kayıpların enfeksiyona mı bağlıymış?doktorum hamileliğimin ilk kontrolünde 'hastalığın düşük riskini arttırıyor.' diye beni uyarmıştı,sonra da dediği gerçekleşti.bebeğimi kaybettim.sonra beni kahreden birşey öğrendim,hamile kaldım diye bıraktığım glukofeni düşük riskine karşı hamileliğimde de kullanmam gerekiyormuş.sen bu ilacı( ya da muadilini) hamileliğinden önce veya hamileliğin sırasında kullandın mı?
arkdaşlar bi de şu çörek otu, bal, tarçın karışımı iyi geliyormuş ya pko ya onu nasıl tüketicez? çörek otu çekilmiş mi yoksa normal tane çörek otu şeklinde mi olacak?
canım jinekoloji bölümünde pko ile ilgili mesajları okurken rastladım. ama acaba günde ne kadar tüketmemiz gerek bilen biri varsa çok makbule geçer vallagülüm bu bilgiyi nerden aldın ?
aslında eğer gerçekten faydası olucaksa süper bi şeykaydirigubbakcemile5
Arkadaşlar, ben de pcos olduğumu yaklaşık 6 ay önce öğrendim. ilk 2 ay diane 35 kullandım, sonra bebek isteğimizi ertelememeye karar verdik ve ilacı bıraktım. doktorum 6 ay tedavi uygulamayacağını söyledi, 6 ay içinde hamilelik olmazsa tedaviye geçeriz demişti. denemelere başladıktan yaklaşık 2 ay sonra yani dün hamile olduğumu öğrendim :)
arkadaşlar burdan da size umut olmak istedim. bazen ben de burda yazılanları okuyup stres oluyordum, ama içimdem de hep mutlaka hayırlısıyla bigün olacak diyordum.
ümidinizi hiç yitirmeyin, rahat olun.
inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder.
Arkadaşlar, ben de pcos olduğumu yaklaşık 6 ay önce öğrendim. ilk 2 ay diane 35 kullandım, sonra bebek isteğimizi ertelememeye karar verdik ve ilacı bıraktım. doktorum 6 ay tedavi uygulamayacağını söyledi, 6 ay içinde hamilelik olmazsa tedaviye geçeriz demişti. denemelere başladıktan yaklaşık 2 ay sonra yani dün hamile olduğumu öğrendim :)
arkadaşlar burdan da size umut olmak istedim. bazen ben de burda yazılanları okuyup stres oluyordum, ama içimdem de hep mutlaka hayırlısıyla bigün olacak diyordum.
ümidinizi hiç yitirmeyin, rahat olun.
inşallah Allah isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip eder.
Bide bu sumakla yeme olayını ben normal soğanla denedim yiyemedim meğer o soğan beyaz soğanmış şimdi marketlerde gümüş soğan diye satılıyor dışı bembeyaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?