Pkolu Hanımların paylaşım alanı...

Ronya, sen hüseyin ceyberiyemi gidiyordun? muayene ücretini biliyormusun?

evet canım ben hüseyin ceyberinin hastasıyım ben en son şubatta gittim 120 tl verdim
kendisinden çok memnunum çok ilgili şekermi şeker bir doktor
bizim sorun tek bende değil eşimdede sorun var sperm değerleri çok kötü
vaikosel ameliyatı oldu eşimin düzelmesini bekliyoruz
o düzeldiği gibi hüseyin beye gidicem yumurtlama tedavisine başlasın diye

orası tahlillerinin vs yapılabildii bi yermi yoksa kan tahlili fln için başka yeremi yolluyorlar? bende pko tedavisine başlamak istiorum ii bi dr arıorum

orası tahlillerinin vs yapılabildii bi yermi yoksa kan tahlili fln için başka yeremi yolluyorlar? bende pko tedavisine başlamak istiorum ii bi dr arıorum

canım ben tahlillerimi orda yaptırmıyom özel sigortası olanlar yaptırıyor
ben genelde hastanede yaptırıyom sende öyle yaptırabilirsin

Günde 4 klomene rağmen hiç yumurtalıklar az tepki vermiş dedi. Doktor cumaya birdaha çağırdı günlük iğneler varmış o tedaviye başlayacağız. Hadi hayırlısı.

Günde 4 klomene rağmen hiç yumurtalıklar az tepki vermiş dedi. Doktor cumaya birdaha çağırdı günlük iğneler varmış o tedaviye başlayacağız. Hadi hayırlısı.

canım iğnenin dozunu inşallah dr iyi ayarlar bazı kişilerde çok tepki veriyor ve çok yumurta oluyor ve iğneler boşuna gidiyor hem maddi hem manevi yıpranıyorsun yani dr iyi seç canım....

canım iğnenin dozunu inşallah dr iyi ayarlar bazı kişilerde çok tepki veriyor ve çok yumurta oluyor ve iğneler boşuna gidiyor hem maddi hem manevi yıpranıyorsun yani dr iyi seç canım....

Bilgi için çok sağol bakalım artık tedaviyi kabullendim. Süreci burada paylaşacağım bakalım nasıl bir yol izleyecek

kızlar bu ayın geri sayımı başladı bende ayın 5nde adet olmam lazım inşallah gelmezde meleğim gelir annesine gerçi bu ay ne kadar umutlu olupta umudumu söndürselerde ben bekliyorum meleğimi biliyorum gelicek o annesine

misafirim gelicekti canım öyle ağır bir temizlik yapmadım amayinede gece yatarken çok yorulduğumu anladım zaten bu ay bu moral bozukluğuyla biraz zor am nasip kısmet işte bekşiyorum yinede meleğimi

canım moral bozmayacaktın hani söz vermiştin...

inşallah iğneler işe yarar klomen denemesi 2 ay yeterlimiymiş?
umarım sonuç alırsın...
toplamda 3 ay demişsin şimdi gördüm tamam o zaman yeterlidir doktor dediğine göre...

Son düzenleme:

buna ağlamamak mümkün mü? içim titredi yine.. eşimle sürekli hayal kurmaktan başka birşey yapamaz olduk.. inşallah hayırlısı ile bir gün bu mucizeye bizde şahit oluruz..

canım başınız sağolsun.. Allah geride kalanlara sabır versin.. hayatın, sağlığımızın kıymetini bilmek gerek.. her ne kadar pko da olsak sonuçta çok şükür ki dermansız dertlerimiz yok başımızda..

ayyy..! bende de aynen böyle bir görümce var.. çocuğu ile ilgili ne zaman olumsuz birşey yapsa ve ben fikrimi dile getirsem, aman sen ne anlarsın, senin ki olunca görücez falan filan deyip duruyor.. gıcık oluyorum ve sürekli evet olduğunda göreceksiniz diyorum

hayırlı olsun, inşallah kalp atışlarını da duyar, sağlıkla göbiş büyütür ve kucağına alırsın miniğini..

kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere

Allah kötülüklerden korusun kardeşimizi orda.. hayırlısı ile gitsin gelsin.. aklınıza kötü şeyler getirmeyin lütfen..

bende bir aralar kullanıyordum farlutali adet olamadığım zamanlarda. ama en son gittiğim doktor artık çok daha iyi ilaçların çıktığını söyledi, duphaston gibi.. ve bunları tercih etmemi söyledi.. ayrıca da eğer farlutal içerken hamiş kalırsam bebeğimin aşırı tüylü olabileceğini söyledi :)) böyle bir yan etkisi olabiliyormuş bebekte

çocukluğumdan beri ananemden duyduğum ve doğruluğuna inandığım bir sözü paylaşayım sizinle, benim durumumu özetliyor aslında: YARAMDAN ÖLMEM, SORANDAN ÖLÜRÜM

bayıldım bu söze bayıldım...! ananenizin diline sağlık.. etraftakilerin çenesini kapatmak lazım.. farkında olmadan mı yapıyorlar bilmiyorum ama kırılıyorum zaman zaman.. ben de istiyorum bir bebeğim olmasını ama, herkese istemiyorum imajı çizmek durumunda kalıyorum.. çok zor bir durum bu.. Allah dileyen herkese vakti geldiğinde bebeklerini versin..

kızlarrrrr kardeşimmm canımızdan parçamız ŞIRNAK beytüşşebap karakoluna düştü en çok baskın saldırı olan yere
reyyancım,içini ferah tut..allah korusun,kötü şeyler aklına getirme..
dağ gibi ütüm birikti kızlar çıkıyorum netten sonra yine görüşürüz....
sardunya ne yaptı acep?
merak ettim...
selam bicim :) hala beklemedeyim.aklım hep orda hiçbir şeye konsantre olamıyorum.karnıma da adet sancısı gibi değil de, hani yumurtlama zamanlarında olan bir sancı var ya öyle sancılar giriyor ara ara..bi de batma gibi oluyor kasıklarımda.iki kere de tansiyonum düştü,ellerim titredi ama bu bile psikolojik mi acaba deyip paranoyak oldum.yumurtlamamış olma ihtimalimi göz önünde bulundurarak ümitlenmemeye çalışıyorum,bu sefer de acaba kist filan mı oluştu da adet olamıyorum diyorum..off biz ne yapıcaz böyle!!!

aramıza hoşgeldin.burada hepimiz birbirimizi çok iyi anlıyoruz.anlattıklarınla aslında hemen hemen hepimizin içinden geçenleri dile getirmişsin..umarım hepimiz dileğimize kavuşuruz bir gün.
bu arada aramıza yeni gelen diğer arkadaşlar da hoşgeldiler..bir de hamile olan bir arkadaş var sanırım, orkide..hayırlı olsun,darısı başımıza..hamile haberleri aldıkça hepimiz çok seviniyoruz.

kızlar iyice tedirgin oldum artık..çatlamayan yumurta kiste filan dönüşmüş olabilir mi?bu sancı adet sancısı da değil.böyle bir şey yaşayan oldu mu daha önce..ya da hamile olan arkadaşlar regl geciktikten sonra kasıklarda ovulasyon dönemindeki sancılara benzer sancılar ve batmalar hissettiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…