inşallah canım yarın sağlık ocagına gidiymde bir kanda yaptırım kardeşlerimde diyo bekleme zaten varsada yoksada öğrenelim inşallah bana dua edin lütfen.....
egepolde dilek hnm varmış çok ilgili bi drmuş,takiplerinde çok titizmiş bilgin varmı bu konuda?
egepoldeki doktorların iyi olduğunu 1 kişiden daha duymuştum ancak ben gitmediğim için kesin bişey diyemiycem... ben yarından sonra Karşıyaka Devlet Hastanesindeki Kıvanç Beye gideceğim memnun kalırsam haber veririm...benim de 4. doktor değiştirişim...
kıvanç beye çok ii fln demişlerdi forumlarda okumuştum. işinde ii biri olması tabiki çok önemli ama benim için güleryüzlü ve iletişimi ii biri olması da gerekio. zaten moralim bozuk, bir de suratsız drları çekemiycem bu aralar
inşallah hamilesindir canım öğrenir öğrenmezde buraya yaz merakla bekliyoruz hadi bakalım bu ayın hamileside sen olursun inşallah
Hüsniye Özcan benim bu güne kadar gittiğim en iyi doktordu ancak Özelini açtı muayenehanesinde ve sadece özelde şu anda bildiğim kadarıyla bu sebepten gidemiyorum kendisine çünkü devamlı özele gidemem ara ara gidilir ama sürekli gitmeye para dayanmaz....bi de doğumu var tabi bu işin...
kızlar bende pkoluyum ve dün hamile oldugumu ögrendim darısı sizlere inşallah isteyen herkeze
kıvanç beyin sgk anlaşması varmı
merhabalar
bence 16 gün geçtiyse bir test yaptır derim ben çünkü çatlatma iğnesinden 14 gün sonra adet olunması gerekirbence bekleme yaptır test
ben tam 16.gün kanda baktırdım ve hamileyim yaptır bencede
ben tam 16.gün kanda baktırdım ve hamileyim yaptır bencede
kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
dağ gibi ütüm birikti kızlar çıkıyorum netten sonra yine görüşürüz....
sardunya ne yaptı acep?
merak ettim...
saol tatlım allah hepımıze gecınden versın.cok hastaydı zaten kurtuldu daha cok acı cekmeden.gercı olum kurtulusmu oda muamma ya neyse.
kolay gelsin canım bende çıkıyorum benimde birkaç işlerim var
bnm rahim ağzım smr alırken kanamıştı birazcık ama dr hiç bişey demedi yani önemli bişeymidir bilmiorum.
canım benımde adet zamanınd aağrılarım olmustu bende çatlatma iğnesıyle hjamıle kaldımmcanım sendfemi çatlama iğnesi yaptırmıştın bide adet olacak gibi agrıların oluyormuydu benim agrım oldugu için ümitlenmek istemiyorum yoksa eger agrım olmasaydı ben 12. günü yaptırırdım idrarda 2.çizgi yarım çıktı anlamadım...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?