Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

çok saol arkadaşım....Sende görüceksin bu günleri inşallah...
ben 1.61 cm yim ve kilom 10 gün öncesine kadar 57 idi....gayet normal yani...biraz saldım kendimi son 10 gün, tartılmaya korkuyorum..ama eskiden ben hep 55-56 kilodaydım ve gayet iyi bence bu oran....gerçi vücudun ve yapının şekline bağlı, benim ablam aynı kilo ve boyda ama benden çok daha zayıf gösteriyor.....:44::44::44::44::44::44:
ama ben memnunum bu kilodan, senin içinde iyi bence....

kızlar ben çıkıyorum misafirim gelecek acil yemek yapmam gerekli...
gece gelirim yine...

inşallah göreceğim biricik :) ben de o günleri sen çok güzel örnek oldun hepimize...
inanıyorum gerçi de tabi ne zaman düzelir Allah bilir...
ben zayıf görünmüyorum ama normal görünüyorum karın bölgemi sayende inceltmeye başladım...
daha ince göstermek ya da kilolu kemik yapısıyla alakalı...

Son düzenleme:
eveettt bende biraz ev toparladım, bir kaç makine çamaşır attım ohhh bu saatlerde evde olmak ne güzel yaaaaaa.....

evet bicim yazdıkların çok doğru, adet olması lazım ve o yumurtayı atması lazım.....

ya hamile ve kene için yaptırdığı testde çıkmadı, ya da psikolojik çok yordu kendini, gecikme yapıyor tuanatay.....

en azından evde 1-2 idrar/gebelik testi bulundurun arkadaşlar, ben bile aldım aylardır ne olur ne olmaz diye duruyor dolapta....silik bile çıksa, kan testi yaptırmaya bir umut....ki ben kendimi deli etmiyorum bu konuda ama evde bulunduruyorum işte...

bende haftaya cuma (adetin 21. günü)kan aldırıcam, doktorum kağıtta da kanıtımız olsun diye istemişti.....

yalnız o çatlamış yumurtanın görünümü çok komikti kızlar, sönmüş balon gibi )))

ben son 10 gün yedim ya biraz, hemen karnım yine oluştu...bugün artık spor yapamadım ama yarın kesin başlıyorum....

canım birbirimize desmek olmak ve başarı görmek inan beni çok rahatlatıyor, eminim herkesin öyle oluyordur.

yok canım takip falan yapılmadı. . şubat ayında det düzensizliğim için gittim pko teşhisi kondu doktorum duphaston verdi 4 ay kullan gebelik olmazsa başka ilaçlarla devam ederiz dedi. . 3. ayım ama 4ü beklemeye niyetim yok. .

arkadaşlar sevincimi sizilede paylaşmak istedim, bugün kuzumun kalp atışlarını duyduk çok şükür.. 3 sn kadar dinletti doktor sadece ama çoookk güzel bi sesti gerçekten, ağlamamak için zor tuttum kendimi.. kuzumun boyu daha 1,41 cm, çok minik.. 16 mayısta ikikli test için randevumuz var, şimdilik kilo almamaışız çok şükür... Rabbim en kısa zamanda sizlerede nasip etsin inşallahhhhhhh.. Allahım bekletmesin kimseyi..

canım ya benım stresım suan adet olamamak.yanı sadece bundan korkuyorum yoksa nıye bebek olmadı falan dıye yerınmıyorum yanı.ama hamılelıkte olursa resmen sok olurum cunku suan en son aklıma gelen sey.ay senın yumurtan yenı catlamıstı ozaman bırıcık benımkının ızı vardı sadece gormedım yanı o sonmus halını.hemen atsaydın kocısı eve:))

elimden geleni yaptım valla

sen strese girdikçe adet gecikicektir canım. boşver, takma nasıl olsa gelicek de kendi kendine...ben ilk metformin kullanım aylarında öyle yaptım, geldi hep....

sen strese girdikçe adet gecikicektir canım. boşver, takma nasıl olsa gelicek de kendi kendine...ben ilk metformin kullanım aylarında öyle yaptım, geldi hep....

amııın..cıdden cook mınıkmıs yaa allah sonuna kadar saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ne guzel bı duygudur kımbılır.ben yumurtayı gorunce bıle cok sevınıyorum bebıs gorsem ne yaparım bılmem artık.

birde ben resmen yumurtalıklarımla konuşuyorum spor yaparken gerçekten dalgaya alıyorum hep ama işe yarıyor bana göre. koşarken ''çalışın'' diye talimat veriyorum...çalışında adet olıyım falan diye içimden geçiriyorum....tamam şimdi çatlak bu ya diyceksiniz ama gerçekten konsantre oluyorum ve gülüyorum sonra da....

tımam suandan ıtıbaren takmıyorum..amaan adette neymıs gelırse gelır gelmnezse gelmezz:)) (nası oldumuu:))

estafurullah canım:) bende hanı su beyınde yumurtlamayı saglayan bolum varmıs ya ayy neydı unuttum bak ona dırektıf verıyodum:))

benım adet sancısıda gectı ya bak bende kendıme guluyorum sımdı.aksama kadar agrıdı karnım sımdı gectı kactı yıne:)))ama unutuyoduk dımıı..

benım adet sancısıda gectı ya bak bende kendıme guluyorum sımdı.aksama kadar agrıdı karnım sımdı gectı kactı yıne:)))ama unutuyoduk dımıı..off netten de dusup duruyorum ne bahtsız hatunum yaw.su utu taksıtı bı bıtsın hemen bılg. Alıcam zor oluo boyle

evet tel.den zor canım ya....istersen ada çayı iç, ama boşver ne zaman gelmek isterse artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…