kızlar buarada bende yarın anneme gidiyorum ancak yarın akşam yazarım size (sırf size haber vermek için bilgisayarı açıp kapattım canlarım hadi görüşrüz):79::79::79:
sakıııın sakın yaptırma ne kanda ne ıdrarda mecbur olmadıgın surece baktırma tatlım.ben mecburıyetten 25.gun yaptırdım sonrakı 1 hafta bana 70 yıl gıbı geldı kı reglmde basladı.kesınlıkle adetını bekle canım hem allah korusun kımyasal gebelık denen bısey var tutkı boyle bısey oldu ve kanda sonucu ogrendın regln basladıgında ınanılmaz uzulursun.bence bekle herseyın bı zamanı var.
of beklemek çok zorkendimi hamile olduguma inandırmaya başladı kalbim. ama beynim "bu duyguyu kaç kez yaşadın boş hayallere kapılma" diyor..
bekleyelim oyleyse..
kızlarrr selamm
ben uzun süredir cezalıydım yeni bitti cezam
arkadaşlar benim bugün sat göre 22.günüm ve malesef kahverengi lekelenme gibi kanamam gelmeye başladı bu ne şimdi anlamadım nefret ettim ben bu pko den
2 aydır yumurtlamıyomm yakında doktora gidicem
sizlerdede oluyormu lekelenme :97:
kaderimiz aynı sanırım :) bende 2 aydır yumurtlamıyorum. . önceden bilgim yoktu takip etmiyordum 2 aydır takip edeyim edeyim dedim yumurtlama olmadı. . bende bu ay doktora gidip yumurtlamaya yardımcı ilaç isticem. .
canım doktor yumurta takibi yapar klomen falan verir üzülme
benim eşimdede sorun var onun için yumurta uyarıcı ilaçlarıda kullanmıyom
yani eşim düzelsin öyle kullanıcam
canım sana tavsiyem eğerki eşine bakılmadıysa onada baktırın
erkeklerin sperm testi çok basit ve 1 saat içinde sonuç alıyorsun
biz 1 yıl bekledikten sonra eşim test yaptı öncesinde ben doktora gidiyordum
halbuki ne kadar büyük hata boşu boşuna o kadar zaman geçirdik
canım doktor yumurta takibi yapar klomen falan verir üzülme
benim eşimdede sorun var onun için yumurta uyarıcı ilaçlarıda kullanmıyom
yani eşim düzelsin öyle kullanıcam
canım sana tavsiyem eğerki eşine bakılmadıysa onada baktırın
erkeklerin sperm testi çok basit ve 1 saat içinde sonuç alıyorsun
biz 1 yıl bekledikten sonra eşim test yaptı öncesinde ben doktora gidiyordum
halbuki ne kadar büyük hata boşu boşuna o kadar zaman geçirdik
kızlar buarada bende yarın anneme gidiyorum ancak yarın akşam yazarım size (sırf size haber vermek için bilgisayarı açıp kapattım canlarım hadi görüşrüz):79::79::79:
yanlızlardayım yanı yarın sende cabuk gıt gel tatlım.aah ah ben nerelere gıtsem yarın esımde balıga gıtcek yıne bende atarım kendımı bıyerlere artıkın
canım bak ne güzel eşinin hobileri var maç, balık, vs...ama senin de kendini meşgul edecek hobiler bulman gerek...hiç bişey bulamazsan yapacak alışverişe çık hava al mutlaka tamam mı?
eve kapanma...temizlik temizlik nereye kadar ev işi de bi yere kadar...
ya aslında bızım hobıler aynı esımle bende balık tutmayı cok severım onceden tekneyle gıdıyoduk turlar duzenlenıyodu yemek lavabo falan sorun olmuyodu ama sımdı bot aldı bende ona dayanamıyorum denız fena tutuyo..ev ısı zaten bıtmıyokı tatlım yıne buldum kendıme yapıcak bıseyler utumu hallettım.bızımkı kadar camasır cıkan ev yoktur heralde.
sen bi de bizim evi görsen ütü yapmadığım gün yok neredeyse zaten her gün makine çalışıyor eşim akşamları spor yapıyor terliyor ekstradan her gün kıyafet çıkıyor sanki 4 kişi evde yaşıyormuş gibi bizde :)
balık tutmadım hiç ama çok zevklidir herhalde hele teknenin tadı başkadır..
of beklemek çok zorkendimi hamile olduguma inandırmaya başladı kalbim. ama beynim "bu duyguyu kaç kez yaşadın boş hayallere kapılma" diyor..
bekleyelim oyleyse..
demekkı tek degılım utu konusunda:))
ya ınan bıkere tutsan vazgecemıyosun bıda cok zevklı esının falan varmı boyle merakı.bak varsa bı gun toplanalım su tura gıdelım beraber.
sen ne zaman kanda baktıraksın canım sonucuna?
kaç gün var adet tarihine
ooo onun gun cok 9 gunu kaldı ben sayıyorum:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?