene çocuklarımız çok şanslı olacaklar...
ben çörek otunu yapmamaıstım sadece bal tarçın karıstırmıstım 1-2 kere yemıstım bır de adaçayı adetten yumurtlama zamanına kadar bırde nar çok yemıstımmcanım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı tüm isteyenlerin başına inşallah
ben bal tarçın ve çörek otunu denedim bir kere ama maalesefki midem almadı ben pek bal yiyen birisi değilim çörek otunuda severm ama sadece böreklerin üstünde yiyemedim midem almadı attım çöpe
sadece bal tarcın yap canım faydası olcaktır bence ve kesınlıkle metformın kullanıyorsunuz dımetarçın severim de çörek otu bana da çok acı ve kötü geldi...
artık diyetle kepekli ekmeklerle falan idare ediyorum...
önümüzdeki hafta içi gideceksin değil mi doktora canım..
minietekcim bu arada geçmiş olsun dikkat et kendine
ben çörek otunu yapmamaıstım sadece bal tarçın karıstırmıstım 1-2 kere yemıstım bır de adaçayı adetten yumurtlama zamanına kadar bırde nar çok yemıstımm
sadece bal tarcın yap canım faydası olcaktır bence ve kesınlıkle metformın kullanıyorsunuz dıme
sağol canım dikkat edıcem daha fazla artıkk
yarından itibaren deniceğim bal ve tarçını canım haftaya bene metformine başlıyacağım doktora kesinlikle yazdıracağım
benım reglım yarın baslıcak sanırım acayıp streslı gergın bı ınsan oldum evde ıs gucle oyalanayım dıyorum ama nerdeyse kendı golgemle kavga edıcem.hıc ıyı degılım yanı kızlar ne olcak benım bu halım.gelsede kurtulsam
canım sakın üzülme ama benimde reglim gelmeden önce böyle oldum adet olucakmışım gibi sancım vardı hafiften ve sinir tavandaydı durmadan eşimi tersliyordum yani söylemek istedim ama bellide olmaz belkide başka bir şeyin habercisidir
canım test alsaydın yarın sabah idrar testı yapardın ilk idrarla belkı sılıkte olsa çıkardııbenım reglım yarın baslıcak sanırım acayıp streslı gergın bı ınsan oldum evde ıs gucle oyalanayım dıyorum ama nerdeyse kendı golgemle kavga edıcem.hıc ıyı degılım yanı kızlar ne olcak benım bu halım.gelsede kurtulsam
canım test alsaydın yarın sabah idrar testı yapardın ilk idrarla belkı sılıkte olsa çıkardıı
bu arada göğüslerınde hassasıyet varmı herzamankınden farklı olarak sık ıdrara çıkıyormusun
goguslerım davul gıbı gerıldı ama klomenden sanırım.zaten cok su ıctıgım ıcın normaldede sureklı ıdrara sık cıkarım o anlamda anlayabılcegımı sanmıyorum.zaten bu ay yok gıbı gelıyo olsa cıkardı kanda
sen iğneden kaç gun sonra baktırmıstın gün aşırı ılıskı oldu dımee
normaldede gğs lerın her ay böle şişermıydı
tuanay ılıskı gunlerını yanına yıldız koyarmısın cnm
senı beklıyorumm
canım soyle acıklayım benım ıgne olmadı kendısı catladı gercı bı ısede yaramadı bak ates tablomu ekleyım
3.gun 36.4
4.gun 36.4
5.gun 36.1
6.gun 36.7
7.gun 36.6
8.gun 36.6
9.gun 36.6
10.gun 36
11.gun 36.4 yumos 15 mm
12.gun 36.2
13.gun !! 36.2 yumos 18 mm
14.gun 36.3
15.gun!! 36.8 sanırım catladı
16.gun 36.7
17.gun !!36.8 dr.bakıp Catladıgını soyledı
18.gun !!36.8 uzayan akıntı vardı
19.gun 36.8
20.gun 36.7
21.gun 36.7
22.gun 36.8
23.gun 37
24.gun 36.9
25.gun 36.8 kan testı 0,100
26.gun 36.8
27.gun 36.8
28.gun 36.7
yanı durum bu bebek falan yok bence tatlım sımıramıs dogru soyluyo olsa mutlaka cıkardı.reglım gecıkmesınde suan tek ıstegım o.
iyide o çatladıktan 13 gun sonra idrar testı yapmıss
senın de buna göre bu sabah yapman gerektı ama sen kaç gun öncesınden yaptın hemde ateşin düşmedııı
bence test al ve yap yarın sabah ıdrarlaa
ilişki gunlerınde hata varmı yaz bakalım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?