kızlar ben daha yenı yataktan cıkabıldım sabah soyle bı kalkayım dedım acayıp bı sancı ayaga kalkmamla yatmam bır oldu yazık esımde sıcak su torbasını belıme koymus oyle gıtmıs ıse.neden boyle oluyo sızce tam 3 gundur ara ara adet sancısını fazlasıyla yasıyorum ama gelmıyo
dün girmedim diye yazdıklarını görmüyorum sanma ah bi de hamileysen benim çenemden çekeceğin var haberin olsun... cumartesi de vajinal ultrasona falan girmeden adet söktürücü içeyim deme sakın..
bundan sonra böyle azarlayacağım seni.. :)
hem canım herkes 30 ya da 32. gün yapıyor bu testleri çünkü adet gecikmeden gebelik bakılmaz bakılsa da yanıltıcı olur doktorum demişti herkesin kulağına küpe olsun....
kızlar ben daha yenı yataktan cıkabıldım sabah soyle bı kalkayım dedım acayıp bı sancı ayaga kalkmamla yatmam bır oldu yazık esımde sıcak su torbasını belıme koymus oyle gıtmıs ıse.neden boyle oluyo sızce tam 3 gundur ara ara adet sancısını fazlasıyla yasıyorum ama gelmıyo
olanın Allah veriyo oluyo tabiki ama belkide bizim bu sebepten olmuyo olamazmı olurrr herşeyi göz önünde bulundurmalıyız en ufak bi ayrıntı gözden bilerek bilmeyerek kaçırırsak.belkide o ayrıntıda sorun Allah bişeylerden fedakarlıkistiyor ki sigara konusunda fedakarlık insanın seve seve vermesi lazım ama biz işte sığınak görüyoruz.benim eşim içmiyor hiç kokusu bile onu boğuyor ve bana derki bu çok ii bişeyde bizmi bilmiyoruz içmesini die kızar ama kıyamaz genede alır getirir.yok yok kesin bırakmalıyız bi tane iki tane derken zaten bizim sadece yumurtayla değil tüm vucudu kaplayan bi rahatsızlığımız var onu tetikleyen bişeyi diretmek saçma yavv
canım bak benim eltiminde ikinci çcuğunda öyle oldu kadının adet sancıs bel ağrısı vardı ama adet olamadı bir türlü hatta adetinden 5 gün sonra idrar testi yaptı çıkmadı daha sonra yaptığında çıktı aklıma geldi söyliyim dedim bir test yap derim kendini iyi hissettiğinde veya ayaklarını üşüttüysende kasıkların sancı yapar o yüzden dikkat et kendine
sen beni delirteceksin okuyorum ama öle fazlada üstüne gelip yazmak istemiyorum ya bi test alıp yapsanaaaa rahatlaaa şöylee yoksada deki amann gelirse gelsin dee çok kastın kendini bebeğim ya ama şu testi yap bi da
evet hanımlar sigara çok kötü bir alışkanlık bırakmak en iyisi ama ben hayatımda bir kere olsun sigara içmemiş bir insanım aynı sorunlar bende de var. . yani kısacası nasip. . mahallede bir kadın vardı sigara alkol hatta uyuşturucu. . uyuşturucu olmadan duramazdı ama 2 tane nur topu gibi çocuğu vardı. . ama yine de içenler bırakmalı tabii ki. .
keske olsa ama hıc sanmıyorum olsa o testte 1.100 olsa cıkardı ozaman yıne umudumu kaybetmezdım.ya bu havada sırtımda kazak ayagımda yun corap oturuyorum kanım cekıldı sankı.
benimde eşim içiyor kaç kere denedi ama bir türlü bırakamadı oda. bende ondan gizli arada içiyorum şu sıra her içtiğimde mide bulantısıda yapıyor sanırım ilaçtan
kızlar ben çıkıyorum pazara gitmem lazım
hadi size iyi sohbetler
valla mınıetekle senden cekıcegım var dogru soyluyon ama her ay yasadıgım adet sancısının cok daha fazlasını yasadım bugunde hep bugun kesın olcak dıyorum.nettede arastırdım pko olan bayanlarda boyle gecıkme yasanabılıyomus klomende.bıde o yaptırdıgım test acayıp yıktı benı yıne aynı sonucu gormekten korktugum ıcın tekrar gıdıp yaptıramıyorum bıle.
keske olsa ama hıc sanmıyorum olsa o testte 1.100 olsa cıkardı ozaman yıne umudumu kaybetmezdım.ya bu havada sırtımda kazak ayagımda yun corap oturuyorum kanım cekıldı sankı.
aynı belirtiler cnm içime buz koymuşlar sanki öle üşüdüm test yaptır bencede
bak ıcıme kurt dustu sımdı olabılırmı yanı:) ayy ben kesın zature falan olucam dıyodum ama dur ya esıme soyleyımde aksam gelırken alsın test ama ya cıkmazsa cook uzulurum
idrarda çıkmaz cnm kanda baktır idrarda adetin 10 geçmesi sonucu belli oluyo
yarına gelmezse kan testını yapayım yanı off coook korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok.
ayak üşümesı dırek hamıleleık belırtısı bence sen kesınlıkle hamılesın bende ayak üşümesının hamıleleık belırtsı oldugunu bır arkadaşımdan öğrendımmkeske olsa ama hıc sanmıyorum olsa o testte 1.100 olsa cıkardı ozaman yıne umudumu kaybetmezdım.ya bu havada sırtımda kazak ayagımda yun corap oturuyorum kanım cekıldı sankı.
bak ıcıme kurt dustu sımdı olabılırmı yanı:) ayy ben kesın zature falan olucam dıyodum ama dur ya esıme soyleyımde aksam gelırken alsın test ama ya cıkmazsa cook uzulurum
idrarda çıkmaz cnm kanda baktır idrarda adetin 10 geçmesi sonucu belli oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?