kızlar saat 11.30 civarı çatlatma iğnemi vuruldum bakalım bu ay nasıl olucak
kızlar saat 11.30 civarı çatlatma iğnemi vuruldum bakalım bu ay nasıl olucak
hayırlı olsun canım hadi inşallah sonuç alacaksın :)
bu ay olacak hem sen de rahatsın ya bu ay
ben inanıyorum olacağına...
hadı hayırlısı olsun canım yogun gunler senı beklıyo saatlerı sakın atlama emı yarın 23:30 senın saatıın:)))
evlendiğimizden beri o sıkıntılar hiç geçmedi ki.. bir de üstüne kayınpederimin lafına aldanıp ev aldık.. aslında ev almasak pek sıkıntı olmayacaktı.. onun lafına kanıp iki beden büyük aldık evi :)) ehh şimdi de sıkıntısını çekiyoruz.. ben bu sıkıntılı durumu yıllardır biliyorum.. daha en baştan beri tedavi olmadan bebek olması çok çok zor dendi bana.. ee bunu kabullendim ama şimdi de görüyorum ki her ay ayrı bi umut ve olmama ihtimali de çok yüksek gibi.. ee baya bi uğraşmak gerekirse bu sefer de yaş gelip gidiyor.. 27yi devirmek üzereyim.. belki çok değil daha ama olana kadar 30 olacak.. ee eşim 35i geçecek.. bilmiyorum ne olacak halimiz.. bende siz yapın Allah yardım eder, bebek rızkı ile gelir vs diyenlere gıcık oluyorum.. evet belki aç kalmayız ama birşeyleri eksik yapmak da istemiyorum.. herşeyi 4*4lük olsun istiyorum şimdiden.. ee bir yanımız eksik kaldıkça da sıkıntılar artacak.. ama şu kayınpederimi elime verseler belki gırtlağına yapışabilirim o derece hırs var içimde ona karşı..adam geziyo yiyiyo içiyo yaşıyo.. ama verdiği vaadlerin hiçbirini yerine getirmiyo.. ama sağda solda çocuklara ev aldım, borcunu ödüyorum demeyi biliyor.. bu anne babalık değil bence.. insanlara reklam yapmak ama gerçekte hiç umursamamak.. son 1 haftadır eşimle birlikte sabahlara kadar konuşuyoruz ama ikimizde çok kararsızız.. bu ay da bi geçsin bakalım bebeğimiz olmasını istiyorum onun için herşeyi yaparım, yeter ki gelsin o diyor.. ve eğer böle devam ederse sıkıntılar eşim de işini değiştiricek, gerekirse arabamızı da satıcaz.. hakkımızda hayırlısı olsun diyorum.. ama ev alacaklara küçücük bi öneri önce küçükten başlayın.. bir giriş kat ne bileyim 2+1 filan.. ucuz olsun ilk başta.. sonra büyütün evi de borcu da.. yoksa çok zor oluyor hem de çok..
teşekkür ederim biricik.. çok teşekkür ederim.. burayı çok seviyorum.. sadece pko değil tüm sıkıntıların paylaşılabildiği insanın içini rahatça utanmadan sıkılmadan dökebildiği bi yer..
benim de 2 mayıs son gün.. hadi hayırlısı1 mayıs civarı gelmesi lazım canım. yarında 21. gün testi için kan vericem...
yani biz bu misafirlerden dolayı son hafta bir kaç şans kaçırdık ve yumurta çatladıktan sonra değerlendirdik ama bilmiyorum valla, ne olur. ama önemli değil, yumurtlamam kanıtlandığından beri daha da rahatım.....bu ay olmazsa, diğer aylar olur artık.....
her ay kan tahlili yaptırdım sağlık ocağında hep negatif hep negatif ..artık halime gülcekler diye başka başka hastanelerde kan tahlili yaptırım resmen süründüm..dediğin gibi her ay husran..ama maalesef idrarda çıkmıyor bizimki, çok geç yumurtladığımız için.
ben geçen ay doktora farlutal almadan önce bir gideyim demiştim. yumurtan oluşmuş ve yeni çatlamış,14 gun bekle demişti.bekledim, tam 14.gun regl oldum. doktora bir görün istersen yumurtan olup olmadığını ,reglinin nezaman geleceğini söyler. kanda baktırırsın o zaman.
arkdaşlar drum bana glucuphage vermişti 850 mg işe yaramyaınca dozajını yükseltti 1000 mg yazdu yalnız elimdeki ilaç bitmedği için vermemişlerdi bugün bitince sağlık ocağını gidip yazdırayım dedim bana ordaki doktur yine metformin içeekli matofin diye bi ilaç verdi caba kullansam mı yoksa gidip druma tekrar aynı ilacı mı yazdırsam eczacıya sordum aynı içerikli ilaç firmalar farklı sorun olmaz dedi ama benim aklım karıştı zaman kayıplarından sıkıldım bi ilaç ismi için birde boşa zaman kaybetmim
sağolun şekerlerim
evet kızlar yoğun günler beni bekliyorinşallah olucak canım allah nasip kısmet ederse hayırlsıyla sağlıkla
ayy kızlar bı doktor sıtesınde ne okudum bılıomusunuz pcolu bayanlar gec menepoza gırıp gec yaslanıyolarmıs ne sevındım varya bende ondan yasımı gostermıyorum herhal:))))
inşallah herşey çok güzel olucak
gercek mi acababana da yaşımı gostermediğimi soyluyorlar ,oyleyse guzel bi yanı da oluversin bari..
dımıı ama :)) okadar kotulugunun yanında bıraz ıyılıgı dokunsun yanı.bozmayıın moralınızı kızlar bakın yaslanmıcaz cıvı cakcaz dunyaya:))
kızlar nassınız bu gün eşim evdeydi ama ben kaynanama temizlik yaptım.benim bu d.kontrol hapı bitti gelen yokk giden yok niden
olucak tabı ama sen yınede cok kaptırma kendını emı yanı olumlu dusun ama olumsuzada herzaman hazır ol.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?