hayırlı cumalar arkadaşlar
dualarda buluşmak dileğiyle rabbim bugün bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
hayırlı cumalar arkadaşlar
dualarda buluşmak dileğiyle rabbim bugün bana ve tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı nur topu gibi evlatlar nasip etsin inşallah (amin)
YELLOWW nbr tatlım varmı sancı falan??
olmaz mı canım yaa kasıklarımda çok sancı var birde yumurta akı kıvamında akıntı geldi benden sabahtan beri sancı var hala heralde çatladı yumoşum
olmaz mı canım yaa kasıklarımda çok sancı var birde yumurta akı kıvamında akıntı geldi benden sabahtan beri sancı var hala heralde çatladı yumoşum
bicim cim, senin bu konuda bilgin vardı değilmi?
kızlar ben pazar günü yurtdışına çıkıyorum ve 1 hafta yokum....
ama elimden geldiğince sizleri oradanda takip edicem.
bu arada bugün kan aldırdım, progesteron testi: 12.82 çıktı...
yarın doktora fakslıycam, eğer yalnış hatırlamıyorsam değerin 8 'in üstünde olması gerekiyordu....
:)) yasasın agrının olması ıyı tatlım.hadı bakalım ıns. Hayırlısı olur. Aksam senı burda gormeyıım:)):26:
tamamdır, yumurtan çatlamış demektir!!! hele o yumurtanın akına benzeyen şey servikal akıntı, kesinlikle çatladığına dair işarettir! kesin bugünü ve yarını değerlendirin!!
bence değerin yüksek yani gayet normal yumurtladığını gösterir hatta bunun da üstünde gibi...
doktorunla konuşmadın mı benimki çok düşüktü üst sınır 3.0 dı bende benim değerim ise 0.1 idi yani çok düşüktü seninkini anlayamadım luteal var ya 1.70 27,0 arası olan onunla mı ilgili...
luteal fazın da çalıştığını gösteriyor yani herhalde...
ovuluasyon değer aralıkları: 0.8 ile 3.0
ay darısı başıma yarabbim bi görsem yumurtladığımı...
karşıyakada bi doktor buldum ona gideceğim önce özele giderim sonra da ssk dan devam ederim... umarım bu doktor ile şans yüzüme güler...
sadece tedavimin doğruluğundan emin olmak istiyorum aslında bir de metformini neden içmediğimi yani verilmediğini bilmek istiyorum...
biricik iyi yolculuklar dilerim... sağlıkla geri gel tamam mı?
yelloww iyi çalışmalar size bugün yarıninşallah iyi haberlerini duyacağız bu ay..
biz de düşündük taşındık bu ekonomik sıkıntılarımızı aşmanın tek yolunu bulduk sonunda.. kredi faiz oranları biraz düşsün, şimdi seçim tantanasına piyasalar çok hareketli.. hele bi geçsin bu süreç krediyi yapılandırıcaz, süreyi biraz uzatıcaz.. böylece ödemelerimiz azalacak ve bizim de sıkıntılarımız bi nebze de olsa azalıcak.. hemde bebek sevdamızdan ve içimizdeki istekten de vazgeçmemiş olucaz.. Allah'ım hakkımızda hayırlısını ver.. Dileyen herkese bebek ver.. şu mübarek günde içimden tek dilediğim bu.. Kimseye aratmadan yavrularını versin inşallah..
oh rahatladım şimdi demek ki yumurtladın canım bak bu 24 saatini özellikle iyi değerlendir...
ya inşallah olsun bu defa... için de rahat olsun yine...
yellow ben 12 şubatta çatlatma iğnesini olmuştum doktor 12 saatte bir ilişki dedi saat 5 tee vuruldum gece 12 diğer gün öğlen 12 de ilişki oldu başka da olmadı zaten hamile kalmışım 12 şubatta vurulduğumda aynı bel kasık ağrım çok olmuştu doktorda çatlamak üzere garantiye almak için iğne verdi hatta ilişki bile ağrılı oldu benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?