bende de öle oldu cnm rahim ağzı yaram varmış ilaç kullandım çok şükür düzeldi fazla büyük değilmiş yani
bebişlerin nasıl canım sen nasılsın?
iyim çok şükür halsizlikte yavaş yavaş düzeliyo ilk başlardaki gibi değil bu cmtesi kontrolüm var çalışıyorum yoğun bi şekilde iyiki masabaşı yoksa zor gerçketen çok şükür mide bulantım olmadı anlamadım bile iyi geçti yani inşallah sonuna kadar böyle geeçer kızlar
canım sendfemi çatlama iğnesi yaptırmıştın bide adet olacak gibi agrıların oluyormuydu benim agrım oldugu için ümitlenmek istemiyorum yoksa eger agrım olmasaydı ben 12. günü yaptırırdım idrarda 2.çizgi yarım çıktı anlamadım...........
kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
bende de vardı dondurmuştu doktor bahsetmiştim...ama temmuzda tekrar smear alınacak hpv virüsü ile ilgiliydi benimki... şimdilik geçti gibi... akıntılar durdu...ben artık tekrarlamasını istemiyorumçünkü bir an önce bebek tedavisine geçeyim istiyorum bakalım bu yeni doktor ne diyecek?
bende de öle oldu cnm rahim ağzı yaram varmış ilaç kullandım çok şükür düzeldi fazla büyük değilmiş yani
ayyy aynı adet ağrısı gibi oldu bide çok ama çok üşüdüm son iki günde sabah 4,30 dan sonra nasıl anlatayım değişik bi bulantım oldu akşam 7 de uykum geliyodu tabi benim ikiz halsizlk çok fazla oldu bende çok şükür iyim inşallah bebişlerde iyidir cmtesi kontrol günüm
şekerlerr doktorum bana ilaç olarak farlutal yazmış,bunu kullanan varmı,nasıl ilaç?sabah akşam 6 gün kullanıp 1 hafta sonra regl olucakmışım,ALLAHım olupda rahatlamak istiyorum,2 yıldır regl olmadım,normal doğum yapmama rağmen 10gün bile sürmedi kanamam
cnm hpv eşle ilgili ben mi yanlış biliyom
şekerlerr doktorum bana ilaç olarak farlutal yazmış,bunu kullanan varmı,nasıl ilaç?sabah akşam 6 gün kullanıp 1 hafta sonra regl olucakmışım,ALLAHım olupda rahatlamak istiyorum,2 yıldır regl olmadım,normal doğum yapmama rağmen 10gün bile sürmedi kanamam
kızlar yumurtlama gerçekleşmeden adet olunabilirmi? yani her adet olduumuzda yumurtlamamış olabilirmiyiz demektir?
evet canım benim dr vermişti ama ben kulanmamıştım kendim adet olmayı beklemiştim....
burdakı herkes kullanmıstır nerdeyse ben sabah akşam kullanmıstım 10 gune de regl olmustum
farlutaldan 12 gün sonra regl olmuştum ben bazen geciktirebiliyor...
duphaston daha etkili şimdi onunla adet getiriyorum...
canım ben de bu soruyu çok sordum ancak ne yazık ki yumurtlamadan da adet olunabiliyor...ama nedeni tam olarak belli değil.... rahim ile alakalı öyle ya da böyle adet görmemek tehlikeli yani adet gecikiyorsa mutlaka ilaçla getirilmeli...
düzenli yumurtlasaydık hiç sorun olmayacaktı...çünkü her kadın yumurtladıktan 14 gün sonra regl olur ve yumurtayı atar tabi gebelik oluşmazsa :)
inşallah canım ya
cumartesiden sonra yaz mutlaka kaç cm oldu bebeklerin tahmini biliyor musun ....
cmtesi muhtemal 7 cm haftasına göre nette öle yazıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?