Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yumurtlamaya bağlı adet tarihleri değişir ancak yumurtlama gerçekleştiyse adeti görmen 14 gün...
daha önce de yazmıştım sana :))
inanmadıysan internetten yazı bulup gönderiyim :))

Son düzenleme:
biricik senin için kendimmiş gibi sevindim gözlerim doldu... kafanı da haziran gibi koşullama belki tutmuştur gebelik belli mi olur
bu arada bana yazdıkların da moral oldu boyum 1.60 ayakkabısız...
55-56 kiloyum normal mi yine?
çok sevindim ya senin için biliyordum sonuç alacağından şüphem yoktu...

Yumurtlamadan sonra yumurta sperm ile karşılaşırsa gebelik oluşur. Karşılaşmadığı taktirde, yaklaşık 14 gün sonra adet kanaması meydana gelir.
internetten aldım bu yazıyı tuanataycım...

Eğer, 60 günde olgun yumurta oluşursa (60 +14) = 74 günde bir adet kanaması oluşur

yani 14 değişmiyor sabit...

Son düzenleme:
tuanatay başlayacak gibi mi adetin yoksa sadece bel ağrısı falan mı?
bence yarın kesin test yaptır canım bak diye diye hamile yaptırıcaz seni :)

ahh canım benım ya keske oyle bısey olsada 1-2 sene kafamı dınlesem.enazından bıtanecıkte olsa bebısım var artık bu hastalık umrumda degıl desem.kesınlıkle sende oncelıkle ıyı bı dr. Secımı yap gıdısat bellı zaten ondan sonra.belkı senınde yumurtlama oluyodur arada hıc takıbe gıtmısmıydın.olmuyosa dırek klomen ama yumurta elde edıldıgı halde tutmuyosa rahım fılmı sart bence.benm dr bu ayda klomen kullandırıcak yıne tutmazsa fılm cekerız dedı.butun dr.ların proseduru ayrı ıslıyo yanı..

reyhancım inşallah haziranda sen de istediğin gibi sonuç alırsın :)
sporu bırakma... yürüyüş de çok iyi geliyor...

yumurtlamaya bağlı adet tarihleri değişir ancak yumurtlama gerçekleştiyse adeti görmen 14 gün...
daha önce de yazmıştım sana :))
inanmadıysan internetten yazı bulup gönderiyim :))

gecmıs olsun canım ama ne guzel bak gelmıs.benım bugun yarın kesın gelır ozaman dımı yanı gecıkırse yıne sokturucu kullanmam gerekmez dımı.

canım hepimizin bebekleri olacak ben inanıyorum buna

gecmıs olsun canım ama ne guzel bak gelmıs.benım bugun yarın kesın gelır ozaman dımı yanı gecıkırse yıne sokturucu kullanmam gerekmez dımı.

senin durumunda gecikme olması mümkün değil
gecikme olursa hamileliğin kesinleşir...

tuanatay başlayacak gibi mi adetin yoksa sadece bel ağrısı falan mı?
bence yarın kesin test yaptır canım bak diye diye hamile yaptırıcaz seni :)

:)))) allaaaaah oldurcenız sız benı:)) tamam arkadaslar pes ben kesın hamıleyım adetımde 1 gun yada 2 gun gecktı 9 ay sonrada gelıyo teyzelerı.oldumu:))

şayet yumurtlama olmasaydı adet gecikmesi yaşardın yumurtladığına göre gecikme kesinlikle olmaz anlatabildim mi tüm doktorlar bunu söylerler...

:)))) allaaaaah oldurcenız sız benı:)) tamam arkadaslar pes ben kesın hamıleyım adetımde 1 gun yada 2 gun gecktı 9 ay sonrada gelıyo teyzelerı.oldumu:))

sen de beni öldürcen :)
mantığı gayet basit ama anlatamadım demek ki ben ...
pko da gecikme yaşama nedenimiz zaten yumurtlayamama sen yumurtladığına göre gecikme yaşamadan adet göreceksin zaten...
çünkü döllenmeyen yumurta 14 gün sonra kanama ile mutlaka atılır...
bu konu benim çok ilgi duyduğum bir konudur çok araştırma yapmıştım bunun üzerine de ondan kesin konuşuyorum...

Son düzenleme:

ayy canım benım saol ya.ıcım rahatladı gecıkme yasamamam gerekıyo ozaman ohh be.

reyhancım inşallah haziranda sen de istediğin gibi sonuç alırsın :)
sporu bırakma... yürüyüş de çok iyi geliyor...

ya bu gün ilk gün ya herşeyi istiyor canım çarşıya çıktım ya ağzım akacaktı nerdeyseinşallah veririm düzenlenir herşey yaa şartlandırma yapmak istemiyorum ama bu yaz hamişş olmak istiyorum hayırlısıylaaa

canım çok isteyince her şey oluyor canın çeker ama diren yeme tut kendini.. aç da bırakma yoğurt bol tüket elma çok faydalı... esmer ekmek falan bunları al kendine... kızartma yasak tamam mı? hamur işi zaten yok...eee bebiş için değer de mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…