banada ultrasnda doktor pko dedı ://
sana da kan tahlili vs yapmadımı? peki ilaç verdimi yoksa benm gibi 1 sene bekle snra gel mi dedi
kan idrar aldı.. ultrasonda baktı.. adet sokturcu verdi adetinin 2 veya 3 gün gel hormn testi yapalım dedi. daha adet sokturcuyu kullanıorm mayısın 10 u gibi gidicem tekrar hormn testine..
ay nasıl bekliyorsun:81: zaten bi çocuğun var maşallah ne güzel.niye bu kadar korkuyosun ki.
benim adetime daha bir hafta var.tahlil yaptırma şansım olsa bir dakka durmam.
bu merak bana geceleri uyku uyutmuyor.. ömrümden ömür gitti.
düzenli adet gören kmse var mı??????
ben düzenli adet görüyorum aslında ama bende de pko çıktı 2 tür tedavi şekli varmış doğum kontrl hapı yada yumurtlamayı sağlayıcı haplar ben yakında evlenicem hangi tedavi şekli bana uyarki yani hemen çocuk istemiyoduk normalde ama bakıyorum ki bu hastalıkta zaten geç hamile kalınabiliyo d.kontrl hapı kullanarak daha çok mu geciktirmiş oluruz hamileliği ki off kafam çok karştı vallaa yaa
ben düzenli adet görüyorum aslında ama bende de pko çıktı 2 tür tedavi şekli varmış doğum kontrl hapı yada yumurtlamayı sağlayıcı haplar ben yakında evlenicem hangi tedavi şekli bana uyarki yani hemen çocuk istemiyoduk normalde ama bakıyorum ki bu hastalıkta zaten geç hamile kalınabiliyo d.kontrl hapı kullanarak daha çok mu geciktirmiş oluruz hamileliği ki off kafam çok karştı vallaa yaa
amaan fazla duygusallaşmayalımBi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
kızlar yaa bilmiyorum işe yarar mı ama bi arkadaşımda da pko vardı. soğan kürü yapmıştı ve yok etmişti. yemeklik soğanı kaynayan suya atıp 5 dakika daha kaynatıyosun. 15 gün boyunca sabah akşam 1 su bardağı içiyosun. 15 gün sonunda 1 hafta ara veriyosun. böyle yapmıştı
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..
kızlarr okudum ağladım sizde okuyunn inşallah hepimizin gurur duyacağı evlatları olurr
gunaydın kızlar dun teyzemın esını kaybettık okuyorum ama yorum yazmak ıcımden gelmıyodu.3 gunluk dunya hıııc bu hastalıgı kafaya takıp omrumuzun en guzel yıllarını karamsarlıkla gecırmeyelım ınanın bana beterın beterı oyle cokkı..nefes alıp verdıgımıze elımızın kolumuzun saglam olmasına her sabah gozumuzu acabıldıgımıze sevınelım gerısı gercekten bos..
arkadaşlar ben dayanamayıp bügün idrar testi yaptım ama 2. çizgi yarım gibi bulanık çıktı 2 saat sonra o bulanıklık kaybolmuştu yani test pırıl pırıldı sizce ne yapmalıyım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?