Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Arkadaşlarım bendeydi bugün. Birinin 9 aylık kızı, birinin 18 aylık oğlu, birinin 20 aylık oğlu, bir diğerinin de karnında 3 aylık bebeği... Bense... Kızlar çok üzgünüm, onlar gittiğinden beri ağlıyorum. Problemi 2 arkadaş var, sanki bebekleri severken ay Yazııııık! dedikleri düşüncesine kapıldım, nasıl hareket edeceğimi bilemedim. Anneme bile anlatamıyorum sıkıntımı, benim de 8 ay olmadı, sen ne çocuk meraklısıymışsın deyip kestirip atıyor. Anne problem var, ve bu problem bende diyorum. Anlatamıyorum... Rabbim tüm isteyenlere yardım et. Ol der olur biliyorum. OL! de Rabbim, sağlıklı sıhhatli bir evlat... OL! de...

üzülme canımm öle demedıklerıne ınandır kendını bılıyorum hersey batıyorr ama senınınde bebeğin olcak göbusun sıscekk çok dua et yalvar allah a olmcakk içini temız tut

İlk defa 50 glık serophene kullandım, sonuç olumsuz. Ardından 1000 mg lık glifor kullanmaya başladım. 13. gündeyim. Adetinin 2. ya da 3. gününde tekrar görüşelim dedi. Tabi gününde adet olabilirsem
Bu süre içerisinde kendiliğinden hamile kalabilirsin dedi. Aslında 2-3 ay daha bekleyebilirdik ama süreci hızlandıralım demişti son kontrolümde. Adetimim 2.-3. gününde gittiğimde ilacın dozunu artıracakmış...

kızlar içinizi karartmak istemiyorum, inanın niyetim bu değil. Özür dilerim... Belki de birbirimizi tanımamanın verdiği bi rahatlık. Çözülüveriyorum... Kİmseyle rahat konuşamıyorum bu konuyu, konuşmaya ihtiyacım var belki de...

evet bende öle hıssedıyordum esım bıle bılmesın ıstıyordum ama öle olmuyo paylaşmak ıstıyo insan anlat canım için rahatlarr sıkma kendını

slm arkadaşlar uzun zamanadr giremedim siteye çünkü işe başladım
2 aydır yasmin kullanıyorum bu ay inş rahim filmi çektirecem ama anestesili düşünüyorum çünkü normal attan muayenede bile çok sıkıntı çekiyorum. inş sorunsuzca geçer geçen hafta hormon testlerimi yenilemişdim
TSH 1.42
LH 8.57
FSH 8.97
PROLAKTİN 22.73
ESTRADİOL 26
sizce degerlerim nasıl LH 3 ay önce 14.16 idi
prolaktinde 10.28 di degerlerim değişmiş ama ne yönde bilemedim

canım olurmu oyle ıcımızı karartmak falan duymayalım yanı:) bende aynı sekılde annemle bıle paylasmadıgım seylerı burda sızlerle paylasıyorum ve ınan rahatlıyorum cunku bazen acayıp psıkopata baglanıyorum sankı yarım eksık gıbı hıssedıyorum kendımı ama burda ıkı dertlesıyoruz hersey gecıyo.benı encok yıpratan bekleme oda olmasa super olcak hersey.neyse ıste boyle bunalım oldugumda hep beterın beterı var en azından yumurta var rahım var dıyorum kendıme gecıp gıdıyo sonra.ay cok ınıslı cıkıslı bı hatun oldum zaten bak dokuldum bende :)))

ben de aynı fikirdeyim bizim rahatsızlığımızın çaresi var Allah çaresiz dert vermesin...
birbirimize moral olmak için buradayız zaten esrayyy...
bazen beklemek bana da zor geliyor ama sabredilerek kazanılan her şey daha değerli oluyor bu sebeple sıkmıyorum canımı...
Her şeyin bir zamanı vardır bunun gibi düşünmek gerekli... Üstelik ben kadere de inanırım ufak tefek değişiklikler yapabiliyoruz hayatlarımızda ama köklü değişiklikler yapamıyoruz işte burada kader giriyor devreye...akışına bırakmak bazen rahatlatıyor...
inşallah hepimiz için her şey çok yolunda gitsin...

Son düzenleme:
cıdden ya 2 gunde 22mm yapıp catlattı benı bu kız:)) klomenden daha etkılı yanı.hala bı haber vermedı.

yumurta ılk serphonede benımde olmamıstı ama ıkıncıde oldu olduda bısey olmadı yanı.gecen ay adetın 15. Gunu duphaston dıye bı ılac vermıstı gunumdede gelmıstı adetım. Dozu bıraz arttırınca gelıyo yumos merk etme emı.

yenı ısın hayırlı olsun canım. Lh benımkınden ıyı valla:) sadece bunu soyleyebılırım.hsg kesınlıkle anestezılı cektır ama dr.lar neden gerek yok dıyo anlamıs degılım 5dk. Icın gerek yokmus.ama okudugum kadarıylada en ufak bı kasılma tıkanıklık var gıbı gosterıyomus.kı bende kasım kasım kasılacagım ıcın anestezıden yanayım.ınsallah hayırlısı olur senın ıcınde..

kızlar selam, ya nolur kusura bakmayın. aslında hep aklım sizdeydi. cuma akşam akrabalarla şehir dışına çıktk, uzun hikaye...tüm hafta sonu yoktuk. tel.den bağlanıyım dedim ama, şifremi bile bilmiyorumki. işyerimden ve evden otomatik bağlanıyor, öyle ayarlamıştım.

neyse cuma akşam gittim doktora ve yumurtam çatlamış. bööllee fos diye sönmüş, görüntü komikti. önümüzdeki 48 saati değerlendirin bari dedi doktor. bizde elimizden geleni yaptık ama pek sanmıyorum bu ay bişiy olucağından....
ayrıca sende artık yumurtlama sorunu kalmamış dedi, bende öyle hissediyorum. Bunu kesinlkle kilo vermene ve metformine bağlıyorum dedi.
önümüzdeki aylarda verimli günlerimi değerlendiricem tabiki.....

ammiinnn canım inşallahhhh.....
süper 6 ayda 3 kilo alman yani....umarım son 3 ayında da hiçbir sorun çıkmaz....

canım benim 56 kilo süper bir rakam....yani boyun 1.30 cm değilse tabiki
aman iştaha dikkat et, hep meyveye yönel bari...ya da sütlü kahve iç, baya tıkıyo benide...
bende son 10 gün salıverdim, hem işlerden dolayı hemde evimdeki misafirlerden dolayı çok yoğundum.
ama bugün yine başlıyorum hem spora hemde rejime....

Minietekeciğim, ultrason görüntülerin harika! canlı canlı görmüş olduk minik fareyi
Allah hayırlı evlatlar versin, sana sağlık ve güç, kuvvet......canımmmmm

geçmişi şöyle bir gözden geçirdim kızlar.....

Bicim:

evet mutlaka artık metformini sor doktoruna, bence zamanı geldi....ama diğer problemlerinde hallolması gerek, yaran falan vardı...sabırlı ol canım benim, biliyorum zor...bende 1 yıl sabrettim, günler, geceler neler çektim allah biliyor, seni çok iyi anlıyorum.
Metformin asıl etkisini bir kaç ay sonra gösteriyor demişti doktorum. ben ilk kullandığım aydan itibaren adetim düzenlendi ama sanırım yumurtlama 2-3 ay sonra başladı.....

tuanataycım:

özeldende yazdım ama diğerlerinin de okuması için:
normal kadınlarda bile 1 yıl sürebiliyor hamile kalmak, tutmayınca tutmuyor. bu illede senin tüplerle alakası olmayabilir. ama Allahtan yumurtaların büyüyor, bu en önemlisi. derin uykudalardı sadece....
yumurtlama varsa, eşinde de sorun yoksa, asla olmıycak diye birşey yok...

Minietekeciğim, ultrason görüntülerin harika! canlı canlı görmüş olduk minik fareyi
Allah hayırlı evlatlar versin, sana sağlık ve güç, kuvvet......canımmmmm

sağol canımm amın hepimize senın yumoşunda çatlaması ıyı olmus ınşallah yumurta çatladıgı gun ılıskı olmusturr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…