Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

değişik bi bulantı işte vapurda olduğunda nasıl olur ona benziyo
canım bende akşamları özellikle herkese sıcaklık normal gelirken ben donuyorum acaba bende hamilemiyim valla bak birz umutlandımgibi bide midem çok bulanmıyo sanki hafif içim bulanıyor ...............

inşallah cnm darısı sizin başınıza ben hala inanamıyorum renkli usg de belki cinsiyetleri belli olur
ayyy maşallah nasıl bir mucizedir de mi 7 cm e her şey sığar yani insan görünümünde bir varlık ve 7 cm :)
umarım görebilirsin ayrıntılı canım...

canım ya sen niye yordun kendini temizlikle
yazmışsın öyle geçenlerde

misafirim gelicekti canım öyle ağır bir temizlik yapmadım amayinede gece yatarken çok yorulduğumu anladım zaten bu ay bu moral bozukluğuyla biraz zor am nasip kısmet işte bekşiyorum yinede meleğimi

Cok sevindim tebrik ederim Allah tamamina erdirsin. Darisi basimiza İnsAllah.

teyzem rüyasında görmüş dün gece, bugün beni aradı, yakın zamanda ikizlerin olucak rüyamda gördüm dedi. bebek düşündüğümüzden bile haberi yok halbuki. umarım içine doğmuştur ve rüyası çıkar kısa bi süreliğine moralim düzeldi, hayretttt:82:

yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Adetim 4 gün geçti, olmadığını bile bile kanda ve idrarda baktırdım. Ama insan yine de umut ediyor. Ne dualar ettim, adaklar adadım... yine gelmemişti bebeğim... Duphaston kullanıp adet olduktan sonra yine gidicem doktora. Serophene kullanmıştım geçen ay, olmamıştı... İnşallah bu ay olur.
Hepimizin sıkıntıları aynı galiba, birilerine cevap vermenin sıkıntısını yaşıyoruz. Tedaviye başladığımı annem ve iki arkadaşım biliyor. Arkadaşlarımla konuşurken bile çok sıkılıyorum.
Biz doğuda görev yapıyoruz, buranın şartları da çok zor... Bİr de böyle bi sıkıntı yaşarken buralarda kadınların en az 4-5 çocuklarını olduğunu görünce içim acıyor. Genelde çocuk sayısı 8'in üzerinde ve o kadar perişan haldeki çocuklar var ki anlatamam... Çok olunca kıymetleri de bilinmiyor. RAbbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir tane verse daha ne isterim... ( Belki sonra bir tane daha isteyebilirim:) )
Ve kızlar şunu da anlatmadan geçemeyeceğim. Tahlil sonucumu beklerden bir tane kadın gördüm, yanında 2 yaşında gibi görünen bi çocuk, diğer yanındaki de ondan belki bir yaş falan büyüktür, bir tanesi de karnında... O an ağlamamak için zor tuttum kendimi, tuttum ama. Eve geldim salya sümük... Bunun üzerine eşim aradı, çalıştığı yerin bahçesindeki köpek yavrularını anlatmaya başladı, 12 tane minik yavru, eşim nasıl anlatıyor biri şu renk biri bu renk... siz düşünün halimi, neler hissettiğimi...

diğer kadınlar için doğal olan bu olay nie bizim için bi mucize? insan düşününce isyan edesi gelio. ben daha yolun çok başındayım ve inan bana, gerçekten korkuyorum...

diğer kadınlar için doğal olan bu olay nie bizim için bi mucize? insan düşününce isyan edesi gelio. ben daha yolun çok başındayım ve inan bana, gerçekten korkuyorum...

isyan etmek yok... maneviyatı kaybedersek o zaman daha tam bir işkence olur. İnanmalıyız olacağına, beraberinde bol dua... Bizimkiler çok kıymetli olacak, emanete hakkıyla sahip çıkıcaz inşallah. Ben çok inanıyorum inşallah bizler de anne olucaz.

allah hepimizin yardımcısı olsun gerçekten hemmaddi hem manevi insanı çok yoran bir süreç sinir sistemi diye birşey kalmıyor isyan etmek istemem asla ama bazende kendimi tutamıyorum allah affetsin rabbim bizede nasip etsin anneliği hayırlsıyla

Son düzenleme:
çocukluğumdan beri ananemden duyduğum ve doğruluğuna inandığım bir sözü paylaşayım sizinle, benim durumumu özetliyor aslında: YARAMDAN ÖLMEM, SORANDAN ÖLÜRÜM

Ben oluyorum da ne oluyor sanki, değişen bişey yok maalesef

adet gecikmesini yaşamdığın için sıkıntılrını bilemezsin her ay olmakla olmamak arasında karın şişliği sivilcelenme sinir daha ne sıkıntılar veriyor insana illa bebek için düzenli adet görülür diyede b,rşey yok düzensiz adet görmek sağlıksız birşeydir ve takip edilmesi gerekir daha birsürüde hastalık beraberinde getirir

işin o boyutunu pek bilemiorum cnm, bebek kısmına odaklandım tamamen. benm adetlerim düzenli ama sivilce sorunu bendede vardı. dk hapıyla geçti, hapı bırakalı 5 ay oldu şimdi tekrar çıkmaya başladılar yavaş yavaş...

tabi hepimiz bebeklerimiz olmasını istiyoruz hayırlıs ve sağlıkla ama adet düzene girmedende bu pek mümkün olmuyor bizde

inşallah hayırlsıyla rabbim hepimize nasip eder bu güzel duyguyu
bende tedavi oluyordum bu ay benimde son ayımdı ilaçta birdahaki ay aşılama dedi ama ben aşılama istemediğimden bıraktım yumurtalarım falan güzel büyüdü fakat hamilelik olmadı adetlerim de düzenegirdi ama olmayınca olmuyr işte kışa kadar serbesttim ondan sonra tekrar başlıyacağım allah nasip ederse tekrar tedaviye başlamadan bebek sahibi olmak

inşallah herşey istediğin gibi gider kısa sürede gelir meleğin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…