Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

iltihabı geçirmek için ilaç verdiyse düzenli kullan ve geçmezse bunun üstüne düş kronikleşebiliyor bende 10 ay sürmüştü...

bna krem ve içinden 2 tane ovül çıkan bi ilaç verdi 1 hft kullan dedi. kontrole fln çağırmadı zaten bana pko tanısı koyan dr bu

aynen bende bunu demek ıstıyorum canım ya pcoymus falan bunlar gercekten fasa fıso yanı anı yasayın bosverın gerısını bılmedıgımız gormedıgımız okadar cok hastalık varkı ben sahsen halıme gercekten sukredıyorum.

merhabalar
bence 16 gün geçtiyse bir test yaptır derim ben çünkü çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunması gerekirbence bekleme yaptır test

canım pko var ya ben odan olabilir diyorum bundan öncekinde iğneden 10 gün sonra adet olmuştum şimdi 16 gün geçti ama adet agrım oldugu için çok ümitlenmek istemiyorum bide şimdi kan testinde yaptırsam eşim ümitlenir.

ve bicimcim san a çoçuk doğurmadığın için bizden değilsin dedilerse bunu duysalar kim bilir neler diyecekler ve burası yaşanmaz bir hal alır

banada eltim sürekli daha anne olmadığın için anlayamazsın deyip duruo. onun bebeğini kucağıma aldığımda bile sanki tutmayı bilmiomuşum gibi davranıo çok içerliorum bu davranışına, gerçekten çok zoruma gidio benmde, anlayablyrm seni

bna krem ve içinden 2 tane ovül çıkan bi ilaç verdi 1 hft kullan dedi. kontrole fln çağırmadı zaten bana pko tanısı koyan dr bu

kontrole çağırmazlar ama sen adetinden sonra git adetten sonra ve ilaçlardan sonra kontrol gerekli..iltihap için diyorum tabi bi de rahim ağzına da baktır mutlaka.. bazı iltihaplar rahimağzı yarasından kaynaklanabiliyor tedbir olsun diye yani...

yok artık daha neler çoküzüldüm bak şimdi böyle laf edilir mi? aman bu insanlara bişey anlatmaya da değmez demek ki....

anlamayacakalarını bildiğim için söylenmez kendi 6 çoçuk yapmış her yerde bununla övünür birde benim durumumu bilse artık neler olur sen düşün gerçi şu sıralar canıma tak etti heran söyleyebilirm artık ne olursa olsun diye çünkü gerçekten bazı olaylar oldu bezdim yani ve ben bu şekilde stressiz nasıl çoçuğum olur onuda bilemiyorum çok doldum

aman ne biçim insanlar bunlar ya ay diken diken oluyorum sen de bi daha tutma onun çocuğunu bence... bana aynı şeyi yapsalar nasılsın iyimisin akrabalık ilişkisi için resmi bikaç kelime konuşur geçerim valla... dert etme...

her ane olan anelikten anlasa zaten canım üzülme boşbogaz insanlardan çok nevar ki ;?

bnm rahim ağzım smr alırken kanamıştı birazcık ama dr hiç bişey demedi yani önemli bişeymidir bilmiorum.

kızlar bende pkoluyum ve dün hamile oldugumu ögrendim darısı sizlere inşallah isteyen herkeze

kan testi yaptırmalısın nasıl durabiliyorsun ben sabredemezdim :)
kandaki sonuç hatalı olmaz Allah korusun dış gebelik yoksa normal hamilelik olarak düşüneceksin...
valla ben bekleyemez ultrason kontrolüne bile giderdim zaten gerekli zaman geçmiş... yarın git bence artık...
bizleri de sevindir güzel haberlerini alalım inşallah...

Son düzenleme:
tebrik ederim:) tedaviylemi hamile kaldın kendiliğindenmi?

teşekkür ederim ben iki senedir ugraşıyordum en son ekimde aşılama yaptırdım olmadı ara vermiştim ve kendiliğinden oldu dün tekrar tedaviye başlıyacaktım doktorum kan testi istedi hamile oldugumu ögrendim daısı sizlerin başına arkadaşlar çok iyi anlıyorum sizlerin duygusunu şunuda söyleyim bilmiyorum biz pkolular geç yumurtluyoruz bu aklınızda bulunsun ben daha geçen hafta yumurtalmışım bebgim çok yeni

inşallah canım yarın sağlık ocagına gidiymde bir kanda yaptırım kardeşlerimde diyo bekleme zaten varsada yoksada öğrenelim inşallah bana dua edin lütfen.....

başın sağolsun canımmm
amaan fazla duygusallaşmayalım
sonra büyüyünce annelerini beğenmiyorlar, bunu da unutmamak lazım..
ayyy kız biz annemızıe nasıl davrandıysak onlarda bıze öle davranırlar inşallah
canım çok güzel bir şiir kendimi tutamadım okurken
inşallah canım hepimizin olur
amınnn
arkadaşlar ben dayanamayıp bügün idrar testi yaptım ama 2. çizgi yarım gibi bulanık çıktı 2 saat sonra o bulanıklık kaybolmuştu yani test pırıl pırıldı sizce ne yapmalıyım.....
canım kan testı yaptır ınsallah hamılesın güzel haberı sağlam alalım bayram yerıne dönsun burası hadıı

hadı kızlarr hamıle kalın hepınızzz hepınız bana sorun bu sendede oldumu şu oldumu dıye hepınız hamılelıkle ılgılı konusalımmmmm hadi inşallahh maşallahhh sağlıklı beslenın lütfenn abur cubur yemeyınnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…