maşallah canıminşallah canım.....artık iyi huylu bir pko luyum)))
kız herseyde bır hayır vardır ayrıca bence sen hamılesınn bır test yapmadın gıttı zaten bırak tek cızgı görsende gör tek çizgi düşmanınsa on tanı daha rahat yenersınnbırıcıık canııım sukur kavustuk yanı sana ıhmal etme burayı ya.ınsallah yumurta bulusmustur da bu ay guzel bı haber verırsın bıze.bızım topıcte bu ara ısler kesat:) baya oldu hamıle cıkaramadık mınıetek dogurcak nerdeyse bızde tık yok:))
inşallah hamılesın canımmmmmkızlaar bugun 30.gunum ve hala atesım 37 ben anlamadım bu ısı nıye dusmuyo
hergun arıyorum canım ya hamılelık dıyo hastalık dıyo ama masallahım var turp gıbıyım hasta degılm yanı.bugun gelmesı gerekıyodu sanırım benımkının ama atesım duserdı gelse yarını beklıcem artık cunku 36.1 36.2 ıle adet oluyorum.aman ya gelen gıdende yok:) catladıgı halde yumos yıne gecıkme yasayabılırmıyım acaba
benım tabloya benzıyo :)) of gelsınde kurtulayım progesteronmu fazla geldı bunyeye acaba.belkıde ılk defa yumurtladım vucut tepkı verıyo.ayy ne bıleyım ya netten hep arastırıyorum catladıktan sonra 14 15. Gun hep gelmıs adetlerı benım nıye gelmıyo hamılelıkten hıc suphelenmıyorum olsa o yaptırdıgım kan testınde enazından 1 falan bıle olsa cıkardı dıyorum.yıne gecıkıcek heralde bı 10 gun daha beklemek ıstemıyoruuum
bacılarrr oyy ben nerelere gidemm bu antigebelik ilaçları bana yine kilo aldırıyo ya napacam bennn ya delircem 67den nasıl olduda bir ayda 73e çıktım gözlerim tersine döndü hemen diyete başladım napıcam yaaaaaa offff şu göbek eritmek için bi alet bişey öneren varmııı
valla ertesi gün oldu...ama ben galiba normal yoldan yumurta üretiyorum, o yüzden hiç sorun yapmıyorum bu ay da tutmasa.....önüm açık nasıl olsa artık....inanın önümüzdeki 2 aydan çok umutluyum, galiba haziran gibi olucak, içimde öyle bir his var....
ayyy canımcımmm inşallahhh inşallah haziranda benimde yumuşlarım sizin gibi kocaman kocman olurda seninle ayn hamile kalırız.kızlar ben hep derdimki ben bahar annesi olmak istiyorum mart sonu nisan başı gibi doğsunki o küçük halleri yaza gelsin böyle şu çıtçıtlı badiler varya sade onu giydir çıkartten kritik anları üşürmü şölemi bölemi anlarını yazın geçirmek isterdim gebeliktede ilk ayları yazın çünkü son aylarda %80 bayanlarda ateş basmaları oluyor ya veeeeee hep derdimkii ben haziranda hamile kalıcamm doktorda o zamana tarih verinceeeeee vardır bundada bi hayırr inşallah seninle bir hamile kalmak çok istiyorum ablacıkkk.tuanataycımsende üçümüz peşpeşe doğuracağızzz inşallahhhh bu başkaları kalamaz anlamında hiç değill ben kendimizden umutluyum.
bu arada biricik abla benim lh fsh dan düşüktü herşey normaldi testesteron sınırdaydı oda gebeliğe hiç engel dedi doktor ama benim kafam hala onda nolurki bi fikrin varmı
canım benim inşallah herşey istediğin gibi olur. ben anlamadım kafayı niye ona takıyorsun? herşey süper, LH FSH dan yüksek olsa bile mesela benim gibi (benim değerlerim yüksek olmamasına rağmen) kötü sayılmaz. ancak 3 katı olursa ağır pko diyorlar. sen bunları hiç takma kafaya, adet olmak ve ardından yumurta üretmek en önemlisi. 2-3 ay önceye bende takıyordum aman allahım, hemde delircektim, doktorum güldü ve hiiçç tkma dedi. ondan önemli başka şeyler var dedi. sen şimdi birde doğum kntrl. hapıyla daha da düzene girecek, bıraktıktan sonra o 3 ayı değerlendir derim. devamlı doktora git kontrole, yumurta oluşursa, hemen ilişki olsun, zaten doktorun söyliycektir....tüplerde açık senin, oohhhhhhh daha ne olsun????!!!!!!
iyiki varsın yaaa iyiki varsınızz.ama şimdide korkuoyorumki sizin gibi gıd gıd gıdaklayamazsam büyümezse yada çatlamazsa vs vs.şimdi bide ben mayısta bırakıyorum ya kontr hapını yumurtlamam olursa yani o adet bitiminde ateşle denesem olurmuu??dr çünkü adet bitim,nde değil haziranda gel dedi ona süprizz olsaa gebişş kalsamm
hapı bıraktıktan hemen sonra yumurtlıycan anlamına gelmez. zaten onu doktorun şöyle biraz düzenli adet olman için ve hormonlar için vermiş. (hormonların düzgün olsa bile)
şimdi sen metformine devam et, deli gibi spor yap hiç durma, kilo mutlaka ver canım çünkü 73 çok yüksek. asla nişhastalı yani karbonhidratlı şeyler yeme....habire, meyve, sebze, bakla ye....günde sık sık, az az....bana göre 10 kilo ve birazcık daha vermen gerek. zaten bak o zaman nasıl kendiliğinden adet oluyorsun. gerçi senin hedef gebelikdi ama sen yine de ver. zaten gebelikte alıcaksın, su toplıycaksın........
hadi bakalım, aç savaşı şu kilolara!!!
adım adım yapıyoruz unutma, beni örenk al bari!!!!
hımmm bekle bakalım, eğer gebelik yoksa da vücut şaşırmış olabilir klomen den....
bence artık ateş ölçmeyi de bırak, yani adetinin 1. günü yine başlarsın....
böylelikle kendini daha çok strese sokmuş oluyorsun....
rica ederim canım....herzaman...
bende öğle yemeğimi yiyimde, eve gidicem, patronum dan izin aldım, evde bir ton iş var, yarında tam gün izin aldım. patronum biraz dengesizdir, bir melek olmuş hafta sonu ne olduysa artık?
maşallah canım
kız herseyde bır hayır vardır ayrıca bence sen hamılesınn bır test yapmadın gıttı zaten bırak tek cızgı görsende gör tek çizgi düşmanınsa on tanı daha rahat yenersınn
inşallah hamılesın canımmmmm
ya bellkı hamılesın değilsende farlutal alırsın neden test yapmıyorsun hamıle değilsende adetın daha fazla gecıkmeden gelır farlutal kullanırsan
önümüzdeki adetimle beraber doktorumu değiştirmeyi planlıyorum. . 3. günü yeniden hormon testi isterim sanırım. . 2 aydır yumurtlama olmadığını farkettiğime göre sorunum belli oldu. klomen v.b. ilaçlarla devam edilcek sanırım. . klomenin kilo aldırdığı, saç dökülmesine neden olduğu, duygusal çöküntüler falan yaptığını söyleyenler var. . klomen kullananlar yan etkilerini yazabilirler mi ?
bende yumurtlamadan baska bı etkı yapmadı.ama son 2-3 gundur acayıp strestım oda reglımın yaklasmasından sanırım.bence yan etkısı olan bı ılac degıl sadece bızde pko oldugu ıcın yumurtalıklar daha cok etkılenıp fazla uretıme gecebılıyo:) ve fazla kullanımı rahmı kalınlastırıyo bıldıklerım sadece bunlar..
sen ne kadardır kullanıyorsun klomeni? kendiliğinden yumurtlama olmuyor muydu?
aman fazla üretsinler yeter ki hiç olmamasından iyidir. . çoğul gebeliğede razıyım. .
yumurtlama hepımızde ara sıra oluyomus ama onun esref saatını yakalamak onemlı oda zaten senede bır mı olur 2mı bılınmez.ben ılkınde gunde bı tane aldım 5 gun ama 13mm kaldı yumos buyuyemedı bıdahakı ay 2 tane aldım 5 gun boyunca ozaman bıtanecık buyudu kendılıgınden catladı ama onuda bebıs yapamadık.
bıcıım nbr ıyısın dımı gec geldın bugun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?