Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

inşallah ronyacım...ben de çok ümitlenmek istemiyorum..daha test yapmadım..birkaç gün daha sabretmeye çalışacağım.çünkü bugün biraz sancım var belki gelir...

canım bir kaç gün daha sabret dün gece yazıştık yattım
ya hamile gördüm seni rüyamda..
hayır olsun :)
umarım haberci rüyalardandır..

Son düzenleme:
biricik inşallah o ağır griplerden değildir canım
benimki 1.5 ay sürdü de...
bir an önce iyileş...
doktorunun dedikleri de çok sevindiricii
darısı hepimizin başına
ben yeni bir doktor buldum perşembe günü gideceğim...
belki metformini verir bana yumurtlayamıyorum ya hiç
dondurduğum yara da iyileşti sanki akıntılarım kesildi doktor da bi bakar umarım tekrarlamaz çünkü ben de bu yıl içinde hamile kalmayı istiyorum bakalım kısmet Allah bilir tabi :)

Son düzenleme:
ayy canım ya :)) umarım öyledir..nasılsın?

iyiyim pazara falan gittim ev işleri derken bu gün zaman nasıl geçti anlamadım... yarın da eşimin doğum günü yarın da koşturmaca günler çabucak geçiyor...
sen nasılsın kasık ağrın da var galiba...

Son düzenleme:

canım inşallah memnun kalırsın
benimde doktorum metformin vermedi
yakın zamanda bende doktorumdan randevu alıp gidicem
banada versin metformin diye konuşcam

konuş valla zaten o ilaçla yumurtlayan çok
doktor vermese bile ben denemeyi düşünüyorum... belki de verir belli olmaz...

iyiyim ben de..pazar günü her zamanki hızıyla geçti karın ağrım oluyor ara ara..şimdi biraz şişkinlik başladı..gelecek kırmızılar herhalde.yarın doğum günü için bir sürpriz düşünüyor musun?

konuş valla zaten o ilaçla yumurtlayan çok
doktor vermese bile ben denemeyi düşünüyorum... belki de verir belli olmaz...

canım şuan içmesine içerim ama hamile kalıncada bir süre doktor gözetiminde içilmesi gerekiyormuş
şimdi böyle bir durum olunca doktora ben kafama göre içtim demek istemiyom
birde ne kadar doz içiilmesi gerekiyor onu biz ayarlayamayız

konuş bence de.bana da vermemişti doktor hatta hiç bahsetmememişti bile ama ben söyledim ve yazdı reçeteye..

kızlar bende aranıza bir pkolu olarak katılıyorum rabbim herkesin şifasını versin ben 9 yıllık evliyim ilk çocugum evlendikten 2 ay sonra kaldım şuan uğraşıyorum klomen çatlama iğnesi oldum bay iğnenin üzerinden 14 gün geçti tahlil yapmaya korkuyorum biraz sancılarım var ümütlenmek istemiyorum..

hoşgeldin hülya,geçmiş olsun..fazla ümitlenmemek ama ümidi de kesmemek lazım.çatlatma iğnesi hakkında benim pek bilgim yok..ama regl günün geçmiş oluyorsa kan testi yaptırabilirsin.

doğru haklısın o zaman söyleyeceğiz yazacak doktor artık...

iğneden sonra hemen çatlıyorsa yumurta bence de kan testini yarın ya da salı günü yaptırabilirsin umarım oluşmuştur gebelik...

hoşgeldin hülya,geçmiş olsun..fazla ümitlenmemek ama ümidi de kesmemek lazım.çatlatma iğnesi hakkında benim pek bilgim yok..ama regl günün geçmiş oluyorsa kan testi yaptırabilirsin.

canım iğneden sonra 12. günü kanda belli oluyor ama korkuyorm.

iğneden sonra hemen çatlıyorsa yumurta bence de kan testini yarın ya da salı günü yaptırabilirsin umarım oluşmuştur gebelik...

canım iğneden bir hafta sonra kontrole gittim dr yumurtan çatlamış dedi ben daha öncede çatlama iğnesi yaptırdım ondada çatlamıştı fakat gebelik oluşmadı ama onda 10. günü olmuştum adetimi şimdi bugün 14. gün ama ümütlenmek istemiyorum.......

canım iğneden sonra 12. günü kanda belli oluyor ama korkuyorm.

seni anlayabiliyorum.insan hem meraktan çatlıyor,hem ümitleniyor,hem hayal kırıklığına uğramak istemiyor..bu karmaşayı çok iyi biliyorum.hatta şu an içindeyim bu karmaşanın..sabredebiliyorsan biraz daha bekle.umarım hamilesindir.

sardunya hülyab27 nin dediğine göre şu durum da o da sen de hamile olma ihtimaliniz yüksek oluyor hadi inşallah ya hayırlısı her şeyin...

inşallah canım herkesin istegi hayırlısıyla hamile kalmak ben çarşambaya kadar beklemeyi düşünüyorum inşallah hamileyimdir sizlere buradan yazarım inşallah güzel haber olursa..

kızlar gözlerim kapanıyor iyi geceler..bicim, eşine seninle ve çocuklarınızla birlikte nice mutlu yıllar dilerim :)

kızlar bir de benim aklıma takılan bişey var bazı pkolular düzenli adet görüyorlar ya yumurtlamadan adet görme nasıl oluyor mantığım almıyor ben hiç düzenli adet göremediğimden bunu hep merak etmiştim... siz biliyor musunuz nasıl olabildiğini benim bir yakınım yumurtlayamıyordu ama adet görüyordu... normalde yumurtayı atmak için adet görülür yumurtlama olmadan gelen kanama bana hep ilginç gelmiştir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…