Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

tuanatay cım artık korkma... hem test yapsan da yapmasan da sen şu anda huzursuzsun bu iyi değil ... yani testi yap canım belki iyi sonuç alacaksın şu anda o iyi neticeden de kendini mahrum etmiş oluyorsun... negatif çıkarsa da sağlık olsun dersin bizler yanındayız bence bak yine söylüyorum kanda baktırmalısın artık zamanıdır..
bizi bilgilendir regl belirtilerini yaşıyorsun haklısın ama yine de baktırmalısın...kendin için yani sonradan daha çok üzülürsün..

Son düzenleme:
kızlar selam..benim yine moralim bozuldu..23 nisan beklenen regl tarihim, ama bugün predictorle test yaptım,çünkü çok ümitliydim bu aydan..yani sık sık denediğimiz için..ama negatif çıktı..

canım bence beklenen regl tarihin geçsin ondan sonra kanda baktır... tuanatay a da aynı şeyleri söyledik hepimiz... o senden erken baktı gerçi ama olsun...yine de kesin sonuç beklenen reglden sonra olurmuş...

tamam bence o zaman perşembe dahil doktorunun dediği günlerde ilişki olsun canım 2 günde bir demesinin nedeni sperm kalitesi mi acep? bu defa her şey çok yolunda gitsin ve gidecek inşallah...sen aklını ferah tut da...gerisi gelir zaten...

canım bence beklenen regl tarihin geçsin ondan sonra kanda baktır... tuanatay a da aynı şeyleri söyledik hepimiz... o senden erken baktı gerçi ama olsun...yine de kesin sonuç beklenen reglden sonra olurmuş...

böyle beklemek çok zormuş..sonunda iyi bi haber alabilsek beklemeye razıyım ama her ay aynı hüsran.aslında idrarda bakmak için regl gecikmesi gerekiyor diyorlar..tahmini olarak 10 gün geçti ovulasyonumun üzerinden, tabi eğer ovulasyon olduysa..

anladım yumurtlama tarihi çok önemli istersen 4 gün daha bekle doktora git o sana ultrasondan kesin bilgiyi versin yumurtladığın zamanı ya da döllenip döllenmediğini...
beklemek de ne zordur biliyorum belki başıma gelse ben de bekleyemez testi yapardım ancak erken yapılan test doğru sonuç vermiyor topluiğne başı kadar olan bişeyden bahsediyoruz... yani umudunu yitirme ben olsam zamanı gelene kadar olumlu bakardım...
inşallah tutmuştur canım....

inşallah canım,sağol..umudumu kaybetmemeye çalışıyorum..sen nasılsın bu arada geçmişe göz attım ama hepsini okuyamadım..

inşallah canım,sağol..umudumu kaybetmemeye çalışıyorum..sen nasılsın bu arada geçmişe göz attım ama hepsini okuyamadım..

iyiyim canım rahim ağzı yaramdan temmuz ayında tekrar smear alınacak ondan sonra tam olarak geçtiyse ben de yumurtlama tedavisine başlayacağım... beklemedeyim şimdilik progesteron hormonu hapıyla adet görmeye devam ediyorum...

hayırlısı olsun..temiz çıkacak inşallah..eğer bu ay da olmazsa artık doktora gidip klomen filan başlamayı düşünüyorum bakalım...

hayırlısı olsun..temiz çıkacak inşallah..eğer bu ay da olmazsa artık doktora gidip klomen filan başlamayı düşünüyorum bakalım...

sağol canım inşallah dediğin gibi temiz çıkacak olumlu bakıyorum zaten ve takmıyorum kafama...
anladım klomen etkili bir ilaç en azından yumurtladığından emin olursun onu içerken doktor takibi oluyor ya bu sebepten yumurtlayacağın zamanı da doktor söylüyor ama inşallah bu ay olmuştur...erken baktığından çıkmamıştır şimdilik böyle düşünelim zaten bir kaç gün sonra kesin belli olacak...

kızlaaar okadar mutluyumkı reglım daha fazla gecıkmeden geldı bu aksam..ayy epılasyonuma bu ayda gıdebılıcem saclarımı boyatıcam ooh 15 gun vaktım var. Sonra yıne devam artık nezaman ısterse ozamana gelır bebıs

canım en azından bekleme ve soru işaretleri kalmadı demi sağlık olsun...
dediklerini yap tabi moralin de gelir hem ve devam elbette her şeyin hayırlısı...

tuanatay peki sen klomen tedavisine devam edecek misin yoksa ara verecek misin...

sımdıı dr. Bana dedıkı reglın baslarsa yıne 5.gunu klomene baslarsın 13. Gunde ılıskıye.kntrole gelme bu ay dedı yıne olmazsa rahım fılmı cekerız dedı.acaba ben dırek bu aymı cektırsem bu fılmı ona bı turlu karar veremedım esım dr.u dınleyelım dıyo.sızce ne yapmalıyım???

tuanatay, en azından reglinin gelmiş olması bile çok güzel bi şey :)) 15 gün dediğin nedir ki geçiverir çabucak :)

ama kontrole gitmezsen oluşan yumurta sayısını bilemezsin biraz tuhaf olmuş doktorun da öyle demesi benim fikrim bu tabi... sonuçta birden fazla yumurta gelişebildiğinden çoğul gebelikler olabileceğinden klomen tarzı hapların kullanımında hep yumurta takibi yapar doktorlar benim bildiğim, müdahale edebilme açısından yine de sen bilirsin... ben senin yerinde olsam 1 ay kendi haline bırakıp ama bu sürede de yine 14. gün gibi yumurta takibi de yaptırıp rahim filmini de çektirirdim... ama diyorum bu kişiye kalmış bişey... sen bilirsin...

klomeni ikinci kullanışın olacak demi canım? benim doktorlardan duyduğum genelde 3-4 ay kullandırıyorlarmış klomen.bence dr.una danış tüplere bakılsın derim..zamanı boşa harcamış olmamak için..bide bazen hafif bi yapışıklık varsa HSG sırasında açılabiliyormuş.
off aslında biz çok takıyoruz.sebepsiz infertilite denen bir olay bile var..kadın ve erkek gayet sağlıklı olduğunda bile bazen olmayabiliyor.

ınanın bana zerre kadar uzulmedım herseyde var bı hayır bılıyosunuz bu ay kene vakası vardı bende ve o ıgneler belkıde bebege zarar verırdı yada ıgneyı vurulmasaydım bana bı zarar gelebılırdı. Hıııc uzgun degılım suan aksıne ne oldugunu bıldıgımden kafamda soru ısaretı kalmadı.

bana kalsada bu ay fılmı cektırıcem ama du bakalım esımı ıkna etmeye calısıcam.zaten kendı dr. Gıtmesem bıle buradakı ozel hast. 13. Gun gıdıp ultrsna gırmeyı dusunuyodum hem 140 tl bayılmamıs olurum gercı sadece yumurta takıbı yapmak ıstedıgımı soylesem bakarlarmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…