- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
acaba iki tanemi yumurtan vardı
ben o akıntıyı gördüğüm her ay regl oldum..progesterona baktırmadım hiç ama anlıyordumikasıklardaki sancıdan vs..ama dediğin gibi biraz daha sabır..
senin anlattığın durumla bire bir aynı aslında...
canım inşallah öyledir... progesteron testi yaptırdın mı sen yumurtlamayı anlamak için
yaptırmadıysan istersen yarın kanda gebelik baktır...
merhaba arkadaşlar başlığı gördüm bende yazayım dedim bende de polikistik over var herhangi bi ilaç kullanıyomusunuz ben yeni glifora başladım siz ne kulllanıyosunuz?
sardunya o gönderdiğin linkteki kız 4 ağustosta gebeliğini öğrenmiş 25 haziran son adetinden sonra yani 1ay 11 gün geçmiş
sen biraz daha bekle erken bakmak da doğru değil yani...
ben bile senin adına heyecanlandım şimdi...
merhaba.geçmiş olsun öncelikle.glifor metformin içerikli bir ilaç.buradaki çoğu kişi metformin içeren ilaçlar kullanıyor.ben de yaklaşık 2 ay kullandım,adetlerimi düzenledi fakat çok mide bulantısı yaptığı için devam edemedim.polikistik overli hastalar için bence mucize gibi bir ilaç.kilo vermemizi, metabolizmamızın hızlanmasını sağlıyor bu sayede adet döngümüzü düzene sokuyor.bebek düşünenler genelde bu ilacı kullanıyor,düşünmeyenler ise düzenli adet görebilmek için d.kontrol hapı kullanıyorlar.
evet mide bulantısı yapıyor 20günde 2kilo verdim ama şimdi iyiyim alıştım inşallah faydası olur 1kere aşılama oldum tutmadı şimdi ilaca yeni başladım siz herhangi beişey kullanıyormusunuz tedavi falan?
evet canım bekleyeyim boş yere kendimi üzmeyeyim :) teşekkür ederim bu arada :) inş. güzel bir haber veririm size bu ay.
evet mide bulantısı yapıyor 20günde 2kilo verdim ama şimdi iyiyim alıştım inşallah faydası olur 1kere aşılama oldum tutmadı şimdi ilaca yeni başladım siz herhangi beişey kullanıyormusunuz tedavi falan?
ben şu an birşey kullanmıyorum.ama eğer bu ay da hamile değilsem,yeni bir dr.a gidip, detaylı bilgi alacağım.yani artık çok fazla beklemek istemiyorum.yumurta takibi yaptırmakla başlayabilirim.bu arada aşılamanın tutması düşük bir ihtimal diye duymuştum ben hep.
bence doğru tedavidesin miğde bulantıları zamanla geçiyormuş...yumurtayı uyaran bi ilaç bu 3 aydan itibaren gerçek anlamda ilaç bünyeye etki edip düzene sokuyor bildiğim bunlar... sabırla devam et bence ilaca ve 3. aydan sonra da yumurta hücrenin kaçıncı gün geliştiğine ve yumurtladığına baktırmak için kontrollere gidebilirsin..
aşılamayla da kalan çok kişi var kısmet birazda herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeese nasip etsin aratmasın bu yolda çok zor....
inşallah faydasını görürüm bu ay ne zaman yumurtlama günüm anlayamadım ilaç kullanıyorum ya ne zaman adet olurum bilemiyorum 2ay kullanıp ondan sonra doktora gidicem siz herhangi bi tedavi görüyomusunuz?
öyle yaparım heraldecnm ama endokrin bölümünde bir sorun çıkmazsaa,çıksadaha kızımı yaşına kadar emzirmeyidüşünüyorumzaten,1,5 ayımız kaldı.inşallah cnmm.bence emzirme döneminiz bitene kadar aldığınız ilaçla 2 ay daha adet görmeye devam edin zaten ilk 12 ay emzirmek yeterliymiş... sonra da ilaç tedavisi ile hem kilo verirsiniz hem de adetleriniz düzene girer...
aşılamayla da kalan çok kişi var kısmet birazda herşeyin hayırlısı allah isteyen herkeese nasip etsin aratmasın bu yolda çok zor....
öyle yaparım heraldecnm ama endokrin bölümünde bir sorun çıkmazsaa,çıksadaha kızımı yaşına kadar emzirmeyidüşünüyorumzaten,1,5 ayımız kaldı.inşallah cnmm.
cnm evet bende ilk aşılama ile hamile kaldım,bende sorun yoktu ama eşimde vardı,şimdi bende pkolu oldum galiba
bu arada RABBİM isteyen herkese versin evlat,sizlerde en yakın sürede anne olun inşallah,umudunuzu yitirmeyin,herşeyzamanını bekliyor,zamanı gelince istemesenizde oluyor,KADAR de ne varsa yaşıyoruz,umuyorum hepimizin kaderi güzelyazılmıştır.
herkese iyigecelerr,bende bundan sonra burda takılmak isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?