herkese iyi akşamlar iyi haftasonları!!!
yumurtlamaış ve çatlamış olanlar, değerlendirsin!!!
ah canım sorma yaa bu tedaviye başladığımdan beri yumoşlar büyüyor iğne vuruluyor bu süre zarfında ilişkide çok canım yanıyor
kızlar ben pazar günü yurtdışına çıkıyorum ve 1 hafta yokum....
ama elimden geldiğince sizleri oradanda takip edicem.
bu arada bugün kan aldırdım, progesteron testi: 12.82 çıktı...
yarın doktora fakslıycam, eğer yalnış hatırlamıyorsam değerin 8 'in üstünde olması gerekiyordu....
kızlar reglime 1 hafta kala kan tahlili yaptrsam çıkar mı acaba
son on gun..
kızlarrr selamm
ben uzun süredir cezalıydım yeni bitti cezam
arkadaşlar benim bugün sat göre 22.günüm ve malesef kahverengi lekelenme gibi kanamam gelmeye başladı bu ne şimdi anlamadım nefret ettim ben bu pko den
2 aydır yumurtlamıyomm yakında doktora gidicem
sizlerdede oluyormu lekelenme :97:
merhaba
canım sen ne ilaç kullanıyordun ki lekelenme oldu böyle yoksa kendiliğinden mi oldu?
benim pko ilk başladığı aylarda öyle oluyordu ve adet kanaması görmüyordum...
yumurtlama olmuyorsa kesin git canım doktora tedavini ol...
biricik iyi yolculuklar diliyorum.. hayırlısı ile git, gel..
herkese iyi hafta sonları diliyorum.. ayrıca da iyi çalışmalar çalışma yapacaklara
kocam bu akşam niyeti bozdu bırak ilacı filan pazartesi doktora git hemen denemeye başlayalım deyip duruyor :97: offf bi ay daha ilacım var,beklemek lazım.. ne kadar zormuş şu beklemek.. zaman geçmiyor sanki..
iyi geceler herkese, yarın akşama misafirler var.. gelemem sanırım.. kendinize çok çok iyi bakın..
bak yaa ne ısın var senın burda
çalışmalarım bitti şekerim sen merak etme bir bakıyım dedim size ne yapıyorsunuz diye
YELLOWW sırf sen geldınmı gelmedınmı dıye bakıyım dedım ahanda burdasın senın calısma yokmuyduu:))
çalışmalarım bitti şimdi yatakta uzanmış size bakıyım dedim ne yapıyorsunuz diye ilahi tuanatay gece gece güldürdün beni
gulelım canım ya aglamakla hayatmı gecer 3 gunluk dunya zaten pcoluyuz yaslanmıcaz gercı ama olsun..ınsallah tutar canım gelır bebısın bu ay bırıcık ve senden yana benım umudum dualarımda hepınız varsınız ama ıkınızın bu ay hamıs cıkmasını cook ıstıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?