Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

ah canım sorma yaa bu tedaviye başladığımdan beri yumoşlar büyüyor iğne vuruluyor bu süre zarfında ilişkide çok canım yanıyor

canım ya ay biz kadınların çektiği çile zaten de mi regl dönemi ağrısı olsun bu tedavi sonucu gelen ağrılar olsun...
benim yumurtalıklarım zaten büyük 4 er cm... tedavide ne olacaklar kimbilir......
işte ya katlanıyoruz hepimiz :) bebeğimiz olacak sonunda...
sevdiklerimizin bizim sağlığımız yerinde olsun doğacak bebeklerimiz sağlıklı olsun gerisi boş...

Son düzenleme:

ıyı yolculuklar tatlım hemencık gıt gel bızıde buralarda sensız bırakma ozluyoz bak sonra.degerınde verdıgın aralıklarda gayet ıyı yanı belkıde bebıs senledır.cok yorma kendını tımammı.

kızlar reglime 1 hafta kala kan tahlili yaptrsam çıkar mı acaba
son on gun..

kızlar reglime 1 hafta kala kan tahlili yaptrsam çıkar mı acaba
son on gun..

sakıııın sakın yaptırma ne kanda ne ıdrarda mecbur olmadıgın surece baktırma tatlım.ben mecburıyetten 25.gun yaptırdım sonrakı 1 hafta bana 70 yıl gıbı geldı kı reglmde basladı.kesınlıkle adetını bekle canım hem allah korusun kımyasal gebelık denen bısey var tutkı boyle bısey oldu ve kanda sonucu ogrendın regln basladıgında ınanılmaz uzulursun.bence bekle herseyın bı zamanı var.

kızlarrr selamm
ben uzun süredir cezalıydım yeni bitti cezam
arkadaşlar benim bugün sat göre 22.günüm ve malesef kahverengi lekelenme gibi kanamam gelmeye başladı bu ne şimdi anlamadım nefret ettim ben bu pko den
2 aydır yumurtlamıyomm yakında doktora gidicem
sizlerdede oluyormu lekelenme :97:

merhaba
canım sen ne ilaç kullanıyordun ki lekelenme oldu böyle yoksa kendiliğinden mi oldu?
benim pko ilk başladığı aylarda öyle oluyordu ve adet kanaması görmüyordum...
yumurtlama olmuyorsa kesin git canım doktora tedavini ol...

canım ben yaklaşık bir buçuk yıldır pko im
ilk geçen yıl böyle bir kanamam olmuştu
aslında kanamada denmez lekelenme gibi kahverengi çamurumsu
canım benim eşimdede sorun var bu hafta varikosel ameliyatı oldu
ben daha evvel puregon iğneyle yumurtladım boşa gitti
bu son iki aydır yumurtlama yok
ondan önce iki ay kendiliğinden yumurtlamam oldu
şuan beklemedeyim yani eşimin düzelmesini bekliyorum
yinede doktoruma gidicem metformini sorucam belki banada verir

biricik iyi yolculuklar diliyorum.. hayırlısı ile git, gel..

herkese iyi hafta sonları diliyorum.. ayrıca da iyi çalışmalar çalışma yapacaklara

kocam bu akşam niyeti bozdu bırak ilacı filan pazartesi doktora git hemen denemeye başlayalım deyip duruyor :97: offf bi ay daha ilacım var,beklemek lazım.. ne kadar zormuş şu beklemek.. zaman geçmiyor sanki..

iyi geceler herkese, yarın akşama misafirler var.. gelemem sanırım.. kendinize çok çok iyi bakın..

beklemek kadar zor birşey yok birde aradasın yani olur mu olmaz mı diye

sana kolay gelsin bakalım

YELLOWW sırf sen geldınmı gelmedınmı dıye bakıyım dedım ahanda burdasın senın calısma yokmuyduu:))

YELLOWW sırf sen geldınmı gelmedınmı dıye bakıyım dedım ahanda burdasın senın calısma yokmuyduu:))

çalışmalarım bitti şimdi yatakta uzanmış size bakıyım dedim ne yapıyorsunuz diye ilahi tuanatay gece gece güldürdün beni

çalışmalarım bitti şimdi yatakta uzanmış size bakıyım dedim ne yapıyorsunuz diye ilahi tuanatay gece gece güldürdün beni

gulelım canım ya aglamakla hayatmı gecer 3 gunluk dunya zaten pcoluyuz yaslanmıcaz gercı ama olsun..ınsallah tutar canım gelır bebısın bu ay bırıcık ve senden yana benım umudum dualarımda hepınız varsınız ama ıkınızın bu ay hamıs cıkmasını cook ıstıyorum

evet bu yaşlanmama haberine bende çok sevindim
inşallah canım benmde hep dualrımdasınız inşallah bu ay birşeyler olur

inşallah hepimizin bebişleri olsun rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın gerçekten çok zor birşeymiş insan başına gelmeyince anlamıyor bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…