kızlar selam..benim yine moralim bozuldu..23 nisan beklenen regl tarihim, ama bugün predictorle test yaptım,çünkü çok ümitliydim bu aydan..yani sık sık denediğimiz için..ama negatif çıktı..
inşallah canım allahın izniyle olucak
drum cuma pazar ve salı dedi bana şimdi ben bu akşam ve yarın akşam ilişki olsa iyi olur sanırım
bende seni çok öptüm tatlım önerilerin için çok sağol
canım bence beklenen regl tarihin geçsin ondan sonra kanda baktır... tuanatay a da aynı şeyleri söyledik hepimiz... o senden erken baktı gerçi ama olsun...yine de kesin sonuç beklenen reglden sonra olurmuş...
böyle beklemek çok zormuş..sonunda iyi bi haber alabilsek beklemeye razıyım ama her ay aynı hüsran.aslında idrarda bakmak için regl gecikmesi gerekiyor diyorlar..tahmini olarak 10 gün geçti ovulasyonumun üzerinden, tabi eğer ovulasyon olduysa..
anladım yumurtlama tarihi çok önemli istersen 4 gün daha bekle doktora git o sana ultrasondan kesin bilgiyi versin yumurtladığın zamanı ya da döllenip döllenmediğini...
beklemek de ne zordur biliyorum belki başıma gelse ben de bekleyemez testi yapardım ancak erken yapılan test doğru sonuç vermiyor topluiğne başı kadar olan bişeyden bahsediyoruz... yani umudunu yitirme ben olsam zamanı gelene kadar olumlu bakardım...
inşallah tutmuştur canım....
inşallah canım,sağol..umudumu kaybetmemeye çalışıyorum..sen nasılsın bu arada geçmişe göz attım ama hepsini okuyamadım..
iyiyim canım rahim ağzı yaramdan temmuz ayında tekrar smear alınacak ondan sonra tam olarak geçtiyse ben de yumurtlama tedavisine başlayacağım... beklemedeyim şimdilik progesteron hormonu hapıyla adet görmeye devam ediyorum...
hayırlısı olsun..temiz çıkacak inşallah..eğer bu ay da olmazsa artık doktora gidip klomen filan başlamayı düşünüyorum bakalım...
kızlaaar okadar mutluyumkı reglım daha fazla gecıkmeden geldı bu aksam..ayy epılasyonuma bu ayda gıdebılıcem saclarımı boyatıcam ooh 15 gun vaktım var. Sonra yıne devam artık nezaman ısterse ozamana gelır bebıs
sımdıı dr. Bana dedıkı reglın baslarsa yıne 5.gunu klomene baslarsın 13. Gunde ılıskıye.kntrole gelme bu ay dedı yıne olmazsa rahım fılmı cekerız dedı.acaba ben dırek bu aymı cektırsem bu fılmı ona bı turlu karar veremedım esım dr.u dınleyelım dıyo.sızce ne yapmalıyım???
sımdıı dr. Bana dedıkı reglın baslarsa yıne 5.gunu klomene baslarsın 13. Gunde ılıskıye.kntrole gelme bu ay dedı yıne olmazsa rahım fılmı cekerız dedı.acaba ben dırek bu aymı cektırsem bu fılmı ona bı turlu karar veremedım esım dr.u dınleyelım dıyo.sızce ne yapmalıyım???
ama kontrole gitmezsen oluşan yumurta sayısını bilemezsin biraz tuhaf olmuş doktorun da öyle demesi benim fikrim bu tabi... sonuçta birden fazla yumurta gelişebildiğinden çoğul gebelikler olabileceğinden klomen tarzı hapların kullanımında hep yumurta takibi yapar doktorlar benim bildiğim, müdahale edebilme açısından yine de sen bilirsin... ben senin yerinde olsam 1 ay kendi haline bırakıp ama bu sürede de yine 14. gün gibi yumurta takibi de yaptırıp rahim filmini de çektirirdim... ama diyorum bu kişiye kalmış bişey... sen bilirsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?