Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

canım bak benim eltiminde ikinci çcuğunda öyle oldu kadının adet sancıs bel ağrısı vardı ama adet olamadı bir türlü hatta adetinden 5 gün sonra idrar testi yaptı çıkmadı daha sonra yaptığında çıktı aklıma geldi söyliyim dedim bir test yap derim kendini iyi hissettiğinde veya ayaklarını üşüttüysende kasıkların sancı yapar o yüzden dikkat et kendine

valla mınıetekle senden cekıcegım var dogru soyluyon ama her ay yasadıgım adet sancısının cok daha fazlasını yasadım bugunde hep bugun kesın olcak dıyorum.nettede arastırdım pko olan bayanlarda boyle gecıkme yasanabılıyomus klomende.bıde o yaptırdıgım test acayıp yıktı benı yıne aynı sonucu gormekten korktugum ıcın tekrar gıdıp yaptıramıyorum bıle.

sen beni delirteceksin okuyorum ama öle fazlada üstüne gelip yazmak istemiyorum ya bi test alıp yapsanaaaa rahatlaaa şöylee yoksada deki amann gelirse gelsin dee çok kastın kendini bebeğim ya ama şu testi yap bi da

aslında sen cok sanslısın esın ıcmıyomomus rahatlıkla bırakabılırsın.destek gorebılcegın bırı olucak yanında benımkı bırakmıs olsaydı hayatta canım ıstemezdı.neyse arkadaslar sıgarayı en kısa zamanda sıfırlayalım boyle olmaz.

evet hanımlar sigara çok kötü bir alışkanlık bırakmak en iyisi ama ben hayatımda bir kere olsun sigara içmemiş bir insanım aynı sorunlar bende de var. . yani kısacası nasip. . mahallede bir kadın vardı sigara alkol hatta uyuşturucu. . uyuşturucu olmadan duramazdı ama 2 tane nur topu gibi çocuğu vardı. . ama yine de içenler bırakmalı tabii ki. .

keske olsa ama hıc sanmıyorum olsa o testte 1.100 olsa cıkardı ozaman yıne umudumu kaybetmezdım.ya bu havada sırtımda kazak ayagımda yun corap oturuyorum kanım cekıldı sankı.

sen beni delirteceksin okuyorum ama öle fazlada üstüne gelip yazmak istemiyorum ya bi test alıp yapsanaaaa rahatlaaa şöylee yoksada deki amann gelirse gelsin dee çok kastın kendini bebeğim ya ama şu testi yap bi da

evet kastım ama edet olamadıgım ıcın kasıldım.sımdı ben bı test alıp yapsam sonuc negatıf cıksa ve adetımde gelmemıs olsa buna ınanacakmıyız.bence HAYIR ozamanda dıycezkı kesın deger dusuktur.ben bekleyım anacım kıvrandıyo zaten bu sancılar.

canım benim kişilerin dertlerin aynı olsa bile sınamaları farklı olabilir belkide Rabbim buna bağlıyor biz elimizden geleni yapalımda benimde sigarayı yemek gibi yiyen ve çokk sağlıklı bebekler dünyaya getiren tanıdıklarım çok.göz ardı etmeden bu işin sonun getirelim KIZLAR!!!!

keske olsa ama hıc sanmıyorum olsa o testte 1.100 olsa cıkardı ozaman yıne umudumu kaybetmezdım.ya bu havada sırtımda kazak ayagımda yun corap oturuyorum kanım cekıldı sankı.

tabi sen bilirsin canım o zaman bekle bir kaç gün daha

kızlar ben çıkıyorum pazara gitmem lazım
hadi size iyi sohbetler

kızlar bende içiyodum eşimde eşim çok hastalanınca akut bronşit olmuştu vesile oldu tamamen bıraktı bende ilk ayımda hamile kalamayınca 2.ay hiç içmedim o ay kalmışım çok şükür merak etmeyin vakti saati olcağı varsa olur
benimde eşim içiyor kaç kere denedi ama bir türlü bırakamadı oda. bende ondan gizli arada içiyorum şu sıra her içtiğimde mide bulantısıda yapıyor sanırım ilaçtan

cnm benimde adet sancısı gibi oldu bende beklemedim ama tutmuş yani 28 şubatta adet olmam lazımdı 2 martta kanda baktırdım

aynı belirtiler cnm içime buz koymuşlar sanki öle üşüdüm test yaptır bencede

ayak üşümesı dırek hamıleleık belırtısı bence sen kesınlıkle hamılesın bende ayak üşümesının hamıleleık belırtsı oldugunu bır arkadaşımdan öğrendımm

ve bence sen hamılesın artık şüphem kalmadıı ama benı çıldırtıcaksın yaa yaa bebeğinin şuanda desteğe ıhtıyhacı varsa sen sadece test yapmaktan kortuğun için bebeğin dr a görünemıyorsa neden kendı korkunu düşünüyorsun sadecee yaa o bebeğin desteğe ıhtıyacı varsa hamıleysenn sonra çok üzülürsün zamanında dr gıtmedımm dıyee

bak ıcıme kurt dustu sımdı olabılırmı yanı:) ayy ben kesın zature falan olucam dıyodum ama dur ya esıme soyleyımde aksam gelırken alsın test ama ya cıkmazsa cook uzulurum

idrarda çıkmaz cnm kanda baktır idrarda adetin 10 geçmesi sonucu belli oluyo

kızlarrr yapmayınnnnn adetı 1-2 gecse sıkıyo ıdrar testındeee
benım adetıme bır gun kala sılık cıktı 2, cızgı değerlerım de düşük ilerledı sonradan toparladık sen emınım hamıleysen değerler yüksek çıkacak

hamıle değilsen ınan senın kadar üzülücem ama bebeğin göbüşündeyse ve yardıma ıhtıyacı varsa ne olucakkkk ????
nerden duydun bunu moon canım hemen test yap valla canım o kadar sıkkın moralım bozuk sen tuzu bıberı olsun tuanay yap su testı artık bebeğin kusecek sana annem benı ıstemıyo sanıcakkkkk

kızlar selam..benim yine moralim bozuldu..23 nisan beklenen regl tarihim, ama bugün predictorle test yaptım,çünkü çok ümitliydim bu aydan..yani sık sık denediğimiz için..ama negatif çıktı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…