ben sabırsızlanıyorum,aslında biraz daha kilo vermeliyim ama bekleyemedim daha fazla.bu ay gonaphene başladım,inşallah kasımda müjde veririm.
inşallah canım inşallah....Allah bu defa kucağına almayı nasip etsin....Şeniz
sağol canım,Allah hakkımızda hayırlı olanı versin.geçen sefer ilk ayda sonuç almıştım,inşallah yine çok beklemem.ama herşeyden önce hayırlısını dilemek lazım.sen de sabrını ve umudunu asla yitirme canım,dualarım seninle...
kızlar yaaa..bu pko yüzünden yüzüm bugünlerde sivilce doldu...aynaya bakamıyorum..bu glukofen sivilcelerede çare olabiliyo mu acaba.sizlerde durumlar nasıl canlarım..
kızlar bende de ne yazıkki pko var
adet düzensizliğimden dolayı gitmiştim doktora bana pko tanısı koydu
adetimin 3. gününden itibaren diane_35 kullanmamı söledi
kullanıp kullanmamakta kararsızdım yan etkilerinin korkusundan dolayı
ama sanırım kullanmaktan başka alternatifim yok
sizde tüylenme varmı ?
kesinlikle verdiği ilacı kullan,pko da evet senin kullandığın ilacı veriolar bekarlara...Bak erken teşhis ne güzel,ben evliyim ve pko olduğumu evlendikten sonra öğrendim,tek şikayetim adet düzensizliğiydi...kilo ve tüylenme yoktu,şimdi babak için ugraşıorum.çooooooookkkk zor bi psikloji,bu sebeple şimdiden önlemini almalısın canım...sevgiler
cnm çok teşekkür ederim ilacı kullanmaktan başka doğru bir alternatif yok zaten.
bana doktor ultrasonografi ile bakmıştı hormon testi yapmadı. bunun için özellike bir kez daha doktora gitmek istiyorum tekrar kadın doğum uzmanına mı gitmem gerekli bu konuda ?
Bendede PKO denen ilet var.2 sene önce konuldu teşhis.İlk zamanlar adetlerim düzensizdi ama son bir senedir düzene girdi ve düzene girdikten sonra hamile kaldım 2 kez bebeğimi kaybettim ama pko nun buna sebep omayacağını söyledi doktorum.Şimdi pko yu unuttum bebeğimi öldüren mikropu arıyorum.Allah hepimize şifa versin....
merhba arkadaslar bende de pko var doktorum diane 35 verdı ve zayıflamamı onerdı
ilacı kullanmadan once zayıflamayı deneyın bende ıse yaradı hiç ilac kullanmadım ama artık duzenlı adet oluyorum
ilaçtan once zayıflamayı deneyın lutfen netıcede ılaclarda zararlı
merhba arkadaslar bende de pko var doktorum diane 35 verdı ve zayıflamamı onerdı
ilacı kullanmadan once zayıflamayı deneyın bende ıse yaradı hiç ilac kullanmadım ama artık duzenlı adet oluyorum
ilaçtan once zayıflamayı deneyın lutfen netıcede ılaclarda zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?