Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yani tamam bu İLGİ konusunu çook iyi anlıyorum ama bebek cinsiyeti konusunda çok yalnışın var. Şunu söyliyimki, bebeğin cinsiyetini erkek tarafı verir. yani eltinle değil bunun kaynınla alakası var. bakalım senin eşin hangi kromozomları taşıyor, ve ne olucak? bu tamamen hem Allaha kalmış hemde bilimsel yönden bakarsak eşine kalmış bir şey!!!
çok kınadım ama seni kusura bakma, kız olursa ne olucak? daha mı az seviceksin?
yeterki sağlıklı olsun!!!! bunu ama anne olunca anlarsın ancak.....(umarım)
o kadar çok özürlü ya da sağlıksız bebek dünyaya geliyor ki artık, ben olsam bırak böyle bir şey söylemeyi, düşünmem bile! benimde seçim hakkım olsa kız derdim ama ne yazıldıysa, o artık...hepimizin cinsiyet isteği mutlaka vardır, kimse bu konuda yalan söyliyemez, ama sağlık ön planda!

kendine güvenmezsen, bu ilgi konusunu aşamazsın, hayatın boyunca seni deli eder!
kendinle barışık olduğun zaman hiçbirşey umrunda olmaz!

ben sana bir şey söyliyimmi: benim salak görümcem pek bi kıymetli, heryeri estetik ve düzgün bir eğitimi bile yok, ama onlara sorarsan..ooooooooo, o dünyanın en güzeli ve zekisi, bana gelince (ki ben ondan 1000000 daha eğitimliyim ve kültür sahibiyim) ben çaputum ve herşeyim kıskanılır ve taklit edilir......
BEN ONLARA ÇOK GÜLÜYORUM, ÇÜNKÜ NE DÜŞÜNSELERDE, GERÇEKLERİ
DEĞİŞTİREMEZLER!!!!!

ve bunu bildikleri için komplekslerinden kuduruyorlar, bana da gülmek düşüyor!!!!

kızlar nette bısey okudum hamılelık planlayanların hıc bı sekılde soya urunu kullanmaması gerekıyomus.ıcınde yumurtanın dollenmesıbe engel bı madde varmıs erkeklerın spermındede test yapılmıs yumurtayı delen baslıgı erıtıyomus bu mad. Kı ben soya soslu tavuga bayılırdım( ozellıkle yumurtlama donemınde yenmemelıymıs.bılgınızee

haddi yaaaaaa????? daha bu öğlen yedimmm!!!!!!!
tamam kesiyorum soya yı!!!!
bu arada folik asitinizi kullanıyormusunuz kızlar? Almanlar bebek yapmayı planladığın an içmeye başlıycaksın diyor! ihmal etmeyinnnn!!!!

canım sen neden yaptırıcaksınkı bu testı zaten yumurtanın catladıgını teyıt ettı dr.

tam kanıtınımız olsun, siyah beyaz demişti ve ihmal etme diye de tembihledi.....

bak görüceksin sende değer beklediğimiz gibi çıkıcak ama elimizde bulunsun dedi.

(galiba benim detaycı olduğumu anladı, sonradan ben dır dır yapmıyım diye ) )))

tuhh keske daha once gorseydım bu yazıyı gercı dogrumu degılmı bılmıyorum yabancı bı prof bulmus bu sonucu.neyse keserız yemeyı bundan sonra.sahsen ben ıcıyorum zaten ıcmedıgım zaman metfrmn vucudumda kasıntı yapıyo ve morarıyo kasınan yer sonrada pul pul oluo.folıc kullandıgım zaman kayboluo bu sorunlar

olsun geç olsun, güç olmasın )) çokda severim bende ama :-(((

zaten bir hamile kalıyım, tepsi tepsi börek yiceemmmm!!!!:97::97::97:

doktorunda gozunu korkuttun desene:)) bosver detaycı olda herseyı kafaya takan olma.valla sımdıde sana gun saycam

olsun geç olsun, güç olmasın )) çokda severim bende ama :-(((

zaten bir hamile kalıyım, tepsi tepsi börek yiceemmmm!!!!:97::97::97:

sakııın.. Oyle hamıle kaldım nasılsa dıye kendını bırakmak yok.gercı sen bılınclı bı hamıs olucaksın zaten yapmazsınkııı:)

doktorunda gozunu korkuttun desene:)) bosver detaycı olda herseyı kafaya takan olma.valla sımdıde sana gun saycam

aman sayma canım ya, heyecanı başka yerde ara ))) boşver, ben öyle fazla takmıyorum kendimi kasmak istemiyorum, ben takınca fena hale geliyorum...biliyorsun bir kaç ay önce bu LH nasıl düşer diye taktımda, gecem gündüzüm LH olmuştu....neredeyse, LH yiyip, LH yumurtlıycaktım!

ppeehhhh!!!! kendime kızıyorum sonra

sakııın.. Oyle hamıle kaldım nasılsa dıye kendını bırakmak yok.gercı sen bılınclı bı hamıs olucaksın zaten yapmazsınkııı:)

valla bilemem, sonrası kötü olur o kiloları vermek diye aklıma hep getirmem lazım...

bazen rüyalarıma giriyor mantı, börek...o kadar seviyorum yani!!! aylardır da yemedim, çok özledim...
yemeğe düşkün değilimdir ama sevdiğim şeylere de dayanmak çok güç oldu son aylarda, onların acısını çıkarmıyacağıma garanti veremem

sende arada kendıne free bı gun bırak canım bukadarda katı olma.

ahh tatlım ya 25.gun 0.100 u gordum ne ıcın umutlanıp duramayımkı.kesın bu pco yuzunden gecıkme yasıyorum

hımm anladım canım sende haklısın bu pco dengesiz bir hastalık olduğu için neyin ne zaman geliceğinide bilemiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…