nerdesiniz kızlar ya...
herkes derdini yazıp gidiyo.
konuşucak kimse yok mu???
annem tvde seyretmiş:1 sene boyunca hayvansal ürün yemeyen pkoli hastaların bebeği oluyomuş.
en az 1 sene süt peynir yoğurt et yok.böyle yaşam mı olur....
nerdesiniz kızlar ya...
annem tvde seyretmiş:1 sene boyunca hayvansal ürün yemeyen pkoli hastaların bebeği oluyomuş.
en az 1 sene süt peynir yoğurt et yok.böyle yaşam mı olur....
off nasıl bir hastalıkmış bu yaaa. daha dun öğrendim bendede olduğunu.kızlar bu hastalıktan kurtulmak ve bebek olması için ne kadar beklicem.çok korkuyorum ya hiç bebek olmazsa???kilo artışı var,2 aydırda adet görmedim
selam merves bende pko hastasıyım.hastalıktan kurtulmak gıbı bır luksumuz yok.bendede aynı belıtıler vardı ıyı bır tedavıyle sımdı bır kızım var.ıstersen doktorumun adını verebılırım herkese tavsıye ederım.
canım benimkini kilo problemi kabul eder misin bilmem ama..ben dr gittiğimde pko olduğmu öğrendim.dr tedaviye başladı. ilk tedavide hamile kaldım. ve 79 kiloydum.dr um çok şaşırmıştı hamile kaldığımda..hem benim bekarkende adetlerim çok düzensizdi.öyleki 3-4 ay olmuyordum bazen..rabbime şükürler olsunki hayırlısıyla kızımı verdi bana..şimdi aynı tedaviyle ikinci bebişimi istiyorum..canını sıkma canım..sen iste yeter ki rabbimden yeter ki dua et..
slm kızlar.
horman tahlili yaptırıcam.drum adetin 3. günü yaptır dedi.ama 3. günü cumartesiye gelirse 2. günü yaptır dedi.ben cuma günü hastalancam pazartesi günü test yaptırsam 4. günü olur mu acaba.4. günü geç mi oluyo.bilgisi olan var mı
slm kızlar.
horman tahlili yaptırıcam.drum adetin 3. günü yaptır dedi.ama 3. günü cumartesiye gelirse 2. günü yaptır dedi.ben cuma günü hastalancam pazartesi günü test yaptırsam 4. günü olur mu acaba.4. günü geç mi oluyo.bilgisi olan var mı
arkadaslar sımdı seda sayan abla da ıbrahım sarcoglu cıktı ve pko lu bayanlaR beyaz sugan ı kesıp 1 yemek kasıgı sumak eskı ıle yecekmısınız.hadı arkadaslar yapalım ben baslıcam bugun hafta da 3 4 kere yapılıyo
slm canım butun bır soganımı yememız gerekıyo.tam olarak yazarmısın canım sumak eskı demıssın anlayamadımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?