Arkadaşlarım bendeydi bugün. Birinin 9 aylık kızı, birinin 18 aylık oğlu, birinin 20 aylık oğlu, bir diğerinin de karnında 3 aylık bebeği... Bense... Kızlar çok üzgünüm, onlar gittiğinden beri ağlıyorum. Problemi 2 arkadaş var, sanki bebekleri severken ay Yazııııık! dedikleri düşüncesine kapıldım, nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Anneme bile anlatamıyorum sıkıntımı, benim de 8 ay olmadı, sen ne çocuk meraklısıymışsın deyip kestirip atıyor. Anne problem var, ve bu problem bende diyorum. Anlatamıyorum... Rabbim tüm isteyenlere yardım et. Ol der olur biliyorum. OL! de Rabbim, sağlıklı sıhhatli bir evlat... OL! de...
üzülme canımm öle demedıklerıne ınandır kendını bılıyorum hersey batıyorr ama senınınde bebeğin olcak göbusun sıscekk çok dua et yalvar allah a olmcakk içini temız tut[/QUOTE
dememişlerdir minietek biliyorum ama öyle garip, öyle kötü bi duygu ki... Eşim de o kadar istekli ki... Bebeğimiz olduğunda kimseye vermem onu, kucağımdan da indirmem diyo... O öyle cümleler kurdukça içimde bişeyler sökülüp gidiyo...
kızlar içinizi karartmak istemiyorum, inanın niyetim bu değil. Özür dilerim... Belki de birbirimizi tanımamanın verdiği bi rahatlık. Çözülüveriyorum... Kİmseyle rahat konuşamıyorum bu konuyu, konuşmaya ihtiyacım var belki de...
kızlar içinizi karartmak istemiyorum, inanın niyetim bu değil. Özür dilerim... Belki de birbirimizi tanımamanın verdiği bi rahatlık. Çözülüveriyorum... Kİmseyle rahat konuşamıyorum bu konuyu, konuşmaya ihtiyacım var belki de...
canım olurmu oyle ıcımızı karartmak falan duymayalım yanı:) bende aynı sekılde annemle bıle paylasmadıgım seylerı burda sızlerle paylasıyorum ve ınan rahatlıyorum cunku bazen acayıp psıkopata baglanıyorum sankı yarım eksık gıbı hıssedıyorum kendımı ama burda ıkı dertlesıyoruz hersey gecıyo.benı encok yıpratan bekleme oda olmasa super olcak hersey.neyse ıste boyle bunalım oldugumda hep beterın beterı var en azından yumurta var rahım var dıyorum kendıme gecıp gıdıyo sonra.ay cok ınıslı cıkıslı bı hatun oldum zaten bak dokuldum bende :)))
İlk defa 50 glık serophene kullandım, sonuç olumsuz. Ardından 1000 mg lık glifor kullanmaya başladım. 13. gündeyim. Adetinin 2. ya da 3. gününde tekrar görüşelim dedi. Tabi gününde adet olabilirsem
Bu süre içerisinde kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi. Aslında 2-3 ay daha bekleyebilirdik ama süreci hızlandıralım demişti son kontrolümde. Adetimim 2.-3. gününde gittiğimde ilacın dozunu artıracakmış...
slm arkadaşlar uzun zamanadr giremedim siteye çünkü işe başladım
2 aydır yasmin kullanıyorum bu ay inş rahim filmi çektirecem ama anestesili düşünüyorum çünkü normal attan muayenede bile çok sıkıntı çekiyorum. inş sorunsuzca geçer geçen hafta hormon testlerimi yenilemişdim
TSH 1.42
LH 8.57
FSH 8.97
PROLAKTİN 22.73
ESTRADİOL 26
sizce degerlerim nasıl LH 3 ay önce 14.16 idi
prolaktinde 10.28 di degerlerim değişmiş ama ne yönde bilemedim
valla umarım iyi gidiyodur. benden yana bi sıkıntı yok. 6 ay oldu ve daha 3 kilo aldım. bunun için mutluyum tabi. ama 4 boyutlu ultrasona girdiğim için 20 gündür kendi doktoruma gidip muayene olamadım. önümüzdeki cuma hamilelik şekerime bakılacak. ozaman gidicem inşallah. bebeğin hareketlerini arada hissediyorum. gerçekten güzel bi duyguymuş. en kısa zamanda sizlerinde bu duyguyu yaşamasını istiyorum. gerçekten sağlıklı hamilelikler geçirmeniz için dualarım sizinle. hele amniyosentezden sonra allah kimsenin başına vermesin diyorum.
benim de bu aralar iştahım açıldı biricik...
ne yapacağım ben ne görsem yemek istiyorum yine ...
ne de güzel incelmiştim....
56 kilodan da bir gram veremiyorum içtiğim hormon hapından dolayıdır belkide...
zoraki tutuyorum kendimi gece eşim spor yaparken ona katılıyorum ama olmuyor...
izmir :) karşıyaka...karşıyaka güzel yer izmir güzel zaten bence :)
Minietekeciğim, ultrason görüntülerin harika! canlı canlı görmüş olduk minik fareyi
Allah hayırlı evlatlar versin, sana sağlık ve güç, kuvvet......canımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?