hımm anladım canım sende haklısın bu pco dengesiz bir hastalık olduğu için neyin ne zaman geliceğinide bilemiyoruz
:) oyle neyapalım bızımde sınavımız bu sekılde yapcak bısıcık yook.cmt gıdıcem dr. Sen nezaman gıdıyosun kntrole
yelloww yumurtlama yakınsa sende soya yagı,soya sosu ve soya fas. Uzak dur tımammı canım.hadı bende kactım
yani tamam bu İLGİ konusunu çook iyi anlıyorum ama bebek cinsiyeti konusunda çok yalnışın var. Şunu söyliyimki, bebeğin cinsiyetini erkek tarafı verir. yani eltinle değil bunun kaynınla alakası var. bakalım senin eşin hangi kromozomları taşıyor, ve ne olucak? bu tamamen hem Allaha kalmış hemde bilimsel yönden bakarsak eşine kalmış bir şey!!!
çok kınadım ama seni kusura bakma, kız olursa ne olucak? daha mı az seviceksin?
yeterki sağlıklı olsun!!!! bunu ama anne olunca anlarsın ancak.....(umarım)
o kadar çok özürlü ya da sağlıksız bebek dünyaya geliyor ki artık, ben olsam bırak böyle bir şey söylemeyi, düşünmem bile! benimde seçim hakkım olsa kız derdim ama ne yazıldıysa, o artık...hepimizin cinsiyet isteği mutlaka vardır, kimse bu konuda yalan söyliyemez, ama sağlık ön planda!
kendine güvenmezsen, bu ilgi konusunu aşamazsın, hayatın boyunca seni deli eder!
kendinle barışık olduğun zaman hiçbirşey umrunda olmaz!
ben sana bir şey söyliyimmi: benim salak görümcem pek bi kıymetli, heryeri estetik ve düzgün bir eğitimi bile yok, ama onlara sorarsan..ooooooooo, o dünyanın en güzeli ve zekisi, bana gelince (ki ben ondan 1000000 daha eğitimliyim ve kültür sahibiyim) ben çaputum ve herşeyim kıskanılır ve taklit edilir......
BEN ONLARA ÇOK GÜLÜYORUM, ÇÜNKÜ NE DÜŞÜNSELERDE, GERÇEKLERİ
DEĞİŞTİREMEZLER!!!!!
ve bunu bildikleri için komplekslerinden kuduruyorlar, bana da gülmek düşüyor!!!!
kızlar bu 21. gün progesteron testi hemen aynı gün çıkıyormu? ben cuma yaptırıcam da???
ben kaçtım şimdilik, eşim geldi....
bicim nerdeydi bugün ya???
sonra yine bakarım size....
ahh tatlım ya 25.gun 0.100 u gordum ne ıcın umutlanıp duramayımkı.kesın bu pco yuzunden gecıkme yasıyorum
ben dün gittim dra 16mmlik 2 tane yumoşum var perşembe çatlatma iğnesi vurulacağım benim tedavim bitti artık kendi haline bıraktım kışa kadar bolmazsa kışın tekrar başlıyacağım tedaviye öyle yani herşey yolunda ama meleğim gelmiyor nasip kısmet işte bekliyoruz büyük bir sabırla
canım çok sevindim az kalmış... yarın çatlatma iğnesi sonra da dikkat et doktor ne dedi bilmiyorum ama çatladıktan sonra yumurtanın döllenebilme ömrü 24 saatmiş belgeselde izledim yani döllenmezse o kadar zamanda özelliğini yitiriyor... haberin olsun...
bu defa olsun artık çok istiyorum senin için...çatlatma iğnesi olacağın gün de ilişki uygun olabilir sperm ömrü daha uzun ya yumurtanın ömründen daha garanti olur gibi geliyor bana doktora sor...şansa bırakma aşılama yaptırmayacağına göre öncesinde de sonrasında da ilişkiolmalı...bu benim şahsi fikrim..
çok öpüyorum...sıkma kendini gerilme hiç bu defa her şey yolunda gidecek ben öyle hissediyorum..
tünaydın kızlarrr nasılsınız yellow bu ay sen ver bize müjdeyi inşallah ya ben sizin hamile kalmnıza o kadar seviniyorum Rabbim biliyor kardeşim kalsa bu kadar olurdu herhalde çünkü biz sizinle kader arkadaşıyız aynı yöne çarelerimizde çaresizliklerimizde.nette araştırma yaparken çocuk olması için dualar çıktı karşıma 7 gün sırf Allah rızsı için oruç diyor ben bunu bu reglimden sonra inanarak yapacağım bence Rabbim bu sınamayı kendisinne yaklaşmamız için veriyor.hayırlısını versin!!!KENDİMİ DÜZELTMEM gereken çok şeyler var eşiminde öyle dün bunları konuştuk ama kulak arkası yapıyor eşim ciddi ciddi düzelmeliyiz ama artık.kasıklarım on gündür ağrıyıp duruyor ilaçta son budu gelen giden yok daha oysa ne ciciler aldım ben gelenlere
kızlar ben sigarayı bırakamadım haliyle ve her okuduğum sağlık makalelerinde sigaraa sigaraaa offff delircemm bende bişey sipariş ettim bugün bıktım tozu garantilibişeymiş bakalım inşallah faydası olur yaa sigara yumurtalara düşmanmış yaa acaba ben kendimi böyle mafettimmi 4 senedir içiyorum ilk adet gördüğüm yıllar düzenli olurdum sonra bu aralıklar çoğaldı stres sıkıntı ve sigara hayatıma girincee
mrb kızlar sıgar ve alkol hem yumurtayı hemde spermı etkıleyen faktorler bırakamıyosanız bıle mutlaka azaltın ben tutune son dıe bı tablet kullandım baya faydası oldu bana.ama 25. Gunumde tekrar bır ıkı ıcmeye basladım. Esıme cok soyluyorum sende azalt dıye ama dınlemıyo benı..olanın nasıl oluo dıyo cıldırtcak benı.
mrb kızlar sıgar ve alkol hem yumurtayı hemde spermı etkıleyen faktorler bırakamıyosanız bıle mutlaka azaltın ben tutune son dıe bı tablet kullandım baya faydası oldu bana.ama 25. Gunumde tekrar bır ıkı ıcmeye basladım. Esıme cok soyluyorum sende azalt dıye ama dınlemıyo benı..olanın nasıl oluo dıyo cıldırtcak benı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?