sen benden bir kaç adım öndesin :) muhtemelen senin yolundan ilerleyeceğim bende. . tabii önce alakalı bir doktor bulmam gerekecek. . hormon haplarına başlamadan önce rahim filmi çektirsem boşuna vücuduma eziyet etmesem diyorum ama buna ben değil doktor karar verir sanırım. . bir de ümit vermek gibi olmasın ama içimden bir ses hamilesin diyor :)
açıyorummmm açtımmmm kilolarla savaşmaya başlıyorummm.ya ben öle atıştırmalar beni daha çok tetikliyor ben ayarı hep kaçırıyorum hiç yememek benim için hep daha iyi sonuç oluyor.ben giderrr hem yürüyüş olsun hemde kotona gidiyim accıkk bakalım bi haftada değişmişmii
yumurtlamaya bağlı adet tarihleri değişir ancak yumurtlama gerçekleştiyse adeti görmen 14 gün...
daha önce de yazmıştım sana :))
inanmadıysan internetten yazı bulup gönderiyim :))
ahh canım benım ya keske oyle bısey olsada 1-2 sene kafamı dınlesem.enazından bıtanecıkte olsa bebısım var artık bu hastalık umrumda degıl desem.kesınlıkle sende oncelıkle ıyı bı dr. Secımı yap gıdısat bellı zaten ondan sonra.belkı senınde yumurtlama oluyodur arada hıc takıbe gıtmısmıydın.olmuyosa dırek klomen ama yumurta elde edıldıgı halde tutmuyosa rahım fılmı sart bence.benm dr bu ayda klomen kullandırıcak yıne tutmazsa fılm cekerız dedı.butun dr.ların proseduru ayrı ıslıyo yanı..
gecmıs olsun canım ama ne guzel bak gelmıs.benım bugun yarın kesın gelır ozaman dımı yanı gecıkırse yıne sokturucu kullanmam gerekmez dımı.
tuanatay başlayacak gibi mi adetin yoksa sadece bel ağrısı falan mı?
bence yarın kesin test yaptır canım bak diye diye hamile yaptırıcaz seni :)
:)))) allaaaaah oldurcenız sız benı:)) tamam arkadaslar pes ben kesın hamıleyım adetımde 1 gun yada 2 gun gecktı 9 ay sonrada gelıyo teyzelerı.oldumu:))
şayet yumurtlama olmasaydı adet gecikmesi yaşardın yumurtladığına göre gecikme kesinlikle olmaz anlatabildim mi tüm doktorlar bunu söylerler...
sen de beni öldürcen :)
mantığı gayet basit ama anlatamadım demek ki ben ...
pko da gecikme yaşama nedenimiz zaten yumurtlayamama sen yumurtladığına göre gecikme yaşamadan adet göreceksin zaten...
çünkü döllenmeyen yumurta 14 gün sonra kanama ile mutlaka atılır...
ee benım gecıkmısmı oluyo sımdı anlamadımkı ben onu.
ayy canım benım saol ya.ıcım rahatladı gecıkme yasamamam gerekıyo ozaman ohh be.
adet günün dün gece ile bu gün arasında değişiyor çünkü 3 ya da 4 nisanda yumurtladın...
yarın da adet görmezsen test şart canım
yarın kesın yaptırırım ozaman sımdı neyapıyomusuuz bana dua edıyoruz tımammııı..
reyhancım inşallah haziranda sen de istediğin gibi sonuç alırsın :)
sporu bırakma... yürüyüş de çok iyi geliyor...
ya bu gün ilk gün ya herşeyi istiyor canım çarşıya çıktım ya ağzım akacaktı nerdeyseinşallah veririm düzenlenir herşey yaa şartlandırma yapmak istemiyorum ama bu yaz hamişş olmak istiyorum hayırlısıylaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?