Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ıkı gunde bı falan ıcıyorum adacayını yanı sıfa nıyetıne degılde normal cayı pek sevmıyorum bende aksamları arada adayı ıcıyorum.

ben burdaki topiclerde duydum hep, ne kadar yardımcı olur bilemem tabiki....ama şimdilik farlutal kullanma, bekle bakalım....
aman neyse bende uzattım, boşver düşünme bunu artık...

uff benımkı uyudu yıne ıcerde omru uyumakla gecıyo yanı..her gece bebek gıbı hadı tatlım kalk yataga gıt dıyorum:))

:)) off offf biricik aynı dert bende de var.. kuruyan katlanmayı bekleyen, kurumakta olan, kurumuş katlanmış ütülenmeyi bekleyenler.. çeşitlilik hakim evde oturup ağlayasım geliyor..
bu arada yumrtlamış olmana ve başarı ile çatlatmış olmana sevindim :))
en kısa zamanda senin de hamiş haberini alacağız.. ee ne demişler sabreden derviş muradına erermiş :))
bu arada haziran bizim de ayımız olucak inşallah.. ve evlendiğimiz günden beri eşim sürekli seni 6 haziranda hamile bırakıcam deyip duruyordu.. geçen sene denedik olmadı, bu sene de eğer hesapladığım gibi giderse haziranın o günlerinde yumurtlama olayı olmuş olacak gibi :)) kocacığımın isteği de belki gerçekleşir hayalim yaz aylarında hamile kalmak, Rabbim hepimize bu güzel duyguyu yaşamayı nasip etsin..

herkese sağnak yağışlı Ankara'dan mutlu geceler diliyorum..

bende hiçbir yan etkisi olmadı cnm

biricik kendiliğinden yumurtlamana ve çatlamasına çok sevindim bu büyük bir başarı bence

kızlarrrrrrr bende bugün dra gittim ve 2 tane 16mmlik yumoşlarım oluşmuş ve drum bana sen bu durumda pko değilsin peki dedim neden olmuyor kendiliğinden seninki sebepsiz dedi ve çok hamileleiği düşündüğün için yumurtalarını bastırıyorsun ve ondan olmuyor dedi bana bu ayda olmazsa aşılama yapalım demişti ama ben istemiyorum olursa olur olmazsa artık bir dahaki kışa hazırlıyorum kendimi birde drum bana kaplıcalara git dedi bakalım eşimi ikna edebilirsem gitmek istiyorum çünkü ben düşük yapmadan önce eşimle balayı için armutluya gitmiştik ve ordada kaplıcalar vardı ordan geldikten sonra ertesi ay hamile kaldım inşallah ikna ederimde giderim kızlar sizlerede öneririm buarada birde metformni kesinlikle istiyorum dedim çok zayıflarsın diye vermedi ama ben eşime aldırıcam ve başlıyacağım bu ilaca perşembe günüde çatlatma iğnesini vurulacağım ondan sonrada tempolu bir şekilde çalışmalara devam

hadı bakalım hersey gonlunce olsun canım.sendende ıkız beklıyoruz:)

canım ya bu defa olacak hem de iki yumurta gelişmiş sıkma hiç kendini biri olmasa diğeri döllenir bence.. şansın arttı peki ne zaman çatlayacakmış dedi mi doktor ilişki günleri dedi mi bişey...
Hayırlısı canım ya çok sevindim. ben biliyordum stresten etkilenebileceğini başında karışanlar varken..
Allah herkese huzurlu bir hayat versin...sen hiç bişey düşünme de gelsin bebişlerin ya da bebeğin

kurutma olayından kurtuldum allahtan, kurutma makinesi amıştım 2 yıl önce. benim alerjik yapım var, o yüzden çamaşırların tüm tozlarını alıyor bu makineler....ama malesef katlamıyor :-(((

çok saol canım, darısı hepinizin başına...herşey istediğiniz gibi olur umarım.....

günaydın kızlar, bugün evde olmama rağmen uyuyamadım. ah be kadın bari 9 a kadar uyusaydın diyorum içimden ama!!!!! alışkanlık işte.....

bugün evde temizlik var, ayrıca maniküre falan gidicem, ohhhh beeee ne güzel evde olmak, herşeyi acele acele yapmama gerek yok.....

hadi uyanın da, kahve içelim sizlerle!!!! (gerçi ben yeşil çay içiyim)

iştekiler ne yapsın oku oku bitiremedim amma sohbet olmuş

beklemek ne kadar zormuş çok fazla stres yaptım ilaçla oluştu yumurtam, çatlamış mı diye YARIN bakılacak .çok heyecanlıyım, çok moralsizim..çatlamadıysa iğne mi verecek?
inşallah tutmuştur "ya tutmadıysa?" sorusu içimi kemiriyor.. benden sonra evlenen arkadaşlarım teker teker hamile. bu ilaç tedavisi gerçekten stresli bir süreçmiş, içim daralıyor sürekli ağlamak istiyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…