canım ya bu defa olacak hem de iki yumurta gelişmiş sıkma hiç kendini biri olmasa diğeri döllenir bence.. şansın arttı peki ne zaman çatlayacakmış dedi mi doktor ilişki günleri dedi mi bişey...
Hayırlısı canım ya çok sevindim. ben biliyordum stresten etkilenebileceğini başında karışanlar varken..
Allah herkese huzurlu bir hayat versin...sen hiç bişey düşünme de gelsin bebişlerin ya da bebeğin
canım normalde bende çalışıyorum ama bugün izinliyim
geçen ayda 3 yumoşum vardı ama nasip değilmiş demekki neyse hayırlısıyla inşallah bu ay gelir bebeişlerim perşembe günü iğne vurulucağım cuma pazar salıda ilişki günleri canım ,
zaten her hastalık stres sıkıntıdan olmuyor mu bundan sonra kim ne derse desin umurmda olmayacak ne kadar umursarsam ters tepki yapıyor bu herkes için böyledir bence oluruna bıraktım hayırlısı
canım gecen ay catlamamısmıydı senın yumurtalar
kızlarkimle paylaşayım kimse anlamazki beni neden böyle oluyorum bilmiyorum kıskançlıkmı bu deliricem eltimim bebeğinin cinsiyeti belli olmuş tüm aile birbirini arıyor sevinçle sevinmedim diyemiyorum sevindimde diyemiyorum erkekmiş bende ilk evladımı erkek istiyordum.ağlıyorum şu an neden böyleyim neden kaldıramıyorum
canım üzme kendini rabbim böyle istemiş demekki belkide şimdi seni sınıyor isyan edicekmi diye rahat ol sakin ol ne yaparsan kendine yaparsın bizimde ailede hep erkek isterler eltiminde erkek oldu görsen nasıl seviniyorlardı anlatamam sana hatta bende senn gibi çok ağlamıştım çünkü benimde bebeğim düşmeseydi onunla aynı olacaktı hatta eltimin yanındada ben kalmıştım ama öylekıskanlık derecesinde hiç bir duygu olmadı rabbimin bana her engelinde hep şükrederim bunu alışkanlık haline getirdim bence sende öyle yap inanki çok rahatlıyacaksın ve rabbim sanada nasip etsin inşallah sıkma canını canım
insan ilk duyunca ve sevinçlerini görünce çok etkileniyor eminim evet Rabbim benim sınıyor ve ulaşacağız çalışıp çabalayıp Rabbiminde ol demesiyle ulaşacağım inşallahh hepimiz öyle olacağız çok teşekkür ederim burada yaptığımız bu dayanışmadan Rabbim ne kadar hoşnuttur çok teşekkür ederim siz olmasanız sanırım ben kafamda kurar kurar yaşarım.hakkımızda hep hayırlısı olsunn
reyyan uzulme canım ya bak hormonlarında duzelmıs allak bullak etme dengeyı sımdı. Rahımdede problem yok daha ne ıstıyosun.sabret bakalım benım arkadasımın hıc bı problemlerı yokken 6 ay olmadı sabır sabır.
Yellow senınde bu ay tutar ınsallah yumoslar.eskıden yumurtası olan her kadın hemen hamıle kalır sanıyodum:) meger oda yetmıyomus benımde catladı ama tutmadı.
kızlarkimle paylaşayım kimse anlamazki beni neden böyle oluyorum bilmiyorum kıskançlıkmı bu deliricem eltimim bebeğinin cinsiyeti belli olmuş tüm aile birbirini arıyor sevinçle sevinmedim diyemiyorum sevindimde diyemiyorum erkekmiş bende ilk evladımı erkek istiyordum.ağlıyorum şu an neden böyleyim neden kaldıramıyorum
BIRICIK sende kahveye cagırmıssın ama evde yoksun:))
ben progesteron içerikli duphaston kullanıyorum adetimin 15. gününden 25. gününe kadar günde 2 tane. . adetimin 21. gününde progesteron testi yaptırmak istiyorum. bu hapı kullandığım için değerler gerçek sonucu yansıtmayabilir mi?
merhaba
duphaston içmediğin dönemde 21. gün progesteron testi yaptırman gerekli yoksa gerçek değeri vermez, yüksek çıkar...
üzülme seninki daha küçük olucak ve kıymetli olucak. hem valla burda din konusunda bir yalnış anlaşılmadan dolayı bana kızan sendin, eeee Allah ne zaman isterse ve ne isterse o zaman verir....
sabır, sabır diyorum......demekki elitinin zamanı gelmiş ve olmuş. benim eltimin 8 yaşında ikizleri var, hem onlardan 5 yıl sonra yine hamile kaldı ama aldırmak zorunda kaldı....ben hiç takmam böyle şeyleri, kendime bakarım...sende öyle yap. sakın kimseye belli etme, hatta ağzından bal aksın ki, hep sen haklı ol....aman da amaaannn ne kadar sevindim sizin için falan de , çaktırma kızım....
içinde yaşa, gel bizimle paylaş, eşinle konuşabiliyorsan ona da anlat ama başka sakın kimseye belli etme canım....sana abla tavsiyesi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?