çenesindeki kıllardan kurtulan veya azltan var mı.
lazer haricinde.bıktım vallahi biktım şu kıllardan
çenesindeki kıllardan kurtulan veya azltan var mı.
lazer haricinde.bıktım vallahi biktım şu kıllardan
kızlar çok moralim bozuk walla.3 yıl önce jinekoloğa gttm rahminde kistik pı war dedi we ben daha o zaman 18 yaşındaydm diane 35 wardı ayrıca tüy sorunumda wardı.o ilacı 3 hafta kullandm ama reglim 3 hafta dewam etti bıraktm bnde.daha snra tekrar kullanmaya başladm 2 sene snra yine aynı şekilde dewam etti we bnde bıraktm. açıkçası çokta önemsemedm. ama şimdi çok korkuorm bugün yine 3 sene önceki gttğim dr.ye gttm kendisi öle bi dr.ki yüzüme bakıp teşhisi koydu ki kendisi buranın en ii jinekologları olarak bilinir adı batsn. ben diane 35 kullandm bu şekilde oldu deyince yasmin werdi bnde sinirlendm almadm. ya insan bi hormon testi yaptırır ultrasona sokar. ne yapıcağımı bilmiorm we kist oluştuğunu düşünüorm. siz hangi testleri yaptırdınz kızlar bu konuda bilgi edinmek istiorm başka bi dr.ye gdicm haftaya o zaman kadar en azından hangi testler yapılır nasıl çıkar kist olduğu en önemliside belirtileri neler.bunları öğrenmek isitiorm arkadaşlar ltfn yardm edin bana. dr.ye gtmek istemiorm kötü bişi duymaktan çok korkuorm senağlama
o kadar çok şey okudmki bügün pko hakkında kafayı yicek durumdaym.hamilelik zor falan oluomş çok üzülürm ya öle bişi olursa. bnde tüylenme war sivilcede zaman zaman oluo adet düzensizliği we kilo problemim yok.haftaya özel hastaneye gdicm zaten bakalm ne oluck. allah bütün hastalara acil şifalar wersn stresi bile insana yetio
bende aynı ialcı kullanıyorum
8 ay oldu
işe yaramadı
glukofeni mi kullanıosun canım???*benim de ikinci ayım,2 ay daha bekleyip aşılama yaptıracağım..
ben kilo verdim,yani kilo sorunum yoktu ama verdim,başka trlü işe yaramadı daha bende de...
senin pkonun derecesi nedir canım
canım,aşılama doktorun tavsiyesi mi yoksa senin düşüncen mi?bana doktorum ilaçlarımı verirken 3 ay kullan,olmazsa gel rahim filmi çekelim,belki tüplerde bir tıkanıklık vardır demişti.senin rahim filmin çekildi mi?
tabi ki bu konuda en doğru yönlendirmeyi doktorun yapacaktır ama 2 ay,aşılamayı düşünmek için kısa bir süre değil mi?
canım ben geçen kasımdan beri 8 ay klomen tedavisi grdüm ve pko olduğumu 3 ay önce ögrendim ve glukofen kullanmaya başladım.dr 4 ay vermişti bana bu tedavi için.sonra aşılama demişti,hatta iki yol sunmustu aşılama ve bu glukofen tedavisi...Sonra ortak olarak önce bi süre glukofen kullanmama karar verdik ve ben 2. ayımdayım ve siteyi okuyorum bu ilaçla hamiş kalanlar 2. ayda ya da ilk ay hamiş kalıvermişler ben de tık yok,doğal yoldan olmayacak sanırım..
gideyim yapılsın,artık hiç olmayacak,bebeğim bana hiç gelmeyecekmiş gibi gelio....Yani umutsuzluk deil ama aşılamayla belki olur ve inşallah olur.Hatta ikiz olur da özlemim diner,beklememe değer...hem biliosun babacım hasta keopscum,her ay kayıp bana.
Tevekkül ediyorum Allah a ama bişey yapmadan ölece bekliomuşum gibi gelio...
canım,Allah sabrının karşılığını versin inşallah.ben,pko teşhisinden önce klomen tedavisi gördüğünü bilmiyordum.seni çok iyi anlıyorum,ben de bahsetmiştim 2 yıl boyunca bekleyip resmen depresyona girdiğimi...inşallah en kısa zamanda o büyük mutluluğu tadar,yavrunu sağ salim kucağına alırsın.
canım inşallah hepimiz hemen anne olalım ya....Söz veriorum hep çok ii bi anne olacağıma dair ama sabır işte.Allah biio ya içimi ama artık umudum tükendi içimde..
gecen arkadaşım yaza kadar olmazsa(!!!!) Ankara ya ya da istanbul a gitmelidin dedi...bi an şimşek çaktı beynimde hiç zaman düşünmemiştim ben.Yaza kadar ve belki daha uzun bi süre olmayabilir,bu çaktı beynime ve şimdi çıkmıo aklımdan...
Allah ım o kadar dayanamam ben yaaa,bu belirsizlik içimi yiyip bitirio ya....
Canım neyse ağrıtmayayım başını sen ne alemdesin ne zamandır yazışmamıştık,hala beklemedemisin???Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?