Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

kızlar iyi geceler, ben felaket grip oldum ve yarın yola gidiyorum, nasıl koşturucam havaalanlarında bilemiyorum. burnumu çekmekten başım çatlıycak gibi....

bu saat oldu bavulumu zor hazırladım....

oradan da sizleri elimden geldiğince takip edicem.

bugün doktoruma progesteron sonucumu faksladım, sonra doktorum beni tel.den aradı.....
zaten adamın sesini duyunca böle bir pozitif oluyorum..hehehheheheheh...çok şeker yaaaa...
neyse....bak dedi, sonuç 8 gibi olsaydı tamam yumurtluyorsun demek dedi, 10 olsaydı çok iyi yumurtluyorsun dedi, ama senin 12 civarı çıkmış, süpperrrrr dedi.....ayh Allahım nasıl sevindirik oldum...
bence bundan sonra sende sorun yok ve ne zaman takip istersen o zaman yine gel dedi....ha baktın bir kaç ay yine olmadı, eşine baktırmayı ihmal etme dedi....böyle gel diye hiç baskı yapmadı, o da çok hoşuma gitti...

bir dahaki ay zaten çalışmaların iyice üstüne düşmeyi düşünüyorum kızlar....hadi bakalım, herkese iyi geceler ve şimdiden iyi pazarlar....
ben ilaç içip yatıyım , malum yarın sabah yol var......

ooo muhabbet almıs yurumus yanı hemde bensız( ıyıkı bı dısarı cıkmısım ayagımı suruyerek gıttım heralde:)) yenı gelen arkadaslar hosgeldınııız.. Allah hepımızı bu dertten kurtarsın(AMIIIN)
BICIM canım benım dr. Turkız ısparta esımın ve kız kardesının dogumunu bu dr. Yaptırmıs benıde dogurtcak nasıpse:)) neyse dogum dıyınce tuylerım dıken dıken oluyo sanırım hazır degılım ben daha adet olunca ondan sevınıyorum galıba:)

haydee grıpmı oldun dıkkat etsene guzelım kendıne yaa.neyse cok gecmıs olsun bebıse ıyı bak:)))

başağrım var dünden beri,ümitlenmiştim.. ama sivilcelerim çıkmaya başladı, gene yumurtam gidici heralde

ben 2 yıllık evlym cnm. 5 aydr korunmuyorduk ve gebelik öncesi testlerimi yaptrmaya gtmştm o zmn öğrendm pko olduğumu ama kan tahlilim yapılmadı. sadece folik asit verdi drum ve 1 yıl bekle olmassa tedavi ol dedi

ne kadar sürede hamile kalmıştınız herhangi ilaç kullanıdnız mı hamile kalmadan önce?
cnm benim eşimde sperm sayısında cidii derecede düşüklük vardı,evliliğimizin 4. yılında bebek isteme başlamıştık.olmayınca hemen bi doktora başvurduk,bende herhangi bir sorun çıkmadı eşimdede sayı sorunundan dolayı varikosel ameliyatı oldubirazcık işe yaradı ama beklemeyelim diye düşündük yani eşim beklemek istemedi,doktorumuz bekleyin kendiliğinden olur dedi ama biz beklemedik ve aşılama denedik,ilkdenemede tuttu allaha şükür.tam hatırlamıyorum çünkü çokda ciddiye almamıştım aşılamada tutma olasılığı düşük diye,göbekden iğne olmuştum ve en son çatlama iğnesi.şuan 11 aylık yaramamı yaramazz bi kızım var.

hoşbuldukkendimi tanıtiyim sizlere isterseniz,ist.da yaşıyorum 24 yaşındayım bir kzıım var şuan çalışmıyorum evde pineklemeklee meşgulüm,işte böyle..

canım Allah bağışlasın evladını
benimde eşim geçen hafta varikosel ameliyatı oldu
sizin ameliyattan sonraki en son değer ne kadardı hatırlıyormusun

olsun tatlım ya annelık kadar zor bı meslek varmı:))

canım Allah bağışlasın evladını
benimde eşim geçen hafta varikosel ameliyatı oldu
sizin ameliyattan sonraki en son değer ne kadardı hatırlıyormusun
cnm bizim değerlerimiz 20milyon olması gerekirken 5milyonlardaydı,ameliyattan 6 ay sonra 15milyon civarındaydı,yalnış hatırlamıyor ve bilmiyorsam,bizde varikosel ameliyatı işe yaramıştı,eşimde kilo sorunu old.için sanırım böyle bişey yaşadı,sigara alkol vs kullanmamasına rağmen sonuçlarımız kötüydü,sizde çok geçmiş olsun,inşallah eşinin değerleri yükselir,ALLAH aratmasın cnm.sizin değerler neydi peki?
olsun tatlım ya annelık kadar zor bı meslek varmı:))

aynennn.dışarda çalışmak çook daha kolaymışş buna inanın:)RABBİM sizlerede nasip etsindee yani olmayanlara,görün

canım sağolasın eşimde sorun sayıdan çok hareketsizlik
sayı 21 milyon ancak hareket %30 onlarda yavaş
umarım bizde güzel sonuçlar alırız
tabi bendeki mesele daha sinir bozucu pko lanet bişeymiş
aylardır yumurtlamıyom :44:

ben 2 yıllık evlym cnm. 5 aydr korunmuyorduk ve gebelik öncesi testlerimi yaptrmaya gtmştm o zmn öğrendm pko olduğumu ama kan tahlilim yapılmadı. sadece folik asit verdi drum ve 1 yıl bekle olmassa tedavi ol dedi

ben de 2,5 yıllık evliyim.evlenmeden önce ve evlendikten sonra o kadar çok dr.a gitmeme rağmen (kontrol amaçlı) hiçbiri bana pkodan bahsetmemişti.ben de bu yüzden 1,5 yıl d. kontrol hapı içtim boş yere.bence fazla zaman kaybetmeden ama akılcı yöntemlerle,yani en kolay yöntemlerden başlayarak denemek lazım.hepimize kolay gelsin :)

kızlar beklenen adet tarihim dün olduğu halde ovulasyonda gelen akıntı dün de geldi bu nasıl iştir anlamadım ben

kızlar beklenen adet tarihim dün olduğu halde ovulasyonda gelen akıntı dün de geldi bu nasıl iştir anlamadım ben

yaaa aslında seni ümitlendirmek istemiyom ama bazen gebelik olduğundada gelirmiş o akıntıdan
pekala test yaptınmı inşallah hamilesindir

anladım cnm,sayı problemi olmaması daha iyi,sende umarım en yakın sürede kurtulursun bundan,dua edicem tatlım senin için.

yaaa aslında seni ümitlendirmek istemiyom ama bazen gebelik olduğundada gelirmiş o akıntıdan
pekala test yaptınmı inşallah hamilesindir

inşallah ronyacım...ben de çok ümitlenmek istemiyorum..daha test yapmadım..birkaç gün daha sabretmeye çalışacağım.çünkü bugün biraz sancım var belki gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…