Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

:) oyle neyapalım bızımde sınavımız bu sekılde yapcak bısıcık yook.cmt gıdıcem dr. Sen nezaman gıdıyosun kntrole

ben dün gittim dra 16mmlik 2 tane yumoşum var perşembe çatlatma iğnesi vurulacağım benim tedavim bitti artık kendi haline bıraktım kışa kadar bolmazsa kışın tekrar başlıyacağım tedaviye öyle yani herşey yolunda ama meleğim gelmiyor nasip kısmet işte bekliyoruz büyük bir sabırla

yelloww yumurtlama yakınsa sende soya yagı,soya sosu ve soya fas. Uzak dur tımammı canım.hadı bende kactım

önce yalnış anlaşıldım onu düzelteyim,erkek çocuk istememin sebebi kendim evimin en büyüğüyüm ve bir abim olsun çokk aşırı isterim koruyan kollayan sıcacık bi omuz çünkü ben reelde kızlarla yani bayanlarla çok süper anlaşan biri değilim erkekler çok daha iyi bir sırdaş çok daha iyi bir dost bana göre.tabi eş konusu farklı.o yüzden hepp taa en küçüklükten beri herkez kızları çok sevimli bulur çok sever ya erkek çocukları şöyle bi 6 7 yaşına gelsin hemen ilgileri azalır etrafımda görümlerim böyle ben hep erkek çocuk yetiştirip onu diğerlerine(biri olduda diğeri kaldı hesabı)abi ama mükemmel bir erkek olsun istiyordum.eltimin cinsiyet durumunu belirlemediğini biliyorum.ben sadece ailede şimdi ilk erkek torun o olacak ve ben çok aşırı evet öyle aşırı kıskanç biriyim bebeği kıskanıcamı sanmıyorum çünkü kıyamam şimdiden anasından çok şey almışımdır ona bezine şampuanına kıyafetine kadar.eminim çokta seveceğim.benim sorunum ilgi yoğunlaşması ilgi noktası ben olmaktan çıkmayayım.neden böyleyim çok saçmayım amadurum bu.psikolojik bi hastalık sanırım bi ortamda bile ilgi hep üstümde olsun isterim ve bu hepte olur zaten.egoistim diycemmm elim kopsa verecek kadarda cömertim kendimden önce hep başkalarının isteklerini düşünürüm peki ya ben neyimm????????
benim durumumda aynı çok farklı bi kültürle evlendim ben yani kendi kültürümden çok uzak.ve bu onlara bazen çok ağır geliyor her konuda bilgi sahiibi olmam.bazen eltime bebek bakımıyla ilgili şeyler anlatıyorum.5 aylık hamile ama hiç bişey araştırmıyor Allahım diyorum bu kadarda olmazzz.yani sonuç olarak evladım olsun ne olursa olsunn ama tabiki bir cinse sempatim var.Rabbim sağlıklı versin hayırlısını versin.hepimizeeeeeeeee

kızlar bu 21. gün progesteron testi hemen aynı gün çıkıyormu? ben cuma yaptırıcam da???

ben sabahtan kan vermiştim ertesi sabah sonucu almıştım ama hastane olduğundan kalabalık ya ondan olabilir.. yoksa hemen çıkabilecek bir sonuç aslında...

ben kaçtım şimdilik, eşim geldi....

bicim nerdeydi bugün ya???

sonra yine bakarım size....

ablam misafirimdi... nete giremedim onunla sohbet ettik tv izledik yemek içecek derken geçti vakit :)
ama takip ediyorum tüm yazdıklarınızı...

ahh tatlım ya 25.gun 0.100 u gordum ne ıcın umutlanıp duramayımkı.kesın bu pco yuzunden gecıkme yasıyorum

dün girmedim diye yazdıklarını görmüyorum sanma ah bi de hamileysen benim çenemden çekeceğin var haberin olsun... cumartesi de vajinal ultrasona falan girmeden adet söktürücü içeyim deme sakın..
bundan sonra böyle azarlayacağım seni.. :)

hem canım herkes 30 ya da 32. gün yapıyor bu testleri çünkü adet gecikmeden gebelik bakılmaz bakılsa da yanıltıcı olur doktorum demişti herkesin kulağına küpe olsun....

Son düzenleme:

canım çok sevindim az kalmış... yarın çatlatma iğnesi sonra da dikkat et doktor ne dedi bilmiyorum ama çatladıktan sonra yumurtanın döllenebilme ömrü 24 saatmiş belgeselde izledim yani döllenmezse o kadar zamanda özelliğini yitiriyor... haberin olsun...
bu defa olsun artık çok istiyorum senin için...çatlatma iğnesi olacağın gün de ilişki uygun olabilir sperm ömrü daha uzun ya yumurtanın ömründen daha garanti olur gibi geliyor bana doktora sor...şansa bırakma aşılama yaptırmayacağına göre öncesinde de sonrasında da ilişkiolmalı...bu benim şahsi fikrim..
çok öpüyorum...sıkma kendini gerilme hiç bu defa her şey yolunda gidecek ben öyle hissediyorum..

Son düzenleme:

inşallah canım allahın izniyle olucak

drum cuma pazar ve salı dedi bana şimdi ben bu akşam ve yarın akşam ilişki olsa iyi olur sanırım

bende seni çok öptüm tatlım önerilerin için çok sağol

kızzlar ilaçlardan mı neden bilmiyorum ama üzerimde inanılmaz bir sinir var kim ne yaparsa rahatsız ediyor beni niye böyle oldum yaa ilaçlarda mı acaba

tünaydın kızlarrr nasılsınız yellow bu ay sen ver bize müjdeyi inşallah ya ben sizin hamile kalmnıza o kadar seviniyorum Rabbim biliyor kardeşim kalsa bu kadar olurdu herhalde çünkü biz sizinle kader arkadaşıyız aynı yöne çarelerimizde çaresizliklerimizde.nette araştırma yaparken çocuk olması için dualar çıktı karşıma 7 gün sırf Allah rızsı için oruç diyor ben bunu bu reglimden sonra inanarak yapacağım bence Rabbim bu sınamayı kendisinne yaklaşmamız için veriyor.hayırlısını versin!!!KENDİMİ DÜZELTMEM gereken çok şeyler var eşiminde öyle dün bunları konuştuk ama kulak arkası yapıyor eşim ciddi ciddi düzelmeliyiz ama artık.kasıklarım on gündür ağrıyıp duruyor ilaçta son budu gelen giden yok daha oysa ne ciciler aldım ben gelenlere

hadi bakalım inşallah canım

bende bu siteye girerken inşallah bir hamile daha vardır bugün diyerek giriyorum gerçekten inanılmaz seviniyorum hamile haberleri duyunca hepimize birer umut oluyor hadi kızlar 2011i hepimiz birer birer hamile kalarak kapatırız inşallah

kızlar ben sigarayı bırakamadım haliyle ve her okuduğum sağlık makalelerinde sigaraa sigaraaa offff delircemm bende bişey sipariş ettim bugün bıktım tozu garantilibişeymiş bakalım inşallah faydası olur yaa sigara yumurtalara düşmanmış yaa acaba ben kendimi böyle mafettimmi 4 senedir içiyorum ilk adet gördüğüm yıllar düzenli olurdum sonra bu aralıklar çoğaldı stres sıkıntı ve sigara hayatıma girincee

bende arada sigara içiyorum günde 2 yada 3 buda etkili midir acaba yumurtalara

valla okuduğum herşeyde o kadar zararını yazmışlar bende 5i geçmem ama genede korkuyorum hem hastayız hemde aksi bi durum yapıyoruz.bırakmak en iyisi evet aslında bize göre en azından bana göre iyi bi dost hemen ona sığınıyorum benama yalnış işteyumurtların kendiliğinden yani durup dururken dejenere olmasını sağlıyormuş yani yok olmasını vucuddaki demiri alarak hamileliği güçleştiriyormuş vs vs daha neler

mrb kızlar sıgar ve alkol hem yumurtayı hemde spermı etkıleyen faktorler bırakamıyosanız bıle mutlaka azaltın ben tutune son dıe bı tablet kullandım baya faydası oldu bana.ama 25. Gunumde tekrar bır ıkı ıcmeye basladım. Esıme cok soyluyorum sende azalt dıye ama dınlemıyo benı..olanın nasıl oluo dıyo cıldırtcak benı.

kızlar ben daha yenı yataktan cıkabıldım sabah soyle bı kalkayım dedım acayıp bı sancı ayaga kalkmamla yatmam bır oldu yazık esımde sıcak su torbasını belıme koymus oyle gıtmıs ıse.neden boyle oluyo sızce tam 3 gundur ara ara adet sancısını fazlasıyla yasıyorum ama gelmıyo

benimde eşim içiyor kaç kere denedi ama bir türlü bırakamadı oda. bende ondan gizli arada içiyorum şu sıra her içtiğimde mide bulantısıda yapıyor sanırım ilaçtan

olanın Allah veriyo oluyo tabiki ama belkide bizim bu sebepten olmuyo olamazmı olurrr herşeyi göz önünde bulundurmalıyız en ufak bi ayrıntı gözden bilerek bilmeyerek kaçırırsak.belkide o ayrıntıda sorun Allah bişeylerden fedakarlıkistiyor ki sigara konusunda fedakarlık insanın seve seve vermesi lazım ama biz işte sığınak görüyoruz.benim eşim içmiyor hiç kokusu bile onu boğuyor ve bana derki bu çok ii bişeyde bizmi bilmiyoruz içmesini die kızar ama kıyamaz genede alır getirir.yok yok kesin bırakmalıyız bi tane iki tane derken zaten bizim sadece yumurtayla değil tüm vucudu kaplayan bi rahatsızlığımız var onu tetikleyen bişeyi diretmek saçma yavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…