bazen isyan bayrakları açılır gibi oluyor bu en fazla bi gün sürüyor hamdolsunki.ahh abla bilmiyorum sevinesimde güzel şeyler söyleyesimde şu an gelmiyor içimden.kıymetli olacağı kesin çünkü dört gözle beklenen bir bebek olacak ama neden hep benim hayellerim suya düşüyor ben istiyordumki bu aileye ilk erkek torun ben vereyim belki saçma ama ben erkek çocuk için deliriyorum.hamileliğine alışmam zaten aylarımı aldı bide şimdi bu.eşimde beni anlamıyor yani anlasada benim kadar takmıyor.hatta artık belkide bende sorun vardır demeye başladı e eğer öyleyse ben senin gibi böle delirmem diyor çok abartıyorum sanırım.bebekle bi sorunum olmaz onu kıskanmam benim çok pis bi fıtratım var hep ilgi istiyen bi yapım var burcumun bütünnnnn özelliklerini taşıyorum malesef yengeççç.ilgi yoğunluğu eltime toplanınca ve bu böyle sürecek diye sanırım endişem ohhh açıkca söyledim bunu kimseye söleyemezdim eşime bile.ama napabilirimm böyleyimm
kızlar nette bısey okudum hamılelık planlayanların hıc bı sekılde soya urunu kullanmaması gerekıyomus.ıcınde yumurtanın dollenmesıbe engel bı madde varmıs erkeklerın spermındede test yapılmıs yumurtayı delen baslıgı erıtıyomus bu mad. Kı ben soya soslu tavuga bayılırdım( ozellıkle yumurtlama donemınde yenmemelıymıs.bılgınızee
kızlar bu 21. gün progesteron testi hemen aynı gün çıkıyormu? ben cuma yaptırıcam da???
canım sen neden yaptırıcaksınkı bu testı zaten yumurtanın catladıgını teyıt ettı dr.
haddi yaaaaaa????? daha bu öğlen yedimmm!!!!!!!
tamam kesiyorum soya yı!!!!
bu arada folik asitinizi kullanıyormusunuz kızlar? Almanlar bebek yapmayı planladığın an içmeye başlıycaksın diyor! ihmal etmeyinnnn!!!!
tuhh keske daha once gorseydım bu yazıyı gercı dogrumu degılmı bılmıyorum yabancı bı prof bulmus bu sonucu.neyse keserız yemeyı bundan sonra.sahsen ben ıcıyorum zaten ıcmedıgım zaman metfrmn vucudumda kasıntı yapıyo ve morarıyo kasınan yer sonrada pul pul oluo.folıc kullandıgım zaman kayboluo bu sorunlar
tam kanıtınımız olsun, siyah beyaz demişti ve ihmal etme diye de tembihledi.....
bak görüceksin sende değer beklediğimiz gibi çıkıcak ama elimizde bulunsun dedi.
(galiba benim detaycı olduğumu anladı, sonradan ben dır dır yapmıyım diye ))))
olsun geç olsun, güç olmasın)) çokda severim bende ama :-(((
zaten bir hamile kalıyım, tepsi tepsi börek yiceemmmm!!!!:97::97::97:
doktorunda gozunu korkuttun desene:)) bosver detaycı olda herseyı kafaya takan olma.valla sımdıde sana gun saycam
sakııın.. Oyle hamıle kaldım nasılsa dıye kendını bırakmak yok.gercı sen bılınclı bı hamıs olucaksın zaten yapmazsınkııı:)
tuanatay sen daha adet olmadın dimi
valla bilemem, sonrası kötü olur o kiloları vermek diye aklıma hep getirmem lazım...
bazen rüyalarıma giriyor mantı, börek...o kadar seviyorum yani!!! aylardır da yemedim, çok özledim...
yemeğe düşkün değilimdir ama sevdiğim şeylere de dayanmak çok güç oldu son aylarda, onların acısını çıkarmıyacağıma garanti veremem
yok be tatlım gelen gıden olmadı daha sabahtır wc tasınıyorum ha geldı dıye yook.agrım oluo gecıyo sonra.
canım bugün değilmiydi günün test yapsana aa ben olsam hayatta duramzdım iyi sabırlısın
ahh tatlım ya 25.gun 0.100 u gordum ne ıcın umutlanıp duramayımkı.kesın bu pco yuzunden gecıkme yasıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?