- 5 Kasım 2010
- 516
- 134
- 323
kızlar bir de benim aklıma takılan bişey var bazı pkolular düzenli adet görüyorlar ya yumurtlamadan adet görme nasıl oluyor mantığım almıyor ben hiç düzenli adet göremediğimden bunu hep merak etmiştim... siz biliyor musunuz nasıl olabildiğini benim bir yakınım yumurtlayamıyordu ama adet görüyordu... normalde yumurtayı atmak için adet görülür yumurtlama olmadan gelen kanama bana hep ilginç gelmiştir...
kızlar gözlerim kapanıyor iyi geceler..bicim, eşine seninle ve çocuklarınızla birlikte nice mutlu yıllar dilerim :)
yumurtlamasan da adet olunuyormuş evet ben de duydum..ama nasıl olduğunu açıkçası ben de çok bilmiyorum.araştıralım bakalım..
yelloww nasılsın iyisindir umarım annenlere gitmiştin de mi?
dikkat et kendine umarım her şey yolunda gidiyordur canım....
kızlar saat 11.30 civarı çatlatma iğnemi vuruldum bakalım bu ay nasıl olucak
ay hadı bakalım ıns doğumdan sonra kıloları kolay verırımde daha iyi görünürümayy kızlar bı doktor sıtesınde ne okudum bılıomusunuz pcolu bayanlar gec menepoza gırıp gec yaslanıyolarmıs ne sevındım varya bende ondan yasımı gostermıyorum herhal:))))
bazı dr 36 saat sonra dıyorlar ama saçmaaa yaa moon senın yumoş kaç cm di iğne oldugundayellow ben 12 şubatta çatlatma iğnesini olmuştum doktor 12 saatte bir ilişki dedi saat 5 tee vuruldum gece 12 diğer gün öğlen 12 de ilişki oldu başka da olmadı zaten hamile kalmışım 12 şubatta vurulduğumda aynı bel kasık ağrım çok olmuştu doktorda çatlamak üzere garantiye almak için iğne verdi hatta ilişki bile ağrılı oldu benim
çıkmaz canımm reglıne 3 gun kala cıkanılır ben adetımı 1 gun kala yaptırmıstımkızlar reglime 1 hafta kala kan tahlili yaptrsam çıkar mı acaba
son on gun..
hoşgeldın canımm bendede pko teshısı kondugunda önce öle gelıordu sonra kanama başlıyordukızlarrr selamm
ben uzun süredir cezalıydım yeni bitti cezam
arkadaşlar benim bugün sat göre 22.günüm ve malesef kahverengi lekelenme gibi kanamam gelmeye başladı bu ne şimdi anlamadım nefret ettim ben bu pko den
2 aydır yumurtlamıyomm yakında doktora gidicem
sizlerdede oluyormu lekelenme :97:
canım ıns hamılesındırde gerek kalmaz takıpe ama değilsen kesınlıkle gıt benceben şu an birşey kullanmıyorum.ama eğer bu ay da hamile değilsem,yeni bir dr.a gidip, detaylı bilgi alacağım.yani artık çok fazla beklemek istemiyorum.yumurta takibi yaptırmakla başlayabilirim.bu arada aşılamanın tutması düşük bir ihtimal diye duymuştum ben hep.
gecmıs olsun şeker bol bol c vıtamıonı al meyve yekızlar iyi geceler, ben felaket grip oldum ve yarın yola gidiyorum, nasıl koşturucam havaalanlarında bilemiyorum. burnumu çekmekten başım çatlıycak gibi....
bu saat oldu bavulumu zor hazırladım....
oradan da sizleri elimden geldiğince takip edicem.
bugün doktoruma progesteron sonucumu faksladım, sonra doktorum beni tel.den aradı.....
zaten adamın sesini duyunca böle bir pozitif oluyorum..hehehheheheheh...çok şeker yaaaa...
neyse....bak dedi, sonuç 8 gibi olsaydı tamam yumurtluyorsun demek dedi, 10 olsaydı çok iyi yumurtluyorsun dedi, ama senin 12 civarı çıkmış, süpperrrrr dedi.....ayh Allahım nasıl sevindirik oldum...
bence bundan sonra sende sorun yok ve ne zaman takip istersen o zaman yine gel dedi....ha baktın bir kaç ay yine olmadı, eşine baktırmayı ihmal etme dedi....böyle gel diye hiç baskı yapmadı, o da çok hoşuma gitti...
bir dahaki ay zaten çalışmaların iyice üstüne düşmeyi düşünüyorum kızlar....hadi bakalım, herkese iyi geceler ve şimdiden iyi pazarlar....
ben ilaç içip yatıyım , malum yarın sabah yol var......
canım hayırlısıyla zamanın gelıcek ıns kısa sürer zamanınncanım sağolasın eşimde sorun sayıdan çok hareketsizlik
sayı 21 milyon ancak hareket %30 onlarda yavaş
umarım bizde güzel sonuçlar alırız
tabi bendeki mesele daha sinir bozucu pko lanet bişeymiş
aylardır yumurtlamıyom :44:
hay allam yaaa ne demek öle o ronyaa sadece bırazdaha gec hamıle kalıyormusuz verımsız değiliz hıcbırımızne kötü kendimi çok verimsiz hissediyorum
canım benım dr da vermemıstı muayeneden cıkınca glıfor kullanıyorum devam edım mı dıye sordum o da et dedı bence sen de böle başlasaydın keske hamıle kalınca bırakıyorsunn kendılğindencanım şuan içmesine içerim ama hamile kalıncada bir süre doktor gözetiminde içilmesi gerekiyormuş
şimdi böyle bir durum olunca doktora ben kafama göre içtim demek istemiyom
birde ne kadar doz içiilmesi gerekiyor onu biz ayarlayamayız
inş güzel haberlerle gelırsınnkızlar bende aranıza bir pkolu olarak katılıyorum rabbim herkesin şifasını versin ben 9 yıllık evliyim ilk çocugum evlendikten 2 ay sonra kaldım şuan uğraşıyorum klomen çatlama iğnesi oldum bay iğnenin üzerinden 14 gün geçti tahlil yapmaya korkuyorum biraz sancılarım var ümütlenmek istemiyorum..
inşallah hamılesındır sende hoşgeldın bu aradacanım iğneden bir hafta sonra kontrole gittim dr yumurtan çatlamış dedi ben daha öncede çatlama iğnesi yaptırdım ondada çatlamıştı fakat gebelik oluşmadı ama onda 10. günü olmuştum adetimi şimdi bugün 14. gün ama ümütlenmek istemiyorum.......
kızlar bir de benim aklıma takılan bişey var bazı pkolular düzenli adet görüyorlar ya yumurtlamadan adet görme nasıl oluyor mantığım almıyor ben hiç düzenli adet göremediğimden bunu hep merak etmiştim... siz biliyor musunuz nasıl olabildiğini benim bir yakınım yumurtlayamıyordu ama adet görüyordu... normalde yumurtayı atmak için adet görülür yumurtlama olmadan gelen kanama bana hep ilginç gelmiştir...
kızlar ilk öğrendiğinizde eşinize pkodan bahsettinizmi? ben henüz bişey anlatmadım morali bozulmasın diye. ama anlatsammı bilmiorum
eşimle 6 yıl çıktıktan sonra evlendik evlenmeden önce sürekli doğum kontrol hapı kullandım 4 yıl boyunca 6 ayda birde devamlı kan testi hatta eşimle birlikte gidiyoduk doktora zor olabilir çocuğumuzda olmayabilir diye izah ettim ben hep tedavi gerektirir dedim saklamadım yani
bende anlatmalıyım artık sanırım. dha yeni öğrendm bende aslında ama onu üzmemek için bahsetmemiştim. bu ara sürekli gidebileceğim yeni bi dr arıorum o da merak edior nie durup dururken böyle telaşlandıımı
anladım cnm söyle yani ben lise sondayken çene altımdaki hafiif tüylenme vardı yengem hamileydi onun doktoruna sordum tahlil usg görüntüsü böylelikle öğrendim
ben öğrendıgım zaman bahsettım o da üzüldü ama napalım öğrensın kı bırlıkte çabalayalım onun böle bır sorunu olsa ben de öğrenmek ısterdım hatta belkı hıc cocugumuz olmucak falanda dedım her akşam bu konuyu açıp konustum onu da konusturdum fıkırlerını aldım yoksa benımkı bıraz odun hıc ölee telkın etme falan anlamazkızlar ilk öğrendiğinizde eşinize pkodan bahsettinizmi? ben henüz bişey anlatmadım morali bozulmasın diye. ama anlatsammı bilmiorum
minietek 2 yumurtam vardı ikiside 23 mm di hamilelik içiin gittiğimde test sonucumu almadan 5 dk önce muane etti 1 tanesi çatlamış gösterdi bak diğeri duruyor dedi hatta çatlayanda tam ortadan çatlamış çok güzel diye söylemişti 5 dk sonra hamile olduğumu öğrendimburada sen doktora gitçektin ne oldu ense kalınlığı diyodun
ben öğrendıgım zaman bahsettım o da üzüldü ama napalım öğrensın kı bırlıkte çabalayalım onun böle bır sorunu olsa ben de öğrenmek ısterdım hatta belkı hıc cocugumuz olmucak falanda dedım her akşam bu konuyu açıp konustum onu da konusturdum fıkırlerını aldım yoksa benımkı bıraz odun hıc ölee telkın etme falan anlamaz
canım çok güzel maşallah yaa bazı arkadaşlara neden se17-18 de falan yapıyorlar bu sans zaten düşük gelıyor bana neden 2 gun bekleyıp ıgneyı öle vurmuyorlar benımkıde 21,9
22 ydı yanıı
allah ım herkese tattırsın ınsallah canım çapa da yaptırıcam çarşamba gunu saat 1 d eüsretsız yapıyorlar 150 tl dedı madıcal park ve çapa bu konulşarda çok ıyı bence
yuh yani ben bursadayım cnm arkadaşımda medical bursaya gidiyor 70 tl istanbul baya pahalıymış yani ben işten izin almak istemiyorum cnm ssk çok sıra sonuçlar 1 ayı buluyo neyse benimde gittiğim hastane de 60 tl gittiğim gibi herşeyi yaptırım çıkıyorum koştumuyorum yani bursanın en iyi kadın doğum hastanesi bence özel olarak..
evet cnm ıst hersey daha pahalı bakalım çapa 1 hafta falan bekletırse bende özele gıdıcem herhaldeyuh yani ben bursadayım cnm arkadaşımda medical bursaya gidiyor 70 tl istanbul baya pahalıymış yani ben işten izin almak istemiyorum cnm ssk çok sıra sonuçlar 1 ayı buluyo neyse benimde gittiğim hastane de 60 tl gittiğim gibi herşeyi yaptırım çıkıyorum koştumuyorum yani bursanın en iyi kadın doğum hastanesi bence özel olarak..
ben ilk gıttıgımde zaten glıfor kullanıyordum dıger dr um vermıstı bana ılk kılo ver gel dedı bakalım dedıbebek istediğinizde drunuz tedaviye ilk neyle başladı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?