merhaba kızlar ben de geldim aranıza.
doktorum bana da farlutal verdi bakalım. adet olamamak gerçekten çok can sıkıcı.
Ronya, sen hüseyin ceyberiyemi gidiyordun? muayene ücretini biliyormusun?
evet canım ben hüseyin ceyberinin hastasıyım ben en son şubatta gittim 120 tl verdim
kendisinden çok memnunum çok ilgili şekermi şeker bir doktor
bizim sorun tek bende değil eşimdede sorun var sperm değerleri çok kötü
vaikosel ameliyatı oldu eşimin düzelmesini bekliyoruz
o düzeldiği gibi hüseyin beye gidicem yumurtlama tedavisine başlasın diye
orası tahlillerinin vs yapılabildii bi yermi yoksa kan tahlili fln için başka yeremi yolluyorlar? bende pko tedavisine başlamak istiorum ii bi dr arıorum
canım ben tahlillerimi orda yaptırmıyom özel sigortası olanlar yaptırıyor
ben genelde hastanede yaptırıyom sende öyle yaptırabilirsin
hüseyin beymi seni bi hastaneye ynlendirio sen istediinemi gdyosun
Günde 4 klomene rağmen hiç yumurtalıklar az tepki vermiş dedi. Doktor cumaya birdaha çağırdı günlük iğneler varmış o tedaviye başlayacağız. Hadi hayırlısı.
canım iğnenin dozunu inşallah dr iyi ayarlar bazı kişilerde çok tepki veriyor ve çok yumurta oluyor ve iğneler boşuna gidiyor hem maddi hem manevi yıpranıyorsun yani dr iyi seç canım....
Bilgi için çok sağol bakalım artık tedaviyi kabullendim. Süreci burada paylaşacağım bakalım nasıl bir yol izleyecek
Bilgi için çok sağol bakalım artık tedaviyi kabullendim. Süreci burada paylaşacağım bakalım nasıl bir yol izleyecek
sen kaç ay klomen kullandın canım ?
misafirim gelicekti canım öyle ağır bir temizlik yapmadım amayinede gece yatarken çok yorulduğumu anladım zaten bu ay bu moral bozukluğuyla biraz zor am nasip kısmet işte bekşiyorum yinede meleğimi
Günde 4 klomene rağmen hiç yumurtalıklar az tepki vermiş dedi. Doktor cumaya birdaha çağırdı günlük iğneler varmış o tedaviye başlayacağız. Hadi hayırlısı.
Bi kızım olsun..
Parfüm niyetine süt kokusu sinsin üzerime..
Uykusuz kalmaktan göz altlarım çöksede
gaz sancıLarını gördükçe içim acısada
kusmuğunu temizlemekten hep gurur duyayım.
Tırnağını keserken 'aman etini kesmiyim'
diye içim sızlasın ..
İğne zamanlarında elinden tutup güç vereyim ona..
Altını aldığımda poposu pişmesin diye kremler süreyim..
Yeni yeni dişleri çıktığında mutluluktan havalara uçayım..
Herkes göz kısmı O'na benziyo desin Sevdiğime bakıp..
Dudakları bal gibi aynı sen..
Bu tıpkı ikinizin karışımı olmuş desinler ..
Sevdiğimin gözlerine bakıp gurur duyayım..
Gözlerim dolsun ..Mutlu olayım ..
Kızımın saçları çıkmaya başladığında
minicik tokalarla süsleyip püsleyim onuşelaleler yapayım saçlarından ..
Yürümeye başladığındakülotlu çorapla minicik eteğiyle göreyim onu ..
Gurur duyayım bu benim kızım diye ..
tıpış tıpış yürürken bezi yüzündentebessümümle
Allahıma hep şükredeyim..
O büyüdükçe bende büyüyeyim onunla..Olmaz mı ? ..
kızlarr okudum ağladım sizde okuyunn inşallah hepimizin gurur duyacağı evlatları olurr
gunaydın kızlar dun teyzemın esını kaybettık okuyorum ama yorum yazmak ıcımden gelmıyodu.3 gunluk dunya hıııc bu hastalıgı kafaya takıp omrumuzun en guzel yıllarını karamsarlıkla gecırmeyelım ınanın bana beterın beterı oyle cokkı..nefes alıp verdıgımıze elımızın kolumuzun saglam olmasına her sabah gozumuzu acabıldıgımıze sevınelım gerısı gercekten bos..
banada eltim sürekli daha anne olmadığın için anlayamazsın deyip duruo. onun bebeğini kucağıma aldığımda bile sanki tutmayı bilmiomuşum gibi davranıo çok içerliorum bu davranışına, gerçekten çok zoruma gidio benmde, anlayablyrm seni
teşekkür ederim ben iki senedir ugraşıyordum en son ekimde aşılama yaptırdım olmadı ara vermiştim ve kendiliğinden oldu dün tekrar tedaviye başlıyacaktım doktorum kan testi istedi hamile oldugumu ögrendim daısı sizlerin başına arkadaşlar çok iyi anlıyorum sizlerin duygusunu şunuda söyleyim bilmiyorum biz pkolular geç yumurtluyoruz bu aklınızda bulunsun ben daha geçen hafta yumurtalmışım bebgim çok yeni
kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
şekerlerr doktorum bana ilaç olarak farlutal yazmış,bunu kullanan varmı,nasıl ilaç?sabah akşam 6 gün kullanıp 1 hafta sonra regl olucakmışım,ALLAHım olupda rahatlamak istiyorum,2 yıldır regl olmadım,normal doğum yapmama rağmen 10gün bile sürmedi kanamam
çocukluğumdan beri ananemden duyduğum ve doğruluğuna inandığım bir sözü paylaşayım sizinle, benim durumumu özetliyor aslında: YARAMDAN ÖLMEM, SORANDAN ÖLÜRÜM
reyyancım,içini ferah tut..allah korusun,kötü şeyler aklına getirme..kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
selam bicim :) hala beklemedeyim.aklım hep orda hiçbir şeye konsantre olamıyorum.karnıma da adet sancısı gibi değil de, hani yumurtlama zamanlarında olan bir sancı var ya öyle sancılar giriyor ara ara..bi de batma gibi oluyor kasıklarımda.iki kere de tansiyonum düştü,ellerim titredi ama bu bile psikolojik mi acaba deyip paranoyak oldum.yumurtlamamış olma ihtimalimi göz önünde bulundurarak ümitlenmemeye çalışıyorum,bu sefer de acaba kist filan mı oluştu da adet olamıyorum diyorum..off biz ne yapıcaz böyle!!!dağ gibi ütüm birikti kızlar çıkıyorum netten sonra yine görüşürüz....
sardunya ne yaptı acep?
merak ettim...
aramıza hoşgeldin.burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.anlattıklarınla aslında hemen hemen hepimizin içinden geçenleri dile getirmişsin..umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz bir gün.yazamasam da yazdıklarınızı okumaya çalışıyorum. Adetim 4 gün geçti, olmadığını bile bile kanda ve idrarda baktırdım. Ama insan yine de umut ediyor. Ne dualar ettim, adaklar adadım... yine gelmemişti bebeğim... Duphaston kullanıp adet olduktan sonra yine gidicem doktora. Serophene kullanmıştım geçen ay, olmamıştı... İnşallah bu ay olur.
Hepimizin sıkıntıları aynı galiba, birilerine cevap vermenin sıkıntısını yaşıyoruz. Tedaviye başladığımı annem ve iki arkadaşım biliyor. Arkadaşlarımla konuşurken bile çok sıkılıyorum.
Biz doğuda görev yapıyoruz, buranın şartları da çok zor... Bİr de böyle bi sıkıntı yaşarken buralarda kadınların en az 4-5 çocuklarını olduğunu görünce içim acıyor. Genelde çocuk sayısı 8'in üzerinde ve o kadar perişan haldeki çocuklar var ki anlatamam... Çok olunca kıymetleri de bilinmiyor. RAbbim hayırlı sağlıklı sıhhatli bir tane verse daha ne isterim... ( Belki sonra bir tane daha isteyebilirim:) )
Ve kızlar şunu da anlatmadan geçemeyeceğim. Tahlil sonucumu beklerden bir tane kadın gördüm, yanında 2 yaşında gibi görünen bi çocuk, diğer yanındaki de ondan belki bir yaş falan büyüktür, bir tanesi de karnında... O an ağlamamak için zor tuttum kendimi, tuttum ama. Eve geldim salya sümük... Bunun üzerine eşim aradı, çalıştığı yerin bahçesindeki köpek yavrularını anlatmaya başladı, 12 tane minik yavru, eşim nasıl anlatıyor biri şu renk biri bu renk... siz düşünün halimi, neler hissettiğimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?