Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar bende pkoluyum..geçen ay bayram girince araya tedaviye 1 ay ara vermek durumunda kaldım.bu gün adet günüm ama ne gelen ne giden var.adet belirtiside yok.tedavi görmeden yumoşlar büymüyordu.hem korku hemde stres var...ya boşboşuna ümitleniyorsam diyorum...bu pkoyu allah düşmanımın başına vermesin.....

Hayır canım bu ilaçları kullanmam gerekmediğini söyledi doktorum.Hormonlarım normaldi sadece yumurtalıklarımda kist olduğunu söyledi...Ama tekrar sorucam hatırlattığın iyi oldu canım saol...

arkdaşlar bi de şu çörek otu, bal, tarçın karışımı iyi geliyormuş ya pko ya onu nasıl tüketicez? çörek otu çekilmiş mi yoksa normal tane çörek otu şeklinde mi olacak?

gülüm bu bilgiyi nerden aldın ?
aslında eğer gerçekten faydası olucaksa süper bi şeykaydirigubbakcemile5

gülüm bu bilgiyi nerden aldın ?
aslında eğer gerçekten faydası olucaksa süper bi şeykaydirigubbakcemile5
canım jinekoloji bölümünde pko ile ilgili mesajları okurken rastladım. ama acaba günde ne kadar tüketmemiz gerek bilen biri varsa çok makbule geçer valla

kizlar bende bunu cok duydum ve kullaniyorum,ayrica folik plusta kullaniyorum.birde forumdada yazdim sumak+sogan salatasi yemek gerekiyormus,tvde profesör söylemis babam demisti sagolsun.
agustostan beri adet olmadim bende glukofene devam ediyorum bakalim.farlutalda alamiyorum ya bebek varsa düsürürsem diye...moralim o kadar bozuk ki

gerçekten bir çok kişinin yüreğine su serptin arkadaşım, güzel bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallah

iyi dileklerin için sağol.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı ve hayırlı bir evlat olsun inşallah.

merhaba arkadaşlar bende bugün üye oldum.bendede malesef pko var ve yaklaşık 1.5 yıldır bebek istiyoruz.gonaphane le tedavi gördüm gebelik oluşmadı şimdi aşılama aşamasına geçtik 2 ay ara vermek istedim.sonra aşılamam olucak hayırlısıyla allah tüm bebek isteyenlere bu duyguyu yaşatsın inş. amin.sevgilerle

Merhabalar bende katıldım aranıza bende pkolu olduğumu öğrendim yaklaşık 3 hafta önce teavim başladı şeker ilacı ve duphaston kullandım şeker ilacına devam duphaston bitince regl başlaması gerekiyordu olmadı hepten stres oldum acil kilo vermem lazım yaklaşık 3 haftada 6 kilo verdim pazartesi dr randevum var çok merak ediyorum ve korkuyorum bide bugün tv de dinledim yumurtalıkları temizliyormuş kistlerden bende denemeye başlıcam bakalım faydalı olcakmı kuru soğanı dörde bölüp klorsuz suda 2-2,5 bardak suda 5 dk haşlıyorsunuz günde 2 sefer yemekten önce öğle ve akşam aç karna içiyorsunuz bu uygulamada 15 gün devam edilcekmiş bide bunu deneyeyim bakayım ama bu stres beni çok yoruyor ve üzüyor.ANNE OLMAK İSTİYORUM (

canım hoşgeldin.evet soğan suyunu bende duydum ama daha denemedim bu ay dr.yumurtalıkların dinlensin dedi.bi dahaki ay inş.rabbim herkese yaşatsın annelik duygusunu

selam kızlar bende şu anda üç doktora gittim biri pco var dedi
ama diğer ikisi böyle birşey söylemedi şu an da yumurtlamadığımı biliyorum bunun için tedavi görüyorum umudumu kaybetmemeye çalışıyorum içimden bi ses gelicek bebişin diyor ama ne zaman çok merak ediyorum:)
allah dualarımızı kabul etsin...emeklerimizi boş çıkarmasın..
ben şu sumak soğanı yapıyorum ama hergün soğan yemekte olmuyor ya kokuyor diye rahatsız oluyorum.....

İnşallah Allah hepimize nasip eder bebeği ben soğandan nefret ederim ama yapcak bişey yok konu bebiş olunca akan sular duruyo

arkadaşım merhaba malesef bu pko çoğu kadında var.ümidimizi yitirmeyelim dr.lara güvenelim.gelicek bebeklerimiz allahın izniyle.

Bide bu sumakla yeme olayını ben normal soğanla denedim yiyemedim meğer o soğan beyaz soğanmış şimdi marketlerde gümüş soğan diye satılıyor dışı bembeyaz

arkadaşlar peki pko olupta aşılamadan sonuç alanlar varmı?

Bide bu sumakla yeme olayını ben normal soğanla denedim yiyemedim meğer o soğan beyaz soğanmış şimdi marketlerde gümüş soğan diye satılıyor dışı bembeyaz

aa tüh ya bende zor zor yedim normal soğanla şimdi işe yaramazmı off bide koktum o kadar yaaaaaaaaaafisfisfis

soğan suyunu 15 günden fazla kullanmayın.çünkü oluşabilcek bi gebeliği engellermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…