- 23 Nisan 2011
- 2.702
- 661
- 363
testlerin üzerinde yazar, 5 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye. 2 saat sonraki sonucun bi anı yok.
2. cizgi silik cıktıgına gore buyuk ihtimalle hamilesinama kesin sonuc için kan tahlili yaptır hemen
gunaydın kızlar dun teyzemın esını kaybettık okuyorum ama yorum yazmak ıcımden gelmıyodu.3 gunluk dunya hıııc bu hastalıgı kafaya takıp omrumuzun en guzel yıllarını karamsarlıkla gecırmeyelım ınanın bana beterın beterı oyle cokkı..nefes alıp verdıgımıze elımızın kolumuzun saglam olmasına her sabah gozumuzu acabıldıgımıze sevınelım gerısı gercekten bos..
selam kızanlar ne kadar çoğalmış tpik sevinsemmi üzülsemmi yok ya çoğalmasın bu hastalık kimsede çıkmasın.hatta hepicimizz toplu gebeler bölümüne transfer oluruz inşallahhhhh.
bu aralar aklıma çok fazla bebeik gelmiyor evimle uğraşıyorum daha bi senelik evliyim ama perdelerimi değiştirdim dvar kağıtları dekorasyon vs vs oyy karar anları çok zor yatak odamı hala karar veremedim şöyle çok mutiş bi renk öneren varmı????
testlerin üzerinde yazar, 5 dk dan sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye. 2 saat sonraki sonucun bi anlamı yok.
2. cizgi silik cıktıgına gore buyuk ihtimalle hamilesinama kesin sonuc için kan tahlili yaptır hemen
darısı başımıza...
ben yatak odasında mürdüm rengini çok beğeniyorum benim yatak odam büyük olsaydı kesin o rengi yapardım ama küçük olduğu için karanlık durmasın diye açık bir renk yaptırdık
ben yatakodamı beyaz-dore desenli duvar kağıdıyla kaplamayı düşünüorum önümüzdeki ay. gerçekten çok şık duruo doreselam kızanlar ne kadar çoğalmış tpik sevinsemmi üzülsemmi yok ya çoğalmasın bu hastalık kimsede çıkmasın.hatta hepicimizz toplu gebeler bölümüne transfer oluruz inşallahhhhh.
bu aralar aklıma çok fazla bebeik gelmiyor evimle uğraşıyorum daha bi senelik evliyim ama perdelerimi değiştirdim dvar kağıtları dekorasyon vs vs oyy karar anları çok zor yatak odamı hala karar veremedim şöyle çok mutiş bi renk öneren varmı????
canım benim inşallah ama valla ben sevinemedim diye bilirim çünkü pko var ondan olabilir nebiliym adet belirtisi var inşallah hamileyimdir ama sonuçtan bi anlam çıkaramadım valla ben çatlama iğnesi yaptırdım aradan 12. gün geçince belli oluyordu ama ben yaptırmaktan korkuyorum şuan üzerinden tam 16 gün geçti yaptıramıyorum.:44:
ya yapmayın kızlar... ben her yerde herkese açık açık tedavi olduğumu söyledim. kayınpedermin bile duyması için uğraştım. bu yüzdende kimseden imalı bişey duymadım. asıl söylemediğimde imalı söz duyucaktım ve sinirlerim daha da bozulucaktı. ben açık açık söyleme taraftarıyım.
merhabalar
bence 16 gün geçtiyse bir test yaptır derim ben çünkü çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunması gerekirbence bekleme yaptır test
valla ben de herkese söylerim ne utanırım ne de çekinirim nasıl ki grip oluyorsun boğazın ağrıyor ya da başın bu da öyle bişey bence düzelmeyecek bişey değil ki :) tedavilerle düzeliyor işte...
çok şükür....
kızlar ben vajinal ultrasona grdkten snra başlayan bi kasık ağrım var bu normalmi sizce? sızı şeklinde bi ağrı, o gün başladı ve 15 gündür devam edio
o kadar uzun kasık ağrısı bu sebepten olmaz
iltihap var falan dedi mi doktor?
iltihaptan olabilir başka nedenleri de olabilir
valla canım çevrendekiler anlayışsız cahil bire bin katan insanlarsa söyleyemezsin şahsen ben söyleyemiyorum çünkü her ay sinirlerimi bozan birşey diyorlar bunu duysalar 7 cihan duyar artık hergün benim için çekilmez
allah rahmet eylesin canım üzme kendini ölümlü dünya bugün varız yakın yokuz allah sabır versin ailesine
iltihap varmış evet ama daha önce hiç bu şekilde ağrım fln olmamıştı, çok garip bi his hapşururken bile kasıklarım patlamak üzere gibi gelio
ve bicimcim san a çoçuk doğurmadığın için bizden değilsin dedilerse bunu duysalar kim bilir neler diyecekler ve burası yaşanmaz bir hal alır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?