sağol canımm amın hepimize senın yumoşunda çatlaması ıyı olmus ınşallah yumurta çatladıgı gun ılıskı olmusturr
inşallah en kısa zamanda belkıde nu ay tutar inşallah hayırlısıyla sağlıklaavalla ertesi gün oldu...ama ben galiba normal yoldan yumurta üretiyorum, o yüzden hiç sorun yapmıyorum bu ay da tutmasa.....önüm açık nasıl olsa artık....inanın önümüzdeki 2 aydan çok umutluyum, galiba haziran gibi olucak, içimde öyle bir his var....
kızlar bu arada doktorun söylediğini eşime söyledim : yani yumurta çatladıktan 48 saat sonra bari değerlendirin demişti. eşimde öf ben böyle strese giriyorum diyor, ben onu iyi tanıdığım için, bundan sonra ona hiçbir şey söylemiyeceğim....bilgi vermiyeceğim, etkilenmesin....
bu arada tüm hafta sonu benimle dalga geçti, çatlayan karıcığım diye)))
inşallah en kısa zamanda belkıde nu ay tutar inşallah hayırlısıyla sağlıklaa
benımkıde öle dalga gecıcek bırsürü şey bulurrr
merak ettiğim bir konu var.
acaba hamilelik yani doğumdan sonra ne zaman adet olurum. yine 1 yıla kadar sürer diyorlar....
emzirmeyi bitirdikten sonra hızlıca kilo verip adeti getirmek lazım, pko yu tekrar yükseğe çıkarmamak için...
ben yine başladım detaylı düşünmeye)))))
bırıcıık canııım sukur kavustuk yanı sana ıhmal etme burayı ya.ınsallah yumurta bulusmustur da bu ay guzel bı haber verırsın bıze.bızım topıcte bu ara ısler kesat:) baya oldu hamıle cıkaramadık mınıetek dogurcak nerdeyse bızde tık yok:))
valla bence de şükür, össllediimm sizleri valla....
sayımız azaldı da ondan canım....
tek tük girip bilgi alanları saymıyorum. ecrin ve nilallite vardı bak onlarda hiç girmiyor artık ondan da kaynaklanıyor. ama burada olanlar üstüne düşeni yapıyor bence.
nediyim bile 6. ayını devirdi....aman yeterki herkes ve bebişler dahil sağlıklı olalım da....
bir ölüme çare yok....İlaç milaç, biz bu işi sonuna kadar götürücez bak gör...
kızlaar bugun 30.gunum ve hala atesım 37 ben anlamadım bu ısı nıye dusmuyo
bu konuda miniEtek bayağı bilgi sahibi ama......
google lat bir bakalım??? belki mantıklı cevap bulursun canım...
hergun arıyorum canım ya hamılelık dıyo hastalık dıyo ama masallahım var turp gıbıyım hasta degılm yanı.bugun gelmesı gerekıyodu sanırım benımkının ama atesım duserdı gelse yarını beklıcem artık cunku 36.1 36.2 ıle adet oluyorum.aman ya gelen gıdende yok:) catladıgı halde yumos yıne gecıkme yasayabılırmıyım acaba
hergun arıyorum canım ya hamılelık dıyo hastalık dıyo ama masallahım var turp gıbıyım hasta degılm yanı.bugun gelmesı gerekıyodu sanırım benımkının ama atesım duserdı gelse yarını beklıcem artık cunku 36.1 36.2 ıle adet oluyorum.aman ya gelen gıdende yok:) catladıgı halde yumos yıne gecıkme yasayabılırmıyım acaba
şimdi senin durumunu bir google lattım, malesef almancasını buldum. adı da "triphasischer Zyklus'' muş.... onu google a yazınca, bu durumunda bir süklus için tipik bir tablo çıkıyor....
şurdan görebilirsin:
Sieht so ein triphasischer Zyklus aus?
ama sebebine bakıcam şimdi...
tabiki adet gecikmesi olabilir çatlasa da.....ikisinin birbiriyle pek alakası yok bence....
sen galiba o progestan hapından mı kullanmıştın?
hıc bısey kullanmadım canım ya sadece metfrmne devam ettım vermedıkı dr. Olcak adam
en guzelı ben bı dr. Arayım.canım telden baglanıyorum ben cıkıyorum sımdı tımammı.sende yemege cıkarsın afıyet olsun sanada optum senı.arastırdıgın ıcınde saol tatlım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?