Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

hayırlı olsun canım hadi inşallah sonuç alacaksın :)
bu ay olacak hem sen de rahatsın ya bu ay
ben inanıyorum olacağına...

hadı hayırlısı olsun canım yogun gunler senı beklıyo saatlerı sakın atlama emı yarın 23:30 senın saatıın:)))

sağolun şekerlerim
evet kızlar yoğun günler beni bekliyor inşallah olucak canım allah nasip kısmet ederse hayırlsıyla sağlıkla

arkdaşlar drum bana glucuphage vermişti 850 mg işe yaramyaınca dozajını yükseltti 1000 mg yazdu yalnız elimdeki ilaç bitmedği için vermemişlerdi bugün bitince sağlık ocağını gidip yazdırayım dedim bana ordaki doktur yine metformin içeekli matofin diye bi ilaç verdi caba kullansam mı yoksa gidip druma tekrar aynı ilacı mı yazdırsam eczacıya sordum aynı içerikli ilaç firmalar farklı sorun olmaz dedi ama benim aklım karıştı zaman kayıplarından sıkıldım bi ilaç ismi için birde boşa zaman kaybetmim

Son düzenleme:
cnm bende evlenmeden önce çalışıyodum ama evlenince çıkardılar sağolsunlar ama kısmet işte haziranda 3 yıl olacak ALLAH nasip ederse evleneli deli gibi 2 yıl iş aradım almadılar en sonunda buldum 1 yıl oldu çok şükür bizde ne borçlar vardı bi bilsen hatta işe başladıktan sonra bile ödedik eşimde malum normal çalışan yani çok şükür evimiz arabamız var sadece araba ortak çok huyuz böle olması ama bunada şükür aralık ayınddan beri doktor kapısındayım rahim ağzı yaram vardı geçti ilaçla onu bekle bunu bekle 2.ayımda klomende hamile kaldım çok şükür eşimede ilk ay tutmayınca hemen yaptırdık sperm testini normal çıktı her şeyin başı maddiyat maalesef öle borç içinde çocuk düşünemedik zaten eşimde pek üstelemedi ama o psikolojiyle zordu stress stress hep bide kayınvalide 1.katta elti 2.katta ben son katta oturuyorum anlayacağın pek uyuşmuyoz cnm olcağı varsa olur sıkma canını desem sıkıyo insan ama eşimle tam 6 yıl çıktık evlenmeden 4 yıl doğum kontrol hapı kullandım eşimle beraber gittik doktorlara baştan beri de söylemiştim tedavisiz olmaz diye süpriz olmadı bizim için yinede çok şükür diyorum...inşallah herşey gönlünce olur daha doğrusu herkesin

benim de 2 mayıs son gün.. hadi hayırlısı

Evet malesef ben de artık başka başka eczanelerden test alıyorum,hatta eşime aldırıyorum..o kadar çok aldım ki... hepimiz için hayırlısı bakalım..umarım en kısa zamanda kavuşuruz :)

glucophage yı bende kullanıyorum 1000 mg ama dıgerını hıc duymadım yanı genelde glıfor falan kullanılıo ısımlerı farklı ama onemlı olan ıcınde metformn denen maddenın olması bu bahsettıgın ılactada varsa bence kullanabılırsın problem olcagını sanmıyorum.

ayy kızlar bı doktor sıtesınde ne okudum bılıomusunuz pcolu bayanlar gec menepoza gırıp gec yaslanıyolarmıs ne sevındım varya bende ondan yasımı gostermıyorum herhal:))))

ayy kızlar bı doktor sıtesınde ne okudum bılıomusunuz pcolu bayanlar gec menepoza gırıp gec yaslanıyolarmıs ne sevındım varya bende ondan yasımı gostermıyorum herhal:))))

gercek mi acaba bana da yaşımı gostermediğimi soyluyorlar ,oyleyse guzel bi yanı da oluversin bari..

inşallah herşey çok güzel olucak

hayırlısı, dua et, (kalçanın altına yastık koy ve yükselt,ilişkiden sonra sola dön 1saat kadar kalkma,duşta çok oyalanma) bunlar hamile kalmayı kolaylaştıran şeyler,ben de 4. denememde hamile kaldım.şimdi kızımı babasına verdim oyalasın diye:) inan olunca bi dert olmasa daha bi dert. tatlı belalar dileyen herkesin başına

gercek mi acaba bana da yaşımı gostermediğimi soyluyorlar ,oyleyse guzel bi yanı da oluversin bari..

dımıı ama :)) okadar kotulugunun yanında bıraz ıyılıgı dokunsun yanı.bozmayıın moralınızı kızlar bakın yaslanmıcaz cıvı cakcaz dunyaya:))

dımıı ama :)) okadar kotulugunun yanında bıraz ıyılıgı dokunsun yanı.bozmayıın moralınızı kızlar bakın yaslanmıcaz cıvı cakcaz dunyaya:))

:)
harikaymış doğruysa eğer tabi...
bu arada ben 30 yaşındayım ve 23 gösterdiğimi söylerler :)

kızlar nassınız bu gün eşim evdeydi ama ben kaynanama temizlik yaptım.benim bu d.kontrol hapı bitti gelen yokk giden yok niden

kızlar nassınız bu gün eşim evdeydi ama ben kaynanama temizlik yaptım.benim bu d.kontrol hapı bitti gelen yokk giden yok niden

canım kaç gün oldu hap biteli 4 gün sonra ancak gelir bende öyle oluyordu bir de temizlikle kendini fazla yorduysan yorgunluk adeti geciktirir.. ayaklarını uzatarak oturup dinlen bence....

günaydın herkese....
sabah erkenden kalkıp eşimi uğurlayıp sonra tekrar yatıyorum da bu sebeple bu saatlerde yazıyorum...
herkes için iyi bir gün olsun...

hayırlı cumalar arkadaşlar

dualarda buluşmak dileğiyle rabbim bugün bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah (amin)

olucak tabı ama sen yınede cok kaptırma kendını emı yanı olumlu dusun ama olumsuzada herzaman hazır ol.

ben her ay olumluyada olumsuzada hazırlıklıyım canım rabbim nasip ederse gelicek zaten annesine kıymetllim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…