klomeni ikinci kullanışın olacak demi canım? benim doktorlardan duyduğum genelde 3-4 ay kullandırıyorlarmış klomen.bence dr.una danış tüplere bakılsın derim..zamanı boşa harcamış olmamak için..bide bazen hafif bi yapışıklık varsa HSG sırasında açılabiliyormuş.
off aslında biz çok takıyoruz.sebepsiz infertilite denen bir olay bile var..kadın ve erkek gayet sağlıklı olduğunda bile bazen olmayabiliyor.
bana kalsada bu ay fılmı cektırıcem ama du bakalım esımı ıkna etmeye calısıcam.zaten kendı dr. Gıtmesem bıle buradakı ozel hast. 13. Gun gıdıp ultrsna gırmeyı dusunuyodum hem 140 tl bayılmamıs olurum gercı sadece yumurta takıbı yapmak ıstedıgımı soylesem bakarlarmı
eveeet esımle konustum ıkna etmem pek zamanımıda almadı:)) bu ay hıc bısı kullanmıyorum dırek fılmı cektırıyorum yuppıı..sımdı nerde cektırebılırım fıyatlar hakkında falan bılgınız varmı
kızlar ihmal etmeyin,yumurta takibi yaptırın..bizim zaten sınırlı sayıda olan ovulasyon günlerimizi kaçırmamamız gerek.ben inanıyorum bir gün hepimiz anne olacağız..tuanatayın dediği gibi birazcık sabır lazım..ben de bu aydan sonra başlayacağım,yeni bi dr. yeni bir sayfa :)
şimdi yatıyorum ben,hepinizi öpüyorum ve iyi geceler diliyorum :)
tamam bence o zaman perşembe dahil doktorunun dediği günlerde ilişki olsun canım 2 günde bir demesinin nedeni sperm kalitesi mi acep? bu defa her şey çok yolunda gitsin ve gidecek inşallah...sen aklını ferah tut da...gerisi gelir zaten...
kızlaaar okadar mutluyumkı reglım daha fazla gecıkmeden geldı bu aksam..ayy epılasyonuma bu ayda gıdebılıcem saclarımı boyatıcam ooh 15 gun vaktım var. Sonra yıne devam artık nezaman ısterse ozamana gelır bebıs
tuanataycımm hiç üzüleme bizim için yumurtlamak bile güzel hem ben şöyle düşündüm şimdi yalan değil tüplerindeyse sorun oda açılırda rahatlıkla akılda bişey kalmadan gebe kalırsın.
yellow yarın senin için büyük gün hadi bakalım 20 25 gün sonra senden harika haberler alalım İNŞALLAHHH
bicim sende inşallah tabi bu yaz gebe kalan annişlerimizden olursun savaşıyoruz başarıcazda inşallah birbirimize destek ola ola bu yara yani rahim ağzı yarası smearda çıkıyor değilmi canımcım.
kızlar bu arada eltimin oğlunun adını ben koyacağım :))))öyle istedi AHMET EFE YADA AHMET ÇINAR OLACAK.diyorumki bana yenge demesin cici anne desin.gördüm lülüşünü ayy ne kadar minnacık bi yaratık.
yarın sigara son ilacım geliyor bu akşam son eşim almış paket artık yok diyor
böyle beklemek çok zormuş..sonunda iyi bi haber alabilsek beklemeye razıyım ama her ay aynı hüsran.aslında idrarda bakmak için regl gecikmesi gerekiyor diyorlar..tahmini olarak 10 gün geçti ovulasyonumun üzerinden, tabi eğer ovulasyon olduysa..
kızlaaar okadar mutluyumkı reglım daha fazla gecıkmeden geldı bu aksam..ayy epılasyonuma bu ayda gıdebılıcem saclarımı boyatıcam ooh 15 gun vaktım var. Sonra yıne devam artık nezaman ısterse ozamana gelır bebıs
ınanın bana zerre kadar uzulmedım herseyde var bı hayır bılıyosunuz bu ay kene vakası vardı bende ve o ıgneler belkıde bebege zarar verırdı yada ıgneyı vurulmasaydım bana bı zarar gelebılırdı. Hıııc uzgun degılım suan aksıne ne oldugunu bıldıgımden kafamda soru ısaretı kalmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?