Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

yumurtlamasan da adet olunuyormuş evet ben de duydum..ama nasıl olduğunu açıkçası ben de çok bilmiyorum.araştıralım bakalım..

yelloww nasılsın iyisindir umarım annenlere gitmiştin de mi?
dikkat et kendine umarım her şey yolunda gidiyordur canım....

yelloww nasılsın iyisindir umarım annenlere gitmiştin de mi?
dikkat et kendine umarım her şey yolunda gidiyordur canım....

iyiyim canımda bugünde inanılmaz yorgunum heryerim ağrıyor
cumartesi annemdeydim gece geç döndük bugünde amcamlar geldi misafirliğe sabahtan beri hazırlık yap temizlik yap çok yorgunum
kızlar bu aydan beklentim azaldı valla günlerimi değerlendiremiyorum dinlenemiyorum sanırım bu ay bende boşum ok umutluydum ama sanırım hevesim kursağımda kalıcak

sen nasılsın canım ne var ne yok?

kızlar saat 11.30 civarı çatlatma iğnemi vuruldum bakalım bu ay nasıl olucak

inşallah hamıle kalırsın canım ben iğneden 27 saat sonra deneme olmustu ondan 1 gun sonra birde

ayy kızlar bı doktor sıtesınde ne okudum bılıomusunuz pcolu bayanlar gec menepoza gırıp gec yaslanıyolarmıs ne sevındım varya bende ondan yasımı gostermıyorum herhal:))))
ay hadı bakalım ıns doğumdan sonra kıloları kolay verırımde daha iyi görünürüm
bazı dr 36 saat sonra dıyorlar ama saçmaaa yaa moon senın yumoş kaç cm di iğne oldugunda
kızlar reglime 1 hafta kala kan tahlili yaptrsam çıkar mı acaba
son on gun..
çıkmaz canımm reglıne 3 gun kala cıkanılır ben adetımı 1 gun kala yaptırmıstım
hoşgeldın canımm bendede pko teshısı kondugunda önce öle gelıordu sonra kanama başlıyordu
canım ıns hamılesındırde gerek kalmaz takıpe ama değilsen kesınlıkle gıt bence
gecmıs olsun şeker bol bol c vıtamıonı al meyve ye
canım hayırlısıyla zamanın gelıcek ıns kısa sürer zamanınn

ne kötü kendimi çok verimsiz hissediyorum
hay allam yaaa ne demek öle o ronyaa sadece bırazdaha gec hamıle kalıyormusuz verımsız değiliz hıcbırımız
canım benım dr da vermemıstı muayeneden cıkınca glıfor kullanıyorum devam edım mı dıye sordum o da et dedı bence sen de böle başlasaydın keske hamıle kalınca bırakıyorsunn kendılğinden
inş güzel haberlerle gelırsınn
inşallah hamılesındır sende hoşgeldın bu arada

cnm şöyle söyleyeyim benim adetim düzensiz değildi hiç öle yumrta takibi yaptırmadım ilk gittim rahim ağzı yaram vardı onu bekledim 1 ay sonra ki gittiğimde doktor direk klomen verdi belkide yumurtluyodum ama kısmet ilaç vesile oldu banada hamile kalmamda benim bildiğim rahim zorluyomuş kendini ordaki kılcal damatrlar çatlıyormuş arkadaşım söylemişti nekadar doğru bilmiyorum

kızlar ilk öğrendiğinizde eşinize pkodan bahsettinizmi? ben henüz bişey anlatmadım morali bozulmasın diye. ama anlatsammı bilmiorum

minietek 2 yumurtam vardı ikiside 23 mm di hamilelik içiin gittiğimde test sonucumu almadan 5 dk önce muane etti 1 tanesi çatlamış gösterdi bak diğeri duruyor dedi hatta çatlayanda tam ortadan çatlamış çok güzel diye söylemişti 5 dk sonra hamile olduğumu öğrendimburada sen doktora gitçektin ne oldu ense kalınlığı diyodun

eşimle 6 yıl çıktıktan sonra evlendik evlenmeden önce sürekli doğum kontrol hapı kullandım 4 yıl boyunca 6 ayda birde devamlı kan testi hatta eşimle birlikte gidiyoduk doktora zor olabilir çocuğumuzda olmayabilir diye izah ettim ben hep tedavi gerektirir dedim saklamadım yani
kızlar ilk öğrendiğinizde eşinize pkodan bahsettinizmi? ben henüz bişey anlatmadım morali bozulmasın diye. ama anlatsammı bilmiorum

ben öyleyim işte. düzenli adet görüorum ama yumurtlamam gerçekleşseydihamile kalırdım die düşünüorum demekki olmayabilio

bende anlatmalıyım artık sanırım. dha yeni öğrendm bende aslında ama onu üzmemek için bahsetmemiştim. bu ara sürekli gidebileceğim yeni bi dr arıorum o da merak edior nie durup dururken böyle telaşlandıımı

anladım cnm söyle yani ben lise sondayken çene altımdaki hafiif tüylenme vardı yengem hamileydi onun doktoruna sordum tahlil usg görüntüsü böylelikle öğrendim

anladım cnm söyle yani ben lise sondayken çene altımdaki hafiif tüylenme vardı yengem hamileydi onun doktoruna sordum tahlil usg görüntüsü böylelikle öğrendim

ben daha yeni öğrendim ve ne yapacağımı bilmez bi haldeyim. dr bekleyelim dedi bende jendime yeni bi dr arayışına başladım. düzenli adet gördüğüm ve hiç bir belirtim olmadığı için daha önce anlaşılmamıştı. 2 yıl korunma amaçlı dk hapı kullandım. bıraktıktan sonra 5 aydr bebişim olmayınca dra gittim ve ultrasonda gördü. tedaviye ilk neyle başlanıyor?

ben öğrendıgım zaman bahsettım o da üzüldü ama napalım öğrensın kı bırlıkte çabalayalım onun böle bır sorunu olsa ben de öğrenmek ısterdım hatta belkı hıc cocugumuz olmucak falanda dedım her akşam bu konuyu açıp konustum onu da konusturdum fıkırlerını aldım yoksa benımkı bıraz odun hıc ölee telkın etme falan anlamaz

canım çok güzel maşallah yaa bazı arkadaşlara neden se17-18 de falan yapıyorlar bu sans zaten düşük gelıyor bana neden 2 gun bekleyıp ıgneyı öle vurmuyorlar benımkıde 21,9
22 ydı yanıı

allah ım herkese tattırsın ınsallah canım çapa da yaptırıcam çarşamba gunu saat 1 d eüsretsız yapıyorlar 150 tl dedı madıcal park ve çapa bu konulşarda çok ıyı bence

yuh yani ben bursadayım cnm arkadaşımda medical bursaya gidiyor 70 tl istanbul baya pahalıymış yani ben işten izin almak istemiyorum cnm ssk çok sıra sonuçlar 1 ayı buluyo neyse benimde gittiğim hastane de 60 tl gittiğim gibi herşeyi yaptırım çıkıyorum koştumuyorum yani bursanın en iyi kadın doğum hastanesi bence özel olarak..

bebek istediğinizde drunuz tedaviye ilk neyle başladı?

evet cnm ıst hersey daha pahalı bakalım çapa 1 hafta falan bekletırse bende özele gıdıcem herhalde
bebek istediğinizde drunuz tedaviye ilk neyle başladı?
ben ilk gıttıgımde zaten glıfor kullanıyordum dıger dr um vermıstı bana ılk kılo ver gel dedı bakalım dedı
ben bır ay sonra yumurta takıbı ıstıyorum dıyerek gıttım ve yumurtanın oldugunu gördük kı hıc ihtimal vermıyordum yumurta olacağına yumurta takıbı derken 21,9 a ulasınca çatlatma iğnesı iğneden 27 saat sonra çalışma oldu ondan 1 gun sonrada oldu ve 23 subatta adete bır gun kala 2, ı sılım cızgıyı gördum aynı gun kan testı yaptırdım ve sonucum düşükte olsa gebeydım sonra sonucları sıksık yaptırmaya başlaım değer artıcakmı dıye ve gördukkı arttı değer hamıleydım kesınlıkle ınsallah sağlıkla bebeğimi kucağıma alırım inşallah sağlıklı hayırlı bebeğimiz olur hepimizin ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…