Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet stres ve kafaya takmaktan dolayı da olmayabiliyor bence de
tabi bizde durum tamamen yumurtlayamamaktan kaynaklanıyor ancak yumurtlasak da tutmayabiliyor... ya işte hayırlısı artık... her şeyin bir zamanı var bebeklerimizin de zamanları belli aslında bence kadere inanıyorum Allah nasip edecek hepimize işte sabretmemiz gerek .....

randövulu mu bakıyor, doktorunu tanıyorsan önceden ara bence...ben özel hastaneye gidip ssk dan 35 tlye bakılıyorum... 10 gün de süresi var 10 gün içinde tekrar para almıyorlar... yumurta takibine ayrı gittim, testlere ayrı yani ben randövusuz gidiyorum doktor yönlendirmesiyle...

kızlar ihmal etmeyin,yumurta takibi yaptırın..bizim zaten sınırlı sayıda olan ovulasyon günlerimizi kaçırmamamız gerek.ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız..tuanatayın dediği gibi birazcık sabır lazım..ben de bu aydan sonra başlayacağım,yeni bi dr. yeni bir sayfa :)
şimdi yatıyorum ben,hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diliyorum :)

ilk gidişinde randövu alman gerekecektir doktorla görüşmen gerekli... ondan sonra tekrar doktor yönlendirmesiyle randövusuz gidebiliyorsun çünkü bizim durumumuz farklı ya ayda bikaç defa gitmemiz gerekiyor...

eveeet esımle konustum ıkna etmem pek zamanımıda almadı:)) bu ay hıc bısı kullanmıyorum dırek fılmı cektırıyorum yuppıı..sımdı nerde cektırebılırım fıyatlar hakkında falan bılgınız varmı

canım doğru karar vermişsin bence...
yarın sana biricik cevap yazar rahim filmi çektirmişti...devlet hastanesinde sanırım çektirmişti hatta doktorunu da yazmıştı fiyatını da ama unuttum ben yarın bilgilendirirler seni film çektirenler ...

iyi geceler kızlar uykum geldi...
yarın güzel bir gün olsun hepiniz için...

ıns. Senın ıcın yenı takıplere gerek kalmaz canım ıyı geceler

tuanataycımm hiç üzüleme bizim için yumurtlamak bile güzel hem ben şöyle düşündüm şimdi yalan değil tüplerindeyse sorun oda açılırda rahatlıkla akılda bişey kalmadan gebe kalırsın.
yellow yarın senin için büyük gün hadi bakalım 20 25 gün sonra senden harika haberler alalım İNŞALLAHHH
bicim sende inşallah tabi bu yaz gebe kalan annişlerimizden olursun savaşıyoruz başarıcazda inşallah birbirimize destek ola ola bu yara yani rahim ağzı yarası smearda çıkıyor değilmi canımcım.
kızlar bu arada eltimin oğlunun adını ben koyacağım :))))öyle istedi AHMET EFE YADA AHMET ÇINAR OLACAK.diyorumki bana yenge demesin cici anne desin.gördüm lülüşünü ayy ne kadar minnacık bi yaratık.
yarın sigara son ilacım geliyor bu akşam son eşim almış paket artık yok diyor

sanırım canım sperm kaliteli olsun diye tedavi süreci beni biraz kastı şuan oldukça rahatım kendi halime inşallah bu ay bir umutta ben olurum sizlere (hepimizin anne olması dileğiyle)

canım hayırlısı olsun moralini hiç bozmuyorsun okuduğum kadarıyla moralinde çok güzel canım inşallah birdahaki aya
bencede tedavinin başında rahim filmi çekilmesi lazım ben istanbulda çekildim özel hastanede sen izmirde olduğun için pek faydası dokunmaz ama söyliyim yinede anestesizi çekildim ve çok pişmanınm kesinlikle anestezi ile çektir ücretide 150 diye hatırlıyorum canım

Son düzenleme:

inşallah o harika haberi veririm bende sabırsızlandım şimdii

YELLOW canım hıc moralımı bozmadım yapcagım okadar cok sey varkı kafamdan hamılelık fıkrını bı 15 gun atıp rahat davranıcam zaten rahım fılmı hakkındada delı gıbı arastırma yaptım bu saate kadar.
Kımı hıc gerek yok dıyo kımıde anestezı yaptırın dıo gercı bende anestezıden yanayım sadece yer arastırıyorum yarın dr.mu arayıp onada kararımı soylucem.

kızlar yumurtam çatlamış.. benim için de stresli bekleyiş başladı.. inşallah tedavim boşa gitmez
son 11 gün..

her ay kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında hep negatif hep negatif ..artık halime gülcekler diye başka başka hastanelerde kan tahlili yaptırım resmen süründüm..dediğin gibi her ay husran..ama maalesef idrarda çıkmıyor bizimki, çok geç yumurtladığımız için.
ben geçen ay doktora farlutal almadan önce bir gideyim demiştim. yumurtan oluşmuş ve yeni çatlamış,14 gun bekle demişti.bekledim, tam 14.gun regl oldum. doktora bir görün istersen yumurtan olup olmadığını ,reglinin nezaman geleceğini söyler. kanda baktırırsın o zaman.

tuanataycım ben sana bahsettiğim doktora çektirdim. çınarlı doğum hastanesinde çekiyor, ve kesinlikle anestezi al derim. doktor 300, hastane 200 alıyor....hepsi özel malesef...

tuanataycım birde artık bence eşine baktırın....
doktorunun 2. klomenden sonra bunu söylememiş olması beni şaşırttı açıkcası...

onlar için 10 dakikalık bir şey. hatta evden verip spermleri yarım saat içinde yetiştirebilirsin labaratuvara....

rahim filmini doktorunun söylediği gibi yap bence yine, bir dahaki ay'a....

benim her gittiğim doktor eşine hemen bakalım ve işimizi sağlama alalım dedi...
bakmayın benim eşim bu konuda huysyz, haziranda yaprırım demişti....(o zaman kadar bir şey olmazsa yani)

tüm doktorlar artık son yıllarda erkeklerin sperm bozukluğunun kadın infertilitesinden daha fazla olduğunu söyledi....

bende buna inanıyorum...düşünün sigara, kötü beslenme ve ekonomik sıkıntılar çok etkiliyor....

canım çok üzüldümm ben umutlıydum baya sadece ates düştü dıyınce acaba dedımm çokk üzüldümmmmmmm

umarım en kısa zaman da hamıle kalırsıns ağlıkla hayırla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…