ben soğan kürü kullanmaya başladım 1 hftdr. deneyip faydasını gören varmı aranızda?
bahsettiğin doktor Gökalp Tokaç egopol de mi ondan da memnun kalanlar var yazmışlar...hatayda hastane..
ben 2 yıl doğum kontrol hapı kullanmıştım, o zmn bilmiordm pko olduğumu ve bıraktıktan 3.5 ay sonra doktora gttğmde kistlerim vardı. dk hapları kistleri geçirmezmi normalde? o zmn benim kullanmadğm 3.5 ay içindemi tekrar oluşmuşlar demek oluyorbu arada kan tahlili yapmadan pko tanısı koyulabiliyormu? bana yapılmadı da
merhabalarr.ben 24yaşındayım,10 aylık kızım var,bugün rutin kontrol için doktoruma gittim ve pko olduğunu söyledi,ben henüz doğumdan sonra regl olmadım,bana bi ilaç yazdı 1 hafta falan içip adet olucakmışım sonra adetin 3.günü kanda hormonlarıma baılıcak,kilo fazla aldım hamileliğimde acaba bundanmı oluştu yaaa,üzülüyorum.nedirr bilmiyorum
merhaba
yumrtlama ilacı kullanmaya başlayana kadar metformini sorup doktora bence onu iç canım ben de bu hafta içi perşembe gidicem ve soracağım benim 4 aydır yumurtlamam yok...
metformin yumurtayı uyarıcı ve klomen deki gibi kötü yan etkileri de yok mutlaka görüş doktorla..
her doktor vermiyor bu hapı ya da önermiyor nedendir bilmiyorum çünkü kullanan pkolu arkadaşların hepsi çok memnunlar en güzel örnek de biricik arkadaşımız...
merhaba
bebeğinizden önce yok muydu hiç pko belirtileri genelde ergenlik döneminde çıkar bu yumurtalık kisti sorunu ondan... ama bu şekilde de olabiliyor demek ki... bence hormon değerlerinize bakıldıktan sonra doktorunuz gerekli tedaviyi uygular kilo fazlalığı gebelik şekeri varmıydı ondan da olablir...
bence diyetisyenle düzenli kilo vererek bu adet görememe sorununu çözebilirsiniz gibi geldi bana...
şimdi adet göreceksiniz bu ilaçla sonrasında da sıkı bir diyetle adetlerin devamı sağlanacaktır.. metformini sorun doktorunuza emzirme dönemi bittiyse kilo vermenize yardım edecek ve insülin hormonunu düzenleyecektir... insülin hormonunun pko ile ilişkisi olduğu biliniyor.. mutlaka sorun kan şekerinize de baktırın açlık ve de tokluk...
canımm benim doktorumda önermedi insülün direncim yokmuş belki ondan vermedi diye düşünüyorum
ancak burdaki arkadaşlarında bazılarının insülin sorunu yokmuş
yani bende doktora gidince sorayım diyom banada versin belki faydasını görürüm
canım birde benim hiç kilo sorunum olmadı
yani şu bir kaç ayda biraz aldım oda normal kilomdan 3 kilo fazlam var
öncesinde böyle bir belirtim yoktu cnm,hatta bebeğim aşılama ile ilkdefada oldu.gebelide şekerimde çıkmadı,defalarca kontrol etmemize rağmen.diyetisyene gidiyorum ama istediğimiz sonucu alamıyoruzdoktorumun verdiği ilaçla adet görücekmişim,öyle diyor doktorum,başıma böyle bişey hiç gelmedi,şaşırmış durumdayım.emzirmemde bitmedi henüz,eğer ilaç kullanmamgereksekızım ın yaşına girmesine az kaldı bıraktırırm olmazsa,inşallah sorun büyük değildir,korkuyorum,doktorumda şekertehlikesinden söz etti,bakalım nolucak,sağol cevabın için,sonuçlarımı yazarım..
arkadaşlar, ben gebelik öncesi testlerimi yaptırmak üzere yakın zamanda doktora gitmiştm ve ultrason görüntümde yumurtalarımın polikistik olduğu görüldü. adet düzenszlği, kilo, tüylenme vs gibi sorunlarım yok. çok moralim bozuldu açıkçası. doktorum 1yıl bekle, hamile kalamazsan tedavi olursun dedi. 1 yıl beklemelimiyim gerçekten? yoksa hemen başka bi doktora mı gitmeliyim?
Biricik iyi yolculuklar canım..hemen git gel :)
kızlar benim size acilinden bir sorum olacak..şimdi benim sat 22 mart..yumurtlama tarihlerime göre(33 gün sürüyor siklusum) 8-9-10 nisan civarında ben servikal akıntıyı görmüştüm,yumurta akı kıvamında..ve yumurtam çatladı diye düşünmüştüm..ama bugün beklenen regl tarihim olduğu halde ben aynı akıntıyı dün de gördüm hem de yoğun olarak..bu ne demek oluyor sizce?dün yumurtlamış olma ihtimalim var mıdır sizce??
Biricik iyi yolculuklar canım..hemen git gel :)
kızlar benim size acilinden bir sorum olacak..şimdi benim sat 22 mart..yumurtlama tarihlerime göre(33 gün sürüyor siklusum) 8-9-10 nisan civarında ben servikal akıntıyı görmüştüm,yumurta akı kıvamında..ve yumurtam çatladı diye düşünmüştüm..ama bugün beklenen regl tarihim olduğu halde ben aynı akıntıyı dün de gördüm hem de yoğun olarak..bu ne demek oluyor sizce?dün yumurtlamış olma ihtimalim var mıdır sizce??
bicim hoşgeldin canım nasılsın? benim yumurta akı kıvamındaki akıntı devam ediyor az önce başka bir topikte böyle olan birinin hamile olduğunu gördüm..umutlarım arttı,ama hayal kırıklığına da uğramak istemiyorum..http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/297703-yumurtlama-donemi-sonrasi-devam-eden-agri-akinti.html sen de bi okur musun ben mi yanlış anladım(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?