Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

bırıcık canım esımın sperm testı en basında yapıldı bı problem yok cok sukur.butun sorun bende yanı kesın bı tıkanıklık var kanallarda ınsallah fılmden sonra kafam daha cok rahatlayacak. Hayırlısıyla bı atlatsaam onuda..

canım çok üzüldümm ben umutlıydum baya sadece ates düştü dıyınce acaba dedımm çokk üzüldümmmmmmm

umarım en kısa zaman da hamıle kalırsıns ağlıkla hayırla

uzulme kıss daha yenı basladık tedavıye onumde cook zaman var saglıklı ve hayırlı olsunda ben beklerım.belırsızlık benı sıkıyodu suan kurtuldum o durumdan..ınan o testler daha cok canımı sıkıyo.zaten okadar erken yaptırmazdım kene olmasaydı ama bundan sonra adetım 10 gun gecmeden hayatta test yapmam..allah mecbur etmesın ıste..

canım ille de kanalların tıkanık olmasına gerek yok, biliyorum sen bir suçlu arıyorsun )) diyorsun ki, yumurtam oluştu, ilişki oldu ama neden tutmadı???? ilk yumurtaların büyüdüğünde olucak diye bir şey zaten yok ama şansı her zaman denemek lazım. ben şahsen HSg den sonra çok rahatladım, en azından o sorunu kafamdan attım....neyse, sen eşinle bir karar ver de.....

aynen canım ya kafamda soru o neden tutmadı?? Kendımde arıyorum sucuda ama nasıp degılmıs demekkı fılmı cektıreyım ooh dıcem :)) ondan sonrada yazı gecırmeye bkıcam zaten bu ay baslamayım dıyorum klomene fılm cıksın aradan bıdahakı ay 3. Klomen sansımı kullanırım nasıl ama daha mantıklı dımıı

yüzümde özellikle çene kemiklerim civarında kaşıntılar öyle çok ki.. bi de sivilcemsi şeyler çıkıyor ve kaşınıyor.. sonrasında da mosmor oluyorlar.. ayyy metformin mi yapıyor ki dersiniz..
**bu arada reglin gelmiş.. hakkında hayırlısı olsun canım.. önümüzdeki maçlara bakalım değil mi

amiiiiinnnn... aynı duygularla açıyorum her gün.. Rabbim dileyen herkese en hayırlı zamanda bebek versin..

bana da gittiğim tüm doktorlar bunu söyleyip durdu.. şimdi ki doktorum da mayıs ayında gittiğimde eşimi de istedi.. ama o kaçacak gibi duruyor.. bilmiyorum ne olacak.. ama belki de sorun onda da varsa erkenden öğrenmekte fayda var..
bir de biricik ben sana birşey soracağım.. şimdi ben daha önce hiç tedavi görmedim bebek için.. acaba diyorum en baştan direk rahim filmi çektirsem mi? herhangi bi sıkıntı varsa en baştan ortaya çıksa mı? nette gezinip birşeyler okudukça kafam allak bullak oluyor..

bir de herşeyin üstüne ekonomik sıkıntılar öyle arttı ki.. bu kadar sıkıntı içerisine bi de bebek dünyaya getirmek ne kadar mantıklı bilemiyorum.. çok korkuyorum çoook.. geçen sene ev aldık ve ben işe girerim diye planladım.. ama olmadı işte bi işim yok hala ve ödemeler öyle çok ki.. elimizde avucumuzda hiçbişey kalmıyor.. bebeğin masraflarını nasıl karşılarız.. off offf öyle sıkıntılıyım ki.. günlerdir sadece ağlıyorum ve Allaha dua ediyorum bir çıkış yolu için.. kusura bakmayın şişirdim kafanızı..

canım valla bak ne olur yalnış anlama ama ekonomik sıkıntı varsa bence en az 1 yıl bekleyin bebek için derim...sen sıkıntı çektikçe için acıycak bebek olunca. ben allah yardım eder diyen durumu kötü insanlara çok kızıyorum. tamam, pko var...ama ben senin yerinde olsaydım: bir an önce eğer kilolu isen, kilo verir, adet düzenler ve yumurtlamayı sağlardım. bende yaklaşık 1 yıl sürdü teşhis le birlikte...hem de bu ara işe girersin, biraz rahatlamış olursun.
rahim filmine gelince, hiçbir doktor tedaviye başlamadan, daha doğrusu tedavi olupda bir kaç ay başarı göremeyince çekiyor rahim filmini. özel çektirmedk istiyorsan ayrı konu...300 den 500 e kadar gidiyor fiyatlar. e buda kredi ödeyen sizin gibi insanlar için zor tabiki....

evet eşine de mutlaka bakılsın, neyin ne olduğunu bilin derim. garantiye alın kendinizi....
ne sorun varsa, onun üstüne ilk gitmekte fayda var.....
kilo gibi mesela...kilo varsa, ilk hemen o verilmesi gerekiyor...

evlendiğimizden beri o sıkıntılar hiç geçmedi ki.. bir de üstüne kayınpederimin lafına aldanıp ev aldık.. aslında ev almasak pek sıkıntı olmayacaktı.. onun lafına kanıp iki beden büyük aldık evi :)) ehh şimdi de sıkıntısını çekiyoruz.. ben bu sıkıntılı durumu yıllardır biliyorum.. daha en baştan beri tedavi olmadan bebek olması çok çok zor dendi bana.. ee bunu kabullendim ama şimdi de görüyorum ki her ay ayrı bi umut ve olmama ihtimali de çok yüksek gibi.. ee baya bi uğraşmak gerekirse bu sefer de yaş gelip gidiyor.. 27yi devirmek üzereyim.. belki çok değil daha ama olana kadar 30 olacak.. ee eşim 35i geçecek.. bilmiyorum ne olacak halimiz.. bende siz yapın Allah yardım eder, bebek rızkı ile gelir vs diyenlere gıcık oluyorum.. evet belki aç kalmayız ama birşeyleri eksik yapmak da istemiyorum.. herşeyi 4*4lük olsun istiyorum şimdiden.. ee bir yanımız eksik kaldıkça da sıkıntılar artacak.. ama şu kayınpederimi elime verseler belki gırtlağına yapışabilirim o derece hırs var içimde ona karşı.. adam geziyo yiyiyo içiyo yaşıyo.. ama verdiği vaadlerin hiçbirini yerine getirmiyo.. ama sağda solda çocuklara ev aldım, borcunu ödüyorum demeyi biliyor.. bu anne babalık değil bence.. insanlara reklam yapmak ama gerçekte hiç umursamamak.. son 1 haftadır eşimle birlikte sabahlara kadar konuşuyoruz ama ikimizde çok kararsızız.. bu ay da bi geçsin bakalım bebeğimiz olmasını istiyorum onun için herşeyi yaparım, yeter ki gelsin o diyor.. ve eğer böle devam ederse sıkıntılar eşim de işini değiştiricek, gerekirse arabamızı da satıcaz.. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.. ama ev alacaklara küçücük bi öneri önce küçükten başlayın.. bir giriş kat ne bileyim 2+1 filan.. ucuz olsun ilk başta.. sonra büyütün evi de borcu da.. yoksa çok zor oluyor hem de çok..

teşekkür ederim biricik.. çok teşekkür ederim.. burayı çok seviyorum.. sadece pko değil tüm sıkıntıların paylaşılabildiği insanın içini rahatça utanmadan sıkılmadan dökebildiği bi yer..

rica ederim canım....
olsun yine de kendi eviniz var işte, ilerde buna çok sevineceksin...belkide iyiki almışız dersin....
bebek için aynı şeyleri tekrarlamıycam ama sende şimdi kilo ve adet düzensizliği falan varmıydı???
o sivilcelerde karbonhidrattan uzak durursan geçiyor, merak etme...doğum kontrol hapıda sivilcelerde işe yarıyor...

kızlar yumurtam çatlamış.. benim için de stresli bekleyiş başladı.. inşallah tedavim boşa gitmez
son 11 gün..

hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin gelir senin de
sardunya ve yellowwun da elbette onlar da beklemedeler...

biricik senin adet tarihin ne zaman hamile kalma şansın var demi bu ay...
nasılsın her şey yolunda mı?

biricik senin adet tarihin ne zaman hamile kalma şansın var demi bu ay...
nasılsın her şey yolunda mı?

1 mayıs civarı gelmesi lazım canım. yarında 21. gün testi için kan vericem...
yani biz bu misafirlerden dolayı son hafta bir kaç şans kaçırdık ve yumurta çatladıktan sonra değerlendirdik ama bilmiyorum valla, ne olur. ama önemli değil, yumurtlamam kanıtlandığından beri daha da rahatım.....bu ay olmazsa, diğer aylar olur artık.....

sen şu an nasıl devam ediceksin? biliyorum bekleme sürecindesin....ne zaman bir dahaki randevun?

canım kafan rahatsa zaten sorun yoktur :) bence de en büyük sorunu çözdün sen maşallah...
reglim yeni bitiyor bir sonraki adetimden sonra gideceğim doktora o zaman çağırdı ama ben yine memnun değilim bu doktordan da ya ne olacak böyle bilmem iyi tarafları da var elbette ama yine de tatmin etmiyor söyledikleriyle...ben iyi bir doktora düşemedim yani... bilemiyorum ki şimdi tedavimi de yapan doktor oydu bir süre daha gideyim mi kafam çok karışık duphaston ile bi daha adet görüp adet bittikten sonra gideceğim ama işte soru işaretlerim var doktorla ilgili... yine de diğerleri gibi değil daha bilgili ama işte!

ben sardunya ve tuanatay a da söyledim. bana rahim filmi çeken doktora gidiyorum ben artık. yıllardır çok yakın bir arkadaşımın gittiği doktor. hem yeşilyurt devlette hem de akşamları kendi yerinde alsancakta. dr. orkan tatlı.....ordan çıkınca uçuyomuş gibi hissediyorum kendimi. hem çok şeker hemde bilgili bir doktor. izmirde normal doğum yaptırmaktan yana olan nadir doktorlardan
kesinlikle tavsiye ederim. bakın kızlar ben gıcığımdır ve detaycıyımdır, ben bu adamı tavsiye ediyorsam düşünün artık....

allahım şu hamileliği atlatıyım, ne doktor görmek istiyorum ne de kan aldırmak....
1 yıldır yoruldum araştırmaktan falan...

canım önerin için teşekkür ederim bana çok uzak yeri ama sen memnun kaldığın için düşüneceğim elbette...

kızlar saat 11.30 civarı çatlatma iğnemi vuruldum bakalım bu ay nasıl olucak

inşallah öyle deriz :)) bende adet neredeyse hiç olmuyor gibi yıllardır.. senede bir iki kez.. kilo olayına gelince çook ama çoook zayıf bir genç kızken bir anda kilolu hale geldim.. şişko denilecek kadar değilim allahtan :)) 2 yıl içtiğim doğum kontrol hapı sayesinde yaklaşık 30 kiloyu bindirdim üstüme.. şimdilerde 80 kilo civarında dolanıyorum ama adet oldukça 2şer 3er gidiyor kilolar üstümden.. boyum 178 filan.. 75in altına düştüğümde çok kötü oluyorum direk hortlak gibi geziyorum.. bir kaç ay daha düzenli adet olursam baya zayıflayacağımdan eminim.. çünki yıllardır bu hep böyle oluyor.. olamadıkça kiloları alıyorum sonrasında oldukça veriyorum.. 90 kiloyu aştım bi ara.. off kabus gibiydi.. şimdi bu hafta sıkı bir diyete başlayacağım ayrıca kavitasyona başlıyorum.. bakalım neler olacak..
o sivilceler yoktu hiç hemde.. ilaçtan sonra ortaya çıktılar.. sadece adet öncesi çıkan sivilcelerim olurdu ama şimdilerde bi tuhaf mor mor iz bırakan garip şeyler çıkıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…