Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

evet 9 gunum var kanda baktırsam mı diye kararsız kalmıştım

kandan adet günü ya da 1 gün sonrası baktır bence...
ben kan testi yaptırırdım kendim evde yapıp beklemek daha zor gelirdi nasıl olsa 2 çizgiyi inşallah gördüğünde gidip kanda da baktırmayacak mısın aynı şey 2 kere uğraşmazsın bence...

Son düzenleme:

adet düzensizliği kilo tüylenme vs yoksa ve eşinin de spermlerinde sorun yoksa bence yumurtlama ilaçları kullanabilirsin doktor kontrolünde yumurta takibi ile bence iyi olur yoksa her ay hamile olduğunu düşüneceksin çünkü bilemeyeceksin yumurtlama oldu mu olmadı mı diye?
yine de sen bilirsin...hemen çocuk düşünmüyorsanız bile o kistleri yani folikülleri de atmak için ilaç lazım yani her durumda ilaç gerekli...

Son düzenleme:

evet bende öyle düşünmüştüm ama doktor hiç oralı olmadı bekleyelim 1 yıl dedi sadece, fazla açıklama yapmadı bende konuyla ilgili bilgim olmadıı için ortada kaldım azcık

selam millet...
ben tüm hazırlıklarımı yaptım bitirdim.. ohh dedim oturdum sayfalara göz gezdirdim..

yelloww çalışmalara ara vermeden devam ederken bakıyorum burayı da atlamıyosun
işlem tamam diye biz meraklı pko dostlarını unutmamana sevindim..
off off bende o heyecanlı günlere ulaşmak istiyorum artık.. yumurtladığımı duymak, çatladığını bilmek veee tabi ki bebeğim için heyecanla çalışmalar yapmak
Allah'ım hepimize bu güzel anları yaşatıp sonunda da iki çizgili testler görmeyi nasip et Yarabbim!! Amin

evet bende öyle düşünmüştüm ama doktor hiç oralı olmadı bekleyelim 1 yıl dedi sadece, fazla açıklama yapmadı bende konuyla ilgili bilgim olmadıı için ortada kaldım azcık

ya zaten ben bu doktorlara çok kızıyorum hasta oraya bilgi edinmeye gider bunlar hiç bişey anlatmazlar görevleri nedir bilmiyorum hepsi için demiyorum ama geneli böyle ben kaç tane doktor değiştirdim hatırlamıyorum halbuki pkos olan hastanın aynı doktora tedavi olup mümkünse doğumunun da onu tanıyan doktorun yaptırması uygundur...
sen kafana takma ve iyi bir doktor araştırmaya başla bence canım...

saol cnm... hayatta en çok istediğim şey anne olmaktı ama şuan okadar moralim bozuldu ki, içime bir korku girdi ya olmassa diye çünkü zaten 5 aydır olmuyor ve 1 sene daha beklemek istemiorum ben

ben de izmirdeyim henüz iyi bir doktora denk gelemedim...
ancak karşıyakada yeni bir doktora perşembe günü gideceğim memnun kalırsam sana da yazarım canım ne tarafta oturuyorsun yakın olması önemli mi?
bir de orkan tatlı yeşilyurt Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi devlet hastanesinde o doktoru öneren arkadaşımız var yeri bana uzak geldi ancak sen düşünürsen alsancakta özeli varmış internetten yerini bulursun canım...
ben de yine memnun kalmazsam uzak da olsa ona gideceğim...

ben karşıyakada oturuyorum cnm ama izmirde yaşamaya yeni başladığım için açıkçası her yeri bilmiorum şehri yeni tanımaya başladım. sen kime gidiceksin?

ben karşıyakada oturuyorum cnm ama izmirde yaşamaya yeni başladığım için açıkçası her yeri bilmiorum şehri yeni tanımaya başladım. sen kime gidiceksin?

karşıyaka sahil vapur iskelesi karşısı akbankın üstünde özeli var Kıvanç Bilici ona gideceğim...
karşıyaka devlet hastanesinde de görev yapıyor...
kısırlık üzerine de eğitimi var internetten araştırdım bunun üzerine gidip tanışacağım...

Son düzenleme:

inşallah memnun kalırsın cnm. bende karşıyaka civarı olursa daha ii olur die düşünüorum ama egepol hastanesinde gökalp bey varmış onu duymuştum... ben mitra kadın doğuma gitmiştim genel olarak memnun kaldım ama pko konusunda hiç açıklayıcı olmadılar

yaaa
o zaman mitra seçenekler arasından çıksın seni anlayacak doktor gerekli...
zaten pkoyu yeni tanıyorsun nasıl açıklayıcı olmazlar anlamıyorum

bana da bir yıl bekle dediler.. bekledim ve işte şimdi sonunda yumurtlama ilacına başladım.. ne değişti diyorum kendi kendime..1 yıl boyunca her ay hamile miyim diye stres yaşadım kan verdim..negatif negatif.
şimdi yumurtlama tedavisi oluyorum ama açıkçası bu sekilde beklemek daha stresliymiş. cunku ilaç alıyorsun ve artık olsun istiyorsun. negatif sonucunu gorursem cok daha fazla uzuleceğim.
bence 1 yıl değil ama 6 ay bekleyebilirsin. bu stresli bir süreç çünkü. ama eninde sonunda olacaksa çok da beklemenin anlamı yok. 1 yıl normal insanlar için deneme süreci. biz daha erken hareket etmeliyiz. bu arada incir kürü iç. ben faydasına inanıyorum. denediğim ilk ay yumurtam oluştu.keşke daha onceden deneseymişim. ama artık geçti.ilaç yoluna girdim.

inşallah sonuç alırsın bu ay
en sıkıntılı süreç bekleme sürecir herhalde...
tuanatay da diyordu beklemek çok zor diye sardunya da öyle...

ben soğan kürü kullanmaya başladım 1 hftdr. deneyip faydasını gören varmı aranızda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…