Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tatlım ben bekleyım ya gelcek gıbı zaten orda negatıfı gormek cok sınırımı bozuyo benım salıya kadar gelmezse kanda tekrar baktırırım tımammı.progestan falan vermedı vermesımı gerekıyodu??

canım ben bundan 2 yıl önce glucopage başlamıstım 1 hafta kullandım yan etkı olarak kabız yaptıgından bıraktım yanı bunu ezbere aldımm
ben eczanede çalışıyorum ve diyetısyenler ve iç hastalıkları uzamnları hastalarına tahlıl yapmadan verıyor
ben senın yerınde olsam kesınlıklee başlardımm en azından 850 mg gunde 1 tane bu arada bu ılacın orjınalı ılk cıkanı glucopage bana mıde bulantısı yaptı glukofen glifor

tamam canım sen bılırsın yoo kesınlıkle vermesı gerekmıyo ama bazı dr lar ıyı tutunsun dıye verıyorlar

tunaydın canım.ohh cok sevındım bende onsuz adet olamıcam sandım.atesım bugunde 36.8 cıktı sanırım atesım gelcegı gun dusuyo benım daha once hıc takıp etmemıstım.bugunde gelmıyo yanı:))

tunaydın canım.ohh cok sevındım bende onsuz adet olamıcam sandım.atesım bugunde 36.8 cıktı sanırım atesım gelcegı gun dusuyo benım daha once hıc takıp etmemıstım.bugunde gelmıyo yanı:))

canım bır test yapsan ben doğurcam simdı meraktann

canım hızlı kılo alma sorunun varsa kesınlıkle basla metformıne bak hepımız kullanıyoruz ben 50 ıle 53 arasında gıder gelırım senelerdır ama son 1,5 senedır tatlı ıstegım acayıp var kı normalde nefret ederdım tatlıdan hatta gecen yaz waffel yemedıgım gun yoktu ama ılacı kullandıgımdan berı cok nadır ıstıyo canım ıste bu zamanlarda falan ondada bı sekılde bastırıyorum ıstegımı.bak senın temmuza kadarda zamanın var hıc vakıt kaybetmeden basla bence.ılk glıfor kullandım bende 850 lık o kesmedı glıcophage 1000 lık kullanmaya basladım.bıraz koca bı hap ama ıdare edıyorum ıste.

canım bır test yapsan ben doğurcam simdı meraktann

allah korusun kıss daha var dogumuna.canım yok bende bısı yok olsa hıssederdım zaten 10 gundur gelcegını bellı edıyo.fılmı salı gunu vızyona koycam onceden gosterım yapmıyoruz gala yok bende yane:) du bakalım salı gunu kesın gelcek zaten olduda gelmezse kesın labratuvardyım ok. Canım benım benden daha cok dusunuyosun cok saol.ıyıkı bu sıteye uyeyım ya ıyıkıde tanıdım sızlerı.

bırıcık küstüm ben sana ya bırazcık zaman ayırıp ıkı dk suraya gırıp yazsana ne oldu ne bıttı.gıtsın artık mısafırlerııın:) ılgılenmıyosun bızımle(

bende o ilacı kullanınca tatlı yememey başladım şükür yoksa zor hamıle kalırdım bıraktıktan 1,5 ay daha da tatlı yemedımm doğru düzgün

bende ıyıkı sızlerı tanıdım herkesın bebeği olsun istiyorum çatır çatır bebeişlerımız olsunn

allah herkese versın sağlıklı hayırlı evlatlar inşallahhh

çok istiyorum herkesden hamıleyım doğrudum haberını duymayı sağlıklaa

allah herkesın gonlune gore versın tatlım ya sız yolu yarıladınız darısı bızım basımıza:)) daha bız hamıs kalcazda dogurcazda oooo uzun yollar valla.yanı soyle gozlerımı kapatsam hamılelıgın dogumun stresı gecmıs bebısın uykusuluk ıcınde gecırtcegı geceler bıtmıs hatta mumkunse okula baslamıs olarak acsam.ayy cok seymı ıstıyorum:)) ya dun gecede ruyama gırdın heralde sen ha bıre kan testı yap dıyodu bırı ama tanımıyodum yaptırdım sonra bende pozıtıf cıkmıstı ayy ne sevınmıstım ya.allah razı olsun en azından ruyada yasattı o sevıncı:))

mini etek ve tuanatay glifor konusunda tavsiyelerinize uyacağım biricik de devamlı diyordu bana zaten..
teşekkür ederim tekrar iyiki varsınız...
iyi pazarlar...
işler var çok ben çıkıyorum netten şimdi...

Son düzenleme:
ayy canımm inşallahh rüyan doğru çıkarr varya ne mutlu olurumm inşallahh yarabbımmm
mini etek ve tuanatay glifor konusunda tavsiyelerinize uyacağım biricik de devamlı diyordu bana zaten..
Teşekkür ederim tekrar iyiki varsınız...
Iyi pazarlar...
Işler var çok ben çıkıyorum netten şimdi...
kolay gelsın ıc bence kesınlıkle

teşekkür ederim tekrar iyiki varsınız...
iyi pazarlar...
işler var çok ben çıkıyorum netten şimdi...

sanada ıyı pazarlar tatlım. Yanlızken pazarında tadı yok gercı esım bugunde balık tutmaya gıttı arkıdıslerıyle bende bı kuafore gıdeyım bakım zamanım geldı:))

eveeettt. . yumurtlama olmadan geçen 1 ay daha. . tabii bu farkettiğim. . belki de bu zamana kadar hiç yumurtam olmadı ve ben daha bunun yeni farkına varıyorum. . ilgi ve alakadan uzak doktoruma sonsuz teşekkürler. .
istanbul avrupa yakasında hatta bakırköy merkezde ilgili bi hastane bilen var mı ? ama acıbadem falan gibi uçuk ücretleri olan bi yerde istemiyorum. . emekli sandığına bağlıyım aslında ama ağzımın payını aldım. . kendi memleketimde olsam bu kadar zorlanmazdım, istanbulu bilmiyorum ve bu işler için eşim sürekli izin alamaz. devamlı doktor kontrolü gerekiyor ve bana yakın bir hastane olması gerek. .
ve rahim filmi istiyorum bunu nerelerde nasıl ücretlere yaptırabilirim bilgisi olan paylaşırsa çok çok memnun kalırım. .

de olarak kendı dr um medıcal park suat suphan ersahın ı önerırım yada emıne hanım var bahcelıevlerde bakırköydede de çamlık hastanası belma hanım ya da varujan bey var fıyatlarıda çok ıyı

sanada ıyı pazarlar tatlım. Yanlızken pazarında tadı yok gercı esım bugunde balık tutmaya gıttı arkıdıslerıyle bende bı kuafore gıdeyım bakım zamanım geldı:))

bitirdim işleri bi ütü kaldı onu da gece yaparım...
canım rüyan hayırolsun baskılarımız sonucu sana malum oldu ama yine de kanda baktıracaksın söz verdin...

bende bakırköydeki çamlık hastanesini düşünüyordum çok teşekkür ediyorum cevabın için. . belma hanımı düşünüyorum hiç gitmedim tanımıyorum ama inşallah iyi ve ilgili bir doktordur. .

belma hanıma giden 4-5 kısı tanıyorum hepsıde çok memnundu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…